Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville uit zorgen over transfermacht Ten Hag, die wijst naar pech en blessures

Laatste update:

Gary Neville heeft zijn zorgen geuit over Manchester United en Erik ten Hag. De manager verloor zaterdag vrij kansloos met 2-1 van Nottingham Forest. Na afloop krijgen met name Ten Hag en Antony ervan langs in de Britse media. Neville vormt daarop geen uitzondering.

Analist Jamie Redknapp laat in de studio van Sky Sports weten zich zorgen te maken om het feit dat Ten Hag Antony beschouwt als een speler die 95 miljoen euro waard is. "Als je hem ziet spelen en kijkt naar wat hij aan het team toevoegt, dan is dat angstaanjagend." Ten Hag haalde Antony tegen Forest vlak na rust naar de kant na een dramatisch optreden.

Neville, die bij de wedstrijd aanwezig was, kan zich volledig vinden in de woorden van Redknapp. "Dat is de transfer die echt aan Ten Hag zal blijven plakken. 85 miljoen, 90 miljoen pond voor Antony... Hij maakt zijn prijskaartje verre van waar." Antony kwam in de zomer van 2022 voor minimaal 95 miljoen euro en maximaal 100 miljoen over van Ajax, waar Ten Hag de Braziliaan onder zijn hoede had.

Neville stipt aan dat er naast Antony ook (te) veel geld is betaald voor andere aankopen. "De 70 miljoen voor Højlund is veel geld, 55 miljoen voor Mount is veel geld, zestig miljoen voor Casemiro met een vijfjarig contract is veel geld... Er zijn veel deals afgesloten waar je nu met het glas half leeg naar kan kijken."

Neville is hard over het scoutingsbeleid bij Man United. "De scouts die de hele wereld over reizen om spelers te bekijken, moeten vertrouwd kunnen worden om de juiste spelers te selecteren voor Ten Hag. Daarna gaan ze natuurlijk het gesprek aan en beoordelen ze de speler om tot de juiste conclusie te komen."

"Wat hier gebeurd lijkt te zijn is dat het het scoutingsapparaat, wie daar ook deel van uitmaakt, onmogelijk naar Antony heeft kunnen kijken, om hem vervolgens voor 85 miljoen pond te kopen. Het lijkt erop dat Ten Hag hen heeft mogen overrulen, wat zorgwekkend is. Je hebt leiderschap nodig in de top van de club."

Reactie Ten Hag
Ten Hag gaf na afloop tegenover het mediateam van United aan 'teleurgesteld' te zijn. "We verwachtten iets anders. We hadden een investering (van het team, red.) verwacht, maar dat hebben we niet gezien in de eerste helft. We kwamen wel in hun final third, maar daar hadden we meer moeten investeren om de bal sneller rond te laten gaan en meer loopacties te maken achter de verdediging. Zo zouden we de tegenstander lokken, maar dat hebben we niet gedaan. Dat is teleurstellend."

"In de tweede helft was er spirit en vechtlust in het team en waren we erg ongelukkig." Forest pakte vlak na rust de voorsprong, maar dankzij een treffer van Marcus Rashford, na een blunder van doelman Matt Turner, zag Ten Hag het geloof in zijn team terugkeren. "We vochten voor de overwinning en liepen in de val bij een counteraanval." De 2-1 viel vlak nadat Turner wél redding bracht op een schot van Christian Eriksen. Morgan Gibbs-White genoot veel ruimte en schoot raak.

Ten Hag wees bij Sky Sports op de vele blessures waarmee hij kampt. "Achterin hebben we al negen verschillende duo's gehad. "Het vertraagt ons proces. In januari krijgen we veel spelers terug, dus dan kan het niveau omhoog." United staat na de nederlaag voorlopig zevende, maar kan nog worden ingehaald door zowel Brighton & Hove Albion als Newcastle United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit allen heeft EtH aan zichzelf te danken. Hij onderschat de premier league want bij Ajax had hij overmars die eigenlijk alles bepaalde op het gebied van transfers. Kom op Anthony?!? 100mil. Hoijland 75mil. Dat zijn wel bedragen voor hele hele matige spelers. Als topclub zijn PL nog wel heb je wel een ervaren TD nodig. 1 die hij wel had bij Ajax. Al met al een zeer slecht seizoen. Maar goed met vertrouwen van de club kan hij het tij altijd nog keren.

30 december 2023 om 23:46

Dat er teveel betaald is voor spelers kan onmogelijk Ten Hags schuld zijn. Hij heeft de transfersom namelijk niet onderhandeld. Is eerder een fout van de leiding van united. Een speler halen die bij Ajax al heel wisselvallig was en nog niet was uitgeleerd. En daar dan vervolgens 100 mil voor betalen, omdat je zelf te laat in actie kwam met het aantrekken van spelers. Wat wel Ten Hag zijn fout is, is het opstellen van McTominay die los van een verdwaalde goal hier en daar niks positiefs toevoegt aan het spel van United. Ook de periode dat hij Varane niet opstelde (terwijl hij wel Fit was) kan je Ten Hag aanrekenen.

31 december 2023 om 00:07

Ten Hag kan echt wel zeggen “hey jongens, 100 miljoen voor Antony, laten we dat even niet doen”.

31 december 2023 om 06:52

Je kunt beter zeggen dat Ten Hag de dupe is geworden van het beleid dat er gevoerd wordt in Manchester, zoals bij alle voorgaande managers. Als je als club het volledige transfer beleid aan een trainer geeft dan ligt het probleem bij de club. Enige wat je Ten Hag kunt verwijten is dat hij er in mee is gegaan en dat hij iets teveel in zichzelf is geloven dat hij ook wel even het transferbeleid kan doen. Maar daar is hij totaal niet geschikt voor. Dat wisten we van tevoren al en dat had Man Utd ook kunnen en moeten weten.

31 december 2023 om 08:51

Man United heeft een klasbak nodig, City heeft Haaland, Barca had Messi, Real had Ronaldo.

Man United moet alles op alles zetten om een speler als Mbape binnen te halen, spelers van dit kaliber trekt het niveau omhoog.

Nu hoor ik mensen al zeggen wat heeft Mbape op dit moment bij United te zoeken, kom met een goed ambitieus plan, salaris is geen probleem.

Tuurlijk is er teveel bepaalt voor spelers maar dat is niet alleen de schuld van Ten hag.

Met al die blesurres kan je ook niet bouwen aan een ingespeeld elftal

31 december 2023 om 01:56

Onzin, alsof united de rnige club is met blessures.

31 december 2023 om 05:28

United is zeker niet de enige club met blessures. Wel 1 van de weinige clubs die sinds september al, constant een heel elftal of meer aan spelers mist.

31 december 2023 om 09:54

Wordt er dan gewoon niet goed getraind? Tuurlijk spelen zo veel blessures een rol, maar van clubs als kopenhagen, gala en ook een n forrest moet je toch gewoon winnen. Ik ben sowieso nooit een fan geweest van eth. Welke speler is er bij manu nou echt gegroeid onder hem?

31 december 2023 om 09:11

Er mag natuurlijk wel kritiek geuit worden op Antony. Vind dat hij ETH wel beetje in de steek laat en zich niet beter ontwikkeld. Alleen maar naar binnen trekken en de verre hoek zoeken. Je zou best aan je techniek en zwakkere been kunne. Werken om je qctoes te variëren door buitenom je man te passeren. Maar als ze kritiek uiten op Antony mogen ze diezelfde kritiek ook uiten op Rashford die dikste salaris krijgt en er als een zoutzak bijloopt. En SMT die 2x het hat laat vallen op rand 16 waar 2 middenvelders konden scoren en los van zn goals totaal niks toevoegt. Maar nee....dat zijn Britse spelers...daar mag geen kritiek op gemaakt worden

Dit krijg je ervan als je instapt bij een club waar het totale chaos is. Als het niet goed gaat, weten de mensen niet waar ze naartoe moeten wijzen. Komt er ook nog bij dat je gemiddeld 11(!) selectiespelers mist per wedstrijd.

Voor de rest een sterke analyse van Neville en Redknapp. Het is echt belachelijk dat de scouts van United niet met betere spelers komen voor dit team. Ook de bedragen die betaald worden voor spelers en die contracten die uitgedeeld worden gaan helemaal nergens over. Dit begon al bij De Gea (€330.000 in de week) en is daarna eigenlijk alleen maar erger geworden.

Voor de rest moeten we niet doen alsof Ten Hag een wonderdokter is. Transfers bij Ajax waren niet al te best, en daarnaast werd Ajax in dat Champions League seizoen gewoon 3e (of 2e?) in de Eredivisie. Ik vind echt dat het een goede trainer is, maar geef hem aub niet teveel macht. Dan is hij perfect voor dit United.

31 december 2023 om 00:07

Ajax werd kampioen in dat CL seizoen. Met record aantal doelpunten dacht ik

31 december 2023 om 00:13



In 18/19 werd Ajax gewoon kampioen naast het bereiken van de halve finale.

31 december 2023 om 00:17

Ajax werd gewoon kampioen. Binnen elke club behoort een trainer niet over de aankopen te gaan. De enige macht die een trainer moet hebben is het aangeven wat hij mist in het elftal. De rest moet via technisch beleid worden geregeld. Helaas gaat dit bij vele.clubs mis en vooral bij united.

31 december 2023 om 00:35

Ten Hag (zeker Ten Hag met z’n aankopen van Utrecht > Ajax) moet net zoals eigenlijk elke trainer hetzelfde gezegd worden als ik m’n bijna ex-vrouw gezegd heb; Wanneer jij straks een volgende relatie inrolt dan is het leuk dat hij een mening heeft over de opvoeding en vorming van ons kind, maar daar blijft het bij, een mening. Bovenin de club moet gewoon een sterke sportieve en financiële man of vrouw zitten die beslissingen neemt met het oog op het grote plaatje, dus in samenwerking met de trainer en anderen.

31 december 2023 om 00:35

In het EL seizoen onder bosz werden ze 2e, Erik ten Hag is in elk seizoen, behalve het seizoen dat hij halverwege instapte kampioen geworden, daarbij is ook 2x de dubbel gepakt (volgens mij zelfs in dat CL seizoen). Ten Hag is een meer dan prima trainer die een goede visie heeft op het spelletje, maar hij heeft echt een goede TD boven zich nodig die hetzelfde spelletje ook snapt en daar de spelers naar haalt. Bij utd is het zo'n puinhoop dat Ten Hag ook een grote inspraak heeft mbt transfers. En daar heeft hij gewoon minder kijk op EN is zijn netwerk niet groot genoeg voor een club als UTD. Ten Hag kan daar best nog wel slagen. Maar dan moet er duidelijk een fatsoenlijk iemand "boven" hem worden aangesteld

31 december 2023 om 01:10

‘Niet doen alsof ten Hag een wonderdokter is’.

Schitterend. United fans reageerden alsof de Verlosser naar Old Trafford kwam en nu krabbelen ze terug. Gevallen club die nog lang niet uit het slop getrokken gaat worden. Fundamenteel is er iets mis. Beleidsbepalers, trainer en selectie. Een totale mismatch.

31 december 2023 om 05:09

De Verlosser nog wel. Lachwekkend dat je nu ineens dingen gaat verzinnen.

31 december 2023 om 09:14

Lachwekkend idd. Dat hebben wij nooit gezegd. Juist de niet United fans gooide deze worden in onze mond.

31 december 2023 om 09:35

Het zijn inderdaad eerder de legio Ajax fans die nu plots sinds Ten Hag er zit een sterke mening hebben over het reilen en zeilen bij United... En hoe dat niet aan Ten Hag ligt.

Tja.. Anthony speelde ook gigantisch goed bij Ajax.. zowel in ED als in CL. Verder was hij jong, is hij braziliaans, had hij een langdurig contract en was hij de bepalende en dragende speler van Ajax. Dat hij maar niet kan aarden in United maakt het toch niet zo heel vreemd dat United toen zoveel betaalde? Hij was toen ook veel beter dan dat die nu is

31 december 2023 om 00:17

Gigantisch goed nog wel? Was toen al vrij wisselvallig. Ik vind het wel mooi dat het er bij hem niet uit komt eigenlijk

31 december 2023 om 00:41

Antony was bij ajax echt wel 1 vd beste, en duidelijk de gevaarlijkste voetballer van de ED. Altijd dubbele dekking en hij had veel meer assists kunnen/moeten hebben. Ja, het vizier kon wat scherper en ja, er is te veel betaald voor hem. Maar dat lag duidelijk aan de omstandigheden, langdurig contract, laat in de transferwindow, belangrijke speler. In de CL was hij ook echt goed. Qua wisselvalligheid heb je misschien een beetje gelijk, maar dat is ook niet heel gek mbt zn leeftijd. Hij was zeker de beste rechtsbuiten in de ED sinds tijden

31 december 2023 om 01:12

Was bij Ajax van gigantisch belang. Dat hebben we destijds gemerkt toen hij weg viel na de blessure in de Klassieker en we totaal geen diepgang meer hadden in de voorhoede. Dat was ook de reden dat Bergwijn een optie werd, die had (volgens Overmars en ten Hag) diepgang.

31 december 2023 om 09:59

Tegen clubs als pec zwolle, emmen heracles zag het er inderdaad leuk uit. Maar je zag toch al lang dat anthony geen speler is voor top niveau. Veelste voorspelbaar en geen goede mentaliteit

31 december 2023 om 00:20

Je zegt het helemaal goed. In elke wedstrijd werden er 2 spelers op hem gezet en indien Haller niet zo veel kansen nodig had gehad, dan had hij 40 assists gehad. Ik denk zelf dat hij best kan aarden in manchester, maar dat de prive problemen hem parten spelen. Veel mensen denken dat voetballers robots zijn, maar alvarez bij Ajax was een goed voorbeeld. Zat prive niet lekker doordat zijn familie niet jn Nederland mocht komen en speelde daardoor slecht totdat zijn familie in Nederland kwam.

31 december 2023 om 01:20

Gigantisch goed is ook overdreven. Dat niveau had hij alleen gehaald in de Champions League poulefase van 21/22. Voor de rest was het in de Eredivisie ook wel wisselvallig en niet echt de statistieken die een topaanvaller zou moeten hebben. Zeker bij zo'n dominant Ajax destijds. Maar goed niemand had verwacht dat hij het zo slecht zou doen. Dat die nog niet eens een mannetje kan passeren is al schokkend. Want bij Ajax en ook in Europa kon die dat wel.

31 december 2023 om 10:15

In de CL. Twee potjes tegen Dortmund, een ploeg die niks in de CL te zoeken heeft in Besiktas en een EL ploeg als Sporting. Dat was het dan ook wel. Nooit constant laten zien, en gigantisch goed. 10 goals in de eredivisie is hem niet gelukt.. in de KO fase tegen Benfica was die dan gelijk weer nergens te bekennen.

Dit is bord op schoot scouting van de bovenste plank, en het lijkt ook meer op TD spelen dan trainer zijn.

Zou Ten Hag wel is in de spiegel kijken? Vind het echt een tactisch onbenul die bizarre wissels heeft... Hoe haal je het in je hoofd om Scott Mctominay op 6 te zetten voor Mainoo? Als Scott Mctominay 1 ding heeft bewezen is dat hij totaal niet kan verdedigen en toch zet Ten Hag hem daar neer. Hij loopt totaal niet met ze man mee heeft geen gevoel voor de ruimte of waar die moet staan.

31 december 2023 om 01:25

Dat een speler zoals Scott Mctominay überhaupt nog zoveel minuten kan maken is al schandalig. Die man kan echt nergens op het middenveld alleen op de plek van Bruno Fernandes als 10. Maar dan wel iemand die je gebruikt als stormram als je moet scoren. Voor de rest voegt die helemaal niks toe. Zeker op de verdedigende plekken komt die veel tekort. Heeft geen goeie verdedigende inzicht, sliding, staande tackle en noem maar op. En daarnaast kan die ook niet dribbelen of passen. Had allang verkocht moeten worden.

31 december 2023 om 01:46

Helemaal mee eens. Hij zou eventueel op
De plek van Bruno kunnen spelen in een hele andere rol
Natuurlijk want goals maakt ie af en toe wel als hij dieper word neergezet. Maar op een verdedigende positie loop je met 10 man… Bizar dat Man Utd ook mount heeft gekocht die ook alleen als 10 kan spelen… Waarom geen nummer 8 in de vorm van Mac Allister of Tonali?

31 december 2023 om 02:29

Alleen op nummer 10 kan die spelen als je wat moet forceren. Voor de rest is het inderdaad niks met die gozer. United had allang een fatsoenlijke centrale middenvelder moeten halen. Fred was de enige die dat enigszins nog kon spelen en toen moest er al één komen. Na het vertrek van hem was dat de hoogste prioriteit. Maar ja dan komen ze aan met iemand zoals Mount die alleen als buitenspeler of nummer 10 heeft gespeeld. Dat zegt genoeg over het verval van United. Geen inzicht hebben in de gaten in je selectie.

31 december 2023 om 03:33

Helemaal mee eens.

Ik denk niet dat het eventuele ontslag van Ten Hag weinig zin zal hebben. Een nieuwe trainer krijgt dit ook niet aan de praat. Er is gewoon een tekort aan kwaliteit. Het helpt ook niet dat ze zoveel blessures hebben (gehad).

Grote blunder is het aantrekken van Antony, maar omdat hij zoveel trucs uitvoert lijkt het een hele goede speler. Als ze dat er uit kunnen krijgen om dat alleen te doen als het nut heeft, kan het nog wat worden. Maar laat hem eerst maar gewoon eens mannetjes passeren op een normale manier.

Ik zou verder gaan met Ten Hag, omdat je anders weer opnieuw moet beginnen met iemand anders. Ten Hag heeft bij Ajax bewezen een goed team te kunnen smeden, maar alles klopte daar ook.

Gewoon 600 miljoen er tegen aan gooien en dan komt het echt wel goed.
- de jong
-oshimen
- hakimi
- davies
- antonio silva
- Wirtz
-

31 december 2023 om 09:33

Dat klinkt wel heel makkelijk... Dan had PSG bijvoorbeeld allang de Champions League moeten winnen.

31 december 2023 om 10:01

Denk dat ook echt geen een speler van dit rijtje zin heeft in manu en eth

31 december 2023 om 10:05

Daar zeg je wat. Zo had ik het nog niet eens bekeken. Ze zullen inderdaad wel 2x nadenken. Manchester United moet eerst weer echt in de top gaan meedraaien.
Eigenlijk is het toch te gek voor woorden he? Manchester United is zo'n ontzettend grote club met een rijke historie en enorme achterban / fanbase.

31 december 2023 om 11:38

De Jong heeft United al afgewezen. Dus die gaat niet komen. En het lijkt me sterk dat Osimhen, Hakimi en Davies hun clubs gaan verlaten voor een matig United. Antonio Silva en Wirtz zouden uitstekende aankopen zijn maar dan moet je hun wel overtuigen. En dat met een riant salaris dan want voor het sportieve gaan ze niet voor United kiezen, als elke topclub geã¯nteresseerd is in die twee...

Er is inderdaad veel (te veel) geld uitgegeven aan transfers. Dit valt echter niet alleen Ten Hag te verwijten. Er zijn toch meer mensen binnen de club die verantwoordelijk zijn voor het aankoopbeleid mag ik hopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren