Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar kan niet wachten: ‘Ik ben ongeduldiger dan ooit tevoren’

Laatste update:

Real Madrid en Paris Saint-Germain gaan in twee wedstrijden bepalen welke ploeg zich gaat kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League. Al weken wordt er door vele voetbalfans uitgekeken naar de confrontatie tussen de twee grootmachten en ook Neymar kan niet wachten op het op te nemen tegen de Koninklijke.

"Ik ben ongeduldiger dan ooit tevoren", citeert Goal de recordaankoop van PSG over de eerste wedstrijd op 14 februari in het Santiago Bernabéu. "Ik kijk er erg naar uit. Ik vertel je de waarheid als ik zeg dat ik hoop dat de wedstrijd snel nadert. We hebben hard gewerkt om zo'n wedstrijd te spelen en wij houden van dit soort duels. We spelen tegen kwaliteit, een grote club."

"We respecteren de mensen van Madrid, moeten ons optimaal voorbereiden en proberen te winnen", besluit Neymar. Trainer Unai Emery zegt dat PSG nog niet denkt aan de wedstrijden tegen Real: "Er is nog een wedstrijd op dinsdag en zaterdag (Souchaux en Toulouse, red.). De beste voorbereiding op Real is om het wedstrijd voor wedstrijd te bekijken. En nee, het is niet mogelijk om nu al te zeggen wie er gaat spelen tegen Real.”

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk toch dat real Madrid doorgaat

4 februari 2018 om 10:47

Gezien hun huidige vorm denk ik dat Real gewoon onderuit gaat...zal niet met meer dan 2 doelpunten verschil zijn maar PSG is in veel betere vorm...de verdediginf van Real is momenteel niet best en laat PSG nou net een super goede aanval hebben....

4 februari 2018 om 10:52

Klopt zeker dat de verdediging erg zwak is maar de aanvallers net zo. De verdedigers gaan teveel naar voren omdat ze willen bijdragen aan een goal maar dan vergeten ze dat ze defensief ook wat moeten doen. Helaas maar we zien wel hoe het gaat tegen PSG

4 februari 2018 om 18:25

Real zal juist met minimaal verschil doorbekeren, mark my words. Competitie en Copa zijn al verloren, enige wat dit seizoen nog kan goedmaken is de CL. Minimaal finale voor Madrid.

Real Madrid speelt natuurlijk zeer matig in La Liga, maar ik zou er niet raar van opkijken als ze dan weer goed spelen in de Champions League. PSG speelt de laatste tijd ook wat wisselvallig, dus het belooft in ieder geval een mooie wedstrijd te worden.

4 februari 2018 om 13:13

Psg speelt echt niet zo wisselvalig. 20 van de 24 wedstrijden in ligue 1 gewonnen vaak met groot verschil. De wedstrijden waar ze punten verspeelden waren er vaak domme rode kaarten of niet volledige voorhoede. In CL verloren ze alleen van bayern nadat ze al vrijwel zeker waren van nr 1 positie. En hun ruime zege tegen bayern koste ancelotti zijn baan.

Ik denk dat ze real Madrid en pak slaag gaan geven ,als je van Levante al niet kan winnen

Ik kijk er uit om Marcelo vs Mbappe te zien. Ik denk dat daar zal de ondergang van Madrid komen.
Real heeft nu, in theorie, alleen een kans: UEFA.
In twee eerlijke matches gaat Paris door.

4 februari 2018 om 11:55

Aangezien Marcelo vaker linksbuiten loopt dan op zijn eigen positie zullen beide heren elkaar weinig tegen komen oo het veld

4 februari 2018 om 19:41

Man wat voor een zielige onzin verkoop jij nou weer?

Altijd datzelfde gejank over de Uefa of scheidsrechters. Sneu hoor

Waarom speelt psg eigenlijk zondag en niet zaterdag? Wedstrijd van het jaar, kan competitieleider toch rekening houden.....

Heb geen idee wie de beter is, maar het is een topaffiche. PSG heeft een betere aanval en zijn beter in vorm, maar in dit soort wedstrijden kan Real misschien wat meer brengen. We zullen het zien, ik kan ook niet wachten!

PSG is gewoon favoriet.

' gewoon ' omdat de vorm van Real Madrid niet meer normaal is. Dit 'dipje' duurt te lang terwijl het bij PSG met de week lekkerder loopt.

Veel mensen zeggen dat Real Madrid vernederd word door Neymar, Cavani en Mbappe maar het is nog lang niet gespeeld, het is nog niet eens begonnen. Real Madrid moet misschien wel als underdog gaan counteren tegen Psg.

Hahaha het respect van Neymar richting Real valt op. Je zou verwachten met een verleden bij Barcelona dat je ze wilt vernederen etc. Maar ik denk dat hij verstandig zich inhoudt en respect toont om volgend seizoen mogelijk als duurste speler ooit (wat hij natuurlijk al is) naar Real Madrid te gaan.

4 februari 2018 om 13:05

Jij denkt dat die Arabieren van PSG dit zullen accepteren dat een kleine jonge Braziliaan hun gebruikt als 'brug' om vervolgens naar Real Madrid te vertrekken?

Die zullen Neymar op de bank eerder laten rotten dan zo iets te accepteren. Nee wat Neymar met Barcelona flikte zal hij niet met PSG kunnen flikken tenzij dit een afgesproken deal was tussen de voorzitters/eigenaars van Psg, Florentino Perez en Neymar zelf.

4 februari 2018 om 14:17

Arabieren kopen een club om geld te verdienen. Als real Madrid aanklopt met 400 miljoen staan ze in Qatar te dansen van vreugde. Wel realistisch blijven hoor. Het gaat ze heus niet om sportief succes dat er zoveel mogelijk bekertjes staan in de prijskast. Het enige voordeel is dat er zoveel miljoenen aan verbonden zijn.

4 februari 2018 om 15:10

Pardon?

Arabieren kopen een club om geld te verdienen? Haha duidelijk dat je er niks van kent.

Ten eerste hebben die eigenaren geen geld nodig zoveel hebben zij.. PSG hebben zij puur gekocht om hun eigen status, voor de 'lol' zal ik maar zeggen.

4 februari 2018 om 13:12

Als ik in de Ligue 1 zou spelen als een van de beste speler ter wereld, zou ik ook blij zijn als ik een keer tegen een team van wereldformaat mag spelen.

4 februari 2018 om 14:17

Helemaal mee eens haha.

Ondanks de slechte vorm van Madrid zet ik in op een zakelijke 2-0 overwinning.

Psg gaat winnen kijk hoe ze bayern hebben weg gespeeld dat gaan ze ook met real doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren