Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ángel Correa doet het ook in jubileumwedstrijd van Atlético Madrid

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zondag ook wedstrijd nummer twee in LaLiga gewonnen. De ploeg van Diego Simeone was zondagavond met 1-0 te sterk voor promovendus Elche dankzij een doelpunt van Ángel Correa, die vorige week ook al tweemaal had gescoord tegen Celta de Vigo (1-2). Atlético verloor nog nooit een competitieduel waarin de Argentijn trefzeker was: 30 zeges en 4 remises in 34 LaLiga-duels. Het was voor Atletico de honderdste officiele wedstrijd in het Wanda Metropolitano, de thuishaven van los Colchoneros sinds 2017.

In een eerste helft zonder kansen en waarin Atlético slechts 36,7 procent (!) balbezit had, stond een flater van jewelste van Kiko Casilla aan de basis van de openingstreffer. De doelman was op de rand van het strafschopgebied eerder bij de bal dan de diepgestuurde Correa, maar hij trapte finaal over de bal heen. Het was voor Correa een koud kunstje om het team van Simeone vervolgens aan de leiding te brengen: 1-0.

Elche had in de tweede helft wél aan Casilla te danken dat de score niet verder opliep. De doelman reageerde goed op een ferme kopbal van José María Giménez en ook een schot uit de draai van Yannick Ferreira-Carrasco was een prooi voor de doelman. Na iets meer dan een uur spelen maakte Luis Suárez zijn opwachting, als vervanger van Thomas Lemar, maar de aanvaller slaagde er ook op de tweede speeldag niet in om zijn eerste treffer van het seizoen te maken.

Elche bleef in minimaal een gelijkspel geloven en had via debutant Darío Benedetto ook uitzicht op een doelpunt. Doelman Jan Oblak maakte echter een zekere indruk en maakte de spaarzame mogelijkheden onschadelijk. Naarmate de tweede helft vorderde, werd het spel steeds vaker onderbroken en dat was in het voordeel van Atletico. De titelverdediger speelt over een week thuis tegen Villarreal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ook in het nieuwe seizoen weet Atletico slechte duels met 3 punten over de streep te trekken. Wat spelen ze overigens walgelijk voetbal, topploeg onwaardig. Someone stond weer als een gek langs de zijlijn zijn ploeg aan de moedigen. Is deze man alleen tijdens een wedstrijd zo gek of altijd?

22 augustus 2021 om 21:42

Tja zo was het hele vorige seizoen ook al. Telkens betonvoetbal met een (late) mazzelgoal

22 augustus 2021 om 21:51

Je hebt vorig seizoen zeker alles gekeken. Atletico heeft precies even veel gescoord als Real en alleen Barca heeft meer gescoord. Alleen halverwege het seizoen was er een belachelijk slechte reeks met slecht spel, maar die hebben Barca en Real ook gehad vorig seizoen.

22 augustus 2021 om 21:42

Geloof het of niet, maar buiten het veld is hij hardstikke rustig. Zijn interviews zijn echt hardstikke saai. Nooit geeft hij de scheidsrechter of de spelers de schuld als er pubten verspeeld worden en er komen ook nooit rare incidenten naar buiten op trainingen.

22 augustus 2021 om 22:24

Bijzonder hoe hij dan tijdens een wedstrijd het tegenovergestelde is.

22 augustus 2021 om 21:43

Ik ben blij dat ik weet dat je een Real fan bent. Atlético laat gewoon zien dat zij ook de slechte wedstrijden met 1-0 over de streep kunnen trekken waar Real en Barça dan een 1-1 of 2-2 kunnen spelen. Verder is Simeone buiten de wedstrijd ook een enorme controlfreak, maar weet hij zijn selectie altijd goed op het veld te zetten.

Hopelijk doen snel alle topspelers weer mee bij Atlético! Er missen er nu wel heel wat, des te beter dat ze ondanks dat weer winnen.

Slechte wedstrijd, maar wel weer gewonnen. Volgende week is iedereen er weer bij dus hopelijk wordt het dan wat beter. Wat me wel opvalt is dat het de spelers zijn die niet zeker zijn van hun basisplaats die wél echt goed speelden in de eerste 2 wedstrijden. Kondogbia, Saul, de Paul en Correa waren echt goed, terwijl ik hun alle 4 niet in de basis had verwacht voor het seizoen.

AM is echt van een ploeg dat altijd strijdbaar het veld betreedt verworden tot een rotploeg. Vond het vroeger altijd wel leuk om te zien hoe de spelers voor elke meter streden. Dat is nu nog steeds wel een beetje zo maar gepaard met tijdrekken, smerig spel met een doorgesnoven trainer langs te zijlijn.

Elche is geen promovendus VZ

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren