Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang haalt uit: ‘Misschien doen ze dat omdat ze me goed vinden’

Laatste update:

Noa Lang was zondag het doelwit van de Royal Antwerp-supporters in de doelpuntloze topper tegen Club Brugge. De aanhangers van de thuisploeg namen de 23-jarige aanvaller op de hak met talloze beledigende spreekkoren. Lang raakte er niet al te veel door afgeleid, zo betoogde hij na afloop tegenover Eleven Sports. "Misschien maken ze zich zo druk omdat ze me goed vinden."

Lang kon net als de rest van zijn ploeggenoten geen potten breken op De Bosuil en moest na negentig minuten genoegen nemen met een punt. Over de liederen van de thuissupporters heeft hij een dubbel gevoel. "Ik hou er eerlijk gezegd wel van, maar aan de andere kant... Ik zei ook in de rust: als ze dit de hele wedstrijd zingen over de scheidsrechter, dan stopt hij volgens mij de wedstrijd."

De zesvoudig Oranje-international speculeert hardop over de redenen achter de liederen. "Misschien zint het ze niet dat we hier vorig jaar kampioen zijn geworden. Ik zie het ook gewoon als compliment. Als ze niet over je zingen, ben je niet interessant genoeg. Misschien maken ze zich zo druk om mij omdat ze me goed vinden", lacht Lang, die daarop herhaalt 'dat het ook gewoon bij voetbal hoort'. "Het maakt het ook wel weer mooi."

Lang laat zich de laatste weken na een stroeve seizoenstart steeds meer gelden bij zijn club. De Capellenaar was in de twee wedstrijden voor het duel met Antwerp trefzeker, waarmee hij zijn seizoentotaal opkrikte naar vier competitiedoelpunten. Zijn club is de sportieve crisis echter nog niet boven. Sinds Scott Parker eind december aantrad, werd er alleen nog gewonnen tegen Zulte (1-2). Blauw-Zwart ziet zich daarom momenteel op een vierde plek in de Jupiler Pro League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De wereld draait om Noa Lang aldus Noa Lang. Wellicht de reden van de opwarming van de aarde.

6 februari 2023 om 07:41

@Cacciatore,

Misschien de tekst even verder lezen en het filmpje kijken,,,,

6 februari 2023 om 07:45

Dennis, het was een grapje op zijn 'ik heb de Belgische competitie heet gemaakt' en de opwarming van de aarde...

6 februari 2023 om 12:49

Cacciat0re, dat was begin seizoen 2022/2023 erg grappig inderdaad. Het begint nu wat afgezaagd te worden. Misschien tijd voor iets origineels?

Als ze dat inderdaad vinden, dan is Noa het daar volmondig mee eens uiteraard. Maar zonder gekheid; een prima reactie van hem. Als t binnen de perken blijft, hoort t er ook wel bij vind ik

Prima reactie op zich. En we gaan weer verder…

Toch wel frappant dat hij de vraag ‘Jij bent het type dat zich wil amuseren op het veld als in een achtertuin’ beantwoord door over spreekkoren te beginnen waar de interviewer niets van heeft meegekregen. Desalniettemin ben ik geen van zijn ‘haters’. Hij is waarschijnlijk niet de slimste maar komt op mij altijd wel oprecht over.

Lang haalt helemaal niet uit. Stop eens met deze titels, VZ. Iedere derde titel is tegenwoordig: "... maakt gehakt van" of ".. haalt uit naar". Op de korte termijn leuk voor clicks, maar op de lange termijn zal je dan altijd 'die clickbait-site' blijven.

Laten we genieten van een persoon die de voetbalwereld wat kleiner geeft. Er lopen al genoeg meningloze of spelers met een open deur-meningen rond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren