Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar: ‘Ik zou graag met hem van shirt ruilen en hij zou goed bij ons passen’

Laatste update:

Paul Pogba wordt continu in verband gebracht met een vertrek bij Juventus. Alleen de vermogende grootmachten maken kans op de handtekening van de middenvelder, die circa honderd miljoen euro moet kosten. Als het aan Neymar ligt, komt de international van Frankrijk naar Barcelona.

/

“Hij is nog jong en ik geniet van de manier waarop hij speelt”, laat Neymar weten via de officiële kanalen van de Spaanse competitie. “Ik vind het mooi hoe hij bepaalde dingen doet. Ik zou graag met hem van shirt ruilen en hij zou goed passen bij Barcelona.”

Het shirt van Pogba zou goed passen in de collectie van Neymar, zo geeft hij te kennen. “Ik heb veel shirts die veel voor mij betekenen. Als professional, zoals het eerste shirt dat ik droeg bij Barcelona. Ook heb ik veel shirts van mijn idolen, bijvoorbeeld van Robinho, Ronaldo en Ronaldinho.”

Paul Pogba zou fantastisch bij Barcelona passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als opvolger voor Iniesta misschien.. Verschillen best wel wat maar Busquets en Rakitic spelen altijd wel..

8 april 2016 om 01:41

Wat is barca toch veranderd naar een smerige koopclub zeg. Waar zijn die hypocriete barca fans? Barca koopt en koopt. Pogba verdiend een team dat om hem draait. Of wil hij mislukken zoals Fabregas?

7 april 2016 om 15:25

Ik moet zeggen dat vooral Neymar wel vaak op de grond ligt en Busquets kan ook wel goed toneelspelen. Maar goed bij iedere club voetballen wel een paar van die duikelaars. Het blijft genieten van al dat haat richting Barça. Op Bayern na kan niemand zich de maat nemen van ze. Dat het van de week tegen Real niet lukte is geen schande. Logisch gevolg van een druk wedstrijdschema en lang reizen vanwege interlands!
Die drie voorin die kwamen allemaal uit Zuid Amerika, speelden allen een wedstrijd die op hè scherpst van de snede was.

7 april 2016 om 15:43

Neymar staat dan ook meer op een positie waar een speler zich meer moet beschermen tegen tackles en intercepties door verdedigers. Van Busquets begrijp ik dat geduikel wat minder. Hij wilt tegenstanders ook altijd kaarten aannaaien.
Verder is hij qua spel wel echt wereldtop.
Elk team heeft wel duikelaars, bii ons doet Limbombe dat bijvoorbeeld.
Wat je verder zegt over de clasico zijn maar alle redenen die je kan aanhalen om het slechte spel van Barca te camoufleren.
Real was gewoon beter, en had nota bene een rode kaart.
Die dag was Real beter in vorm en speelde Barca slecht, klaar.
Vorm van de dag heet dat, en geluk afdwingen of niet.
Anders kun je na elk verlies van Real tegen Barca ook allemaal redenen bij elkaar gaan rapen.
Interlands zijn niks nieuws, en een topper na een interland week ook niet.

Van welke Ronaldo zou Neymar een shirt thuis hebben 7 of 9.

7 april 2016 om 15:29

9 natuurlijk, voor Brazilianen is er maar 1 Ronaldo!

7 april 2016 om 15:53

9, El Fenómeno. Beste spits die ik ooit heb gezien.

7 april 2016 om 15:56

Los van dat Luis Nazario de Lima een mooie voetballer was dan Cristiano (nou ja in mijn ogen toch, en velen zullen dat beamen), staat hij tussen 2 andere Brazilianen: Robinho en Ronaldinho. Het is duidelijk R9.

7 april 2016 om 16:05

Naar het schijnt heeft hij zaterdag eentje van nummer 7

Nee aub niet, ik vind pogba niet echt geschikt voor barca. Dat geld kan je veel beter gebruiken voor andere spelers

Kan mij niet voorstellen dat Pogba 100 miljoen op gaat brengen, hele goede voetballer hoor daar gaat het niet om, maar 100 miljoen?
Zie de noodzaak voor het komen van Pogba naar Barca ook niet zo, ze hebben een prima middenveld, en als er dan toch nog een middenvelder bij moet, doe dan Veratti maar.

7 april 2016 om 15:50

Juve heeft afgelopen zomer een bod van meer dan 90 miljoen afgeslagen. Dus als iemand hem wil hebben moet er sowieso wel 100 miljoen geboden worden. Zat clubs die gek genoeg zijn om dat te betalen

7 april 2016 om 16:15

Ja ik had ook gelezen dat Chelsea dat bod gedaan zou hebben, maar buiten L'equipe om is er niet 1 blad,site, club, zaakwaarnemer of wie dan ook die dit bevestigd, en ik denk dat als dit echt waar zou zijn Raiola dit wel zou bevestigen, wat die zou het zelf naar buiten hebben gebracht.
Buiten dat zie het Abramovich ook niet betalen eerlijk gezegd, niet dat hij het niet zou kunnen, maar denk niet dat hij dit voor 1 speler wil betalen.

Over shirts gesproken. Ik ben eigenlijk echt nieuwsgierig naar Ronaldo's collectie aan shirts die hij zelf om vroeg bij zijn tegenstanders.

Pogba zou bij iedere club wel een versterking zijn denk ik. Maar als ik Barca was geweest zou ik me toch eerst even gaan versterken in de verdediging. Als ik het goed heb wild Mascherano weer terug naar Argentinië? Nou zou een Vermaelen, Bartra of Mathieu niet echt een vooruit gang zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren