Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar maakt standpunt: 'Mensen van Barça kunnen er gerust op zijn'

Laatste update:

Het lijkt erop dat Neymar voorlopig geen trek heeft in een andere club dan Barcelona. De aanvaller wordt sinds deze maand met een toekomstige transfer naar Manchester United in verband gebracht, maar de Braziliaans international ziet zichzelf nog jaren in het Camp Nou voetballen. "De mensen van Barcelona kunnen er gerust op zijn."

/

"Als ik zulke dingen hoor of lees, dan denk ik nergens aan", zo doelde Neymar na de 1-0 zege op Málaga op de recente geruchten. "Ik lees of luister alleen en blijf rustig onder de situatie. Ik ben heel erg gelukkig bij Barcelona en met mijn collega's." Neymar staat sinds de zomer van 2013 onder contract in Catalonië. Barcelona is van zins om het contract van de Braziliaan over enkele maanden met twee jaar te verlengen, tot de zomer van 2020.

Neymar maakte zaterdag zijn rentree voor Barcelona, nadat hij de voorbije weken geveld was door de bof. "We kunnen een geweldig seizoen tegemoet gaan. Ik weet niet of we weer zo veel doelpunten kunnen maken, maar we gaan er alles aan doen. We willen alle prijzen winnen." Barcelona veroverde deze maand de Europese Super Cup, ten koste van Sevilla, maar moest de Supercopa de España aan Athletic Club laten. In december staat het WK voor clubteams op de rol.

Zie jij Neymar ooit in Engeland spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@poll
Neymar lijkt me nou echt een speler die ongeschikt is om in Engeland te spelen. Teveel maniertjes, te weinig fysiek en vooral een slechte balans waardoor hij non-stop op de grond zou liggen.

30 augustus 2015 om 07:57

Ronaldo speelde ook in de PL en dat was ook geen ramp. Wist van dag een dat hij niet ging. Hij is nu al wereldtop met een 23 jarige leeftijd, waarom dan een stap terug?

30 augustus 2015 om 08:12

Ronaldo zijn fysiek is dan ook compleet anders.

30 augustus 2015 om 09:02

Klopt, maar beiden liggen ze gewillig op de grond, dus dat verschilt niet.

30 augustus 2015 om 10:00

Dit gaat niet over Ronaldo. Bovendien is al eerder gereageerd, dat Ronaldo een betere fysiek heeft. Je nick zegt genoeg. De grootste duikelaar vergelijken met een van de beste voetballers op de velden, slaat nergens op.

En zou Barcelona dit hoge niveau , van de afgelopen 10 jaar , nog zo lang kunnen volhouden? Ik hoop het niet...

30 augustus 2015 om 13:30

Ronaldo duikt op dit moment veel meer dan Neymar maat

30 augustus 2015 om 15:59

Barcelona zonder Messi is nog steeds zeer goed, maar niet dat absolute top team. 1 van de beste spelers aller tijden kan je niet vervangen en mocht er tegen het einde van zijn carriere terug zo een speler op staan zou het ook al moeten lukken dat die bij barcelona zal spelen.. Maar als hij blessurevrij blijft dan zie ik barcelona de komende 4 a 5 jaar toch zeker nog altijd mee dingen naar alle prijzen.

30 augustus 2015 om 08:11

Dat heeft gewoon met zijn ervaring en leeftijd te maken. Op die leeftijd zijn heel veel zuid amerikanen van het snel vallen. Dat wordt daar namelijk als iets goeds gezien.
Als Robben en Ronaldo daar goed hebben kunnen spelen, kan Neymar dat ook, want die twee zijn nog veel erger met hun gedrag om bij elk tikje of duwtje te gaan liggen.

30 augustus 2015 om 09:50

Neymar zou die Engelse kolossen achterin constant te snel af zijn en die heren zouden massa's kaarten verzamelen (gele en rode) ; net als Messi hoeft Neymar voor mij dat trouwens niet te gaan bewijzen. Laat hem nog maar een tiental jaar bij Barcelona blijven.

30 augustus 2015 om 09:56

En daarom heb je ook geen verstand van voetbal. Neymar is nu gewoon de beste linker aanvaller in de wereld. Snellere speler die zo onvoorspelbaar is vind je nergens anders. Je hoeft geen spierbundel te zijn om te voetballen. Conditie techniek en talent moet je hebben en deze jongen heeft alles. Mensen zeggen dit ook over Messi. Of ze zijn haters of ze weten gewoon niet beter.

Naar man utd is gelijk 2 stappen omlaag. Barca is de top van Europa en van Spanje. Man utd is een ploeg in opbouw die zelfs in Engeland nog een paar ploegen boven zich heeft staan, laat staan in Europa. Maar zeg nooit nooit, Ronaldinho zag men ook tot het einde der tijden bij Barca maar speelde ook ineens bij Milan. Maar voorlopig zie ik Neymar nergens heengaan, misschien in de toekomst

Ik zie Neymar niet snel naar een andere club gaan, denk dat hij nog lang bij Barcelona zal blijven en zeker niet naar Manchester United gaat.

Waarom zou je in godsnaam naar Engeland gaan als je bij Barcelona speelt..waarom zou je in godsnaam naar welke club dan ook gaan als je bij Barcelona speelt?

Kijk hoeveel prijzen je kunt pakken met Barcelona en hoeveel prijzen Man Utd, Chelsea, Man City de afgelopen jaren hebben gewonnen.
Waarom zou je dan in godsnaam naar 1 van die clubs gaan.

Dan heb ik het nog niet eens over het betere klimaat etc.

Daarom snap ik die de discussies van die simpele figuren ook nooit die roepen dat Messi het ook in Engeland moet bewijzen etc., want Ronaldo kan dat ook en blablabla.
Ja..en kijk ff naar de prijzenkast van Messi en naar dat van Ronaldo of elke andere Engelse ploeg.

Zoals mourihno zelf al gezegd heeft; barca ia een club voor kinderen, neymar was in feite nog een kind en wilde zo graag met messi voetballen tot die al het andere vergat.

Als Man United supporter ben ik hier echt zo blij mee. Neymar en United is op voorhand al de slechtst mogelijke combinatie te noemen. En dan heb ik het alleen nog over zijn manier van spelen in Engeland, en niet over wat voor een naar mannetje dit is...

30 augustus 2015 om 13:40

Whahaahahh manchester united mag dromen van een speler zoals neymar. Naar mannetje en dat komt van een manchester united fan die de ergste spelers in dienst heeft gehad. Elke club in de wereld droomt van een speler zoals neymar. Ik als real madrid fan zou bale nu meteen willen ruilen voor neymar. Ik breng neymar persoonlijk naar barcelone om hiervoor te zorgen

30 augustus 2015 om 13:41

*bale persoonlijk naar barcelona bedoel ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren