Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Niet Messi of Ronaldo, maar hij is deze maanden de beste ter wereld'

Laatste update:

Schotland heeft nog een minieme kans om derde te worden in Groep D en zich via de play-offs te kwalificeren voor het EK. Voorwaarde is dan wel dat het elftal van Gordon Strachan twee keer wint, terwijl nummer drie Ierland minimaal vier punten moet morsen. Die vrijwel onmogelijke missie begint donderdagavond met een thuiswedstrijd tegen de nummer twee van de groep: Polen.

/

Alle aandacht van de Schotten gaat uit naar Robert Lewandowski, die in bloedvorm verkeert bij zijn club Bayern München. “Polen is een goede ploeg met een speciale speler”, zegt Strachan voorafgaand aan de ontmoeting. “Het zou stom van mij zijn als ik dat zou negeren. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo waren de afgelopen vijf jaar de beste spelers ter wereld, maar voor mij is Lewandowski de afgelopen maanden de beste ter wereld.”

De goalgetter scoorde eind september onder meer vijf keer in negen minuten tijd tegen VfL Wolfsburg. “Ik denk dat de meesten van ons er een moord voor zouden doen om een weekje de beste speler ter wereld mogen zijn”, vervolgt Strachan. “Hij is al vier jaar een absolute wereldster. Lewandowski kan uit het niets een goal maken. Wij kunnen dat momenteel niet. Maar misschien dat we tegen Polen iemand in ons midden hebben die verrast.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja messi is het op dit moment in ieder geval niet, die raakt geen pepernoot vanuit de ziekenboeg.

lewa gaat als een malle, kijken hoe lang hij dit vol kan houden. Hij zal genoeg kansen blijven krijgen bij bayern.

8 oktober 2015 om 10:47

Ik ben het wel eens met deze man. De laatste weken is Lewandowski de beste vd wereld. Niet altijd natuurlijk, dat is Messi. Maar laatste weken abspluut Lewan. Ben benieuwd hoe Bayern word als Robben terug is!

8 oktober 2015 om 10:57

idd...en ribery. Lijkt me sterk dat costa nog uit de basis verdwijnt. Dat niveau zie ik ribery niet meer halen.

Maar dan hebben ze wel veruit de beste voorhoede spelers van europa.
Barca heeft natuurlijk 3 geweldige basisspelers, maar de wissels vallen tegen.
En Real is ook sterk, maar legt het in de breedte ook af tegen bayern.

Maar goed...dit is verder geen garantie voor succes in Europa, alleen aan de selectie ligt het niet.

8 oktober 2015 om 10:59

"de laatste weken is Lewandowski de beste van de wereld"

Ik begrijp wat je bedoelt te zeggen, maar het is natuurlijk ridicuul. Bas Dost, vierde spits van het Nederlands elftal dat het EK misloopt, was een half jaar geleden dus ook de beste speler ter wereld?

Lewandowski is de laatste weken erg op dreef, laten we het daar op houden.

8 oktober 2015 om 11:30

Lewandowski, Aguero momenteel ja.
Rooney ook al een paar keer maandenlang de beste.
Hazard ook. Pogba.
Fabregas vroeger bij Arsenal. de eerste 3 maanden van de competitie.
En zo kun je nog wel even doorgaan.

Maar de beste van de wereld is voor de beste speler van een heel jaar. En dan komen we telkens terug bij: Messi en Ronaldo. Met daarachter Iniesta. en dat was het voor het moment als het om contant presteren gaat.
ik heb ook ooit 4 goals in een wedstrijd bij de C'tjes gescoord.
28 goals in 14 wedstrijden.
Had ik die vorm weten te behouden dan was ik waarschijnlijk prof geworden.

8 oktober 2015 om 16:16

Lijkt mij vrij normaal om aan te geven wie momenteel de beste is gebaseerd op de resultaten van de afgelopen weken. En daarbij zijn de resultaten van lewa uitstekend, en kan je dat niet vergelijken met bas dost, een pogba etc. Die hebben dat van lewandowski niet eens bereikt.. 5 goals, daarna 2, 3, 2 en nog is een doelpunt in de laatste minuut tegen hoffenheim om zo bayern de drie punten te verzekeren. Momenteel ja, maar als we spreken over de beste voetballer(s) dan moet je idd kijken naar cr7 en messi. Zij bewijzen het obv een langere periode.

Ben ik t mee eens, alles wat Lewa aanraakt veranderd in goud

Over Ronaldo gesproken waar blijft die gast, ik heb nog niks van hem gehoord. Alleen over zijn film dan.

Lewandowski is goed bezig en is op weg om zijn persoonlijke record te breken. 22 of 24 goals in een sezoen. Als je al kijkt hoeveel hij nu al heeft gescoord vergeleken met vorig seizoen. 12 tegen 17.

Het wordt eens tijd dat Robben weer gebankt wordt.

8 oktober 2015 om 10:34

Robben speelt al een tijdje niet aangezien hij geblesseerd was. Hij traint net weer mee met de groep.

8 oktober 2015 om 10:57

Logisch ik volg de Buli en ben supporter van Bayern. Ik bedoel als ie terug komt moet ie gewoon banken. Robben is een basisklant. Het wordt tijd dat ie gebankt wordt.

8 oktober 2015 om 10:35

Die is geblesseerd?

8 oktober 2015 om 10:39

O zijn we de CL record van vorige week nou al vergeten? Beste speler van de wereld op het moment? Cristiano Ronaldo!

8 oktober 2015 om 10:53

Dus omdat hij het CL record heeft is hij momenteel het beste? Die record stelt niks voor aangezien Messi of Ronaldo er toch elke keer overheen gaat. Beste speler op dit moment is lastig te zeggen. Lewa doet het geweldig, maar ook Benzema en aguero..

8 oktober 2015 om 10:54

Grap van de dag natuurlijk... Ronaldo? De man die buiten de drie wedstrijden dat hij op het scorebord kwam nog helemaal niet heeft gescoord? Hij scoort vijf keer tegen de almachtige degradant uit Spanje maar verder heeft hij in zes van de zeven competitie wedstrijden niet gescoord. En buiten zijn doelpunten is Ronaldo vrijwel niets eigenlijk. Kijk naar dit weekend bijvoorbeeld... Nog nooit zo'n vreselijke statistieken gezien tegen Atletico Madrid.

8 oktober 2015 om 10:54

Beste in de wereld momenteel? Heb je m zien spelen laatste wedstrijden? Speelt waardeloos.

8 oktober 2015 om 11:36

Met 10 goals in 9 wedstrijden is hij nog altijd bezig met wat hij al jaren doet: meer dan 1 op1 scoren.
Speelt hij goed?
neen, niet echt. Maar dat kan net zo goed liggen aan het systeem van benitez.
Doet me denken aan het verhaal van de kip met de goude eieren (of was het een gans?)
Benitez is gewoon oerdom.
Heeft de beste winger ter wereld in zijn ploeg, die opkomend vanuit de flanken de beste scoorder ter wereld is en ook een zeer goede assistgever.
Vervolgens laat hij hem naar het midden verhuizen waar Ronaldo geen pepernoot raakt.
Benitez: Queiroz en Ferguson hebben dat al eens eerder geprobeerd. Toen samen bij United (verloren finale tegen Barca) en bij Portugal.
Waarom moeten deze te duur betaalde coaches altijd zelf proberen het wiel uit te vinden?

8 oktober 2015 om 11:39

Waar blijft Ronaldo, je hebt niks van hem gehoord?

Verwacht je dat ie bij je langskomst dan? In dat geval zou ik even bellen als ik jou was, misschien staat ie vast op de A4, het is vaak druk daar...

Ik zat te wachten op deze. Het gaat over een heel seizoen, niet over een paar wedstrijden fenomenaal zijn. De kunstjes van Ronaldo en Messi worden vaak heel snel vergeten

8 oktober 2015 om 10:35

Of ze zijn voor de betreffende coach even wat minder relevant dan een directe tegenstander.

Overigens, hoe moet ik "Ik zat te wachten op deze" interpreteren?
Want als ik er "hier zat ik op te wachten" van maak past dat niet in de context..

8 oktober 2015 om 14:37

@afcfokke

Omdat ik wist dat na de goeie prestaties van Lewandowski iemand ging spreken over "de beste ter wereld"

8 oktober 2015 om 18:14

Hij zegt ook op het moment( deze twee maanden)? En dat is toch ook niet zo gek met de vorm van lewandowski. Vind het ook niet zo vreemd om over je directe tegenstander, die enorm in vorm is, te zeggen dat hij"op het moment" de beste is (op zijn positie met zijn taak om goals te maken)

9 oktober 2015 om 08:52

Messi en Ronaldo zijn veruit de 2 besten, Veruit.

De laatste maanden vind ik alweer een beetje overdreven. We zijn pas net een maand onderweg dit seizoen. In de eerste weken was Lewa nog redelijk onzichtbaar. De laatste maand is Lewa inderdaad de beste speler van de wereld, hopelijk blijft hij dat de komende jaren ook.

8 oktober 2015 om 11:01

Hij was juist belangrijk. Hij scoorde niet maar qua spel was Lewa ontzettend belangrijk. Alle spitsen die nu rondlopen zijn alleen Lewa of Benzema perfect voor Bayern

8 oktober 2015 om 11:46

Even nog reageren in de stijl zoals op Ronaldo wordt gereageerd:
Die 5 goals van hem in 9 minuten waren niet noodzakelijk. 2 waren ook goed genoeg.
Dus telt minder. zo goed is hij niet bezig. Niet beslissend in alle wedstrijden

8 oktober 2015 om 12:20

Hahahaha er zit toch wel een wezenlijk verschil tussen 5x scoren tegen een directe concurrent en 5x scoren tegen een promovendus/degradatiekandidaat.
Hoop dat je 2012/2013 CL halve finale tussen Dortmund en Real nog niet bent vergeten.

8 oktober 2015 om 13:05

Dat zijn ook meteen de twee wapenfeiten van Lewa.. Hij is wel goed, maar zo uitzonderlijk nou ook weer niet. Voor Wolfsburg werd hij door de meeste mensen hier niet eens in de top 5 spitsen ter wereld gezet, en nu is hij ook meteen beter dan Messi en Ronaldo?

8 oktober 2015 om 14:00

Noem eens 4 betere dan? Aguero, Messi, Suarez, Ibra (waarvan de laatste met alle respect al over the hill is)?

Daarna wordt het al snel minder met keuze uit Costa, Benzema, Rooney, Cavani, van Persie, Higuain, Tevez, Mandzukic, Giroud etc.

Edit: Oh, Messi speelt alweer op de flank, dus dan blijven er eigenlijk nog maar 2 over die even goed/beter zijn, Aguero en Suarez.

9 oktober 2015 om 12:42

nee die ben ik niet vergeten maar wel bijna want zo lang is dat alweer geleden.
En waar was hij in de tussenliggende periode?
En wat heeft Ronaldo in dat zelfde periode gedaan?

Hij is toch echt de spits op dit moment. Begint nu echt een fenomeen te worden en ik vind zelfs dat hij dat al is! Hij is echt enorm op dreef, niet normaal dit.
Die 5 tegen Wolfburg waren niet eens allemaal intikkers, de een nog mooier dan de andere.
Messi is geblesseerd, maar al was hij dat niet vind ik Lewandowski op dit moment de beste man in vorm.
Hoop dat hij dit niveau blijft aanhouden, wat een speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren