Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niets blijft Chelsea en Lampard bespaard: einde seizoen voor drijvende kracht

Laatste update:

Reece James komt dit seizoen niet meer in actie namens Chelsea, zo heeft interim-manager Frank Lampard dinsdag bevestigd. De rechtervleugelverdediger kampt met een hamstringblessure en ligt enkele maanden uit de roulatie. Het is de tweede keer dit seizoen dat James in de lappenmand gaat. Eerder dit seizoen kampte hij al met een knieblessure, wat onder meer een streep door het WK zette.

Naast James komt ook Mason Mount dit seizoen niet meer in actie, zo gaf Lampard te kennen. "Reece heeft een hamstringblessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Real Madrid", aldus Lampard tijdens de persconferentie in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Brentford van woensdag. "Hij heeft de wedstrijd uitgespeeld, maar de scan heeft uitgewezen dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Hetzelfde geldt voor Mount. Hij ondergaat een operatie aan zijn bekkenblessure en moet daarna vier werken herstellen."

Wat betreft Mount hield Lampard nog wel een slag om de arm. De mogelijkheid bestaat dat de middenvelder op de laatste speeldag weer inzetbaar is voor Chelsea, maar die kans lijkt klein. Mount wordt de laatste weken in verband gebracht met een overgang naar Bayern München, waar hij herenigd moet worden met Thomas Tuchel. De voormalig Vitessenaar is dit seizoen, los van zijn blessures, niet verzekerd van een basisplaats. Bovendien eist hij meer salaris en wil hij in dezelfde schaal worden ingedeeld als de topverdieners.

James raakte al twee keer eerder geblesseerd dit seizoen. In oktober werd de Engels international uitgeschakeld vanwege een knieblessure, waardoor hij onder meer een streep door het WK moest zetten. Eind december kwam Chelsea opnieuw met de mededeling dat de rechtsback in de lappenmand moest vanwege een kniekwetsuur. James gaf daarop aan dat 2022 'in mentaal opzicht' het zwaarste jaar uit zijn carrière was.

Het wegvallen van James is een volgende tik voor Lampard, die sowieso al niet lekker is begonnen aan zijn tweede termijn op Stamford Bridge. De oud-middenvelder verloor zijn eerste vier wedstrijden sinds hij het stokje overnam van Graham Potter. Dat overkwam nog nooit eerder een manager van Chelsea. The Blues staan elfde in de Premier League. Er is een wonder nodig om het seizoen te eindigen op een plek die recht geeft op Europees voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een lichaam dat niet gemaakt is voor topvoetbal, zo lijkt het. Zonde, want, mits fit en in vorm, is dit naar mijn mening één van de huidige en toekomstig sterkhouders van Chelsea. Hele goede speler.

25 april 2023 om 16:46

Heeft vorige week en de week erop zo vaak hard achter Vinicius aan moeten rennen dat hij er hamstringklachten van heeft gekregen.

Gelukkig staat er niets meer op het spel de laatste weken van het seizoen, maar dit is nu al het tweede seizoen op rij waarin James niet okselfris meer is en hij het niet lekker volhoudt tot het einde van het seizoen. James' fitheid is een enorm probleem, daarom ben ik enorm blij dat Gusto vanaf volgend seizoen aansluit bij de club want met James alleen kun je de oorlog niet winnen. Hij heeft de afgelopen weken ook eigenlijk geen goede wedstrijd gespeeld en het zou mij weinig tot niets verbazen als er toch besloten gaat worden dat hij geopereerd moet worden aan zijn knie.

Zonde zeg, als James fit is is het toch een van de betere backs van het moment. Helaas worstelt die vaker met zijn fitheid. Ach ja, het scheelt dat Chelsea nog zo'n 39 spelers in de selectie heeft; daar zal vast wel een geschikte vervanger tussen zitten zou je zeggen.

Ongekend, dat moet een groot probleem vormen met een selectie van +/- 30 man..

25 april 2023 om 16:24

Gelukkig kunnen ze ook alle dertig op zijn positie.....

25 april 2023 om 16:43

Dan had je gewoon een extra back moeten halen in plaats van zoveel centrale verdedigers of aanvallers...

25 april 2023 om 16:54

En laten ze dat nou gedaan hebben.

25 april 2023 om 17:17

Dan zie ik het probleem helemaal niet.

25 april 2023 om 17:29

In een seizoen vol schaamte is de zoveelste blessure ook geen probleem, maar leuk is het natuurlijk ook niet.

Als de wint een beetje te hard waait raakt deze jongen al geblesseerd. Is je beste speler en heeft veel potentie, maar op deze manier heb je er ook weinig aan.

25 april 2023 om 16:40

Een paar seizoenen te laat, maar gelukkig komt van het zomer een talentvolle back uit Lyon onze kant op. Het is eigenlijk belachelijk dat al je sterkhouders aan het sukkelen met blessure zijn dit seizoen.

25 april 2023 om 16:59

Moet eerlijk zeggen dat ik eerst tegen de komst van Gusto was, omdat het om een te hoog bedrag ging voor een speler die back up zou moeten zijn voor James. Maar James is vaker geblesseerd dan fit en begin te denken dat dat wel vaker voor gaat komen. Gusto zal dus genoeg aan spelen toekomen. Enige waar ik me zorgen om maak is dat hij zelf al drie keer geblesseerd is geweest dit seizoen. Hopelijk neemt hij die blessures niet mee.

25 april 2023 om 17:09

Misschien is hij ook steeds te vroeg gebracht uit noodzaak, dat hoop ik tenminste. Want je zag hem al veel voorzichtiger spelen en als je dan alsnog geblesseerd raakt.. dat ziet er niet goed uit. Maar goed laat ze eerst maar eens een coach aanstellen zodat de selectie eindelijk uitgedund kan worden.

25 april 2023 om 17:06

Zou dit wellicht niet een flater van de medische staf van Chelsea kunnen zijn? Als ik het mij goed herinner kwam James sneller dan verwacht terug van de blessure die hem het WK heeft gekost. In de wedstrijden die ik heb gezien sinds zijn terugkomst leek hij ook niet helemaal de oude. Gusto komt inderdaad, hoewel ik moet zeggen dat er bij Lyon misschien nog wel een groter talent op rechtsback doorstroomt, namelijk Sael Kumbedi. Gusto is ook net terug van een blessure, maar eigenlijk heeft Lyon hem in de tussentijd niet heel erg gemist omdat Kumbedi zijn plek vrij geruisloos overnam. Is ook pas net 18 geworden.

25 april 2023 om 17:15

Denk wel dat ze hem na die blessure te snel hebben laten spelen, maar vind dat soort dingen altijd moeilijk te beoordelen. Ik heb geen verstand van knieblessures en geen idee hoe snel zoiets herstelt. Ik moet zeggen dat het vertrouwen in de medische staf wel steeds verder afneemt. Zo veel blessures bij zo veel spelers in zo'n korte tijd lijkt me geen toeval. Had van de week idd gezien dat Gusto er een tijdje uitlag met een blessure en was ook niet zijn eerste blessure dit seizoen. Het baart je wel zorgen als je dat leest met al die blessures bij Chelsea in je achterhoofd.

Het verbaast me trouwens niets dat Lyon een groot talent heeft die zijn plek over heeft genomen, die Fransen lijken ze uit de grond te stampen.

25 april 2023 om 19:57

*wind* bedoel je? Verder met je eens betreft James, is toch een van de, zo niet de sterkhouder van Chelsea. Ongeacht de vorm waar ze nu in verkeren.

25 april 2023 om 20:25

Haha wind idd, mijn fout.

Zonde dat hij alweer geblesseerd. Desondanks denk ik dat het voor Chelsea niet veel hoeft uit te maken, zij spelen bijna nergens meer om. De rest van het seizoen kun je het best gebruiken om te kijken met welke spelers je door wilt gaan en welke beter kunnen vertrekken. Dan kunnen ze wellicht volgend seizoen met een duidelijk plan beginnen

Chelsea speelt toch nergens meer voor.

25 april 2023 om 16:44

Ze kunnen in theorie nog steeds degraderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren