Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville pakt Arsenal keihard aan: ‘Die bereiden zich niet voor, hoor’

Laatste update:

Zondag staat in Engeland de kraker tussen Arsenal en Manchester United op het programma en velen zijn nieuwsgierig hoe het eindigt. Vorig seizoen eindigde het in de competitie in Londen in 1-2 en later in Manchester in 1-1: in de FA Cup knikkerde Arsenal de recordkampioen eruit in de kwartfinale. Gary Neville zet zijn geld op the Red Devils voor komende zondag.

/

De voormalig verdediger zegt dat de druk er sowieso al op staat bij Arsenal en dat de club zich ‘altijd’ slecht voorbereidt op grote wedstrijden. “Ze doen dan niet alsof er een topwedstrijd aankomt. Ik heb de woorden arrogant en naïef al eens gebruikt, eerder dit seizoen”, zegt de Engelsman tegen Sky Sports. “Ze bereiden zich voor alsof ze even in het park een balletje gaan trappen.”

“Wat dacht je van aandacht voor details? Wat dacht je van respect voor de tegenstander, waarbij je jezelf misschien iets moet aanpassen qua speelwijze?”, vraagt Neville zich hardop af. “Volgens mij trekken ze erop uit met de gedachte prachtig voetbal te laten zien, en hoe ze iemand gaan poorten of hoe ze fantastisch gaan scoren. Ik zie nooit eens iets anders bij Arsenal. Het is een prachtige theorie rond voetbal, met een heerlijke moraal en met principes. Maar als het niet werkt, moet het anders”, foetert Neville.

Ben jij het eens met Gary Neville?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neville heeft helemaal gelijk, welk team maakt zovaak achter elkaar precies dezelfde fouten als Arsenal en leert helemaal niets van de fouten die gemaakt zijn?

2 oktober 2015 om 19:57

Stevige kritiek weer aan het adres van Arsenal. Ook deze manier heeft gelijk zoveel naiviteit. Het zou ook echt niet meer mogen. De frustraties van Neville wat betreft Arsenal geldt denk ik voor elke Arsenal fan.

2 oktober 2015 om 20:27

Nu moet Thierry Henry de genadeklap toedienen. Het wordt eens tijd dat er wat gaat veranderen.

2 oktober 2015 om 20:35

Net zoals hoe Thierry de genadeklap uitdeelde aan Giroud? Een beetje kritiek dat ook nog eens op waarheid berust was, kon die lantaarnpaal al niet hebben. Thierry werkt ook voor de club, hopelijk ontslaat Wenger hem niet als hij ook kritiek levert...

2 oktober 2015 om 21:06

Thierry werkt bij de club, net alsof die kritiek gaat leveren op Wenger.
Henry heeft zo'n beetje alles aan Wenger te danken, nee Thierry gaat de genadeklap niet toedienen. Ik gun het Wenger ook niet om op ze plek te worden gezet door Henry.

Ligt t bestuur serieus te slapen of willen ze echt kei en keihard falen dit seizoen?

2 oktober 2015 om 21:23

Soms zijn pijnlijke gebeurtenissen, denk hierbij dus aan Henry die Wenger even op z'n plek zet, bij het leven om vooruit te gaan. Het is tijd dat Arsenal vooruit gaat denken en dat gaat niet met de huidige Wenger aan het roer. Iemand moet opstaan, zij het de fans dan wel een icoon als Henry, zodat Arsenal druk krijgt om iets te veranderen. Dit team met de huidige instelling en ambitie zal nooit iets noemenswaardig winnen(cl/pl).

Als elke fan van Arsenal zich als Pechtold blijft gedragen, dus alle problemen blijft wegkijken, zullen ze nooit iets bereiken.

4 oktober 2015 om 04:10

Je punt: alex pechtold ontloopt maatschappelijke problemen van Nederland

Voetbal blijft entertainment, en Arsenal doet het structureel gezien ook gewoon goed. En dan de mensen die Wenger afkraken terwijl er trainers als Rodgers nog werk hebben snappen al helemaal niks van voetbal.


Wel eens dat ze een topspits ala cavani nodig hebben.

2 oktober 2015 om 20:09

Arsenal doet het structureel goed? Wat doen ze goed dan? De fans willen prijzen, en die worden gewoon niet gewonnen. Arsenal overleeft gemakkelijk, maar het is gezapig. Snel tevreden. Terwijl je in de top altijd beter moet willen worden, op alle vlakken.

2 oktober 2015 om 20:14

Al 19 jaar in de CL. Mensen vinden ons geen topclub dus als je dan 20 jaar in top 4 van Engeland eindigt doe je het goed toch?

2 oktober 2015 om 21:05

Real Madrid, Barcelona, Bayern dat zijn topclubs. Geweldig natuurlijk 19 jaar CL, 1x een finale. 19x bij de beste 4, 3x kampioen. Dus of dat nou echt goed te noemen valt kan je over discussiëren.

2 oktober 2015 om 22:06

Klopt, mooie statistieken. Maar het punt is dat als je op een gegeven moment pakweg 12 keer in die CL gespeeld hebt, en een paar titels hebt, dan wil je meer. Dan zou deelname en subtop plaatsen niet meer genoeg moeten zijn. Arsenal is het Céline Dion van het voetbal. Elke week een paar keer uitverkocht huis, maar nooit meer een hit.

2 oktober 2015 om 20:22

Ben het met je eens dat voetbal entertainment is maar de punten tellen uiteindelijk aan het einde van de wedstrijd. Dan herinnert niemand de o zo mooie voetbal dat je op de mat brengt.

Arsenal gewoon een tussenweg zoeken.....

2 oktober 2015 om 20:29

Er zit ook een verschil tussen Arsenal en Liverpool. Arsenal móet nu stappen zetten, alle ingrediënten zijn aanwezig, enkel Wenger lijkt de zaak op te houden.

Geen enkele veldspeler gekocht omdat hij blijkbaar geen speler kon vinden die ons kan versterken? Ik lach de billen uit m'n string.

2 oktober 2015 om 23:02

String ja...

Arsenal is ook steeds naïef. En of dat nou alleen aan Wenger ligt of ook aan de spelers....geen idee. Maar het is geen wonder dat ze vaak de topwedstrijden verliezen of wedstrijden waar het juist aan toe moet omdat er zo weinig karakter is onder de spelers. Mourinho zei laatst overigens ook dat er weinig druk op Wenger ligt ondanks dat hij 10 jaar zonder prijzen heeft doorgebracht bij Arsenal en ik moet zeggen dat ik het er helemaal mee eens ben. Geen 1 topclub zou nu een coach(wat hij ongeacht ook in het verleden gepresteerd heeft) 10 jaar lang zonder prijzen gewoon laten zitten. Wil je serieus genomen worden als topclub? Dan moet je prijzen winnen, zo simpel is het. En na 10 jaar 2 FA cups winnen maakt het zeker niet goed.

2 oktober 2015 om 20:21

Ik blijf toch die lans breken dat hij sinds het geld er weer is twee prijzen gepakt heeft. Er wordt zoals altijd veel te makkelijk voorbij gegaan aan het hele verhaal rondom het stadion. Natuurlijk heeft hij deze zomer gefaald en had hij grote namen moeten halen, maar wij weten geen van allen wat er allemaal geprobeerd is. Als Arsenal van Utd wint en een paar potjes daarna ook nog staan ze opeens weer bovenaan of dicht daar tegenaan. In de CL is het volledig rotzooi, dat wordt nog een lastig verhaal maar hoe erg de shit nu over Wenger uitgegoten wordt is echt kansloos.

2 oktober 2015 om 20:51

Als als als....? Als arsenal van United verliest en daarna de 2 wedstrijden tegen bayern is hun seizoen zo goed als voorbij. Je hebt niks aan als. Tuurlijk is er het hele verhaal rondom een stadion, maar dat is niet een excuus vind ik om 10 jaar zonder prijzen te gaan en dan alsnog gewoon mogen blijven zitten. Wat voor mentaliteit zit er in zo'n club dan? Waarom niet voor Schneiderlin gegaan bijvoorbeeld? Hij was zeker wel haalbaar voor Arsenal.

Qua spitsen had hij ook voor Martial kunnen gaan. Ik zeg nu niet dat Martial een wereldklasse speler is, maar hij is een enorm talent en als je ziet hoe goed hij nu is...hoe goed hij onder de druk speelt, zo'n speler zou het bij Arsenal zeker goed hebben kunnen doen. En ja ik weet dat Wenger heeft gezegd dat Monaco liet weten dat Martial niet te koop was etc maar als je het juiste bedrag betaalt, dan is bijna iedereen haalbaar. Nu zit Arsenal nog steeds met Giroud en Walcott die eigenlijk geen spits is.

2 oktober 2015 om 20:44

Dit jaar lag Wenger echt te slapen. Arsenal moest echt aansluiten bij United, City en Chelsea. Nu hebben ze geluk dat Mourinho ook geen fatsoenlijke speler heeft gehaald, maar het verschil met United en City is wel groot geworden.

2 oktober 2015 om 20:53

Arsenal moest inderdaad zich aansluiten bij de top, alleen Cech halen was niet genoeg. Er is nu geld op de bank, de excuses moeten weg zijn. Er waren ook middenvelders(concurrentie voor Coquelin bijv) zoals Schneiderlin en Moutinho die hij eventueel kon halen, maar dat deed hij niet. Arteta en Flamini zijn leuke spelers voor de subtop, niet voor een topclub zoals Arsenal zichzelf wil noemen.

2 oktober 2015 om 20:53

Wenger heeft gewoon geen ambitie.

2 oktober 2015 om 21:10

Ik denk dat Wenger vooral vast wil houden aan hoe hij het altijd deed. Een paar aankopen en de jeugd kans geven. Maar als de concurrentie topspelers haalt van 30 miljoen of hoger dan kan je moeilijk aan komen lopen met een jeugdspeler. Denk ook dat het beter is voor Arsenal als ze afscheid nemen van Wenger, alleen moeten ze wel opschieten anders worden Klopp en Ancelotti weggelokt

2 oktober 2015 om 21:34

Ancelotti zou ik echt graag willen zien, die laat Arsenal weer meedoen, daar geloof ik echt in. Hij zal wel de benodigde aankopen doen waar wij fans al jaren om schreeuwen.

Hoe weet hij dat allemaal? Het ziet er misschien wel zo uit, maar zonder zekerheid is het alleen maar roepen om sensatie teweeg te brengen.

Neville is 1 van mijn favo pundits, maar hier komt toch wel een beetje een Manc naar boven heb ik t idee.

Wacht maar af, over aantal jaren is arsenal nog de enige club in de wereld zonder schulden. hoe die andere clubs omgaan met geld kan nooit heel lang goed gaan. op een dag zijn ze allemaal failliet en is arsenal de enige die overblijft. het is natuurlijk wel een afweging die je als club maakt. ene kant wel leuk zoveel op de bank, maar prijzen blijven uit

2 oktober 2015 om 20:35

Je weet dat Engelse clubs steeds gezonder worden?

2 oktober 2015 om 20:47

Nee wist ik niet. Dacht dat ze nu een contract voor tv rechten ofzo hebben afgesloten voor eeen paar jaar. Ik denk dat dit geen 10 jaar zal kunnen doorgaan.. Anders word het echt eerg. Stel je voor..... een Janmaat zou dan verkocht worden aan City voor 80 miljoen. Die kant gaan we echt op.

2 oktober 2015 om 20:57

PL clubs verdienen steeds meer. De meeste clubs maken steeds meer winst, er zijn maar een paar clubs die geen winst maken maar ook hun verlies is niet zo hoog. En dankzij die tv deal zal het juist beter gaan met de PL clubs. Ik weet niet precies voor hoeveel jaar die deal is maar als het afgelopen is kunnen ze zo weer een nieuwe sluiten. De PL is tenslotte de meest bekeken competitie ter wereld.

Als je genoeg geld hebben ik een Janmaat voor 80 miljoen te halen zie ik het probleem niet.

Neville heeft wel gelijk. Het is bij Arsenal of heel goed of heel slecht. Zit voorlopig weinig constantheid in. Arsenal speelt altijd hetzelfde spelletje waardoor ze voorspelbaar worden. Ik denk gelijkspel of overwinning voor manu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren