Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang ontbreekt in opstelling van PSV voor return tegen Sturm Graz

Laatste update:

De opstelling van PSV voor de return van de derde voorronde van de Champions League is bekend. Trainer Peter Bosz voert ten opzichte van de heenwedstrijd tegen Sturm Graz (4-1 winst) twee wijzigingen door. Noa Lang is niet geheel fit en wordt daarom vervangen door Yorbe Vertessen, terwijl Ismael Saibari in het veld komt voor Isaac Babadi. Ibrahim Sangaré, die in de hevige belangstelling staat van meerdere clubs, staat 'gewoon' in de basis. De wedstrijd begint om 20.30 uur en is te zien op Veronica.

Walter Benítez is de doelman van de Eindhovenaren. De Argentijn ziet centrale verdedigers André Ramalho en Olivier Boscagli voor zich, terwijl de backposities worden ingevuld door Jordan Teze (rechts) en Patrick van Aanholt (links). Sangaré en Joey Veerman zijn de controleurs op het middenveld. Saibari staat achter spits Luuk de Jong. Johan Bakayoko (rechts) en Vertessen (links) zijn de vleugelspelers van de Eindhovenaren.

De 4-1 nederlaag in de heenwedstrijd lijkt te zijn doorgewerkt bij Graz. De formatie van trainer Christian Ilzer leed zaterdag namelijk voor het eerst dit seizoen puntenverlies. Tegen Austria Klagenfurt kwam het in eigen huis, na een vroege rode kaart voor Graz-verdediger David Schnegg, niet verder dan 0-0. Gezien het krachtsverschil in de heenwedstrijd lijken de Oostenrijkers een klein wonder nodig te hebben om nog door te bekeren in de Champions League. “We moeten vol gas gaan, meer zit er niet in”, liet Ilzer weten op de persconferentie. "We weten dat het moeilijk wordt tegen PSV, maar als we geen hoop hebben, hoeven we helemaal niet te spelen. We zullen dinsdag alles geven wat we hebben.”

In tegenstelling tot Graz kende PSV wel een prima weekend. Hoewel de Eindhovenaren soms het geluk aan hun zijde hadden, werd FC Utrecht aan de kant gezet (2-0). Sangaré speelt mogelijk zijn laatste duel voor PSV. De Ivoriaan staat in de belangstelling van onder meer Nottingham Forest en Paris Saint-Germain, terwijl de transferclausule van 37,5 miljoen geen onoverkomelijk obstakel kijkt. Bosz gaf aan met een zo sterk mogelijk elftal aan te willen treden, maar moet het doen zonder Lang in de basisopstelling. De vleugelaanvaller, die sinds zijn komst meteen een voortrekkersrol vertolkt, kampt met hamstringklachten. "Noa gaat wel meetrainen, maar we bekijken nog of hij kan meedoen", liet Bosz maandag nog weten.

Opstelling Sturm Graz: Scherpen; Gazibegovic, Affengruber, Wüthrich, Dante; Stankovic, Hierländer, Prass, Kiteishvilli; Böving, Teixeira.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Vertessen.

Welke club bereikt de volgende ronde?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lijkt mij een formaliteit dit. Ze kunnen zelfvertrouwen tanken vanavond. Succes psv!

15 augustus 2023 om 19:25

Had ik al verwacht Noa niet nodig nu. Had Pepi ook graag gezien gelijk in de basis.

15 augustus 2023 om 20:19

Noa is ook geblesseerd

Wel jammer dat je in zo'n wedstrijd toch nog weer voor Luuk de Jong kiest.. geef die Pepi ook eens even wat minuten man.

15 augustus 2023 om 19:23

Die kan toch wel in de rust komen als je al voor staat?

15 augustus 2023 om 19:33

Of dit weekend laten starten.

15 augustus 2023 om 20:05

Je speelt voor de CL, je kan niets aan t toeval overlaten, ook niet met een 4-1 voorsprong. Luuk is enorm belangrijk als aanvoerder en was vorige week de uitblinker, en hij is belangrijk bij t verdedigen van standaard situaties.

15 augustus 2023 om 20:23

Eerste helft er 1 maken en dan in de rust wisselen voor Pepi. Beide helftje meepakken.

15 augustus 2023 om 21:10

Ja goed idee. Je belangrijkste speler banken in een voorronde CL wedstrijd

Balen. Als je eerste vervanger op linksbuiten Vertessen is, geeft dat wel reden tot denken… net als achterin is er straks op de vleugels te weinig kwaliteit, in de breedte…

15 augustus 2023 om 19:25

Oneens, Vertessen is een prima back-up, zeker als ja Lang de laatste 30 minuten nog kan inbrengen.

15 augustus 2023 om 19:34

En als hij geblesseerd is, speel je met Vertessen in de basis in de CL (afkloppen).

15 augustus 2023 om 20:12

En als zn moeder wielen had was t een fiets geweest...

15 augustus 2023 om 20:19

Tsja als Romero eruit ligt speel je met Drommel. Dit zul je altijd houden zolang je geen Chelsea of City bent.

15 augustus 2023 om 20:21

*benitez

Eindelijk Saibari in de basis, verdiend het na goeie invalbeurten!

15 augustus 2023 om 19:57

Absoluut! Heb in het verleden kritiek op hem gehad omdat hij gewoon niet kan scoren, alsof er een soort vloek heerst. Maar eigenlijk werd hij vorig seizoen gewoon verkeerd gebruikt op de rechtsbuiten positie. Ik vind hem op het middenveld wel echt een revelatie. Hij staat nu op 10 maar vraag mij af of hij ook iets meer naar achteren kan spelen op het middenveld, op 6 of 8. Hoe kijk jij daar tegen aan?

15 augustus 2023 om 22:01

Hij kan nog steeds niet scoren...

Had liever Babadi op de vleugel gezien en saibari achter luuk. Maargoed, zo moet het ook wel lukken.

GO PSV

Zonder Lang en de rest van een aantal belangrijke mannen zullen wel vroeg gewisseld worden als er niks geks gebeurd. Eitje vanavond voor psv.

Ook zonder Noa maakt PSV het heet

Logisch. Dat Sturm Graz is zo matig dat PSV vanavond zonder Noa Lang ook wel door moet kunnen gaan. Ik denk zelfs dat ze weer gaan winnen.

Jammer dat Pepi niet mag starten, hopelijk kan hij evt wel op tijd invallen en niet in de laatste 8 minuten.

Dat zijn 2 wijzigingen, Saibairi staat er in ipv Babahdi.
Sorry alvast als de namen niet helemaal kloppen, gezien de leuke start van beiden ga ik ze vaak genoeg zien om te spellen.

15 augustus 2023 om 19:43

Ik kan je wel even helpen, Ismael Saibari en Isaac Babadi. Ismael is overigens een Marokkaans-Spaanse voetballer, hij is geboren in Terrassa in Spanje. Isaac is op 6 april 2005 geboren te Nijmegen, de oudste stad van Nederland geloof ik.

15 augustus 2023 om 19:57

Bedankt, hoop het in de toekomst beter te doen. Geef de app maar de schuld, je kan niet even terug naar de tekst en bij opzoeken op internet gaat de hele app opnieuw laden, vandaar mijn luie manier van typen.

Gewoon zorgen dat je zsm de 0-1 maakt, dan is alle hoop van Graz weg. Dat moet lukken!

Van Lang naar Vertessen, twee uitersten als je het mij vraagt.... Hoe dan ook, gezien de heen wedstrijd moet dit geen probleem opleveren maar gedurende het seizoen zou je toch wel een iets betere bank wensen.

15 augustus 2023 om 19:50

Babadi zou er ook kunnen spelen. Maar welke club in Nederland heeft 2 volwaardige linksbuitens ?

Gewoon winnen tegen dat veredelde Oostenrijkse café-elftal en dus de wedstrijdpremie en UEFA ranking punten mee naar huis nemen, daar heb je Lang echt niet voor nodig. Invaller Vertessen scoorde al eerder namens PSV tegen Sturm Graz op 30 september 2021, dat was in de Europa League.

Het is wel karig gesteld als de vervanger op de vleugel Vertessen is. Wellicht beter daar nog in investeren ipv middenveld waar je momenteel genoeg goede voetballers hebt lopen.

15 augustus 2023 om 19:48

Vertessen is een best aardige speler, zeker met zijn snelheid als er ruimte ligt op de counter. Hij had eerder Gakpo en Madueke voor zich en werd daarom verhuurd aan Union Sint-Gillis in Begië wat overigens zijn thuisland is.

15 augustus 2023 om 20:28

Je bent wel van de feitjes hè.
Maar met je eens. In deze wedstrijd moet Sturm sturmen en kan Vertessen met zijn snelheid belangrijk zijn in de tegenaanval. Hij moet nog wel wat rustiger worden voor de goal.

15 augustus 2023 om 20:44

Inti, ik ben wel van de feitjes ja, vooral ook van de cijfers. Ik vind het ook leuk wat background informatie te leveren en gezien mijn leeftijd ben ik overigens ook goed thuis in de voetbalhistorie. Van mij zul je niet gauw pure onwaarheden of ongefundeerde uitspraken lezen. Desalniettemin worden mijn reacties af en toe verwijderd vanwege gebrek aan onderbouwing maar dat terzijde.
Wat Yorbe Vertessen betreft, hij is van oorsprong centrumspits en maakte 19 doelpunten in 43 wedstrijden voor de Belgische jeugdelftallen in de periode vanaf 2015. Veel plezier met de wedstrijd.

15 augustus 2023 om 21:22

En hoeveel maakte hij er op de trapveldjes voor 2015?

15 augustus 2023 om 23:02

Hahaha, waarschijnlijk meer dan die 19 maar ik heb geen cijfers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren