Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang beent ondanks 0-5 zege woedend weg en irriteert Alfred Schreuder

Laatste update:

Noa Lang heeft zich zaterdag tijdens het gewonnen Jupiler Pro League-duel van Club Brugge met Seraing (0-5) ergernis op de hals gehaald van Alfred Schreuder. De aanvaller werd na 63 minuten door zijn trainer naar de kant gehaald voor Bas Dost. Lang kon de wissel absoluut niet waarderen en wandelde meteen richting de kleedkamer, hetgeen hem kwalijk wordt genomen door Schreuder.

Club had op bezoek bij Seraing geen kind aan de Belgische laagvlieger. Het enige smetje op de klinkende zege vond na ruim een uur op de klok plaats, toen Schreuder besloot om Charles De Ketelaere en Dost speelminuten te geven en met Sargis Adamyan en Lang zijn twee spitsen naar de kant te halen. Dat Lang direct de catacomben inliep, werd niet op prijs gesteld door de Nederlandse oefenmeester.

“Er was geen reden waarom hij meteen naar binnen liep”, zegt Schreuder op de website van Club. “Het is dus zonde dat dit gebeurde, want dit hoefde niet na zo’n mooie avond. Het was op voorhand al afgesproken dat we Charles sowieso minuten zouden geven en onze spitsen hebben natuurlijk drie zware wedstrijden gehad in de afgelopen weken. Dan wil je ook frisse jongens brengen en dat hebben ze goed gedaan.” Lang verkeert al langere tijd in mindere vorm, zijn laatste doelpunt dateert alweer van 23 december tegen OH Leuven (4-1 winst) in de Belgische beker.

Voor Club was de comfortabele overwinning op Seraing zeer welkom na het bekerechec tegen AA Gent eerder deze week. Toch houdt Schreuder nog een zure smaak over aan de uitschakeling in de beker. “Met deze zege spoel je de ontgoocheling van woensdag eigenlijk niet door. Het blijft heel zuur, maar het ligt achter ons en we kunnen het niet meer omdraaien”, aldus de 49-jarige oefenmeester. “We moeten dus vooruitkijken en vandaar zijn we nu wel tevreden met deze overwinning.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie houd deze jongen een keer de spiegel voor en zegt hem recht voor zijn raap hoe hij er over denkt ? Als Lang zich niet snel verbetert glijdt hij steeds verder af neerwaarts en speelt hij over een paar jaar of onder in mee in Turkije of de kkd

6 maart 2022 om 00:26

Beetje gevalletje Bakkali. Weet niet waar die ondertussen is beland

6 maart 2022 om 00:34

Bakkali kun je echt niet vergelijken met Lang, want Lang kan gewoon beter voetballen. Bakkali heeft nergens zijn stempel gedrukt, en ongeacht dat Lang een minder seizoen draait, staat hij toch al bijna qua dubbele cijfers in assists en goals (8 goals en 12 assists). Die kan dat in de play-offs zeker qua cijfers omhoog krikken.

6 maart 2022 om 00:40

Lang kan beter voetballen dan Bakkali?! Bakkal was echt zo geweldig aan de bal en die acties flitste van zen benen , Lang heeft meer rendement maar Bakkali is echt een betere voetballer.

6 maart 2022 om 00:54

Tja, voetballen is wel iets meer dan alleen dribbelen en pingelen toch? Of zijn straatvoetballers betere voetballers dan profvoetballers? Andere tak van sport lijkt mij.

6 maart 2022 om 01:38

Ben het met Bongundah7 eens, Bakkali was echt wel een veel betere voetballer dan Lang. Bakkali was echt buitencategorie, hoe makkelijk hij voetbalde deed meteen aan Hazard en Messi denken, dat zijn toch ook geen straatvoetballers.

Kan zijn dat je die tijden van Bakkali hebt gemist, maar als die jongen het in z'n koppie allemaal op een rijtje had staan, had hij nu bij een topclub gespeeld. Maarja, "als" telt niet in de voetbalwereld.

6 maart 2022 om 01:53

Maar kon Bakkali nou daadwerkelijk echt goed voetballen, of heeft hij een paar wedstrijden gewoon enorm gepiekt? Door die ene geweldige pot tegen NEC is die jongen een soort mythe geworden, maar in alle jaren daarna heeft hij om uiteenlopende redenen zo goed als niets laten zien. Dan vind ik iemand als Lang net zoals Fcgrun050 gewoon de betere voetballer, ze spelen notabene nog in dezelfde competitie en daarin maakt Lang over een lange periode meer indruk dan Bakkali ooit heeft gedaan in zijn carrière.

6 maart 2022 om 03:10

@joshuak_ Uiteraard heeft hij niks laten zien, hij verliet PSV op jonge leeftijd omdat hij zichzelf belangrijker vond dan wie dan ook en kwam bij Valencia op de bank terecht, daarna nauwelijks echt meer gespeeld, tja dan kun je wel stellen dat je als speler je carrière zelf hebt vergooit.

Wat hij destijds bij PSV liet zien zal ik nooit meer vergeten net als veel meer PSV-ers. Die dribbel, aanname en behendigheid op zo'n leeftijd (17), wat een speler had dit kunnen worden. Dus ja, hij kon daadwerkelijk zo goed voetballen. En nee, die indruk wie Bakkali destijds bij PSV maakte, zo'n indruk heb ik nog nooit van Lang gekregen in z'n gehele carrière. Maar goed, dat is dan ook een eigen mening.

Beide helaas in hun koppie niet professioneel genoeg, denk dat we het daar dan wel weer over eens zijn.

6 maart 2022 om 07:55

De reserven van anderlecht, hij wil niet weg dat hij zijn contract meer waardeerd dan te spelen bij een andere club. Luie voetballer

6 maart 2022 om 12:11

bakkali heeft 1 keer een hattrick tegen nec gemaakt als 17-jarige, maar nu zijn we 8 seizoenen en 6 clubs verder en hij heeft in die tijd slechts 4 goals gemaakt. In zijn hele carriere dus 7 goals waaronder een hattrick tegen nec. Lang is echt wel de betere speler. Die is gewoon de MVP van de Belgische competitie.

6 maart 2022 om 01:48

Antony gaat gefrustreerd het veld af , prachtig die Zuid-Amerikaanse passie. Lang gaat chagrijnig het veld af , kut mentaliteit …..

6 maart 2022 om 07:36

Antony deed het bij een 2-1 achterstand en was gefustreerd omdat hij dacht daar iets aan te kunnen veranderen. Lang bij een dikke voorsprong omdat hij zichzelf belangrijker vindt danspeelminuten voor een teamgenoot.

6 maart 2022 om 07:56

Haha je bent er weer als de kippen bij om zn idiote gedrag te verdedigen. Bijzonder. Vanavond weer lepeltje lepeltje?

6 maart 2022 om 09:30

@ baradona,Wanneer zet jij je noa lang bril een keer af? Die jonge krijgt namelijk altijd overal problemen, en denkt dat hij God is

6 maart 2022 om 10:51

Komisch om te zien hoe jij Noa Lang altijd probeert te verdedigen..

6 maart 2022 om 13:10

@droadnagel, ik denk dat je in het geval van Noa Lang best een paar spiegels kan wegnemen

Lang denkt dat hij Jezus op aarde is. Door zijn gedrag zullen topclubs 3 keer nadenken voor ze hem aantrekken. Hij is daarnaast de laatste 2 maanden niet eens in vorm, mag de trainer deze grootheid dan niet eerder naar de kant halen? Grow up Noa, grow up.

Hij denkt dat hij heel wat is na een goed seizoen vorig jaar, wordt tijd dat iemand die jongen is goed aanpakt want als hij zo door gaat verpest hij zijn carrière

Gewoon over het paard getild. Laat hem eerst maar eens gaan presteren.
Gedoemd te mislukken.

Kan alleen maar hopen dat dit verwende nest nooit meer word opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Lijkt nooit te zijn opgegroeid. Geweldige voetballer, verschrikkelijke persoonlijkheid, daar kennen we er genoeg van en daarvan weten we: Ze zijn niet ver gekomen in de voetballerij.

6 maart 2022 om 08:22

Amen! Bij wijze van spreken dan. ;-)

Maar ik hoef voetballers met zo'n houding ook niet bij Oranje te zien. Je wilt toch niet geassocieerd worden met zo'n figuur? Wanneer wordt hij volwassen?

Wat ben ik blij dat deze kwal niet meer bij ajax zit. En dan waren er nog mensen die zeiden dat ajax hem te makkelijk had laten gaan toen hij het ff leuk deed bij Brugge. Zo'n gast moet je nooit in je selectie willen hebben

Dat Lang een of andere persoonlijkheidsstoornis heeft lijkt mij duidelijk. Maar ondertussen moeten we ons ook afvragen waar dit gedrag vandaan komt. En dan kom je uit bij zijn ego maar ook bij Schreuder. Op basis waarvan hij coach is geworden bij een mooie club als Club Brugge is mij een groot raadsel. Maar het gaat sinds zijn aantreden eigenlijk bergafwaarts met de club en zijn selectie. Lang is voor Brugge een goudhaantje. Die moet je zo goed mogelijk proberen te managen zodat je een gek vind die er in de zomer een miljoentje of 25 voor wil betalen. Kennelijk schijnt Schreuder het anders te zien.

6 maart 2022 om 09:41

Ga je nou Schreuder aan kijken? Lang heeft dit gedrag bij elke trainer vertoont.

6 maart 2022 om 14:06

Er gaat niemand 25 miljoen voor lang betalen. Met zo’n mentaliteit moet hij blij zijn dat je bij Brugge mag spelen. Schreuder de schuld geven van zijn gedrag is lachwekkend.

Wat is dat toch met Lang ? Kan er nou geen maand voorbij gaan dat hij niet negatief in het voetbalnieuws komt ? Dacht echt dat Ajax een grote fout had gemaakt door hem te laten gaan. Ben nu echter van neig dat hij een goede voetballer is maar ook een lastpost. Jammer, want als hij zich alleen zou richten op het voetbal zou hij al veel verder zijn. Clubs zitten niet te wachten op iedere maand een incident.

6 maart 2022 om 12:13

Grote fout sowieso niet. Tadic en Antony en ook Neres destijds had hij er niet uitgespeeld. Het was voor beide partijen de beste optie.

Lang kan best aardig voetballen, maar blinkt vooral uit in dom en kinderachtig gedrag. Voorbeeld van een omhoog gevallen puber die totaal buiten de realiteit staat en denkt dat de hele wereld om hem draait. Het is een leuke voetballer, maar geen topper. Hij zou eens een keer door iemand uit zijn nabije omgeving moeten hebben die niet alleen mee praat, maar die ook kritisch op hem is. Want met dit gedrag komt hij niet ver. Hoop ook dat van Gaal hem thuis laat. Met Berghuis, Bergwijn, Malen, Gakpo heb je genoeg alternatieven die ook niks minder zijn.

Deze jongen gaat het niet redden in de grote voetbalwereld. Man wat een klein kind blijft dit toch zeg. Die gaan we straks bij steeds kleinere clubjes zien afglijden.

Ik herhaal mijn commentaar van verleden week nog maar een keertje. Wat zal Ajax blij zijn dat ze deze jongen hebben laten gaan.

Aanpakken deze jongen. Meteen zeggen waar het op staat. Moet je niet langer blijven accepteren deze nare trekjes

verkopen deze jongen in de zomer, je krijgt er nog geld voor als er een gekke club komt die hem durft op te halen. qua statistieken lijkt het heel wat

Lang is gewoon niet zo slim. Daarom reageert hij altijd zo primitief. Hij is van de generatie beetje stoer doen op social media. Het is maar goed voor hem dat hij zo goed kan voetballen. Anders was het een van de straat dealertjes geworden in Rotterdam. Hij krijgt er nog ongelofelijk veel geld voor omdat hij goed tegen een balletje kan trappen. Die jongen verdient Waarschijnlijk meer dan een gemiddelde minister. Zo krom zit de wereld in elkaar.

6 maart 2022 om 11:40

Elke rappert, dj, bitcoinhandelaar en tv talentenjacht jurylid verdient meer dan een 'gemiddelde' minister. Weet niet waar dat 'gemiddelde ' naar verwijst? De kwaliteit van het werk van de minister of zijn of haar salaris? Dat laatste is niet nodig want alle ministers verdienen evenveel. Maar goed, een voetballer zoals Lang verdient veel geld omdat hij ook veel oplevert. Dat is marktwerking. Dat is niet krom maar eerlijk. Waarom zou het geld bij de bedrijven of clubs opgepot moeten worden en niet uitgekeerd worden aan diegene die de prestatie levert?

Heb Noa vaak verdedigd maar het is aaaaltijd iets met hem. Van mij mag hij vertrekken in de zomer want hij zorgt enkel voor slechte reclame voor de club. Normaal compenseert hij dit met doelpunten en goed spel maar dat is momenteel niet het geval. Mond houden , ogen naar beneden en werken of hij mag zijn toptransfer en/of speeltijd vergeten.

Toont aan geen respect naar de spelers en trainer. Gewoon de eerst volgende wedstrijd op de bank en dan in de laatste minuut laten in Vallen.Voor schut zetten tov publiek en spelers groep.Eigelnlijk voorlopig uit de selectie zetten arrogant mannetje die denkt dat hij de allerbeste is ? ( Voor mij de slechtste)

Onvolwassen jochie. Op deze manier redt hij het niet. Niet bij Club Brugge en ook niet bij een nadere club. Misschien tijd voor wat professionele hulp?

Bij Ajax waren ze niet voor niets klaar met die arrogante kwal. Moet hij vooral ook doen bij het Nederlands elftal. Zijn ze ook snel klaar met hem

Wat is het ook een ei, vorig seizoen kreeg hij zelfs de grootste criticasters mee in zijn spel, want wat was hij beslissend. Dit seizoen is hij niet meer zo beslissend en hebben ze bij Club Brugge genoeg andere spelers die het team dragen, waardoor hij echt in no time is afgezakt van de belangrijkste man naar die vervelende etter. Gelukkig heeft Club Brugge in Skov Olsen een prachtige vervanger die in alles ook nog eens veel sympathieker is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren