Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neue Neuer’ blijft bescheiden: ‘Hij is de beste doelman in de wereld’

Laatste update:

Marc-André ter Stegen werd geboren in Mönchengladbach, slechts 83 kilometer van Gelsenkirchen, alwaar Manuel Neuer het eerste levenslicht zag. Eerstgenoemde wordt mede daardoor eigenlijk al sinds zijn doorbraak met Neuer vergeleken, maar hij vindt dat zelf onterecht. De 22-jarige Ter Stegen stelt op de website van de UEFA dat de keeper van Bayern München veel beter is.

/

“Neuer is de beste doelman in de wereld, ik sta ver achter hem”, is Ter Stegen duidelijk. Hij kwam in de zomer over van Borussia Mönchengladbach, maar speelt de tweede viool achter Claudio Bravo. De viervoudig international staat alleen in de bekertoernooien in de basis en wacht derhalve nog altijd op zijn debuut in de Primera División.

“Het is voor mij erg moeilijk om dan weer wel en dan weer niet te spelen, maar dat hoort ook bij mijn ontwikkeling. Ik ben blij dat ik in de Champions League mag spelen en dat we in de finale van de Copa del Rey staan. Het belangrijkste blijft uiteraard het elftal en als we samen winnen, ben ik ook blij”, besluit Ter Stegen op de site van de Europese voetbalbond.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bravo en Terstegen alle 2 erg goeie keepers heb liever nog bravo een tijdje op doel bij liga. Laat ter stegen verder ontwikkele binne 5 jaar misschien wel de beste keeper . Hij heeft het talent er zeker voor !

22 april 2015 om 19:49

Bravo is beter ter stegen word beter heeft hige potentie

Bravo doet het dit seizoen uitstekend en is ook een betere keeper, maar ik zie Ter-Stegen wel nog beter worden. Barça heeft gewoon twee fantastische keepers, waarvan een ook pas 22 jaar oud is. Dat betekent dus gewoon dat hij nog minimaal tien jaar op topniveau kan keepen, en 32 voor een keeper is nog steeds best jong.

Logisch maar ter stegen is nog jong en heeft een hoop potentie. Denk dat niemand kan tippen aan neuer op dit moment, misschien courtois dan

22 april 2015 om 19:45

Courtois is overschat.bravo,De gea en chech zijn beter.

22 april 2015 om 21:50

Hahaha ja we snappen dat je van Spanje houdt, maar Courtois is natuurlijk absurd goed net zoals Cech. Op dit moment zou De Gea 3e keeper zijn als hij bij Chelsea was.

22 april 2015 om 22:50

En bij jou te zien dat je voor Chelsea bent. Momenteel is de Gea echt niet minder dan de keepers van Chelsea.

23 april 2015 om 00:56

Op dit moment zou De Gea de onbetwiste basisspeler zijn bij Chelsea, hoe kan je daar nog over discussieren.. Vorig seizoen was een heel ander verhaal maar jij zegt op dit moment en op dit moment is De Gea stukken beter en meer in vorm.

23 april 2015 om 14:51

Yeah right, Courtois is gewoon beter dan De Gea. Met Cech kan hij wedijveren voor de tweede plek.

Ik vind Ter Stegen een topkeeper, goed met de voeten en heeft durf, misschien soms nog een foutje hier en daar, maar dat hoort bij zijn ontwikkeling natuurlijk, kan gebeuren. Bravo is ook een topper, hij keept zo goed dit seizoen dat hij het gewoon verdiend in het doel te staan. Volgend jaar zou ik het ook zo doen (als Bravo nog op hetzelfde niveau keept), erna kan je beginnen Ter Stegen rustig te brengen in La Liga.. Over dit en 2/3 jaar zie ik Ter Stegen bij de absolute topkeepers behoren.

De mensen die hebben gestemd op Ter Stegen als betere keeper kijken geen Barcelona. Ik kan genieten van Ter Stegen en vind t ook erg jammer dat bravo op dit moment gewoon heel erg belangrijk is voor Barca. Ter stegen heeft potentie om een hele goeie te worden maar jammer genoeg is Bravo op dit moment gewoon beter..

Barcelona dit seizoen heeft gelukkig wat meer stabiliteit in het team. hiervoor was het altijd of goed voorhoede en middenveld, maar slechte achterhoede en of keeper. nu is de balans beetje goed overal en dat laat ook de kwaliteiten van het hele team zien.

Soms hier en daar wat fouten, maar dit seizoen staat onze verdediging echt sterk en ik hoop dat ze dat doorzetten om minimaal 2 mooie titels te winnen!

Bravo speelt met meer ervaring en laat dat in lastige situaties ook merken. Ter Stegen doet het voor zijn leeftijd echter heel goed en zal uiteindelijk beter worden dan Bravo ooit zal zijn. Toch heeft Bravo mij meerdere malen echt verrast en speelt het Barcaspel echt subliem mee.

Ter Stegen is nooit het type Neuer. Ter Stegen lijkt meer op Kahn.

Jezus die duitsters kunnen voorlopig wel vooruit, Neuer, Ter Stegen, Leno , 1 wereldklasse keeper, en 2 die die het ook echt gaan maken. Vind Leno veel weg hebben van neuer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren