Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neuer kan met toptransfer ontsnappen aan dreigende concurrentiestrijd’

Laatste update:

Bayern München maakte onlangs bekend dat Alexander Nübel komende zomer transfervrij wordt overgenomen van Schalke 04. De komst van de 23-jarige sluitpost wordt naar verluidt niet toegejuicht door Manuel Neuer, die weinig zin zou hebben om zijn plek onder de lat bij der Rekordmeister te delen. France Football schrijft dat Juventus bereid is om Neuer een uitweg te bieden bij Bayern.

Het contract van Neuer bij Bayern loopt nog door tot medio 2021, maar er wordt momenteel niet uitgesloten dat de sluitpost ervoor kiest om aan het einde van dit seizoen te vertrekken. Voordat Nübel door der Rekordmeister werd gepresenteerd, schreven verschillende Duitse media dat deze zet tegen het zere been van Neuer was. De 33-jarige doelman liet eerder deze maand weten dat Bayern met het vastleggen van Nübel een ‘goede doelman’ had binnengehaald en dat het besluit hem ‘niks uitmaakt’.

Neuer: 'Mijn toekomst bij Bayern hangt af van nieuwe trainer'

Neuer benadrukte overigens tegenover Kicker wel dat hij zijn plaats onder de lat niet wilde delen. “Ik ben atleet en professioneel en wil dus altijd spelen. Ik ben ambitieus en sta graag op het veld. Ik dien niet slechts als opvulling, ik ben een hoofdrolspeler die altijd wil spelen”, sprak Neuer. Hij zou te horen hebben gekregen dat Nübel volgend seizoen minimaal vijftien wedstrijden moet keepen, waardoor de 92-voudig international van Duitsland ook voorwaarden heeft gesteld aan een eventuele contractverlenging.

Met zijn eerste buitenlandse avontuur zou Neuer de concurrentiestrijd uit de weg kunnen gaan. Juventus zou willen profiteren van de vermeende spanningen tussen Bayern en de sluitpost. Bij la Vecchia Signora keepen Wojciech Szczesny en Gianluigi Buffon momenteel afwisselend, terwijl Mattia Perin komend halfjaar verhuurd wordt aan Genoa. Of Neuer, die in 2011 door Bayern werd overgenomen van Schalke 04, München aan het einde van het seizoen verlaat, zal ook afhangen van de nieuwe trainer van de Duitse topclub.

Zie jij Manuel Neuer komende zomer vertrekken bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou Juventus hem willen? Het is een topkeeper maar onze Pool doet het goed in mijn ogen en hoeft niet vervangen te worden.

15 januari 2020 om 18:36

Die pool doet het inderdaad goed, heeft zich sterk ontwikkeld. Had ik niet verwacht. Bij Arsenal was het meer dan eens een grabbelaar.. maar nu is het echt een hele goede keeper

15 januari 2020 om 20:09

Grappig dat niemand de naam van Szczęsny kan spellen, en hem dan maar 'pool noemt...😂

15 januari 2020 om 20:47

Themaestro, en als hij met een ploegmaat mee rijdt naar de training noemen we hem de carPool.. badum tss

15 januari 2020 om 20:54

Haha ik waag me er niet aan nee! En gelukkig heeft Juve maar 1 pool, dus kan het gewoon!

15 januari 2020 om 23:43

Het gekke was dat hij geloof ik al op zijn 16e zijn debuut maakte bij Arsenal en toen voor zo'n jonge keeper echt indruk maakte. Maar de ontwikkeling stagneerde een beetje, maar hij lijkt steeds meer zijn potentieel te kunnen benutten. Al vind ik nog steeds dat Juve momenteel de enige optie voor Onana is als ie echt weg gaat. Een andere club kan ik zo niet noemen.

Zal dat nou waar zijn van die 15 wedstrijden voor Nübel? Mag toch hopen van niet, deze geweldenaar dient altijd te spelen. Nübel mag echt zijn veters nog niet eens strikken.

Het doet me vooral afvragen wat er ooit met Perin gaat gebeuren. Was echt een enorm talent bij Genoa en leek me de toekomstige 1e keeper van Juve, maar inmiddels lijkt hij toch vooral stappen achteruit te zetten en Juve geeft hem niet het vertrouwen.met Neuer haal je wel een keeper die nog een jaar of 3 op wereldniveau mee kan denk ik, dat kan voor de nodige topploegen interessant zijn.

15 januari 2020 om 18:43

Perin is verhuurd aan Genoa. Dit bericht lijkt me overigens ook onwaarschijnlijk, want Szsesny doet het uitstekend.

Nou, hebben we toch een overeenkomst gevonden tussen Zoet en Neuer, vluchten allebei voor hun concurrentie...on; lijkt me een leuke stap voor Neuer om nog eens in een andere topcompetitie te spelen.

Ja idd hij durft geen concurrentiestrijd aan te gaan met een nietszeggende Nubel maar wel met Buffon , Perin en die Pool.

15 januari 2020 om 19:49

Perin is al verhuurd

15 januari 2020 om 19:58

Er is Nübel beloofd dat hij 15 wedstrijden mocht spelen. Neuer is het daar niet mee eens, dus kan hij een uitweg zoeken in Turijn waar ze de beste opstellen. En de beste is overduidelijk Neuer.

Dat is toch geen concurrentie strijd als die andere keeper al beloofd is dat die 15 wedstrijden mag keepen

Het zou ook leuk zijn als Nübel naar München verhuisd, dat Neuer dan weer terugkeert naar Gelsenkirchen om weer bij Schalke 04 onder de lat te staan. Gaat niet gebeuren.. Maar dat hij naar Piemonte Calcio gaat, gaat ook niet gebeuren.

Ik zit niet te wachten op de komst van Neuer, onze Poolse doelman doet het uitstekend!

Nübel zijn makelaar over de beloofde wedstrijden=> Stefan Backs (Alex Nübel's agent): "Please have understanding that I will not comment on the content of the contract. But it should be clear to everyone that Bayern has also presented a coherent concept, otherwise Alex wouldn't have agreed" [SID].
Dus je kan er wel van uitgaat dat de 15 wedstrijden zullen kloppen anders zou Nübel niet gekomen zijn.

Dortmund sla je slag. Bayern heeft ook vaak spelers bij jullie weggehaald. Burki is geen geweldige keeper. Hier de ideale oplossing

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren