Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noord-Koreaanse spits Jong Tae-Se voor twee seizoenen naar Bochum

Laatste update:

VfL Bochum heeft eindelijk de langverwachte komst van de Noord-Koreaan Jong Tae-Se afgerond. De aanvaller, die de afgelopen maand met zijn land actief was op het WK in Zuid-Afrika, ondertekende vrijdag een contract voor twee seizoenen bij de Duitse Tweede Bundesligaclub, met de optie op nog een jaar. Hij is afkomstig van het Japanse Kawasaki Frontale.

/

Jong werd 26 jaar geleden geboren in Japan, maar beschikt vanwege de herkomst van zijn ouders over de Noord-Koreaanse nationaliteit. Voor dat land speelde hij tot op heden 27 interlands, met zestien treffers als goed gevolg. Op het WK wist hij in de duels met Brazilië (2-1 verlies), Portugal (7-0 verlies) en Ivoorkust (3-0 verlies) het net echter niet te vinden. Desondanks maakte hij indruk op de scouts van Bochum.

“We zijn blij dat we hem eindelijk hebben vastgelegd”, verklaart technisch directeur Thomas Ernst op de website van de club. “Jong Tae-Se is een krachtige spits met veel doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. We zijn ervan overtuigd dat hij ook in ons shirt gaat bewijzen hoe goed hij is.” De speler zelf ziet zijn droom in vervulling gaan. “Ik wilde per se naar Europa. De daadkracht van Bochum stond mij zeer aan. Ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen aan promotie naar de Bundesliga.”

Denk jij dat Jong Tae-Se zal slagen in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is maar goed dat hij niet in Noord-korea zelf speelde want dan was het onmogelijk geweest om naar Europa te komen. Ben benieuwd of hij gaat slagen bij Bochum, de scouts zullen hun werk wel goed gedaan hebben.

ik hoop het wel deed het aardig bij noord korea op het wk . en hij heeft mogelijkheden daar . hoop dat hij het waar maakt .

Niet alleen de scouts zullen hun werk wel hebben gedaan, ik denk ook de commerciele afdeling.

9 juli 2010 om 16:57

haha wat denk je
dat er ook maar 1 Noord-koreaanse journalist komt kijken :P

9 juli 2010 om 17:23

Haha wat denk je. Hij is een grote ster in Japan. Hij is een idool van veel meisjes en speelt in verschillende commercials. En daarbij is zo ongeveer de enige noord-koreaase voetballer in een europese competitie en heeft hij tijdens het wk de aandacht op zich gevestigd. Komt daar geen journalist op af denk je?

Hij doet zijn bijnaam ' de Noord-koreaanse Rooney' wel eer aan met zijn opgezette hoofd. Voor de rest heeft die het aardig gedaan op het WK, maar je kan weinig realiseren in een team als Noord-korea.

9 juli 2010 om 20:25

Dacht dat het de Noord-koreaanse Beckham was?

9 juli 2010 om 20:59

Weet niet of dit als een grapje bedoeld is of door zijn haar, maar hij wordt de Aziatische Rooney genoemd.

9 juli 2010 om 21:02

Nee was geen grap. Heb het een keer ergens gelezen of gehoord. Vraag niet waar trouwens. Maar je hebt gelijk.

Is dat die speler die ging huilen bij dat volkslied tegen Brazilie ?

9 juli 2010 om 17:06

Ja dat is hem.

9 juli 2010 om 18:21

Hij is ook de beste speler van Noord-korea. Bochum lijkt me een prima opstap voor hem.

9 juli 2010 om 19:38

Bochum is zeker een goede stap voor hem. Ik zie hem zelfs al wel bij een grotere club spelen. Die goal tegen Griekenland was er egt een van wereldklasse.

9 juli 2010 om 22:09

@ Tommymator

Haha, dat krijgt hij zijn hele loopbaan nog te horen denk ik!

Gaat deze beste man nou net zo leven als die andere Hong die in Rusland speelt, was laatst een interessante clubexpert over? Leuk voor hem dat hij toch echt in Europa aan de bak kan. Hij is ook nog jong misschien als hij het goed doet naar een club als 1. FC Koln of zo. Vanaf daar misschien de stap naar de (sub)top van de Bundesliga. Het gaat je goed Jong(en)

Ben benieuwd. Was toch een leuke speler om naar te kijken, met afstand de beste van Noord-korea.

Met zijn kwaliteiten zou hij makkelijk bij een grotere club kunnen spelen, maar goed Bochum is ook een mooie club en de kans is groot dat zij volgend jaar weer in de Bundesliga terecht komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren