Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang beslist Johan Cruijff Schaal: PSV pakt derde editie op rij

Laatste update:

PSV heeft de Johan Cruijff Schaal voor de derde maal op rij naar zich toe getrokken. In een kolkende Kuip versloeg de bekerwinnaar landskampioen Feyenoord met 1-0. Uitgerekend Noa Lang, voormalig jeugdspeler van Feyenoord, was het goudhaantje. Hij schoot PSV tien minuten voor tijd naar de overwinning.

Beide trainers kozen ervoor om meerdere debutanten te laten beginnen. Zo startten aanwinsten Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs bij Feyenoord; Lang en de pas achttienjarige Isaac Babadi kregen het vertrouwen bij PSV. De eveneens debuterende Peter Bosz koos er ook voor om Jordan Teze op te stellen in plaats van Shurandy Sambo. Hij deed dat omdat hij verwachtte 'dat het op snelheid aan zou gaan komen'.

Het publiek kwam na negen minuten voor het eerst van de banken. Stengs stuurde de diepgaande Alireza Jahanbakhsh weg, die de bal in de loop van Igor Paixão voor het doel bracht. De Braziliaan schoot hard en laag in, maar vond Walter Benítez op zijn weg. Even later bracht een eigen ploeggenoot de Argentijn in de problemen.

Ibrahim Sangaré, die mogelijk een van zijn laatste wedstrijden speelde voor PSV, besloot de bal pal voor zijn eigen achterlijn hoog te gaan houden. Benítez stond toen niet in zijn doel vanwege een duel met Paixão. Stengs probeerde te profiteren van Sangaré's frappatsen en de bal in het doel te werken. Benítez wist de aanvaller echter net op tijd onschadelijk maken.

De ploegen sloten de eerste helft in evenwicht af. Tien minuten na de pauze leek Paixão de ban te breken. De vleugelspits werd weggestuurd door Zerrouki, trok naar binnen, rondde fraai af, maar stond op het moment van de pass buitenspel. Babadi trof nog geen drie minuten later hetzelfde lot. Luuk de Jong was ditmaal de schuldige: de captain van PSV stond net iets te diep bij de steekbal van Lang.

Slot en Bosz zagen het gif daarna langzaam uit de wedstrijd raken. Ze besloten het aantal debutanten op te vijzelen door respectievelijk Yakuba Minteh en Ricardo Pepi in te brengen. Voor de Eindhovenaren bracht dat het gewenste effect. Justin Bijlow redde nog geweldig op een poging van Teze, maar op die van Lang even later had hij geen antwoord.

Olivier Boscagli stuurde Ismael Saibari met een fenomenale steekbal weg, waarna laatstgenoemde de bal panklaar voor Lang legde. Voor de continu uitgefloten vleugelaanvaller was het een koud kunstje om deze achter Bijlow te werken: 0-1. Feyenoord probeerde nog uit alle macht gelijk te maken, maar slaagde daar niet in. Joey Veerman maakte er in extremis zelfs nog bijna 0-2 van. Bosz wint zo zijn eerste prijs als trainer sinds het seizoen 2004/05. Toen werd de Apeldoorner kampioen van de Eerste Divisie met Heracles Almelo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terechte overwinning van PSV. Leuk dat Bosz zijn prijs te pakken heeft. Ook het feit dat dit gewoon een uit-wedstrijd was voor PSV. Dat gezegd hebbende, ik weet niet precies wat slot van plan is met Zerrouki en Wieffer, maar dit middenveld lijkt echt he-le-maal nergens op. Je mist niet alleen de kwaliteit van Kokcu, maar ook zijn leiderschap en agressiviteit. Het zijn beide (zerrouki en Wieffier) toch wel een beetje koffiejuffrouwtjes hoor, totaal geen dynamisch vermogen ook. Tel daarbij nog eens het gemis van een pure nummer 10 bij op, en je hebt dit zoutloze spel. Daar kan je in de topwedstrijden, en zeker niet in de CL, mee op de proppen komen. Je wordt op deze manier op het hoogste niveau compleet omver geblazen op het middenveld.

Ook opvallend wel is het verschil in kwaliteit van de wissels bij PSV. Dilrosun, Lopez, Van den belt. Het zijn stuk voor stuk mindere spelers die er bij Feyenoord in komen vergeleken bij die van PSV. Ik mag hopen dat Te Kloese nog lang niet klaar is, en met name naar een echte vervanger voor Kokcu kijkt.

4 augustus 2023 om 21:57

Hahaha het Feyenoord publiek wou vanaf minuut 1 graag de strijd aangaan met lang! Die hebben ze gekregen. Heb er stiekem wel van genoten 😹 En Peter Bosz kon geen prijzen pakken toch? Toch al een mooie fruitschaal te pakken nou.

4 augustus 2023 om 22:00

Ja weer fraaie teksten ook met ‘Noa is een k*nkerjood’

4 augustus 2023 om 22:01

@EredivisieAjax inderdaad bij dit soort spelers zorgt provoceren juist voor extra brandstof om het te laten zien. CR7, Ibra, Suárez noem maar op kregen er allemaal vleugels van. Terechte overwinning van PSV overigens.

4 augustus 2023 om 22:02

EredivisieAjax, van harte met Lang. Zegt weer voldoende dat jullie om van zulke arrogante gastjes genieten.Overwinning was verdiend, slap was het met een matige wieffer. Zerrouki ook te traag maar dat wist je ook vorig jaar al. Geertruida weer ijzersterk, verdedigend als aan de bal. Die gaat dik record opleveren!

4 augustus 2023 om 22:02

Tja met alle respect maar zulke teksten zijn we toch gewend in stadions helaas? Het is gewoon een uitstapje voor tokkies om naar een voetbal wedstrijd te gaan. Heb het idee dat het gemiddelde IQ in een stadion zo rond de 80 ligt.

4 augustus 2023 om 22:03

Bosz werd ook gewoon kampioen met Heracles.

Maar kampioen worden in de KKD schijnt alleen bij andere trainers te tellen.

4 augustus 2023 om 22:04

Die hele ambiance daar was toch weer een grote treurnis. Misselijke spreekkoren, daar word ik wel moe van. Buiten dat was PSV de bovenliggende partij en is de zege niet onverdiend te noemen. Goed dat het uitgerekend Lang is die de winnende maakt.

4 augustus 2023 om 22:06

Dat uitfluiten van een tegenstander gaat toch sowieso nergens over. Stelletje beperkte idioten, focus je gewoon op je eigen team/het voetbal. Maar helaas zitten de voetbaltribunes doorgaans niet vol met raketgeleerden. Verder lijkt mij Lang sowieso een speler die daar alleen maar lekker op gaat.

4 augustus 2023 om 22:06

Deze mensen moet je het begrip ‘IQ’ nog eerst uitleggen, snappen ze niet

4 augustus 2023 om 22:12

Toen ik las dat Aad de Mos twijfels had over de 'hand van Bosz' vanmiddag wist ik al dat ze gingen winnen. Vond met name PSV erg fris spelen zonder achterin de boel open te houden, intentie is druk vooruit. Het is uiteraard nog geen volgas Boszbal maar de basis is duidelijk. Gun de man het beste bij PSV, had hem graag bij Ajax gehad.

4 augustus 2023 om 22:19

Ook gewoon heel dom. Die gozer gaat daar alleen maar beter van spelen, was echt de beste man van het veld

4 augustus 2023 om 22:22

Gaat ook helemaal nergens over toch, conclusie is ook " we staan weer ff met beide beentjes op de grond"

4 augustus 2023 om 22:29

We genieten alleen maar omdat hij de tokkies de monden snoert. Normaal gesproken vind ik Lang een irritante gast, maar als je al die verwensingen van de domme mensen in het publiek hoorde, vind ik het heerlijk dat hij scoorde en zo reageerde.

4 augustus 2023 om 23:50

@mentalist: de eerste helft was psv echt waardeloos. Gelukkig voor hen was Feyenoord dat de 2e helft. Over de hele wedstrijd bekeken; zonde van mijn tijd

4 augustus 2023 om 23:53

Wat overdreven. Eerste helft had Feyenoord gewoon een paar beste kansen. Gimenez was niet fit na een enorm lang seizoen. De waan van de dag viert hoogtij en her seizoen moet nog beginnen.

5 augustus 2023 om 04:30

Noa Lang werd vanaf minuut 1 zwaar geprovoceerd. Prachtig dat die jongen zo antwoord in een volle Kuip. Als het volgens jou genoeg over Ajacieden zegt vind ik dat prima, en ondanks dat wij deze wedstrijd niet meededen, blijven we voor altijd in het hoofd. Ik heb genoten van Noa Lang vandaag.

4 augustus 2023 om 21:58

Zerrouki en Wieffer hebben gewoon de handelingssnelheid niet om Feyenoord aan het voetballen te krijgen, echt is veel te statisch wat je gewoon in de problemen gaat brengen in de grotere wedstrijden.

4 augustus 2023 om 22:00

Vooral van Wieffer verwacht je gewoon 2 tandjes er weer bij dit seizoen. Het is gewoon bijna tegen het schandalige aan die handelingssnelheid van hem. Je zag het in die wedstrijd tegen Roma uit vorig seizoen al, toen werd hij compleet ondersteboven gelopen.

Dit seizoen zal duidelijk worden of dit het is voor Wieffer, of dat hij nog in staat is er een schepje bovenop te gooien. En dat zal met name duidelijk worden in de CL.

4 augustus 2023 om 22:01

Nou is het voor Wieffer ook lekkerder spelen met Kokcu naast je ipv Zerrouki. Die was echt heel matig vandaag. Stengs daarentegen viel me positief op, had ik niet verwacht van tevoren moet ik toegeven

4 augustus 2023 om 22:02

Middenveld waszeker de 2e helft dramatisch.

4 augustus 2023 om 22:02

Zerrouki en Wieffer hebben het niveau wel, zijn verdedigend gewoon erg goed. Je moet alleen wel andere spelers hebben die hun gebrek aan creativiteit kunnen compenseren, bijvoorbeeld met enorm goed aanvallende backs, maar dan kan je niet met Pedersen aankomen. Dat het zo niet in balans is klopt zeker.

4 augustus 2023 om 22:05

Psv is verder in voorbereiding hebben dinsdag al voorronde cl.
Bij Feyenoord moet er ja 60 min gewisseld worden.
Er moet een creatieve 10 komen en als straks ivanusec er is heb je dilrosun en aliereza niet meer nodig.
Timber gaat niet de verlossende 10 worden.
Zerrouki en Wieffer gaan het gewoon maken dit seizoen maar beetje geduld.
PSV op dit moment verder en verdiend gewonnen

4 augustus 2023 om 22:06

Leuk verhaal weer Ruiz, maar Zerrouki zijn handelingssnelheid is beduidend te laag voor Feyenoord. Leuk voor Twente, maar niet goed genoeg voor Feyenoord.

4 augustus 2023 om 22:07

Ze hebben het niveau niet, dat heb je vandaag toch gezien? Ik heb het wel eens eerder gezegd, Wieffer is niet zo bijzonder als dat sommige mensen beweren. Het gaat allemaal veel en veel te traag bij die jongen, Zerrouki idem dito. Je kan echt niet met die twee samen spelen, Slot moet dit snel gaan inzien of je draait iig een kansloos Europees seizoen.

4 augustus 2023 om 22:09

Je hebt niet alleen spelers nodig die voor het gebrek aan creativiteit compenseren van Zerrouki en Wieffer. Je hebt ook spelers nodig voor hun gebrek aan (handelings-) snelheid, bewegelijkheid en pit. Dat zijn simpelweg te veel elementen om te compenseren in een team. Het lijkt mij dan ook dat die twee samen nooit een goed middenveld zullen vormen.

4 augustus 2023 om 22:10

Wieffer heeft toch al lang laten zien gewoon het niveau te hebben? Was enorm goed vorig seizoen. Zerrouki moet het nog laten zien, klopt, maar hem al schrijven voor het seizoen begonnen is slaat nergens op. Zoals fenomeno keer op keer aangeeft, het niveau bij Feyenoord ligt hoger dan bij Twente, gun zo'n jongen dan ook wat aanpastijd.

4 augustus 2023 om 22:12

Wieffer heeft vorig top gepresteerd maar na 1 matige wedstrijd kan hij het niveau opeens niet aan?

4 augustus 2023 om 22:15

Wieffer was goed omdat Kokcu hem goed liet zijn, niet omdat hij zelf zo bijzonder was. Nogmaals, het gaat te traag. Die hele motoriek is de vleesgeworden traagheid, heel irritant ook om naar te kijken. Ik wil Zerrouki ook nog niet afschrijven, hij kan het beste gewoon gaan concurreren met Wieffer. Feyenoord moet daarbij op zoek naar een goede technische nummer 8 met loopvermogen.

4 augustus 2023 om 22:16

Tja Arsenal, supporters zijn altijd erg goed in om spelers na 1 wedstrijd al af te schrijven.

4 augustus 2023 om 22:16

Ja klopt het lag allemaal aan Kokcu. Die Wieffer, kan er echt helemaal niks van. Echt hou toch op zeg.
Bij oranje ook 2 keer heel goed waarvan 1x man of the match. Kwam ook door Kokcu zeker?

Klopt Twente, het wordt steeds gekker

4 augustus 2023 om 22:20

Snap je wel hoor Ruiz. Te gek voor woorden hoe Zerrouki al worst afgeschreven. Had een paar goede intercepties. Ook een paar tragische passes maar daar kan vooruitgang in worden geboekt. Spannende wedstrijd gezien met een terrechte winnaar uiteindelijk.

4 augustus 2023 om 22:21

consy, dat is precies wat Ajax ook heeft met Klaassen en Taylor. De handelingssnelheid is gewoon te traag en ze zijn te beperkt om vooruit te kunnen en willen voetballen. Feyenoord mist Kökcu in alle opzichten, dat was een pure voetballer en aanjager. Feyenoord moet nog wel een middenvelder aantrekken anders wordt het een lastig seizoen.

4 augustus 2023 om 22:21

Wieffer oogt misschien traag maar is dat aan de bal zeker niet. Het is heel vaak 1x raken bij hem. Ik zie dat liever dan een postbode waarbij het allemaal spectaculair oogt maar de bal uiteindelijk trager beweegt. Daarbij is hij verdedigend gewoon heel sterk.

4 augustus 2023 om 22:21

Het lijkt er meer op dat Zerrouki het niveau gewoon niet heeft. Wieffer heeft inderdaad genoeg krediet op basis van vorig seizoen. Ik ben wel geschrokken van het niveau van Zerrouki. Zijn handelingssnelheid, en elk balletje gaat terug.

Ik zie niet echt een plek weggelegd voor Zerrouki in de basis. Die twee op het middenveld kan gewoon niet.

4 augustus 2023 om 22:21

Grappig. Er is welgeteld 1 wedstrijd gespeeld en er worden meteen alweer allerlei labels op spelers geplakt terwijl het seizoen nog moet beginnen.

4 augustus 2023 om 22:25

Ik denk dat het allemaal wel meevalt. Ze spelen een keer matig, het seizoen begint nog maar net. Pedersen is misschien niet creatief, maar Hartman zeker wel. Nog één of twee versterkingen erbij en er staat een prima elftal

4 augustus 2023 om 23:34

Het heeft niets met handelingssnelheid te maken. Dat hebben beide heren wel naar behoren. Echter; als je met die twee naast elkaar wilt spelen, moet je spelen zoals Liverpool onder Klopp of de gekopieerde versie daarvan (FC Twente onder Jans).

Dan speel je met twee aanvallende backs, Zerrouki en Wieffer die de gaten dichtlopen en aan de bal redelijk zijn. Het probleem is alleen dat Feyenoord de vleugelaanvallers daar niet echt voor heeft. Althans, nog niet. Ook heb je dan een speler als Kokcu nodig die naast dynamiek ook creativiteit brengt.

Ik denk dan ook dat Zerrouki of Wieffer zal moeten banken. Verder is het ook maar net wat je van ze verwacht. Zoals Feyenoord momenteel speelt, hebben beide heren de handelingssnelheid inderdaad niet. Het zijn ook gewoon geen spelers die aan de bal razendsnel een antwoord hebben.

4 augustus 2023 om 23:38

Ik weet niet of dat nu de maatstaf moet zijn..

4 augustus 2023 om 23:39

@El Fenomeno - Laten we nou niet doen alsof je voor Feyenoord nou zo'n astronomisch hogere handelingssnelheid nodig hebt. We hebben het over een verschil van subtop naar top Eredivisie, niet van subtop naar Premier League of iets dergelijks. Wel grappig hoe je er toch altijd weer een sneertje tussen probeert te proppen. Chapeau.

Bij beide heren (zerrouki en Wieffer) is het vooral de vraag in wat voor rol je ze gebruikt. Verwacht je dat ze naast het dichtlopen van gaten ook het spel vanaf het middenveld verleggen, dan komen ze inderdaad handelingssnelheid tekort. Dan kun je er 1 opstellen, maar niet allebei. Dat is de situatie waarin Feyenoord zit, aangezien het geen twee lopers op het middenveld nodig heeft. Zo speelt Feyenoord simpelweg niet.

4 augustus 2023 om 23:58

Haha Consy, Frenkie is ook super matig geweest als pivot of als 8. Enige waar hij goed in rendeert is een dubbele 6 zoals bij Schone en zoals nu het geval is met Oriol Romeu. Moeten we hem ook als matige speler bestempelen? Wieffer heeft het uitmuntend gedaan afgelopen seizoen, als enige 6 in het team. Nu krijgt hij een soortgelijke speler naast zich en heeft hij wat moeilijkheden om zich nota bene in zijn eerste(!) wedstrijd aan te passen. En dan kom je al meteen met zo'n reactie?! Belachelijk.

4 augustus 2023 om 21:58

Ik heb die Zechiël zien spelen. Dat was behoorlijk verfrissend. Vd Belt speelt 2 tempo's te laag. Zerrouki en Wieffer van t zelfde laken een pak. Daar moet een speler met meer duelkracht en drive naast.

4 augustus 2023 om 22:03

Klopt. Ik mag toch hopen dat we die Zechiël vaker gaan zien. Die heeft kwaliteiten die je niet bij de rest van de selectie ziet. Beetje onbegrijpelijke aankoop die Vd Belt, zeker omdat je als Feyenoord weer naar een hoger niveau toe wilt. Dan is een stap van PEC in de KKD naar de kampioen van de ED gewoon veel te groot. En dat toont zich ook in de minuten die hij tot dusver heeft mogen maken. Totaal onopvallend.

4 augustus 2023 om 22:05

Ik snap het wel hoor. Met Wieffer pakte dat ook goed uit. En als Vd Belt eenmaal went dan is hij verdedigend prima en scoort hij ook nogal veel. Bij Zwolle was hij echt heel goed. Beetje tijd geven en volgend jaar moet ie er staan.

4 augustus 2023 om 22:27

Zechiël viel leuk in tegen Villareal, maar die heeft dat niveau echt nog niet. Als je al iets wil veranderen, kun je beter Timber opstellen

4 augustus 2023 om 21:59

Vond Stengs in het eerste kwartier wel echt als een goede 10 opereren, maar ineens leek het wel alsof die van de aardbodem verdwenen was. Toen Slot hem wisselde rond minuutje 60 was ik eigenlijk al vergeten dat ie nog op het veld stond..

4 augustus 2023 om 22:00

Stengs is een slapjanus..soms een leuk passje maar fysiek kan hij dat niveau niet eens aan.

4 augustus 2023 om 22:03

Stengs zo domme aankoop hadden vol voor Szymanski moeten gaan.. foutje van Te Kloese.. luisterde teveel naar Slot die graag Stengs zag komen.

4 augustus 2023 om 22:08

Tja 5 mooie passes maar verder wel heel mager. Ook totaal niet het drukzetten en werkethiek van Szymanski.

4 augustus 2023 om 22:40

Strengs is nog grootverdiener ook, gewoon 3 klassen minder dan Szymanski

4 augustus 2023 om 23:25

Szymanski was zo belangrijk met druk zetten dat zie ik Stengs niet doen.

5 augustus 2023 om 03:40

Dat is toch het verhaal van de hele loopbaan van Stengs. Gewoon erg wisselvallig, Iedereen bij Feyenoord stapte zo gemakkelijk over het vertrek van Kokcu en Szymanski heen, maar met name het vertrek van Kokcu is gewoon niet op te vangen en zeker niet door een slappe speler als Stengs.

4 augustus 2023 om 21:59

PSV heeft me positief verrast. Feyenoord moet inderdaad echt een fatsoenlijke vervanger halen voor Kocku. Hopelijk blijft Sangare nog een jaartje, die heeft PSV echt nodig. Lang is een top aankoop.

4 augustus 2023 om 22:04

Zo goed was Lang toch niet? Verder viel PSV me positief mee en Feyenoord vies tegen. Moet snel kwaliteit voorin komen want man man man wat is Ali toch een verschrikkelijk slechte speler. Hopelijk wordt snel Ivanusec aan de selectie toegevoegd en komt er nog een goede voetballende 8. Want Wieffer was vandaag echt slecht, evenals Zerrouki. Kunnen echt niet samen op het middenveld.

4 augustus 2023 om 22:06

Ik vond Babadi best leuke dingen doen; paar keer goed wegdraaien en de ballen direct doorspelen. Hoewel iemand onlangs zei dat het geen topper is, zie ik toch genoeg potentie om echt wel een goede speler te worden. Nog een lange weg te gaan maar ik zie meer potentie in hem dan bijv. Veerman. Ontloopt elkaar niet veel Feyenoord en PSV. Zal ook ook veel uitmaken of Sangare alsnog weg gaat of niet. En anders dan de meeste; ik wil nog niet het duo Wieffer / Zerrouki afschrijven; geen niveau Kocku nog, maar na 1 wedstrijd is te snel om te oordelen…

4 augustus 2023 om 22:10

Er waren veel spelers die bij Feyenoord niet het niveau haalden . Kan gebeuren

4 augustus 2023 om 22:17

Ho ho ho ho, Bosz heeft laatst ook de Lichtstad Cup gewonnen door met PSV FC Eindhoven te verslaan.

4 augustus 2023 om 22:17

Ja heb ik goed gedaan hè!

5 augustus 2023 om 06:48

Er moet zeker nog meer bij als ik eerlijk ben.
Een goede rechtsback, sowieso.
Een nummer 8 die echt top is.
Een nummer 10 die echt top is.

En Ivanusec dan.

Weer een Cruijffschaal binnen opdeze manier hebben we er daar straks meer van in de prijzenkast dan kampioenschappen.

4 augustus 2023 om 21:59

Verdiend. Gefeliciteerd.
Het gemis van kokcu en Schimansky gaat zich bij ons doen voelen.

4 augustus 2023 om 22:02

Ja Geertruida en Hancko moet je nu eigenlijk ook gewoon als ‘niet te koop’ bestempelen. Anders ga je er echt teveel op achteruit

4 augustus 2023 om 22:03

Bedankt voor de felicitaties beide. we waren beter dan ik had verwacht. nu benieuwd hoe PSV en Feyenoord aan de competitie beginnen.

4 augustus 2023 om 22:04

Schimansky?

4 augustus 2023 om 22:08

Tatort

4 augustus 2023 om 22:09

Idd gefeliciteerd.

Nee je hoeft Kokcu en zeker Szymanski niet te missen. Alleen houdt Slot zich vast aan Wieffer en Zerrouki. Wat hij ook deed met Timber en Kokcu vorige jaar. Wieffer lijkt niet te kunnen functioneren met zerrouki.

Pedersen doet het goed maar verdedigend ook niet te goed.

Stengs vond ik opzicht wel oké.

2e spits werd gemist. En van der belt, Dilrosun en timber (in minder mate) is ook niet wat het moet zijn. Na wissels van Gimenez en Paixao werd het een stuk minder. Misschien is het met Ivanusec en Isaksen toch niet zo luxe.

4 augustus 2023 om 22:36

Isaksen kan je vergeten, die gaat naar Lazio.

4 augustus 2023 om 22:41

Aha, Horst.

4 augustus 2023 om 23:01

Nee, dat was Derrick

4 augustus 2023 om 23:14

Aha, Stephan.

5 augustus 2023 om 03:43

"wieffer lijkt niet te kunnen functioneren met zerrouki." Nee, Wieffer kan niet functioneren zonder Kokcu. Zie ook wat mensen reageren dat hij het bij Oranje ook heeft laten zien, maar ook daar speelde hij naast kwalitatief betere spelers.

4 augustus 2023 om 22:00

Gefeliciteerd, terechte overwinning. Wij hebben nog het nodige werk te doen. Weinig gecreëerd. PSV zeker de 2e helft veel dominanter.

4 augustus 2023 om 22:01

Haha maar ze speelden beter dan verwacht

4 augustus 2023 om 22:08

Misschien kan er iets soortgelijks komen als een ster per 10 kampioenschappen.

4 augustus 2023 om 23:41

Niet te vergeten een prijs voor Bosz. Kunnen mensen ook niet meer zeggen dat hij nooit prijzen pakt

5 augustus 2023 om 00:28

Dik verdiende zege voor ons. Aan de bal erg sterk en amper in de problemen geweest.

Bosz een echte prijzenpakker! Moet bekennen dat ik alleen de 2e helft heb gezien en dat beviel me vanuit PSV wel goed eigenlijk. Stond goed, met Boscagli eindelijk weer een fatsoenlijke CV. Sangare vervangen wordt heel moeilijk.. Wordt wel eens lacherig over gedaan maar is echt een fantastische speler.

Feyenoord viel me tegen, maar zegt zo vroeg in 't seizoen nog niet zo veel. Ik denk wel dat een blok Wieffer - Zerrouki niet zal werken voor Feyenoord.

Al met al een leuke pot, nu op naar Graz.

4 augustus 2023 om 22:00

Sangare, hoop echt niet dat ie weg gaat. Maar heel het middenveld van PSV was goed. Veerman lijkt fitter dan ooit en Babadi speelt in z'n eerste wedstrijd ooit al beter dan iedere Feyenoorder op het veld.

4 augustus 2023 om 22:03

Die Babadi viel me vorig jaar bij Jong PSV al meermaals positief op. Die kan echt zo vreselijk goed worden als hij zich ontwikkelt. Echt een enorm talent, met een prachtige techniek (wat je ook zag bij die afgekeurde goal)

Voor iedereen die nog niet overtuigd was dat Kokcu de beste speler van de eredivisie was. Zie hier het verschil op t middenveld.

4 augustus 2023 om 21:58

Kun je dat niet precies ook over Simons zeggen? Verder mag je Bijlow danken dat hij er nog een paar flink uithield. Als hij dat nou ook wat vaker in oranje zou doen.

4 augustus 2023 om 22:00

PSV speelde beter dan ze t hele vorige seizoen deden. Simons was belangrijk in aanvallend opzicht. Maar Kokcu was belangrijk voor ongeveer alles. Met name de bal in gevaarlijke gebieden krijgen en 200% strijden.

4 augustus 2023 om 22:07

Nou voor strijd kon je Simons anders ook wel noteren. Maar je hebt gelijk dat het gemis van Kokcu toch wel zwaarder weegt. Ik mis een echte leider op het middenveld. Daar moet snel nog gesleuteld worden door te Kloese.

4 augustus 2023 om 21:58

Eens. Vooral de dynamiek in z’n spel

4 augustus 2023 om 21:59

Psv mist Simons en jij komt met deze reactie haha. Beschamende tweede helft

4 augustus 2023 om 22:00

Psv heeft daar Noa Lang voor in de plaats gekregen die echt niet veel minder is. Wat heeft Feyenoord teruggehaald? Een statische, trage Zerrouki.

4 augustus 2023 om 22:07

@JK-Ajax

Ik snap je reactie niet helemaal. Feyenoord heeft meer last van het verlies van Kokcu dan PSV van het gemis van Simons.

Kokcu was de spelbepaler. Hij zorgde niet alleen voor goals, maar temporiseerde, verdedigde, verlegde het spel naar voren, had duelkracht, conditie en nog wat meer kwaliteiten. Het verschil is nu gewoon erg zichtbaar. Dat was toch duidelijk?

4 augustus 2023 om 22:09

Haha, Lang mag de veters nog niet strikken van Simons

4 augustus 2023 om 22:16

Ik denk dat Simons dat zelf ook wel gewoon kan

4 augustus 2023 om 22:26

@feye: Natuurlijk heeft Feye meer last van het verlies. Psv heeft tenminste een speler gehaald die het verlies kan opvangen. Wat heeft Feye precies gedaan? Een speler gehaald die totaal niet naast Wieffer past, waardoor die ook slechter speelt.

Natuurlijk is Kokcu een goede speler, maar de teksten hier zijn veel te overdreven. Het gaat er ook om hoe je het verlies opvangt.

Overigens vond ik zelf dat Feye vandaag vooral een 10 mistte. Stengs moet je gewoon als buitenspeler gebruiken, zo kun je eindelijk ook Jahan eruit halen. Wat was die verschrikkelijk.

5 augustus 2023 om 06:48

@feye_88 ik snap jouw reactie evenmin. Xavi was het afgelopen seizoen, zeker na het vertrek van Gakpo, onze belangrijkste aanvaller/middenvelder en topscoorder van de Eredivisie. Met hem erbij had je vandaag het overwicht kunnen omzetten in grotere kansen en grotere score. Overigens wil ik benadrukken dat Noa Lang de opvolger is van Gakpo/Hazard. De opvolger van Xavi moet nog komen en zal het moeten uitvechten met Babadi.

4 augustus 2023 om 22:01

Of over Babadi dat is misschien een nog wel veel groter verschil.

4 augustus 2023 om 22:08

Ik hoop vooral dat iedereen ziet hoe ondergewaardeerd Sangare is. Hij heerste op het middenveld en niet voor het eerst.

5 augustus 2023 om 00:31

En dan vonden enkele hier vanochtend Zerrouki beter dan Sangare. Dan heb je er ook weinig kaas van gegeten.

4 augustus 2023 om 23:44

Mwa, Kokcu was absoluut de beste middenvelder van afgelopen seizoen, maar in deze wedstrijd was het niet enkel het gemis van Kokcu. Tactisch klopt het op dit moment gewoon nog niet bij Feyenoord. Je kunt niet met Zerrouki en Wieffer aan komen zetten zoals Feyenoord speelt en Slot wil spelen. Dan heb je twee aanvallende backs nodig zodat die twee (zerrouki en Wieffer) de gaten dicht kunnen lopen. Nu wordt het spel veel te statisch, aangezien beide heren niet creatief zijn. Ze kunnen een bal naar de juiste kleur passen, maar dat was het dan ook wel.

5 augustus 2023 om 00:30

Tja, wij spelen ook met Babadi ipv Xavi. Feijenoord niet gezien vandaag. Met name op de flanken en in de breedte niet sterk.

5 augustus 2023 om 04:36

Feyenoord - Kokcu
PSV - Simons
Ajax - Tadic

Bij de andere 2 in de top 3 is de impact groter…

Leuke en sportieve wedstrijd met weinig geklaag over en weer. Verfrissend.

En de bal die Boscagli gaf voorafgaand aan de 1-0 vind ik dus echt exemplarisch voor waar het PSV afgelopen seizoen aan ontbroken heeft: voetbal van achteruit. Sowieso een erg onderschatte voetballer die Boscagli. Al een half jaar wind ik mij op over het feit dat een intelligente man als Van Nistelrooij maar bleef vasthouden aan houthakker Gerrit terwijl Boscagli al lang en breed fit was. Dat soort kronkels hebben hem de kop gekost

4 augustus 2023 om 22:00

Ja die Boscagli kan wel voetballen... heerlijke pass

4 augustus 2023 om 22:27

die assist daarna was ook echt goed. Beheerst en goed neer gelegd.

Die jongem trekt zijn vorm door na jeugd toernooi

4 augustus 2023 om 22:00

Boscagli is veruit de beste verdediger van PSV. Hij is niet alleen goed aan de bal maar verdedigend ook erg slim. Wat hebben ze die vorig jaar gemist zeg.

4 augustus 2023 om 22:03

Centrum had vorig jaar Branthwaite en Boscagli moeten zijn. Of Teze rcv. Je hebt helemaal gelijk met RvN. Onbegrijpelijk dat hij dat niet heeft gedaan. Zelfde als Fabio links en Xavi 10. Til op de bank.

PSV heeft mij positief verrast, hebben een prima uitgebalanceerde selectie. Het vertrek van Xavi is ook goed opgepakt. Als je dan de tweede helft nog Pepi, El Ghazi en in mindere mate Saibari kan brengen zit het met de diepte ook wel goed. Zou er enkel een betere rechtsback bij willen zien, maar dit PSV zie ik wel hoge ogen gooien.

Feyenoord op het middenveld gewoon niet in balans. Met Wieffer, Zerrouki en Timber is er echt te weinig voetbal. Stengs is aardig, maar toch ook niet het niveau wat je na moet streven. Giminez niet goed, maar die wordt ook amper in positie gebracht. Eigenlijk vond ik enkel Paixao goed die het van zijn individuele acties moet hebben. Verder, waar PSV meer diepte heeft. Treed je als Feyenoord al aan met Alireza en wissel je nog spelers als Dilrosun erbij. Dat is gewoon een schijnend gebrek aan kwaliteit wat op de transfermarkt opgelost moet worden. Je hebt minimaal drie-vier goede aankopen nodig om mee te doen komend seizoen.

4 augustus 2023 om 22:02

Ik wil Saibari op het middenveld nog wel de kans geven. Ben er ook nooit zo kapot van geweest, maar ik denk ook dat hij vaak misbruikt is als buitenspeler. Duidelijk dat hij middenvelder is

4 augustus 2023 om 22:05

Nou vond het tot op heden geen bijzondere speler maar nadat hij vandaag inviel was PSV zoveel sterker. Echt een ijzersterke invalbeurt met die intelligente assist als bekroning

4 augustus 2023 om 22:08

Klopt helemaal. Altijd basis is te vroeg maar zowel Babadi als Saibari komen goed mee!

4 augustus 2023 om 23:15

Heeft geen kans op 10 gehad. Steeds op de flanken. Geweldige voetballer en beresterk.

4 augustus 2023 om 22:10

Wat moet Feyenoord precies met die Minteh? Wat was die enorm slecht zeg. Ik snap het dan nog als je hem gekocht hebt maar hij is nog gehuurd ook..

Verder ga je met dit middenveld ook in de eredivisie moeite krijgen met kansen creëren. Ben ik wel blij mee maar kunnen we die hosanna over feyenoord voor nu even stoppen?

4 augustus 2023 om 22:12

Saibari in mindere mate?.

Heb je de weds wel gezien?
Je loopt dingen te verkondigen terwijl je niet eens weet wat de kwaliteiten zijn van Saibari.

Verdiep je eens in onze mooie sport en roep niet lukraak wat nonsens.

4 augustus 2023 om 22:21

Ik wordt een beetje moe van dit soort idiote retoriek omdat iemand het niet eens is met (een deel van) je mening.

Saibari speelde vandaag goed, viel echt sterk in. Maar ik heb hem daar tegenover wel meer dan 10 invalbeurten zien afleveren waarna je dacht "kan die jongen wel voetballen?"

Iedereen begrijpt dat het een talent is. Maar tot op heden heeft hij dat mijn inziens in ieder geval nog niet genoeg laten zien. Hij moet iets stabieler worden om zo structureel wat toe te voegen.

4 augustus 2023 om 22:50

Met de kanttekening dat hij die kans dan ook wel moet krijgen. Speelt beter op het middenveld blijkbaar. De beoordeling is dus niet helemaal zuiver

4 augustus 2023 om 22:56

Heb jij Veerman vandaag wel goed zien spelen dan?

Nee dus ik twijfel sterk of je überhaupt de wedstrijd hebt gezien.
Vertraagt het spel wil teveel met de bal lopen, daarentegen is Saibari aan de bal gelijk een gevaar en zoekt de aanval op.

En je moet niet moe worden van een discussie, want anders zit je op de verkeerde site.

Als Ajacied genoten van PSV dat in tegenstelling tot de ogenschijnlijk objectieve analisten van ESPN veel verder is dan Feyenoord. Daarnaast een voormalig speler van ons die de boel op slot gooit! Wat zijn ze omhoog gepraat in de voorbereiding maar wat viel het tegen. Zelfs de 6 minuten blessuretijd geste vanuit Zeist haalde niets uit. Wieffer Zerrouki Stengs als middenveld is toch wel de droom voor elke tegenstander met een beetje body. Sangare bevond zich in een speeltuin. Vorig jaar viel alles goed, was de arbitrage niet de slechtste vriend maar nu PSV en Ajax er weer bovenop lijken te zijn voorspel ik gewoon weer plaats 3 voor de mannen die graag in een nieuw stadion willen spelen.

4 augustus 2023 om 21:59

Als Bosz het verdedigen nu ook meer aandacht blijft geven zoals deze wedstrijd, dan zie ik Psv als titelkandidaat nummer 1 dit seizoen. Feyenoord in de kuip verslaan is niet makkelijk.

4 augustus 2023 om 22:06

Ja dat is alleen het probleem met Bosz: dat doet hij niet ben ik bang. Echter heeft dat ook simpelweg te maken met zijn speelstijl waarmee je risico in je spel legt

4 augustus 2023 om 22:11

Kandidaat nummer één nog wel. Het kan snel verkeren. Het was een vermakelijke eind-oefenpot die de start van het seizoen inluidt. Maar ook niet meer dan dat!

Vooral het drukken tijdens en aan het einde van de wedstrijd kon Feyenoord niet goed opbrengen. Dat maakt vaak het verschil in de Kuip

4 augustus 2023 om 22:49

Kandidaat nummer 1 kun je pas aan het eind van de transferwindow zeggen. Er gaat nog een hoop gebeuren op de markt.

4 augustus 2023 om 21:59

Ik zal je ff ontnuchteren. Feyenoord doet gewoon mee om de titel dit jaar. JC schaal zegt niks en jij post nu alleen maar opruiende teksten

4 augustus 2023 om 22:03

Meedoen ja..maar iedereen riep dat Feyenoord veel verder was , simpel zou winnen en ook makkelijk kampioen zou worden, Psv een dramatische verdediging had wederom de 0 gehouden en zo kunnen we nog wel ff doorgaan..

4 augustus 2023 om 22:06

De schaal misschien niet, maar deze wedstrijd des te meer... In aanloop had iedereen het over hoe sterkt Fey wel niet zou zijn, welke goede aankopen er wel niet zouden zijn gedaan, dat ze het nieuwe Ajax zouden zijn enz enz. Nou, veel werk aan de winkel voor ze daar in Rotterdam... Amper een kans kunnen creëren en dat was ook de verdienste van de solide Bosz organisatie.

4 augustus 2023 om 22:14

Als ik naar de selectie van Feyenoord kijk zou ik alleen gimenez, hancko en Geertruida echt willen hebben bij Ajax. Gezien wat wij allemaal nog missen zegt dat veel..

4 augustus 2023 om 22:29

MidoW wat een onzin haha. Doe mij Hartman Wieffer en Paixao daar ook nog maar bij hoor.

4 augustus 2023 om 23:14

Hartman kan ik inkomen. Maar wieffer en paixao? Ik denk echt dat wieffer tekort komt voor de top en paixao is prima maar ik zou hem niet kiezen..

4 augustus 2023 om 22:02

Waar haal jij vandaan dat Ajax er bovenop is 😅

4 augustus 2023 om 22:08

Nou idd. Ajax is er nog lang niet bovenop.
Die gaan van PSV en Feyenoord verliezen.
Minsilat moet eerst een paar echte toppers halen ipv wat hij nu aan het doen is.

4 augustus 2023 om 22:02

Eens, viel me op dat Rasfeyenoorder Mario Been niet durfde te benoemen dat PSV beter was

4 augustus 2023 om 22:02

PSV en Ajax er weer bovenop lijken.. Waarop basseer je dat Ajax er weer boven op lijkt?

4 augustus 2023 om 22:05

Ajax er bovenop?? En waar basseer jij dat op?

4 augustus 2023 om 22:07

Ontnuchteraar..neem er nog een. Meneer weet alle eindstanden al obv van een eerste wedstrijd. Waarbij psv ook al echt een week verder moet zijn in alles ivm de CL voorrondes. Maar mooi dat vele de conclusies alweer getrokken hebben. Kijk het nou gewoon even een paar weken aan en zet de fles ook even een paar weken opzij..

4 augustus 2023 om 22:09

Dat ontnuchteren moet nog wel even gebeuren. Snel je roesje uitslapen kerel!

Feyenoord geen schim van vorig seizoen, wat zijn zij me tegengevallen zeg. Het enige wat redelijk staat is de verdediging. Geertruida wordt(is) wel een topper, zie hem op korte termijn wel de wereldtop halen.

4 augustus 2023 om 22:00

Geertruida is echt een beest. Voetballend ook nog veel beter dan een Hancko.

4 augustus 2023 om 22:02

Was Lang wel aardig kwijt hoor

4 augustus 2023 om 22:44

Lang was de man van Pedersen..die werd daarna gelijk gewisseld door Slot.

4 augustus 2023 om 22:55

Dat betekent toch niet dat Geertruida maar moet stoppen met opletten? Stond zelf ook te slapen

Allemaal leuk en aardig die nieuwe regels van de KNVB.. Maar als ze nu “Noa Lang is h0m0” hadden gezongen, kwam er meteen een waarschuwing en “Noa is een k@nk€r00d” mag wel. Niet gek dat Noa Lang dan zo reageerde na die goal . Maar ik vind die prioriteiten vanuit de KNVB zo raar.

4 augustus 2023 om 22:08

Eens Dirk! Knvb mag harder ingrijpen!

4 augustus 2023 om 22:09

Groot gelijk! Je ziet gewoon bij de herhaling van z'n goal een supporter een middelvinger opsteken naar hem en homo roepen.. Triest dat een volwassen man zo moet reageren als er iemand tegen zijn club scoort XD

4 augustus 2023 om 22:43

Waarom heb ik toch steeds het idee dat jij 2 accounts hebt en op jezelf reageert Prem?

4 augustus 2023 om 22:56

@TechnoBasterd, geen idee waar je het over hebt maar het is niet waar

4 augustus 2023 om 23:36

@dirk
Ja waar zou dat aan liggen dat de ene groep zo meer beschermd wordt dan de andere groep????

4 augustus 2023 om 23:49

Hij heeft wel een punt. De KNVB is wel erg selectief in het uitdelen van straffen bij spreekkoren. Nou horen beide spreekkoren niet, maar als ik dan toch in gradaties zou denken, zou ik de tweede spreekkoor die @onzedirk noemt toch veel extremer vinden dan de eerste spreekkoor. Beiden niet acceptabel, maar het is wel vreemd dat je leuzen met die ziekte zomaar mag lopen bleren.

5 augustus 2023 om 00:21

Hij heeft inderdaad een punt, er staan daarom niet voor niks een aantal vraagtekens achter mijn zin.
Als je kijkt hoe de ene groep gepromoot wordt en beschermt , begrijp je denk ik waarom de KNVB selectief is.

5 augustus 2023 om 02:55

Dat is een heel terechte opmerking Dirk.

Zerrouki komt te kort, die moet echt nog heel veel leren. Elke bal gaat terug, waar Kökçü veel meer de oplossing naar voren zocht. Er waren er meer matig, maar met een middenveld met Wieffer en Zerrouki gaat het heel moeilijk worden.

4 augustus 2023 om 21:58

Ik vond er vandaag wel veel meer te kort komen bij feyenoord. Dat kan je niet op zerrouki schuiven.....

4 augustus 2023 om 22:05

Ze hebben een nieuwe kop van jut gevonden in Rotterdam, en de competitie is nog niet eens begonnen.

4 augustus 2023 om 22:05

Klopt, en het is nog veel te vroeg om te zeggen maar de combinatie Wieffer-Zerrouki zie ik echt nog niet werken dit seizoen

4 augustus 2023 om 22:06

Ik gun het Zerrouki echt van harte hoor. Maar Slot ziet hem als vervanger van Kokcu en dan kun je meteen al concluderen dat het niks wordt. Daar kan hij niks aan doen want hij is een echte 6, hetzelfde als Wieffer.

Wieffer-Zerrouki gaat gewoon niet werken. Dat lijkt mij duidelijk.

4 augustus 2023 om 22:10

Feyenoord heeft de opvolger voor kokcu niet in huis. Zerrouki heeft totaal andere kwaliteiten. Die is een echte nummer 6. Die ga je geen assist zien geven of een goal zien maken. Die pakt de bal af en geeft hem weer door.

4 augustus 2023 om 22:11

Die nieuwe kop van jut hadden ze al gevonden voordat hij officieel speler van feyenoord was. Heb zelden een speler met zo weinig krediet zien beginnen aan een periode bij z'n club. Alsof hij in zijn eerste interview heeft aangegeven groot Ajacied te zijn lijkt het haast wel.

4 augustus 2023 om 22:13

Dat het niet gaat werken lijkt mij ook duidelijk, maar dat is toch niet de fout van Zerrouki? De fout ligt dan bij Slot die weigert zijn systeem aan te passen aan de spelers die hij heeft, en dan maar besluit Zerrouki te misbruiken als 8.

4 augustus 2023 om 22:13

Tja vertel dat even tegen Slot @FCTwenteRSD.

Hij is gehaald als vervanger van Kokcu, dan moeten we hem daar toch ook op beoordelen? Ik gun die jongen echt het beste maar op deze manier word het niks. En dat ligt niet aan hem.

4 augustus 2023 om 23:51

@arsenal890 - Dat ben ik met je eens. Als vervanger van Kokcu ga je werkelijk niets aan Zerrouki hebben. Dat is een verdedigende middenvelder die de bal naar de juiste kleur kan passen.

4 augustus 2023 om 22:03

Pedersen, Wieffer, Stengs, Jahanbaksh, Gimenez en Bijlow eigenlijk ook als we deze wedstrijd als maatstaf gaan nemen om te bepalen wie goed genoeg was en wie niet.

4 augustus 2023 om 22:05

Dankzij Bijlow was het nog zo lang een wedstrijd

4 augustus 2023 om 22:07

Bijlow mag je van dat lijstje weghalen, die had weer een aantal prachtige reddingen eb kon niks aan de goal doen. De rest vandaag wel.

4 augustus 2023 om 22:10

Zag hem aan het begin ook een paar keer wijfelachtig uitkomen en had ook een gigaketser op dat schot van Lang. Doelpunt kon hij inderdaad niet veel aan doen. Echter vond ik ook niet dat Zerrouki vandaag echt slecht was oid, speelde gewoon naar behoren imo. Als Zerrouki dan op basis van deze pot tekort komt, dan vind ik dat Bijlow dat ook komt, aangezien ik Bijlow in zijn rol niet beter vond dan Zerrouki in zijn rol.

4 augustus 2023 om 22:45

Ik snap niet wat Bijlow de mensen op dit forum heeft aangedaan.

4 augustus 2023 om 23:53

Mij heeft Bijlow niks aangedaan, sterker nog, als ik bondscoach zou zijn zou Bijlow mijn nummer 1 zijn. Vond hem alleen vandaag niet bijster sterk, mag dat? Jouw reactie laat wel weer mooi het punt van mijn reactie zien. Het is onzinnig om spelers af te schrijven op basis van deze ene wedstrijd, zo ook met Bijlow, zo ook met Zerrouki.

4 augustus 2023 om 22:05

Volgens mij snap je niet veel van voetballer. Er stond iemand continu goed, slidings waar nodig en ballen op de stropdas de diepte in: zerrouki. Wieffer echter zeer zwak.

4 augustus 2023 om 22:08

Dit middenveld is te statisch, er moet een diepgaande middenvelder bij. Zerrouki is dat niet en wordt dat ook niet. Hij heeft genoeg kwaliteit spelverdelende controleur. Als je hem goed gebruikt word ie zeker een meerwaarde in de kuip!

4 augustus 2023 om 22:43

Wat me van Zerroukie en Wieffer tegenvalt is dat ze elke bal naar achter aannemen. Dat diende alleen als je handeling snelheid te laag is want dan kan je lichaam beter gebruiken om de aankomende druk te beschermen

Ik heb zelden zo'n slecht middenveld gezien bij Feyenoord. Wat enorm armoedig. Hopelijk zijn Slot's ogen open: Wieffer en Zerrouki samen werkt niet. Punt. Klaar. Uit.

4 augustus 2023 om 22:03

Hopelijk vindt Slot een oplossing, maar bekend is dat Slot eigenwijs is. Hij moet het echt snel aanpassen.

Daarnaast is die Kroaat ook echt nodig. Alireza kon echt weinig.

4 augustus 2023 om 22:06

Punt klaar uit na de eerste wedstrijd van het seizoen?

4 augustus 2023 om 22:14

Vandaag en vier oefenwedstrijden waarbij dit middenveld haast nog slechter speelde dan vandaag.

4 augustus 2023 om 23:53

Dat middenveld werkt inderdaad niet. Het zal of Wieffer, of Zerrouki worden denk ik. Wieffer is aan de bal wat sterker, Zerrouki is in verdedigend opzicht beter. Het is dus de vraag wat Slot van z'n 6 verwacht.

5 augustus 2023 om 00:40

Je kan een van die twee weg halen. Maar dan heb je nog steeds geen creatieve spelverdeler die er voor in de plaats kan komen. Dat is het probleem met Zerrouki: de volledige investering is naar een plek toe gegaan die we al bezet hadden.

4 augustus 2023 om 22:07

Eens. Traag, gebrek aan creativiteit, veel balverlies. Wieffer kan beter maar is nog niet lekker begonnen dit seizoen, en Zerouki is afwachten. Loopt een middenvelder bij Benfica, niets voor Feyenoord?

Het verhaal is duidelijk. Wieffer en Zerrouki samen is teveel van het goede, 90 minuten lang Ali op rechts is nog erger.

Het middenveld heeft echt nog werk aan de winkel.

Wat een tegenvallende pot. Typerend ook dat een beslissend doelpunt valt uit een arbitrale fout. Lang is weer lekker provocerend teruggekomen in Nederland. Zelfs als ie wordt gewisseld moet ie nog wat over de dugout heen roepen naar het publiek. Inhoudelijk over Feyenoord was het vandaag niet best. Zerrouki blonk (ondanks een aantal goede verdedigende acties) uit in zijn trage handelingssnelheid. Laat dan Timber, Milambo of zelfs Zechiel spelen. Dat hoeft niet vanaf het beginsignaal, maar als je ziet dat het niet lekker loopt, dan kan je hem toch eruit halen? Verder was Feyenoord na het vertrek van Gimenez voorin onmachtig. Geen aansluiting, geen diepe spits en heel onwennig allemaal. We zijn vandaag aardig door de mand gevallen. PSV daarentegen vond ik best sterk. Lang was naast dat ie rete irritant is ook gevaarlijk met en zonder bal. Denk dat Pepi halverwege dit seizoen ook in de basis staat ten koste van De Jong. Ben benieuwd hoe het dit seizoen gaat lopen bij de top 3 teams.

4 augustus 2023 om 22:00

Leg uit?

4 augustus 2023 om 22:08

Was geen ingooi, Zerouki raakte de bal niet als laatste. Net als de 4-3 vorig seizoen in Eindhoven een onterecht beslissing. Maar de overwinningvan PSV was volledig terecht, Feyenoord te veel dissonanten vandaag.

4 augustus 2023 om 22:09

Ja, als feyenoord fan heb ik die dwaling ook gemist.

4 augustus 2023 om 22:21

Wat Erasmus-rules al uitlegd; het was een ingooi voor Feyenoord die aan PSV gegeven werd. Bakayoko gooit daarna ook nog eens met 1 standbeen (en een naar achter zwaaiend rechterbeen) in. Verder ook eens met wat hij zegt. Het is niet onverdiend, dus begrijp me niet verkeerd, maar het komt wel voort uit een arbitrale fout.

4 augustus 2023 om 22:58

Haha begin je nou over arbitrale dwalers in de context van PSV? Hou op hoor..

5 augustus 2023 om 00:11

Ah oké, dus als er een arbitrale dwaling is mag je het niet benoemen? Is dat een nieuwe regel?

4 augustus 2023 om 22:09

Best zielig dat je lang zijn reactie uitlicht maar de misselijke spreekkoren van je mede supporters niet. Laf vooral.

4 augustus 2023 om 22:23

Dat wil ik best veroordelen hoor. Sta daar totaal niet achter. Echter reageert het publiek ook op hem na zijn provocaties richting het publiek tijdens de warming-up.

4 augustus 2023 om 22:11

Lang is provocerend teruggekomen? Misschien even de hand in eigen boezem steken, die man werd op een walgelijke manier de hele wedstrijd uitgescholden door dat hele stadion vol met idioten en zogenaamd nette mensen die heel anders worden naar mate het balletje opeens gaat rollen. Wat een schandalige vertoning, en dat is niet de eerste keer in Rotterdam. Spiegeltje kopen en dimmen is mijn advies.

4 augustus 2023 om 22:25

Lang begon al te provoceren voordat de wedstrijd was begonnen. Daarentegen is het gedrag van mijn mede 'supporters' niet goed te praten Consy. Dat veroordeel ik ook ten zeerste. Maar wel mooi dat iedereen alleen mijn eerste regels leest en verder niet in gaat op de rest. Laten we het daar ook eens over hebben.

4 augustus 2023 om 22:32

Ik wil het best met je hebben over de rest van je betoog maar ik ben het daarmee roerend eens dus dan zijn we vrij snel uitgepraat denk ik? Het is te hopen voor Feyenoord dat er nog wat stootkracht bijkomt voorin, ook een extra goede middenvelder die naast Wieffer of Zerrouki kan spelen is nodig.

4 augustus 2023 om 22:37

Fijn om het dan over voetbal te hebben in plaats van de spreekkoren. Ik hoop inderdaad ook dat er nog iets bijkomt, zodat we met of Wieffer of Zerrouki gaan spelen en niet met beide. Wieffer is door de komst van Zerrouki (in plaats van een dominante) een onderdanige speler geworden.

4 augustus 2023 om 22:52

Wacht even.. Er beginnen wat kronkels in mijn hoofd te werken.. Is het nou de bedoeling dat Stengs als 10 gaat spelen of zal hij zsm op de vleugels gepositioneerd worden?

4 augustus 2023 om 23:05

Stengs kan als 10 prima toegroeien richting een waardige vervanger van Szymanski. Daarachter kun je echter niet met Wieffer én Zerrouki spelen want dan krijg je de bal niet snel genoeg bij Stengs @Regulator.

4 augustus 2023 om 22:13

Lang heeft hetzelfde IQ als de gemiddelde supporter

4 augustus 2023 om 22:41

Ik sla hem qua IQ ook niet zo hoog aan maar het leek wel alsof het hem weinig deed en hij liet zich niet uitlokken tot een rotschop, behalve het kansloze hoofd aan hoofd duel met Geertruida. Dat sloeg nergens op. Maar dat was meer omdat ie wist dat hij daarna gewisseld zou worden denk ik, dus dan is dat nog best slim. Geertruida geel en die moest op het randje verder.

4 augustus 2023 om 22:18

Uhh na 12 minuten al voor KJ uitgemaakt worden, dan snap ik wel dat je je winnende goal ff goed viert. Sst.

4 augustus 2023 om 22:38

Ik snap sowieso dat je de winnende goal goed viert, ongeacht de spreekkoren. Echter begonnen zijn provocaties al voor minuut 12. Zelfs al voor de wedstrijd tijdens de warming-up. Zoals ik hierboven al zei ga ik het gedrag van mijn mede 'supporters' niet goed praten. Daar irriteer ik me ook zwaar aan.

5 augustus 2023 om 05:23

Jouw opmerking over Lang slaat echt helemaal nergens op. Het o zo geweldige Feyenoord publiek heeft zich de hele wedstrijd op een schandelijke wijze gedragen tegen Lang en wanneer Lang dan een keer reageert dan krijgt hij de wind van voren van je. wanneer mensen er dan iets van zeggen dan wil je ook het Feyenoord publiek nog wel veroordelen. Nou, was daar eens mee begonnen i.p.v. alleen met het vingertje naar Lang te wijzen.

Wel de juiste intensiteit maar het niveau qua voetbal was nog niet best bij beide ploegen. Heb ook het idee dat we nog veel bloopers gaan zien de komende maanden bij PSV met de manier van verdedigen. Vond Hancko weer geweldig zoals altijd.

Bij Feyenoord was het duo Wieffer Zerrouki echt totaal niet complementair en ook Gimenez oogde niet zo hongerig als normaal. Voorin schrijnend om te zien hoe 2 sprintkanonnen Minteh en Dilrosun geen enkele actie in de diepte hebben gemaakt tegen de hoge lijn van Psv.

Bij PSV vond ik Teze en Luuk de Jong erg tegenvallen, ook Lang was niet top maar krijgt op zijn manier toch het team naar voren.

Gefeliciteerd PSV supporters, eerste helft was te matig van Feyenoord z'n kant. 2e helft paar speldenprikken maar PSV dik verdiende als winnaar. En die technische hoogstandjes en de show van Noa Lang, blij dat we dat nog hebben bij PSV, dit seizoen althans. Als echte voetballiefhebber geniet ik daar van, voor zolang het ons nog gegund is. Prachtige speler. Verder zie ik PSV de favoriet voor de titel.

Heerlijk dit, had ik niet verwacht. Noa😍

Niet verwacht maar PSV was gewoon sterker. Dit gaat een leuk en spannend seizoen worden nu de Feyenoord dominantie uit blijft.

Feyenoord heeft zo snel mogelijk creatieve middenvelders nodig. Wieffer en Zerrouki samen is een probleem

Erg verrast door psv. Dik verdiend gewonnen. Bij Feyenoord te veel blinde paarden voorin en weinig scorend vermogen op het middenveld.

Minteh is blind renpaard en Dilrosun doet maar wat. Hopelijk is Ueda wel goed en komt er nog wat bij.

Gefeliciteerd PSV niet meer dan terecht. Hoop werk nog voor Slot. Het was allemaal een tempo te laag en teveel gebrei bij ons.

4 augustus 2023 om 23:00

Zerrouki komt de snelheid te kort voor de top. Verdedigend is het prima maar zijn ballen vooruit zijn op 1 hand te tellen. Dilrosun aub nooit meer inbrengen. Breng dan maar een jeugdspeler

Verder was psv veel feller in de duels en speelde zij beter voetbal.

Ik vond het wel een leuk pot. Niet goed, maar wel vermakelijk. En denk dat PSV hier de terechte winnaar is.

Slordige maar wel vermakelijke pot. Eerste helft vond ik Feyenoord wat beter. Maar daar miste vaak net die laatste pass. Tweede helft PSV terechte winnaar.

Had een lichte voorkeur voor Feyenoord, maar dat Noa Lang dan de winnende maakt nadat in de eerste helft heel duidelijk “Noa is een ** jood” te horen was vind ik dan wel weer mooi

Ik kan helaas niet kijken, maar als ik de statistieken zie lijkt het.me terecht. Gefeliciteerd lampen.

Terechte overwinning van PSV! Zonder Gimenez en Stengs mist Feyenoord wel echt stootkracht en heeft het de2e helft niks gebracht.

Gefeliciteerd psv supporters. De eerste prijs is weer binnen. En leuk voor Bosz.

Zoals ik al eerder aangaf: PSV heeft zich nog niet zo goed versterkt als Ajax en Feyenoord zijnde maar ze doen er niet heel erg onder. Goed voetbal gezien, Lang, Van Aanholt en aan de rechterkant Teze en Bakayoko continue dreigend geweest. De Jong nauwelijks gezien, doe mij maar Pepi

Verdediging op grote lijnen dient zeker nog aandacht aan besteed te worden. Maar dit wisten we al. 1e helft continue goede steekpasses gegeven vanuit Feyenoord maar dit werd telkens wel goed individueel opgelost door de verdedigers.

Al bij al zeker niet slecht, kan altijd beter!! Hopen op een goed seizoen voor de Boeren!!!

Prima overwinning!
Lekker voor Lang dat hij hem uiteindelijk maakt!

Goede voorbereiding voor de CL kwalificaties.
Maar beter komen er nog versterkingen!!!

Terechte overwinning voor PSV. Feyenoord verloor de slag op het middenveld en dus is er werk aan de winkel. Zerrouki - Wieffer werkt niet.

4 augustus 2023 om 22:46

Klopt Sangare won echt elke bal en veerman verloor geen bal. Ik snap echt niet waarom ze hem altijd zo vrij laten.

Typische JC-pot, voorzichtigheid en nog niet echt ingespeelde ploegen. Psv iets beter, terechte winnaar imo. Mooi voor Bosz dat ie een prijs pakt. Jammer genoeg toch een opstootje maar grotendeels wel te zien dat de maatregelen wat effect hadden. En stiekem wel erg lekker dat de man die al na tien minuten massaal voor 'KJ' uitgemaakt werd de doorslag geeft.

4 augustus 2023 om 22:05

Tja, opstootjes blijf je toch wel houden. Voetbal blijft een sport met emotie en dan kan een eerste reactie een uit emotie zijn. Vind ik zelf niet zo erg. Zou mooi zijn wanneer we iig die groeps opstootjes eruit weten te krijgen.

4 augustus 2023 om 22:29

Is zeker waar. Ik was misschien wat veeleisend omdat het de hele wedstrijd (op het veld) zo goed ging met de reacties op de leiding.

Zerrouki legt de ballen op de stropdas, slidings op tijd, ijzersterk. Jammer dat hij weg is bij ons. Heerlijk overigens dat Lang meteen waarmaakt waar hij voor gekomen is . Ajax zal zich achter de oren krabben en had beter miljoenen neer kunnen leggen dan voor de onbekende spelers waar ze nu mee komen?

4 augustus 2023 om 22:04

Ben je serieus? Ik heb hem geen sterke pot zien spelen.

4 augustus 2023 om 22:06

Erg sterk, blijkt straks een topaankoop.

Feyenoord is wel heel wat minder dan ik ze vooraf had ingeschat. Ze zijn behoorlijk wat voetbal kwijtgeraakt op dat middenveld.

Terechte overwinning. PSV scherper, fitter, gretiger, en voetballend vandaag ook gewoon beter. Wissels van Feyenoord hebben mij niet kunnen bekoren. Gimenez en Paixao’s vervangers te licht. Ramiz viel me overigens ook ontzettend tegen. Beste man aan Feyenoord-kant (wederom) Geertruida. Leuk voor Bosz, keer een prijs gepakt. Ben benieuwd wat PSV dit seizoen kan bewerkstelligen.

Noa lang speelt Feyenoord zoek 😳 Noa lang te heet voor de Kuip 😳 Noa lang bezorgd Peter zijn eerste prijs sinds 2005 😳 Noa lang gaat psv kampioen maken 😳

4 augustus 2023 om 22:11

Krijg toch de rambam. Maar evengoed, gefeliciteerd met de overwinning.

Noa, daar gaan we nog lang plezier aan beleven 😜

Feyenoord heeft meer scorend vermogen en stootkracht op het middenveld nodig. Toen Gimenez en Stengs moesten worden gewisseld, werd het te slap. Lang vervelend mannetje, maar goede voetballer. Ging heel gelijk op. Over algemeen sportief. Ajax zal spijt hebben dat ze Bosz hebben laten lopen.

Jammer maar helaas! Het was niet goed genoeg en PSV is de terechte winnaar. Ik ben wel enigszins teleurgesteld in Feyenoord. Vooral het drukzetten waarin we vorig seizoen uitblonken is maar weinig van over. En als Giménez en Paixão eruit gaan, weet je al dat het lastig scoren wordt. Gelukkig zit volgende week Ueda bij de selectie en hopelijk ook Ivanušec, want Jahanbaksh en Dilrosun brengen echt niks. Pedersen was ook dramatisch vandaag. Liet Lang continu vrij. Geen wonder dat hij daarom ook de goal maakte!

Nou, als dit een voorbode is van wat Feyenoord gaat laten zien dan wordt het weer een zwaar seizoen.. Ik vond PSV vele malen sterker en zij moeten nog duidelijk wennen en werken aan wat Bosz van ze verlangt. Nu heb ik het hele afgelopen seizoen een beetje het idee gehad dat Feyenoord best wat geluk heeft gehad en heel erg veel dominosteentjes wel heel makkelijk hun kant op vielen, maar dit was wel heel slapjes en ongeïnspireerd..

vond het niet best, en ja het is een prijs.. maar vond het een beetje veredelde oefenpartij.
daarnaast psv verdiend gewonnen, feyenoord blijft het lastig hebben met psv.

hoop dat psv dezelfde inzet in de CL voorronde wedstrijden kan leggen

Wel lekker dit. Zijn hopelijk al die Feyenoordsupporters die aan het roeptoeteren waren in maart kampioen te zijn weer ff stil. Terecht verloren met je sterkste opstelling tegen een PSV dat nog niet eens klaar is op de transfermarkt. Wordt hopelijk een leuk seizoen

4 augustus 2023 om 22:47

Dat zij echt bijna niemand. Vooral supporters van andere clubs zeiden dat.

Doet niet af dat Psv terecht heeft gewonnen en dat erbij ons echt nog wel wat bij mag.

PSV de verdiende winnaar. Ik vind het , zoals velen hier, bizar hoe slecht het middenveld is van Feyenoord, daar hebben ze het de wedstrijd verloren 90 minuten lang. Zerrouki en wiefer zijn prima spelers, maar 2 van dit soort spelers is teveel. Stengs vond ik in de eerste helft nog best goed spelen, maar was het ook kwijt na 45 minuten. Ik zou Stengs wel op de vleugel willen zien ipv Ali. Maar ik weet niet hoe het probleem op het middenveld opgelost kan worden

Verdiende overwinning van PSV zijn een stuk verder dan Feyenoord wat duidelijk een flinke jas heeft uitgedaan. Zet toch ook flink wat vraagtekens bij de nieuwe versterkingen bij Feyenoord. Het middenveld Zerrouki Wieffer Stengs gaat hem niet worden.

kort samengevat blaft Feyenoord veel maar bijten ze niet .Er is voor Slot nog veel werk te verrichten voor de CL .Psv speelde zeer fris en kwamen er en paar keer gevaarlijk uit . Lijkt of Bosz momenteel verder is als Slot met het elftal .

Het geld dat feyenoord aan zerrouki heeft uitgegeven had beter besteed moet worden. Er had een middenvelder met scorend vermogen moeten komen, wieffer was genoeg geweest.

Hopelijk wordt er nog scorend vermogen gehaald voor het middenveld.

Babadi speelde goed, niet verwacht dat ie zich staande zou houden

Toch ironisch dat lang de game beslist , leuke pot zitten kijken , zin in de competitie !

Mooie pot met een terechte winnaar. De wissels o.a. El Gazi (lijkt me wat te zwaar) en Vertessen vielen me tegen. Hoop dat er nog een club voor beiden komt dan kunnen ze nog vervangen worden.

Gefeliciteerd psv, terecht gewonnen.

Slot speel aub nooit maar dan ook nooit meer met dit middenveld. Wieffer echt belachelijk slecht. Zerrouki tot nu toe ook totaal het geld niet waard. Totaal geen creatieve speler op het middenveld. Echt bizar statisch voetbal gezien vanuit onze kant. Mist ook echt de strijd zoals vorig jaar.

Had persoonlijk ook liever milambo gezien ipv van van der belt.

Gemis van orkun al duidelijk te zien deze wedstrijd……

Dik verdiende overwinning ik moet zeggen dat psv mij positief verrast heeft

De voetbalwereld in een notendop. Voor de wedstrijd had Feyenoord zijn zaakjes geweldig op orde en zouden ze makkelijk kampioen worden. 90 minuten later klopt er niks meer van en moeten er spelers bij…

4 augustus 2023 om 22:18

Als iemand dacht dat Feyenoord zijn zaakjes goed op orde had dan heeft die persoon Feyenoord niet gezien in de voorbereiding. Wat je vandaag zag, was al vier wedstrijden lang te zien. Feyenoord heeft een vervanger van Kokcu en een linksbuiten of een goede 10 nodig.

4 augustus 2023 om 22:30

Ik heb geen idee op wie jij doelt maar ik zag hier niemand roeptoeteren dat Feyenoord makkelijk kampioen wordt. Je kan tegen een nederlaag aanlopen, er is helemaal geen reden tot paniek. Dit is de eerste en gelijk een serieuze wedstrijd van het seizoen. Feyenoord moet ook nog de selectie finetunen. Nu mist Feyenoord haar aanvoerder, waardoor Pedersen (zwakste schakel van het veld) anders niet op het veld stond. Plus Ueda mocht nog niet meedoen. Feyenoord is nog druk bezig met aanvallende versterkingen, zo moet er naast Ivanušec nog een buitenspeler komen. Dan hoef je in ieder geval geen beroep meer te doen op Jahanbaksh en Dilrosun, die niks laten zien.

5 augustus 2023 om 08:26

Haha, jij hebt niemand dat zien roeptoeteren? Dan zijn we snel uitgepraat.

5 augustus 2023 om 09:54

Wel apart idd, zouden ze nu in Februari of Maart al kampioen zijn geworden? Dat je over al die reacties heen hebt gelezen lijkt me nogal sterk.
Hoogmoed komt voor de val zullen we maar zeggen

Vraag me toch af waarom Feyenoord op dit moment als favoriet word gezien, bij de wissels ging het nivo gelijk naar beneden, en het basis middenveld is te veel hetzelfde. Psv verdiend gewonnen

Psv betere ploeg ook volgens de statistieken. Feyenoord moet een stap of misschien wel 2 stappen bij doen. Vooral als je een leuk CL avontuur tegemoet wil gaan…

Elke Feyenoord-fan ziet al maanden aankomen dat het middenveld Wieffer-Zerrouki niet gaat werken. En wat zien we in de praktijk? Goh, het werkt inderdaad niet! Zerrouki als vervanger van Kökcü zien is niets minder dan schandalig, maar met ons overvolle middenveld kan ik me niet voorstellen dat we nog iemand voor die positie gaan halen. We gaan dus een seizoen lang elke strijd op het middenveld verliezen. Slot is een goede coach, maar laat hem nou niet het aankoopbeleid bepalen. Wat een drama... En die Minteh, pfoe. Die kan echt niks.

Het was een mooie eerste krachtmeting. Ik denk dat Feyenoord echt Ivanusec erbij nodig heeft. Was voorin namelijk erg pover, alle ballen op Gimenez tactiek werkt niet. Zerrouki vind ik erg matig en het is voor Feyenoord te hopen dat hij snel stappen gaat maken komt handelingsnelheid te kort en was de slechtste man op het middenveld. Het gemis van Kokcu was duidelijk zichtbaar.

Waarom wilde Slot persé Zerrouki en Stengs?
Die voegen serieus niets toe, weggegooid geld dat. Net als in een eerder stadium Timber en Dilrosun die voor veel te veel zijn aangekocht.

Er moet flink doorgeselecteerd en kwaliteit ingekocht worden.

Dat middenveld lijkt ook nergens op.
Wieffer en Zerrouki kunnen niet samen en Stengs op 10 is een zwaktebod.
Vervolgens komt Timber erbij op het middenveld en is het nog erger. Hoe verzin je het?
Zet Stengs op “8” waar die bij Antwerpen ook speelde en haal een kwalitatief sterke aanvallend middenvelder voor op “10”

4 augustus 2023 om 22:19

Stengs is een slapjanus, hem op 8 zetten en je wordt compleet overlopen.

4 augustus 2023 om 22:28

Bij Antwerpen deed die het daar uitstekend. Het is het proberen waard, op 10 en rechtsbuiten komt die tekort

4 augustus 2023 om 22:36

Ja Antwerpen, maar Antwerpen is geen Feyenoord. Denk dat 10 zijn best mogelijke positie is.

4 augustus 2023 om 22:24

Stengs brengt erg veel creativiteit. Zodra hij conditioneel fit is, gaan we erg veel plezier aan m beleven.

Hoe kan het dat alle vormen van ingooien op dit niveau plotseling mogen? Bij de 1-0 staat de speler volledig met zijn achterste voet omhoog. Dus geen twee voeten op de grond, hierna (en daarvoor) gooien ze in alsof ze aan bet korfballen zijn, basketballen zijn of balletdansen. 1 voet in de lucht, vanuit de borst het maakt allemaal niet uit. Bizar…. Bij de amateurs hoor je dan toch echt permanent foute inworp….

Dit is toch weinig verassend? Kökcü en Szymanzki waren menselijke dynamo's met drive, diepgang, scorend vermogend en enorme creativiteit. Wieffer en Zerrouki zijn het pure tegenoverstelde. Met die twee in je team zal je vast heel moeilijk te passeren zijn, maar je creëert ook helemaal geen reet. Ik betwijfel of Ivanusec in zijn uppie voldoende zal zijn om deze domoren aan de praat te krijgen.

Feijenoord viel me niet mee. PSV domineerde grote delen van de wedstrijd, maar deed te weinig met de geboden ruimte. Pedersen was vooral zwak aan Feijenoord zijde. Middenveld obligaat en weinig creatief. Ook de defensie van PSV zag er een paar keer niet goed uit. Al met al nog genoeg werk aan de winkel voor beide teams.

Vind kritiek op Zerrouki niet echt terecht ik vond hem heel goed aan de bal en onderschepte ook genoeg! Vond Wieffer vandaag stuk minder.
Geertruida roep ik al 2 jaar die is echt onderschat wat een beest vind ik hem echt goed!

Feyenoord was met name in de aanval na de wissels onzichtbaar. Die nieuwe Witteh ofzo wat een turbo maar kwam wel erg klungelig over.
Van der Belt viel echt beroerd in (vond ik wel een hele leuke speler maar denk te grote stap).
Bijlow ook echt sterk btw!

Bij PSV toch weer Boscali die lang eruit is geweest toch wel indruk maken goed aan de bal en sterk in duels. Noah is een handenbinder die soms teveel wil maar kwam wel dreiging uit.
Dat donkere talentjes van Psv leuk spelertje man..Maakte wel indruk soms in de kleine dingen. Mooie speler!

Prima potje met denk ik toch wel de verdiende winnaar. Wel leuk om te zien dat beide partijen willen voetballen.

Zo bijzonder hoe opportunistisch de voetbalwereld eigenlijk is. Voor de wedstrijd feyenoord de favoriet voor de titel, na de wedstrijd psv. Kom op zeg, deze wedstrijd zegt toch helemaal niks. Gimenez en stengs zijn nog niet klaar om een hele wedstrijd te spelen, feyenoord kon nog niet hun nieuwe spits laten spelen. Plus die Kroaat die nog gaat komen. En ditzelfde geldt uiteraard ook voor psv, kunnen ook nog spelers bij of weg. Denk dat we(feyenoord) mee doen om de titel. Maar denk dat er geen uitgesproken favoriet is, we zien het wel. Ps gefeliciteerd psvers terechte overwinning, jullie lijken wel patent te hebben op deze prijs!

Overigens, wat een sneu en kinderachtig publiek ook daar in de Kuip. Noa Lang uitfluiten is gewoon olie op het vuur gooien (die hebben ze gebackfired gekregen), en nu niet het sportieve fatsoen om even de prijsuitreiking af te wachten, maar demonstratief met de staart tussen de benen huiswaarts gekeerd...

Verdiende overwinning, Feyenoord gewoon na 1ste 20 minuten erg slordig.
De juiste balans moet nog gevonden worden en de vervanger van kokcu moet ook snel gehaald worden.
Vorig seizoen begon ook niet sprankelend zolang we aan het eind vd rit maar de belangrijkste schaal pakken.
Alle vertrouwen in!

PSV viel mij positief op. Ik had gedacht dat ze de selectie nog niet echt rond zouden hebben, maar wat ze lieten zien zag er goed uit. Toch de kanttekening is hierbij wel dat PSV meestal erg sterk is/lijkt in het begin en vervolgens toch wegzakken lopende het seizoen. Feyenoord begon sterk, maar daarna viel het nog wel wat tegen, maar ik heb nog wel het gevoel dat Slot hier wel weer een machine van kan maken, al zal hij nog wel op zoek moeten naar de juiste samenstelling. Zerrouki en Wieffer samen op het middenveld? En komt Stengs wel het beste tot zn recht op 10?

Niet echt gerelateerd aan het voetbal maar het blijft sneu om die beker in ontvangst te nemen in een leeg stadion. Draai dan op z'n minst ff dat podium naar de psv fans.

Nou weten we ook gelijk dat PSV geen kampioen wordt! 😀 ik zie ons het ook niet worden vooralsnog. Dus alvast gefeliciteerd Feyenoord 🤣🤣

Ik vond ons ook echt beter dan verwacht, het viel me wel al op dat er eej idee achter het spel zat maar dat het ook echt goed uitpakt is al goed. Moet zeggen dat ik aardig wat vertrouwen heb in ons als we maar een nieuwe cv erbij kunnen halen.

Je kan van alles van hem vinden maar die noa lang doet dit wel mega leuk met die kids

Ik zie Noa Lang na de prijsuitreiking leuk bezig met een aantal jonge voetbalfans op het veld. Mooi beeld, Lang lijkt mij een best sympathieke gast ondanks alle negatieve berichtgeving.

4 augustus 2023 om 22:57

Iedereen doet aardig tegen kinderen. Dat ie dat doet neemt niet weg dat het een arrogante tokkie is.

4 augustus 2023 om 23:18

Heb je het nu over Feyenoorders of Noa Lang?

Ik voorspel een teleurstellend seizoen waar Feyenoord gewoon derde wordt in hun champions league groep, PSV weer ergens strand in de conference league en Ajax gewoon weer kampioen wordt met een paar sterke aankopen.

Maak mij zorgen om de nieuwe regel om bij opstootjes geel te geven.
Nu kan je een speler met een gele kaart op zak uitlokken om de tweede gele kaart te krijgen.
Moet je dan wel doen door een speler zonder kaarten. Hij geel en die andere rood.
Ben benieuwd.

4 augustus 2023 om 22:48

Lang kan met zijn vermogen om te zuigen en zijn enorme mepbare gezicht er eigenhandig voor zorgen dat PSV iedere wedstrijd reglementair met 3-0 wint.

5 augustus 2023 om 00:39

Ik verwacht ook niet dat een scheidsrechter een tweede geel gaat geven. Net als bij tijdrekken een tweede geel haast nooit voorkomt (kan mij 1 geval herinneren). Ik stel voor om voor wangedrag timeouts uit te delen van 5-10 minuten. Dat is zwaar genoeg om spelers af te schrikken, maar niet zzo zwaar dat je een hele wedstrijd beslist en scheidsrechters bang zijn om het te gebruiken.

Nou Twente, huur zerrouki maar. Alsnog dit zo lees zijn de belachelijke feyenoordsupporters nu al klaar met hem. Na 1 wedstrijd al afschrijven. Lijkt wel of het nu al naar het koppie stijgt, lijkt een beetje op een andere club die zichzelf geweldig vind in Nederland. Belachelijk om je eigen spelers zo naar de uitgang te schrijven. Over een paar weken schiet zerrouki de winnende er in in minuut ‘89 en spreken we elkaar weer.

Wiefer eb Giminez zijn over de top... feijenoord had beter de centjes kunnen pakken...

Met Wieffer en Zerrouki heb je 2 spelers die teveel excelleren in proberen het oplossen met rust en dat had PSV goed door. Even druk zetten en je pakt het middenveld. Slot moet kiezen voor 1 van de 2 en dan Stengs nog met Timber. Nog geen groot verlies, jammer van de prijs maar er is een goed meetpunt geweest over de opstelling. Te Kloese, open de portemonnee!!

3x op rij al PSV... Toch hopen dat het volgend jaar weer een keer Ajax is die hem wint. Desalniettemin heeft PSV hem nu ook al 3x op rij verdient gewonnen.

Complimenten aan PSV. Als team verdiend gewonnen met een paar uitschieters omhoog en omlaag. Allereerst complimenten aan de verdediging van PSV en dan met name Boscagli, wat een verademing is dat zeg. Sterk aan de bal en positioneel heel sterk. Middenveld werkte goed samen met Veerman als uitblinker. Aanvallend waren Noa (dreigende dribbels) en Luuk (heel balvast) vooral de tweede helft ijzersterk. Babidi deed aardig mee jammer dat die goal niet telde, die was echt smerig. Bakayoko viel mij erg tegen, veel meer van verwacht, als je daar 30 mil voor kan krijgen meteen doen. Sangare blijft tussen heel goed en heel kneuzig ogen en Ramalho had weer een paar keer last van zijn "momentjes" Ohja en Benitez keepte ook een uitstekende pot. Wat me het meeste opviel was hoe fit PSV is en hoe niet fit Feyenoord is. Heel opvallend.

Zal wel aan mij liggen, maar die goal had nooit toegekend mogen worden. De inworp was verkeerd (been van de grond) Gelukkig is dit wederom die clown van een Lindworst en de VAR ontgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren