Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar stelt één heel belangrijke voorwaarde bij nieuwe deal met PSG’

Laatste update:

De contractonderhandelingen tussen Paris Saint-Germain en Neymar zijn in een vergevorderd stadium aanbeland, zo weet ESPN woensdag te melden. De Braziliaanse sterspeler heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een nieuw vijfjarig contract in het Parc des Princes. Het bedrag dat Neymar jaarlijks opstrijkt, 32 miljoen euro, blijft ongewijzigd, zo klinkt het. De huidige verbintenis van de aanvaller bij PSG loopt nog anderhalf jaar door.

De 28-jarige Neymar wil van technisch directeur Leonardo wel eerst horen wat de sportieve ambities zijn van PSG, voordat de handtekening onder de nieuwe verbintenis verschijnt. De Fransen zijn al jaren oppermachtig in eigen land, maar de grootste ambitie van eigenaar Nasser Al-Khelaïfi, het veroveren van de Champions League, is nog niet verwezenlijkt. Men haalde afgelopen seizoen wel de finale van het miljardenbal. In de finale in Lissabon werd echter verloren van Bayern München: 0-1. De band met de aanhang van PSG lijkt inmiddels een stuk beter te zijn, wat ook meespeelt in de besluitvorming van Neymar.

‘Wij horen tot de kleine cirkel van clubs die Ronaldo kunnen aantrekken’

De Portugese aanvaller van Juventus blijft in trek bij de grote clubs in Europa.Lees artikel

De in 2017 voor 222 miljoen euro van Barcelona overgenomen Neymar wil daarnaast de garantie hebben van Leonardo dat Kylian Mbappé aan PSG verbonden blijft. De wereldkampioen van 2018 is al geregeld in verband gebracht met een vertrek uit Parijs, met Real Madrid als belangrijkste gegadigde om de spits weg te plukken. Trainer Zinédine Zidane maakt er geen geheim van dat hij een bewonderaar is van de 38-voudig international van Frankrijk. De huidige overeenkomst van Mbappé bij PSG loopt net als in het geval van Neymar door tot de zomer van 2022.

Leonardo liet dinsdag in gesprek met PSG TV weten dat hij de onderhandelingen met Neymar en Mbappé met vertrouwen tegemoet ziet. "We beginnen op korte termijn aan de gesprekken, dat heeft zeker onze prioriteit." Dat Mbappé vaak bij Real is genoemd doet de PSG-bestuurder niet zoveel. "In Spanje zijn altijd veel geruchten. Wij praten rechtstreeks met Kylian, dat is de waarheid. De waarheid is ook dat PSG nu door een moeilijke fase gaat, maar desondanks de komende vijf jaar aan de top zal staan."

Zie jij Neymar zijn loopbaan afsluiten bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals verwacht zal Neymar bij gaan tekenen en zoals verwacht zal Nasser de Franse Golden Boy Mbappe richting het Koninklijke Madrid sturen. Florentino Perez gaat de wereld nog 1 keer in shock brengen aankomende zomer

11 november 2020 om 15:25

Ben je er weer.. Jij praat altijd alsof Mbappe bij Real al heeft getekend. Misschien iets meer bescheiden zijn na die oorwassing tegen Valencia met je in shock brengen. Als het allemaal zo verwacht is wat valt er in shock te brengen dan?

11 november 2020 om 15:27

Ik wil zijn comments wel eens zien op het moment dat Mbappe bijtekent bij PSG. 😁

11 november 2020 om 15:29

Insidemadrid is beetje een jongen op een roze wolk. Heeft het gevoel dat Real nog steeds aan de top is van Europa maar de realiteit is dat clubs als Liverpool en Bayeren de Spaanse clubs voorbij zijn gestreefd. Beetje bescheidenheid zou op zijn minst op zijn plek zijn. Het is geen schande verder maar minder arrogantie kan best lijkt mij.

11 november 2020 om 16:06

Barcalover123 vergeet niet dat Real Madrid de grootste en meest succesvolle club ter wereld is he.. nu door een mindere periode sinds het vertrek van CR7, maar Real zal sterker terugkomen! En onderschat de aantrekkingskracht van Real Madrid niet. Hedendaagse talenten zijn vaak opgegroeid met de droom om ooit bij het grote Real te kunnen spelen, en heel leuk voorbeeld hiervan is Mbappe het is geen geheim dat het zijn droom is om voor Real te spelen. We shall see.

11 november 2020 om 16:07

ik denk niet dat insidermadrid in wolken gelooft, hij gelooft dat de aarde plat is, dus zal vast denken dat wolken op het plafond van de dome geplakt zijn of zoiets dergelijks.

11 november 2020 om 16:14

Helemaal met je eens hoor. Clubs als Barca en Real komen van zelf wel weer boven drijven maar om nou bij elke mbappe of real topic te vertellen hoe geweldig Real is en dat ze de wereld op hun kop gaan zetten gaat me te ver

12 november 2020 om 00:12

Ik wil niet lullig doen, maar de meeste hedendaagse talenten zijn opgegroeid met Ronaldinho, Eto'o, Messi, Xavi en Iniesta. De talenten die zijn opgegroeid met Real komen er pas over een paar jaar weer aan.

12 november 2020 om 08:22

Barcalover123 lol! Bayern en liverpool zijn real voorbij gestreefd? Omdat real ff geen cl wint? Ze wonnen hem 13 x en zijn nog steeds de grootste clun

12 november 2020 om 08:45

Dus? Wint Real van Bayeren of Liverpool door die 13 CL te laten zien ofso? Bayeren of Liverpool wint nu van zowel Real als Barca hoor. Kan je wel 13 CL in de kast hebben maar dat veranderd niks aan de huidige situatie.

11 november 2020 om 16:28

Insidermadrid, wees niet zo voorbarig. Als Mbappe echt in Madrid is geland dan geloof ik het pas dat we Mbappe hebben. Voor nu is die gewoon nog speler van Psg.

Neymar tekent gewoon bij. De sjeik zal Messi wel weten over te halen met een olietanker vol bankbiljetten en als City weer niks bereikt dit seizoen is Pep zo overgehaald. Klaar is Kees (Nasser).

11 november 2020 om 18:28

Neymar verliet Barcelona voor PSG voor het geld, maar gebruikte als reden/smoes “niet in de schaduw van Messi te spelen en om eigen naam en succes te maken”

KARMA: Zou het niet geweldig en wreed zijn als Kylian Mbappe met als zelfde reden PSG verlaat voor Liverpool, inplaats Real Madrid!!

Stout hè? 🤓

Hoop absoluut niet dat hij bijtekent. Idem voor Mbappe. Dit zijn spelers die moeten niet in zo’n kloten competitie spelen. Of naar de Premier League of naar Barcelona. Iedereen kan van hem vinden wat hij wil, maar het is en blijft een geweldenaar.

11 november 2020 om 15:27

Nou, van mij mag Neymar lekker blijven daar. Ik zie hem nog liever naar China vertrekken, de vervelende snotneus.
Bij Mbappe ligt het anders. Die moet inderdaad naar een grote competitie. Het zal wel Real Madrid worden.

11 november 2020 om 16:04

Superstick / Wie weet wat Nasser van plan is komende zomer, wellicht gaat hij Mbappe verkopen voor veel geld aan Real Madrid en koopt hij Cristiano in de zomer en contracteert hij messi gratis in de zomer. PSG kan veel kanten op, en stel je voor een aanval met Neymar Cristiano Messi good lord

11 november 2020 om 16:12

Een aanval met die drie zou helemaal niks worden, denk ik. Dat is veel en veel teveel ego in één elftal. Laat staan in één linie. Dat werkt prima met Fifa of Pes. Maar niet in het echt.

11 november 2020 om 16:14

Tja, dan betalen jullie zoveel voor Mbappé in de hoop de missing link te hebben gevonden en weer CL potten te kunnen breken, maar tegen dat trio is geen kruit tegenop gewassen. Tegen het huidige Bayern en Liverpool btw ook niet.

11 november 2020 om 17:48

@superstick weet je, ik denk dat het wel kan. Veel ego, maar die 3 hebben evenveel respect voor elkaar. AlsPsg het voor elkaar weet te krijgen dan zou het zo maar kunnen dat de MsN voorbijgestreefd wordt. Messi rechts, neymar links c ronaldo in de spits en mijn broek eraf.

11 november 2020 om 15:27

Zal wel de enige zijn maar ik hoef Neymar echt niet bij Barca te zien meer. Voor mij is het al klaar vanaf moment dat hij weg is gegaan. Barca moet langzaam gaan bouwen aan een nieuw team en spelers als Fati, Pedri, Puig, Frenkie, Dest, Trincao en Ter stegen moeten daar de toppers in zijn. Neymar is al bijna weer tegen de 30 en met dat salaris van hem ga je weer achteruit op het besparen op salarissen.

11 november 2020 om 15:31

Dat sowieso. Gezien zijn leeftijd en de financiële problemen moet je het ook niet willen, zeker met een transfersom. Maar ik zie hem het liefst gewoon vertrekken bij PSG, waarheen maakt niet zoveel uit 😅.

11 november 2020 om 15:34

Covid19 heeft roet gegooid in de terugkeer van Neymar bij Barcelona. Zomer 2019 was hij heel dichtbij een terug keer maar niet geworden omdat Dembele niet naar PSG wou. Word ook al weer 29, gezien de ontwikkeling van Ansu niet meer nodig. Wel jammer dat hij ons heeft verlaten voor de centen in Parijs dat heeft zijn carrière echt slecht gedaan maar hij zal wel lachen als hij naar zijn bankrekening kijkt.

11 november 2020 om 17:40

Alweer 29. Ronaldo presteert nog top op zijn 35e om over Zlatan maar te zwijgen. Nou wil ik niet zeggen dat Neymar het ook zo lang gaat volhouden maar nu komt het net over alsof hij al versleten is terwijl zijn fysieke topjaren (27-32) nog moeten komen.

11 november 2020 om 15:54

Kloten competitie noem jij het? Heb je daar bronnen voor of is dat je eigen mening? Ik zie heel wat buitenlandse clubs (TOV Frankrijk) die maar wat graag spelers kopen uit de Franse competitie. Vooral verdedigers!

11 november 2020 om 15:59

Ja dat is mijn eigen mening. Ja dus? Clubs kopen toch ook graag uit onze Eredivisie, dat is toch ook een kloten competitie waar spelers als Neymar niet thuis horen?

11 november 2020 om 18:49

Wat is een klote competitie? Ik hou niet van Engels voetbal moet ik het een klote competitie vinden!nee 'n beetje respect kan geen kwaad!

11 november 2020 om 15:58

En waarom is de Ligue 1 een klote competitie als ik het mag vragen? Persoonlijk vind ik het een leuke competitie met mooie clubs, (normaal) een fanatieke aanhang, een geweldige jeugdopleiding bij echt ettelijke clubs en een competitie waar ze jeugd heel veel kansen geven en gewoon echte toppers opleiden bij “kleinere” clubs.

11 november 2020 om 16:12

@lierse1997, geef toe, hoe komt het dat het tweede grootste land van Europa zo'n inferieure competitie heeft in vergelijking met wat dunner bevolktere landen als Spanje en Italie? Frankrijk heeft na Duitsland het tweede grootste aantal inwoners. Waarom is de ligue 1 dan nog altijd de vijfde competitie van Europa? Een klotecompetitie gaat me ietwat ver, maar ik zap gewoon weg als ik een ligue-1 wedstrijd zie opkomen. Zelfs als PSG speelt.

11 november 2020 om 16:17

Maar komt dat door de niet zo aansprekende namen op het veld of door het niveau? Ik vind echt niet dat er zoveel verschil is tussen de Italiaanse, Duitse en Franse competitie. Op zich is het inderdaad zeer jammer dat clubs als Lyon, Marseille, Monaco, Bordeaux en Saint-Etienne nogal afgezwakt zijn de laatste jaren want de potentie hebben die clubs echt wel. Ik vind het persoonlijk een zeer leuke competitie om te volgen (wat helaas moeilijk gaat want het wordt praktisch niet uitgezonden) met zowel in letterlijke als figuurlijke zin veel potentieel.

11 november 2020 om 19:11

Dortmund heeft inderdaad gewoon een betere selectie dan iedereen in Frankrijk buiten PSG maar teams als Marseille en Lyon hebben gewoon dezelfde potentie. En laten we eerlijk zijn de gemiddelde voetbalfan ligt ook niet wakker van Werder Bremen tegen Hoffenheim.

Het ziet er iig steeds meer naar uit dat Kylian Mbappã© richting Madrid gaat dus daarin kan zelfs Neymar niet veel meer aandoen. Maar het liefst zie ik Neymar in een andere sterkere competitie, ben wel echt benieuwd hoe hij het zou doen in Engeland.

Wat mij opvalt bij dit soort artikelen is dat er van die real en Barca mannetjes verschijnen hier op t forum, die doen alsof ze de waarheid in pacht hebben. Dat zij dingen weten die niemand weet en er dingen staan te gebeuren waarvoor wij ze natuurlijk heel dankbaar zijn dat ze dat met ons hier willen delen.

12 november 2020 om 00:47

hahahahaha, hier sluit ik me volledig bij aan.

Als hij iets beter naar Michael Jordan en Cristiano had gekeken had Neymar nu al 2x de Ballon D'or gewonnen. Blijft zonde dat hij niet over de ultieme mentaliteit beschikt zoals hij wel over het ultieme talent beschikt. Ronaldo is het beste voorbeeld van de perfecte combinatie daar van.

Ik zou het jammer vinden mocht hij betekenen. Ik vind neymar zo een ontzettend goede voetballer , ik zie hem liever schitteren in engeland of spanje

Ergens zou ik het gewoon heel goed begrijpen als ze beide bij tekenen. Ze zouden een stukje geschiedenis van de club kunnen worden door de CL te winnen met PSG. Vorig seizoen wal dicht in de buurt en waarom niet? Daarna kunnen zij (vooral Mbappe) altijd nog iets anders gaan doen. Wanneer Neymar de kans krijgt om zo een plaatje voor Mbappe te schetsen gaan ze beide (denk ik) wel bij tekenen. Zou de prestatie om met PSG de CL te winnen ipv Real of Barça ook veel knapper vinden. Vooral omdat het de 1e keer word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren