Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar geeft uitleg na opvallende ‘gesponsorde actie’ na doelpunt

Laatste update:

Paris Saint-Germain blijft domineren in Frankrijk en wist zich woensdagavond bij de laatste vier van de Coupe de la Ligue te scharen door Amiens met 0-2 te verslaan. De ploeg van Unai Emery kon mede door een doelpunt van Neymar zegevieren. Na afloop was vooral het feestvieren van de Braziliaan na de goal onderwerp van gesprek in de Franse media.

Neymar scoorde de openingstreffer door vanaf elf meter raak te schieten. Na zijn benutte strafschop plaatste de Braziliaan zijn schoen op zijn hoofd. Na afloop van het duel in het tweede bekertoernooi van Frankrijk ging het vooral over de manier van juichen van Neymar, een actie die onder andere gelijkenissen had met een eerdere viering van bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo.

Er werd volop gespeculeerd dat de actie van de 25-jarige aanvaller bedoeld was om reclame te maken voor Nike en de voetbalschoenen, die de Braziliaan pas sinds kort draagt. Na de wedstrijd volgde op Instagram echter snel een uitleg van Neymar; het was volgens hem een hommage. In een post feliciteerde de Braziliaan zijn vriend João Celso Moraes, die er de gewoonte van maakt om dingen op zijn hoofd te balanceren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige voetballer met rare fratsen en raar gedrag. Jammer, want hij heeft het niet nodig. Ook dit soort "reclame" stunts zijn toch nergens voor nodig.

11 januari 2018 om 12:33

Ik denk eerlijk gezegd dat ie het wel nodig heeft. Dat is de aard van het beestje. Hij kan zeker goed dribbelen, maar hij is geen Ronaldinho natuurlijk. Dit doet hij om meer in de spotlights te staan. Laat me wel zijn, hij is echt voetballend sterk. Alleen is zijn focus heel vaak 50/50. En daardoor zal ie nooit een grootheid worden zoals zijn Braziliaanse voorgangers vrees ik. Al wil ik het echt wel zien gebeuren.

11 januari 2018 om 13:09

Er staat letterlijk in het artikel dat hij dit doet om een oude vriend van hem in Brazilië op een ludieke wijze te feliciteren, die gast balanceert namelijk ook altijd dingen op zijn hoofd. Jij verzint er zelf bij dat het een reclamestunt is.

Is me nooit eerder opgevallen dat Neymar pas sinds kort voetbalschoenen draagt. Die knul kan wat met een bal...zo 'ie wat mee moeten doen

Voetbal begint steeds meer op een circus te lijken met voetballers als Nymar in de hoofdrol. Moet zich richten op waar hij goed in is en dat is voetballen en stoppen met dat kinderachtige gestruikel bij elke lichte aanraak. Ook het vieren van doelpunten gewoon vieren zonder schoenen,shirtje enz uit te doen en dan vieren. Straks trekken ze de broek nog uit om een onderbroek te showen.

11 januari 2018 om 12:16

Volgens mij kan die pas vieren als die heeft gescoord, dus met andere woorden... hij doet al waar die goed in is. Het is maar dat mensen hier veel aandacht aan schenken.

11 januari 2018 om 13:11

22 wedstrijden: 20 goals, 14 assists. Hij lijkt zich aardig te richten op datgene waar hij goed in is of niet?

11 januari 2018 om 14:26

Heerlijk he!? Statistieken, komt geen mening aan te pas!

11 januari 2018 om 14:59

Ik wil er ook wel een mening aan toevoegen hoor, maar ik kijk weinig competitiewedstrijden van PSG. Wel zie ik dat zijn rating nagenoeg altijd 8.5 of hoger is, hij is gemiddeld bij 1.5 goal per wedstrijd betrokken in alle competities. Zie bijna wekelijks wel weer een flitsende actie van hem voorbij komen op facebook, of het nou in de Ligue1, de beker of de CL is, hij drukt op nagenoeg iedere wedstrijd zijn stempel. Vind hem momenteel (let op: op dit moment dus, ik noem hem niet beter dan Cristiano overall) met Messi en De Bruyne de meest invloedrijke spelers van de wereld. Dus ja, hij is zeker bezig met datgene waar hij goed in is: goed én vermakelijk voetbal spelen!

Hij wordt de nieuwe Cristiano, Beckham etc.. Hij is een merk.

Bij Barcelona heeft hij vorig seizoen een keer een 2e gele kaart gehad tegen Malaga voor het veteren van zijn schoen waar hij te lang overdeed. Zeer warschijnlijk ook een reclame actie voor Nike. Barcelona verloor uiteindelijk de wedstrijd (wat kampioenschap eventueel kan hebben gekost) en Neymar was ook nog geschorst voor el Classico.

Dus hij moet oppassen met dit soort fratsen binnen het veld. Buiten het veld mag hij reclame maken zoveel hij wilt, maar binnen het veld moet hij focussen op de wedstrijd en geen acties doen die ten koste gaan van het team en de medespelers.

Ach, moet hij weten hoe hij juicht. Ik hou zelf het meest van spontaan juichen, gewoon uitzinnig rondspringen als een gek. Sven van Beek doet dat altijd leuk, die is oprecht zo blij als hij een goal maakt. Maar goed als je zo vaak scoort als Neymar wordt het misschien minder speciaal ofzo.

Mooie schoen, gebasseerd op de oude zilvere nike vapor van Ronaldo fenomeno.

Mooie schoenen ook trouwens, een remake van de Mercurial die Ronaldo'El Fenomeno' voor het eerst droeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren