Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neres: ‘Een goede trainer, hij heeft alles in huis om daar te slagen’

Laatste update:

Marcel Keizer ging pas een paar maanden geleden aan de slag bij Al-Jazira, maar het lijkt erop dat de vorig jaar bij Ajax ontslagen trainer sneller dan verwacht weer terugkeert op de Europese velden. Sporting Portugal ziet in de 49-jarige oefenmeester namelijk een geschikte hoofdtrainer en stelt hem waarschijnlijk vrijdag voor aan het publiek. David Neres denkt dat de club van Bas Dost een goede keuze heeft gemaakt.

“Hij is een goede trainer. Hij heeft ons een tijdje getraind en ik denk dat hij veel bij kan dragen bij Sporting. Hij heeft alles in huis om daar te slagen”, vertelt de dribbelaar, die bij Ajax een halfjaar samenwerkte met Keizer, aan A Bola. “Hij heeft de Ajax-mindset: hij wil mooi voetbal spelen en de bal in de ploeg houden. Daarnaast is hij een rustige trainer.”

Keizer werd na het vertrek van Peter Bosz naar Borussia Dortmund in de voorbereiding op het afgelopen seizoen overgeheveld van Jong Ajax naar de hoofdmacht, maar het dienstverband van de trainer in de Johan Cruijff ArenA was geen lang leven beschoren. Na tegenvallende resultaten werd hij vlak voor de kerstdagen de laan uitgestuurd en opgevolgd door Erik ten Hag.

Keizer zat daarop een halfjaar thuis en ging in juni aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij tekende destijds een tot 2020 doorlopend contract bij Al-Jazira, dat zich in eerste instantie weinig welwillend opstelde tegenover een tussentijds vertrek van de trainer. Sporting betaalt nu naar verluidt 530 duizend euro om dat doorlopende contract af te kopen, waardoor Keizer in Lissabon een tweejarige verbintenis kan signeren. De oefenmeester gaat de komende tweeënhalf jaar twee miljoen euro verdienen in het Estádio José Alvalade.

Denk jij dat Marcel Keizer het goed gaat doen in Lissabon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand slaagt bij sporting zelfs Jorge Jesus werd ontslagen trainerskerkhof XL

Bijzonder als dit doorgang vind, van beide kanten.

Keizer zal absoluut geen slechte trainer zijn, maar in mijn opzicht heeft hij nog niet laten zien dat hij de liga NOS aankan. Kan sporting echt niets beters krijgen?

Daarbij zou ik het bewonderingswaardig vinden als Keizer dit doet. Hij zal in de zandbak echt nog wel meer dan die 2 miljoen kunnen vangen in die paar jaar.


8 november 2018 om 11:21

Misschien konden ze idd niks beters krijgen omdat het zo'n trainerskerkhof is en dat Sporting eerst moet bewijzen dat ze alles weer op de rit hebben. Hopelijk werkt Keizer daar aan mee.

Verbaast me echt dat ze bij Keizer uit zijn gekomen, is niet echt een grote naam. Een enorme mogelijkheid natuurlijk voor hem, hoop echt dat ie gaat slagen daar, want zoals het bij Ajax gelopen is gunde ik hem niet. Hoop ook dat het rustig blijft bij Sporting, want we weten allemaal wat daar gebeurd is en hopelijk gebeurt dit nooit weer. Maar ziet er wat dat betreft veel beter uit na de komst van de nieuwe president. Nu het voetbal nog. Succes Keizer

8 november 2018 om 12:46

Ja, vind ik ook wel raar. Maar nu te hopen dat hij wel succes heeft in hey buitenland, want de rest doet het allemaal niet zo goed...

Ik zie een transfer aankomen. Ik denk dat Neres ook beter in Portugal past en dat hij daar eerder zal slagen dan bij een andere Europese suptop. Ik zou hem in de winterstop verkopen. Met Ziyech en Tadic komt hij niet op de flank terecht en als 10 vind ik het niks bijzonders, maar omdat hij het best in zich heeft moet hij soms spelen. Te goed voor de bank en net iets te min voor de basis zolang Tadic en Ziyech er spelen.

8 november 2018 om 11:45

Ik snap wat je bedoeld alleen denk ik dat je met Ziyech op 10 en Neres op rechts ook heel goed zal staan alleen ten Hag is te bang voor het balverlies van Ziyech en op rechts heeft hij dat veel minder. Dus omdat Ziyech niet goed genoeg is op 10 wordt Neres daar de dupe van. Op 10 wordt Neres misbruikt en verpest want daar heeft hij de ruimte niet en op de flank wel. Neres kan niet in de korte ruimte voetballen en op 10 komt hij in de korte ruimte. Ik zou het toe juichen als hij naar een andere club gaat! Hij komt toch weinig aan spelen toe zolang Ziyech en Tadic de vaste mannnen zijn op de flank en op 10 zie je dat hij dit seizoen veel minder is en bijna geen rendement.

8 november 2018 om 12:05

Neres hoort gewoon op rechts maar die angsthaas Ten Hag durft het njet aan. In de CL snap ik dat je defensieve zekerheidjes in wil bouwen maar in de ED..? Kom op zeg! Neres haalt op rechts zo’n hoog rendement dat heeft ie laten zien.

8 november 2018 om 13:14

Denk dat Ajax wat meer centjes wilt hebben dan sporting kan betalen. Die hebben niet heel veel meer te bieden momenteel.

8 november 2018 om 13:52

En wie gaat er nu veel voor Neres betalen die zijn meeste wedstrijden op 10 speelt en daar totaal geen indruk maakt. Neres hadden ze vorig seizoen meteen moeten verkopen ik ben bang dat dit een gevalletje Sana wordt. Paar leuke acties, maar over de grote lijn brengt hij veel te weinig en nu helemaal die op 10 staat.

Ik vind het vooral van Keizer vreemd.

Hij wou geen eens hoofdtrainer bij Ajax worden als je de verhalen moet geloven.
Van der Sar heeft hem min of meer in die rol gestoken omdat hij zoveel veren in zijn reet stak over Jong Ajax dat hij er zelf in is gaan geloven.

Achteraf natuurlijk van beide kanten een dramatische keuze die je van veraf aan zag komen.

Dat Keizer dan nu Sporting kiest is dan ongelooflijk vreemd... De supporters verwachten nog meer een titel dan dat Feyenoord-supporters dat doen en die club staat wat dat betreft al sinds 2002 droog.

Keizer had de trainer van Heerenveen moeten zijn. Voetballend vermogen, veel talent en de druk niet al te hoog.

8 november 2018 om 12:39

Oneens. Keizer wilde rustig bij Ajax gebracht worden ipv voor de leeuwen worden gegooid. Dat betekent niet dat hij nooit hoofdtrainer wil zijn..

Heerenveen en Heracles gingen niet door. Als er dan een club uit het Midden-Oosten komt waarmee je je in 2 seizoenen financieel onafhankelijk kunt maken dan zou ik dat op zijn leeftijd ook hebben gedaan. Iedereen denk ik. Zo'n kans komt mogelijk nooit meer.

En dat geldt nu wederom. Sporting is gewoon een fantastische kans. Als hij er daar uit wordt geknikkerd heeft hij wederom extra bagage en kennis opgedaan om als nog bij een Nlse club aan de slag te gaan. En als het wel lukt dan is hem dat gegunt.

Ik blijf het jammer vinden dat hij bij Ajax werd weggestuurd. Het elftal van Bosz was uitgedund en kreeg er alleen Wober bij nadat er al 4 competitiewedstrijdne gespeeld waren. Daarbij had hij veel geblesseerden waardoor alle papegaaien zonder zelf nadenken konden roepen dat hij elke wedstrijd met een andere samenstelling speelde... Hij deed het gezien de omstandigheden gewoon goed. Hij had meer punten dan Bosz in zijn eerste halfjaar en hij had niet de aankopen die Ten Hag ineens wel kreeg toen hij aantrad..

8 november 2018 om 16:53

Ik vind jou beoordeling vreemd. Hij begon inderdaad niet zo goed bij Ajax,als hoofdtrainer, maar toen hij het een beetje op de rails had,.werd hij het slachtoffer van het falend management.
Naderhand liet ten Hag zien dat hij (keizer) op werkelijk alle fronten niet minder is.
Ik bedoel dus: ten Hag is nog slechter.
Als er al wat bewezen is, dan is het beleid bij Ajax gebaseerd op de waan van de dag.

Zo gek is het toch niet van Keizer zijn kant, hij gaat trainen in een wat meer vooraanstaande liga, mooi weer en hij kan als ie faalt is ie net als de rest gesneuveld op het trainerskerkhof. Maar krijgt ie de boel wel op de rit dan maakt hij wel naam. Hij kan naar mijn mening alleen maar winnen.

Aparte keuze, Keizer heeft nog niet veel bewezen. Maar gun het hem wel! Het minder presteren was echt niet alleen zijn fout. Heeft ook nooit het echte vertrouwen gehad van de directie en heeft zich gwn keurig gedragen. Mooie stap voor hem. Hopen dat hij Sporting uit het slop kan trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren