Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar zwaar onder vuur na incasseren van ‘meer dan 225.000 euro’

Laatste update:

Na een periode van contemplatie besloot Neymar onlangs de stilte te doorbreken. De aanvaller van Paris Saint-Germain ging in een reclame van sponsor Gillette in op de kritiek die hem ten deel is gevallen tijdens én na het WK in Rusland. Braziliaanse media geloven weinig van de excuses van de sterspeler en vooral O Globo is kritisch op de geste van Neymar.

"Afdrukken van noppen op de schenen. Een trap in de wervelkolom. Gestamp op de voet. Je kan denken dat ik overdrijf en dat is in sommige gevallen ook zo. Maar de waarheid is dat ik lijd op het veld. Van buitenaf heb je geen idee wat ik doormaak", laat Neymar in de video onder meer weten. "Wanneer ik vertrek zonder de pers te woord te staan, heeft dat niet te maken met het feit dat ik niet tegen mijn verlies kan."

Braziliaanse media vinden het onbegrijpelijk dat Neymar zijn verhaal via een video van een sponsor heeft gedaan. Een bron vertelt aan O Globo dat de dribbelaar 'meer dan 225.000 euro' heeft gekregen voor de video. "De tekst op zich is heel goed, maar Neymar heeft die niet op de juiste manier geïnterpreteerd. Hij had beter zijn best moeten doen om te laten blijken dat hij het echt meent. Hij had met zijn ziel moeten spreken", zo luidt het oordeel van O Globo.

"De nieuwe campagne van Gillette nodigt alle mannen, te beginnen met de ambassadeurs, uit om na te denken over de nieuwe kansen die elke nieuwe dag brengt", zo stelt een woordvoerder van Gillette ter verdediging. "Net zoals vele anderen krijgt Neymar te kampen met uitdagingen, blessures en nederlagen en het doel van Gillette is om alle mannen, zonder uitzondering, te laten nadenken over de kansen om 'een nieuwe man te worden'."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En hij zal niet de eerste en zeker niet de laatste zijn waarbij op ze teentjes gestaan word of word neergehaald. Had je een no contact sport moeten kiezen, zoals ballet. Een beetje man kan wel tegen een tik, je lichaam is topfit en gemaakt voor de sport. Minder klagen en meer pannas

1 augustus 2018 om 15:23

Zie je Neymar al uren aan een stuk tot bloedens toe op de toppen van zijn tenen staan? Een tikkie op diezelfde tenen naast het veld was al reden genoeg om te sterven en 12 salto's te maken. Gek, Neymar is een veel te groot watje voor ballet.

Wat dacht je van curlen?

1 augustus 2018 om 15:36

Ik was heel even vergeten dat ballet ook een hell is. Hij blijft gewoon een pussy. Vond het ook belachelijk dat hij en de bondcoach gingen roepen dat scheidsrechters hem in bescherming moeten nemen. Ik vind dat je maar gewoon sneller moet zijn dan de tegenstander. Ik zal nooit vergeten dat Ramos die doodschop aan Messi gaf in een van de classicos. Kregen toen pak slaag. Was nog onder Mourinho. Kijk als ik die terug zie, dan denk ik joh die ga je wel een tijdje voelen want hij werd gewoon neer gezaagd. Ik denk dat als Neymar der zo een krijgt dat die per direct stopt met voetballen

1 augustus 2018 om 16:05

Stoppen met lijden? Nee joh die miljoenen zijn prima pijnstillers.

dit lijkt me normaal. een speler met de status van Neymar vraagt sowieso geld voor dit soort filmpjes, die doen niks gratis want die willen financieel het maximale halen uit de hype die ze als voetballer hebben. dat is marketing

1 augustus 2018 om 15:32

Een beetje sportman doet zoiets vanuit zijn hart en niet vanuit zijn PR kantoor.

1 augustus 2018 om 15:35

voetballers zijn niet alleen sportmannen meer maar ook zakenmensen en celebrities die zoveel mogelijk willen cashen in hun actieve carriere

1 augustus 2018 om 19:35

Als jij 225000 aangeboden had gekregen had je precies hetzelfde gedaan. Dus kappe met dat
vanuit het hart

Knappe PR stunt weer. En de mensen moeten dan Neymar gaan geloven op zijn oprechtheid. Ga gewoon voetballen, daar wordt je voor betaald uiteindelijk. Leuke video, maar niet meer dan dat.

Blijkt maar weer dat Neymar geen vent is en een fucking sponsor een filmpje voor hem laat bedenken. Ga gewoon voetballen, rollen terwijl je amper geraakt wordt heeft niks te maken met stampen op je voeten of noppen in je schenen. Dat is gewoon matennaaierij en je talenten niet inzetten om te laten zien hoe goed je kan voetballen.

Al dat geld maakt voetballers mentaal volwassen als een kind van 12. Lekker schuilen achter grote hekken, zonnebrillen, koptelefoon, geblindeerde ramen en ver weg wonen van de gemiddelde supporter. Deze video bewijst het maar weer. Alles voor het geld, de ziel is allang verkocht.

1 augustus 2018 om 15:54

Volledig mee eens maar laten we hier in Nederland stoppen met Neymar belachelijk te maken, want dit gedrag is hier al jaren aan de gang uitgevoerd door onze HEILIGHEID Arjan Robben.Maar als het ons tijdens een EK of WK iets oplevert hoor je niemand.Is dit wat ze onder hypocriet verstaan soms.

1 augustus 2018 om 17:42

Eens, maar de mate waarin is bij Robben factor zoveel minder..

1 augustus 2018 om 17:51

Hey Livinglegend,

Je hebt niet helemaal goed gelezen, het gaat om Gillette, niet Durex.

Maar on topic:
En verder kun je denk ik wel vergeten dat er nog iets uit het hart komt bij de huidige "supersterren".
Alles is begeleid, gesponsord en tot in den treure uitgespit, om aanklachten te voorkomen. Alles dient publicitair tot in de puntjes verzorgd te zijn. Personen zijn vervangen door BV-tjes op 2 benen. Mag jij raden wie daar eigenlijk mee begonnen is in de voetbalwereld. Geld, noodzakelijk en kwaad komen in mij op als kernwoorden

Ik heb het altijd al vreemd gevonden dat Neymar het voetballende boegbeeld is van Gillette. Want sinds wanneer heeft Neymar baardgroei?

Sowieso, wie denkt dat zo'n boodschap echt is, is echt heel naief.

Ik vind het fijne, scherpe mesjes, al zijn ze aan de dure kant, maar juist omdat Neymar boegbeeld is, ben ik meer geneigd om een ander merk te kopen. Gelukkig ben ik baarddrager en raakt mijn voorraad mach3 niet op, zodat ik niet hoef te kiezen.

1 augustus 2018 om 16:52

Blijkbaar werken de mesjes goed voor Neymar dan.

1 augustus 2018 om 17:18

Zo jammer dat Neymar walgelijk gedrag vertoont op het veld. Hij heeft dit niet nodig. Nu. Komt hij als matennaaier over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren