Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ster blijft bij Paris Saint-Germain na crisisgesprek met clubleiding

Laatste update:

Marco Verratti gaat toch niet de overstap maken naar Al-Hilal, zo meldt L’Equipe. De Italiaanse middenvelder leek eerder nog hard op weg naar Saudi-Arabië, maar 'een crisisgesprek' met de clubleiding van Paris Saint-Germain heeft deze transfer weten te voorkomen. Verratti was volgens de Franse sportkrant ontevreden over de aanpak van nieuwbakken PSG-trainer Luis Enrique, maar het gesprek tussen beide partijen heeft de kou uit de lucht weten te halen.

Eind juli berichtte transfermarktexpert Fabrizio Romano nog dat een transfer van Verratti naar Al-Hilal heel dichtbij was. De dertigjarige middenvelder was zelfs al persoonlijk rond met de club uit de Saudi Pro League. Ook Al-Ahli had verregaande interesse, maar die club kwam niet tot een akkoord met Verratti. Dat de transfer nooit daadwerkelijk van de grond is gekomen, heeft ook te maken met het prijskaartje dat PSG om de nek van de 55-voudig international van Italië had gehangen.

De Fransen verlangden namelijk een transfersom van naar verluidt zeventig miljoen euro, een prijs die door beide Saudische clubs als te gortig werd beschouwd. Volgens Romano legde Al-Hilal een bod van dertig miljoen neer, maar dit werd naar de prullenbak verwezen door PSG. Inmiddels lijkt het helemaal niet meer tot een transfer van Verratti te komen, daar de Italiaan zijn club weer in de armen heeft gesloten.

Daarmee staat Verratti aan de vooravond van zijn twaalfde seizoen met PSG. De Italiaan kwam in de zomer van 2012 over van Pescara, waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. In zijn tijd in Parijs speelde Verratti 416 duels, waarin hij 11 doelpunten wist te maken en 61 maal aangever was. Met PSG won de middenvelder onder meer 9 landstitels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee natuurlijk zwicht niet iedereen voor SA, alsof Veratti daar een uitzondering in is.

6 augustus 2023 om 09:53

Bovendien is het gewoon Saudisch geld in Frankrijk wat hem binnenboord houdt.

6 augustus 2023 om 09:58

Nope, het geld van PSG komt uit Qatar, wel een buurland maar toch echt een ander land.

6 augustus 2023 om 09:59

PSG wordt gefinancierd met geld uit Qatar, weet niet hoe je bij Saudi-Arabië komt maargoed.

6 augustus 2023 om 10:03

Het is Qatari-geld in Frankrijk. Klein verschil tussen oliegeld en gasgeld.

6 augustus 2023 om 10:32

Zwichten is een slecht woord

Veratti had al een akkoord, dus in welke wereld zwicht hij niet voor SA??

Artikel staat gewoon verder dat hij dus wel akkoord had maar de clubs niet. 30 geboden en 70 gevraagd wat te gortig is.

Hoe VZ dan zo een titel kan bedenken

Voor zijn verhaal als speler is het fijner naar mijn eigen mening als hij trouw kan blijven aan PSG en terugkeert naar Italië. Voor zijn eigen portomonee zou ik het volledige begrip ervoor kunnen hebben als die wel naar Saudi Arabië was gegaan.

6 augustus 2023 om 11:04

Denk dan hij niet voor zijn bankrekening naar sa hoeft hoor. Die boert al jaren prima bij psg dus over geld heeft die echt geen zorgen

6 augustus 2023 om 14:06

Zeg ook voor zijn portomonee Jeffrey. Hij zal vast genoeg verdienen inderdaad bij PSG, echter zie ik hem daar liever blijven en terugkeren op ten duur naar Italië. Vind ik leuker voor zijn eigen verhaal. Ook mijn mening

Toch jammer dat zo'n geweldige voetballer zn hele carrière verkloot in Frankrijk

6 augustus 2023 om 10:28

Tsja, je kan hetzelfde zeggen over Messi die zijn hele carriere in La Liga heeft doorgebracht. Uiteindelijk zijn die nationale competities niet zo belangrijk, het gaat om de Champions League.

6 augustus 2023 om 10:45

Niet belangrijk? Deel uitgemaakt van het beste Barcelona allertijden. Een supercup is geen belangrijke prijs. Landskampioen worden wel.
En La Liga of de Ligue 1 is toch ook een wereld van verschil

6 augustus 2023 om 12:59

Die reputatie van beste Barcelona aller tijden is gevestigd doordat ze (met geweldig voetbal) de CL wonnen, niet op basis van hun La Liga titels.

Sinds de top 4 in La Liga allemaal een CL ticket krijgt maakt het niet enorm meer uit wie er kampioen wordt. Het is leuk voor een feestje en de eer, maar de prijs waar Barcelona en Real Madrid voor gaan is de CL.

Tussen La Liga en Ligue 1 zit steeds minder verschil - het niveauverschil tussen de top en de laagvliegers is bij beiden enorm. Het is net zo goed zonde dat Messi de goals er tegen Mallorca en Girona in moest schoppen als dat een Mbappe ze erin schopt tegen Rennes of Toulouse.

6 augustus 2023 om 13:13

La Liga was destijds gewoon de beste competitie ter wereld, wat klets je nou weer hangover? Speelde bij het beste Barca ooit, destijds enkele van de meest vurige classico's ooit. Vergelijken met de Uber eats ligue, dat is gewoon idioot.

6 augustus 2023 om 13:52

Waarom zijn de nationale competities niet zo belangrijk? Ik vind het zelf veel interessanter wie kampioen wordt in Nederland dan wat er in Spanje, Italië of Engeland gebeurt.

6 augustus 2023 om 16:06

Wat lul je nu man.La liga is gewoon even belangrijk als de CL voor Barca en Real.Dat is letterlijk al een eeuw lange strijd voor de kroon van beste ploeg van Spanje.Real zou het bijvoorbeeld een ramp vinden als Barca ooit de meeste titels zou hebben.

6 augustus 2023 om 16:26

La Liga en Ligue 1 is echt een wereld van verschil. De superieure dominantie van Liga clubs in Europa afgelopen decennium zegt alles. Zonder de coëfficiënten van miljarden club PSG was de Uber 1 Ligue niet eens een top 5 competitie. Letterlijk.

6 augustus 2023 om 18:34

Ik denk dat mensen het niveauverschil tussen de laagvliegers van La Liga en Ligur 1 echt serieus overschatten.

En voor Barcelona en Real is La Liga net zo’n speeltuin als de lokale competitie voor PSG is, wanneer was het voor het laatst dat Real of Barcelona niet in de top 4 eindigden?

7 augustus 2023 om 08:41

Als er 1 competitie over de laatste 10 jaar niet spannend is, dan is het de Duitse wel. En laat net daar 1 van de allerbeste spitsen allertijden net vertrokken zijn naar.. Barcelona.
Uw argument van de laagvliegers gaat ook niet op. Zowel de degradatiekandidaten uit Italië en Duitsland kan je bij het rijtje toevoegen van Spanje, Engeland en Frankrijk. Allemaal niet goed. Qua supporters aantallen en beleving is het weer iets anders.

6 augustus 2023 om 11:27

Hij zou altijd naar Juve zijn gegaan maar toen kwam Qatar en PSG in het spel.

Hij zwicht niet voor het ene oliegeld door te blijven bij de buurman met oliegeld. Jammer dat we hem nooit in een topcompetitie hebben mogen zien spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren