Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Negende Europese topclub volgt vrijwel alle wedstrijden van Bazoer’

Zondag, 28 februari 2016 om 09:21Daniel Cabot Kerkdijk

Richedly Bazoer is in korte tijd opgeklommen tot één van de beste en belangrijkste spelers bij Ajax en meerdere clubs werden al genoemd als belangstellenden voor de diensten van de middenvelder. Volgens Britse media begint nu ook Arsenal zeer concrete interesse te tonen en dat betekent dat inmiddels negen Europese topclubs daadwerkelijk achter Bazoer aan zitten.

/

Barcelona, Chelsea, Manchester City en Napoli werden alle vier al genoemd als clubs met interesse in de pas negentienjarige Bazoer. Daar kwamen vervolgens Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus bij en volgens de zondagedities van de sportkranten in Engeland zit Arsenal tegenwoordig bij ‘vrijwel elke wedstrijd’ van Bazoer op de tribune.

Broer en zaakwaarnemer Irchandly bracht deze maand een bezoek aan het trainingcomplex van Chelsea. Dat hoeft echter niet te betekenen dat Bazoer een voorkeur heeft voor de Premier League of voor Chelsea in het bijzonder. Hij heeft zelf al enkele malen aangegeven dat hij het mooi zou vinden om ‘over enkele jaren’ de kar te trekken bij Barcelona. Het contract van de jeugdige Oranje-international loopt pas in de zomer van 2020 af.


Poll

Arsenal zou een mooie club voor Riechedly Bazoer zijn


Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door fire37)

Bah bah krijgen we dit nu echt de hele tijd te horen tot dat Bazoer is vertrokken? Ik denk persoonlijk dat hij nog een seizoen blijft.

28 februari 2016 om 10:20

En maar ophemelen die jongen. Die wordt samen met zijn broer, welteverstaan, helemaal gek gemaak, zodat er geen enkele correcte beslissing meer gemaakt kan worden. Lekker bij Ajax blijven en op je 22 ste vertrekken. Maar ja, dat zal wel niet gebeuren.

28 februari 2016 om 11:00

Hij zal op mentaal vlak ook top moeten zijn om de top te halen. Dat wordt nu mooi getest

28 februari 2016 om 11:41

Allemaal leuk en aardig, maar als deze jongen echt het exceptionele talent is wat veel kenners denken, dan zal aankomend seizoen bij Ajax echt het laatste seizoen in Nederland moeten zijn. Om beter te worden zal hij wedstrijden op een hoger niveau moeten gaan spelen dan potjes tegen de Graafschap en Nec. Hij speelt momenteel natuurlijk geen wedstrijden van enig niveau, behalve dan 2x per jaar tegen Psv. Speel je dan ook nog Champions League dan komen daar nog 4 wedstrijden bij. Dat zijn 6 wedstrijden in een heel jaar. Daar wordt niemand beter van. Vertrekken dus.

28 februari 2016 om 11:49

Tot zn 22ste in deze mickey mouse competitie blijven want?? Bij liverpool en tottenham staan jongen van 19 en 20 al heel het seizoen te knallen in de basis. Altijd dat gezeik over blijf tot je 22ste. Krijg je een kans om naar een topclub te gaan gwn gaan.

28 februari 2016 om 11:58

Hij moet gewoon Ajax minimaal 1x kampioen hebben gemaakt en uitblinken in de CL. Daarna pas vertrekken naar de PL. Hij heeft nu nog te vaak dat hij een wat mindere wedstrijd speelt. Als je dat in Engeland doet dan zit je zo op de bank of zelfs erger, de tribune. Kijk naar een V Ginkel. In de ED hoort hij bij de betere middenvelders, maar in Engeland was het niks bijzonders. Ook in de CL van de week vond ik hem 1 van de mindere. Bazoer moet zich dus gewoon nog ff lekker blijven ontwikkelen en dan staan dezelfde topclubs nog steeds voor hem in de rij.

28 februari 2016 om 13:34

@ Faianoord

Noem eens een jonge speler uit NL die het heeft gemaakt in het buitenland toen ie 20 was.

28 februari 2016 om 14:12

Nou, seedorf bijv.
Kom op, beetje nadenken he. Er zijn Echt wel spelers die het op jonge leeftijd het gemaakt hebben.

28 februari 2016 om 16:27

Ja dat was voor de eerste wereldoorlog, Maurootje

28 februari 2016 om 13:21

Ik betwijfel of hij blijft. Zeker als je hoort dat zijn broer al bij andere clubs gespot wordt. Daarnaast kun je je afvragen van welke speler Bazoer nog iets kan leren bij Ajax.
Ik heb ook het gevoel dat hij in de wel bekende dip zit. Ik vind het de laatste weken niet echt beter worden.

Al die speculaties over bazoer. Ik wordt er moe van. Hopelijk blijft ie bij ajax. Is goed voor ze ontwikkeling en zo maakt ie zich klaar voor het echte werk

28 februari 2016 om 10:45

Je zou bijna denken als je telkens leest hoeveel clubs er voor hem in het stadion zitten, dat hij weg MOET..

28 februari 2016 om 14:46

Ik denk dan ook weleens dat als die clubs hem steeds aan het werk zien de belangstelling vanzelf wel minder wordt. Het is voor hem te hopen dat deze clubs er tijdens het europese avontuur van Ajax nog niet zaten.

Het is het beste voor Bazoer dat hij snel weg gaat, is beter voor zijn ontwikkeling.

28 februari 2016 om 09:34

Jou opmerking slaat echt als een tang op een varken!

28 februari 2016 om 09:45

Nee hoor. Bij een beter team zal hij nog sneller heel veel beter worden.

28 februari 2016 om 09:47

Moet hij wel regelmatig spelen en niet zijn potjes spelen bij de reserves. De vraag is hoe goed hij daar van wordt. Als hij zou gaan zou ik het niet gek vinden als hij nog een jaar op huurbasis ergens aan spelen toekomt. Stel dat Barca hem haalt dan zou ik hem stallen bij een sterke middenmoter. In het geval van een Bayern idem, gewoon lekker laten spelen bij Mainz ofzo.

28 februari 2016 om 09:58

In dat soort gevallen is hij bij Ajax dus beter af, dan speelt hij ook nog eens om prijzen en komt hij zeker aan Europees voetbal toe. Dus is het beter voor hem om te blijven.

28 februari 2016 om 10:11

Alleen eerste ronde Europa League, dat is de moeite niet meer voor een speler als Bazoer.

28 februari 2016 om 10:11

Ik denk ook dat ie bij een beter team zich sneller kan ontwikkelen. Kijk naar Affelay en Aissati toen die bij PSV samen met Cocu en van Bommel speelden. Een ervaren speler in het veld kan heel erg veel helpen bij de ontwikkeling van een jonge speler.

28 februari 2016 om 10:35

Provoceren is een kunst, maar dat trucje is snel genoeg uitgewerkt als je op 0 staat. Kijk maar eens hoe beroeps provocateur Kohaku het doet, dan overleef je het hier misschien.

28 februari 2016 om 10:43

Ik denk dat enkel Portugal een betere competitie is waarin hij zich kan ontwikkelen dan de Eredivisie.

Bij de grotere competities zal hij lang niet altijd een basisplaats hebben en in Portugal waarschijnlijk wel. Hij moet gewoon altijd spelen en aangezien de competitie in Portugal sterker is dan de Eredivisie zal dat beter voor hem zijn.

Hij kan wel naar Chelsea gaan nu maar daar komt hij waarschijnlijk niet veel aan spelen toe. Dan stagneert zijn ontwikkeling. Bij Ajax speelt hij basis maar daar zijn de tegenstanders weer zo zwak. Portugal is de beste optie voor hem, aangezien die ook veel investeren in jonge spelers.

Goede speler maar wel met vervelende trekjes. Beetje als Lothar Matthã¤us.

28 februari 2016 om 09:38

Als jij Lothar echt vaak hebt zien voetballen maak je deze vergelijking niet. Zijn trekjes stonden op eenzame hoogte.

28 februari 2016 om 09:49

Lothar stond niet alleen op eenzame hoogte, dan onderschat je bijvoorbeeld de slager Jurgen Kohler, of de beroepsnaaier Andy Möller. Rudi Völler was er ook wel eentje.
Maar om terug te komen op Bazoer, dat is een vredelievend lieveheersbeestje in vergelijking met deze heren.

28 februari 2016 om 09:52

Komt Bazoer daarbij in de buurt zoals hierboven wordt geïnsinueerd?

Blijven en over een aantal jaren lekker naar Arsenal komen. Zou leuk zijn om weer een Nederlandse gunner te zien.

28 februari 2016 om 09:46

Hij wil denk ik ook wel eens iets winnen.

28 februari 2016 om 10:13

Donyell Malen hebben we ook hè. Wordt echt een grote denk ik. Voor zowel arsenal als het Nederlands elftal

28 februari 2016 om 10:39

Ik snap niet waarom Malen het volgens vele wel zou moeten halen, vond hem zijn laatste jaar bij Ajax al niet goed genoeg meer. Talentvolle speler dat zeker maar tegen het einde aan was het gewoon niet goed genoeg meer, net als bijvoorbeeld Mink Peeters die gewoon Nouri en Efmorfidis voor zich had ( wel ouder ) en Lang erachter. Enige vertrokken jeugdspeler die echt gemist word is TFM die vandaag op de bank zit tegen Arsenal als ik het goed heb begrepen, is ook enige die ik het zie halen in Engeland.

28 februari 2016 om 11:59

Zou goed kunnen dat hij het minder deed tegen het einde bij Ajax maar van wat ik heb gezien ziet het er na de overstap erg goed uit.

Leuk al die clubs, al zou Arsneal wel een mooie club voor hem zijn

Arsenal zou ik erg mooi vinden voor Bazoer. Kan veel leren van iemand als Özil en middenvelders Arteta, Rosicky en Flamini gaan bovendien vertrekken, dus de kans op speeltijd lijkt ook groot.

Gewoon nog minimaal een jaar bij Ajax blijven, eventueel ervaring in de CL op doen en je op het Europees toneel ook laten gelden. Helaas voor deze jongen spelen we geen EK want ook die ervaring zou hij prima kunnen gebruiken. Ik hoop dat zijn zaakwaarnemer ook slim is en hem niet gek maakt, want bij alle Europese topclubs, komt hij nog gewoon op de bank of tribune te zitten

Gunstig voor Ajax. Grote kans dat iemand dadelijk een groot bod doet, uit angst dat een andere club er met hem vandoor gaat

ajax supporters wees blij met die speculaties, mede daardoor zal hij veel meer waard worden!

28 februari 2016 om 09:47

Dat geld wordt toch niet geïnvesteerd.

29 februari 2016 om 01:06

Wel in de opleiding.

gewoon 40 miljoen vragen en laat die clubs maar tegen elkaar opbieden. 9 clubs, dan komt het zeker wel goed

28 februari 2016 om 11:02

Het zal Bazoer een zorg zijn dat er clubs zijn die tegen elkaar gaan opbieden. Uiteindelijk bepaalt hij zelf of hij vertrekt, en zo ja, naar welke club hij vertrekt.
Als Barcelona 30 miljoen biedt en Arsenal 35 miljoen, dan is Bazoer alles behalve verplicht om per se naar Arsenal te gaan.

28 februari 2016 om 12:00

Niemand gaat 40 miljoen neerleggen voor een 19 jarige speler die in de ''eredivisie'' speelt, en Europees helemaal niks heeft laten zien. Ik snap dat je graag 40 miljoen wilt zien, maar dat is totaal niet realistisch. Misschien 25 miljoen + wat extra variabelen, maar 40 miljoen gaat geen enkele club neerleggen.

Hij zal het beste gewoon bij Ajax blijven, want bij al die clubs komt hij totaal niet aan spelen toe.

Nu is het nog wachten op interesse van Guangzhou Evergrande en dan kan het bieden beginnen.

Nu is hij het talent van heel de wereld ongeveer en dan gaat hij weg hoor je niks meer van hem vz krijgen we nu bij elke belangstelling van een club te horen dat die belangstelling heeft en verder ongeveer dezelfde tekst erbij?

28 februari 2016 om 09:50

Jij klikt, leest en reageert. VZ heeft exact wat ze wil. Win.

28 februari 2016 om 10:03

Ja waarschijnlijk wel aangezien VZ een nieuws verzamelsite is en indien er dus nieuws is en dit (indien nodig ) vertaalt en plaatst. Stoort dat je sla je die topics over.

Hij is wel een talent maar ik vraag me af of hij echt zo goed wordt als er soms wordt aangegeven.

Eerst maar eens wekelijks, de beste zijn bij Ajax, vaste international worden en dan naar het buitenland.

Nog 2 jaar Ajax en dan naar Arsenal zou de ideale overstap zijn voor Bazoer. Als die slim is blijft die weg bij clubs als Chelsea en Manchester City.

28 februari 2016 om 10:24

2 jaar Ajax? Je mag natuurlijk altijd dromen maar dat gaat echt nooit gebeuren. Na dit seizoen is die echt wel weg. Wat kan die nu nog leren bij Ajax dan? Hij moet naar een team waar die beter spelers om zich heen heeft zodat hij zich daar aan kan optrekken dat gaat bij Ajax echt niet lukken. Vwb dat hij weg moet blijven van Chelsea en man city ben ik het met je eens. Arsenal of Barcelona zou een prima club voor hem zijn

Bazoer moet zelf zo verstandig zijn om nu al aan te geven dat hij nog een jaar blijft. Probleem opgelost. En iedereen die hem volgt weet dat hij ook hier nog genoeg kan leren.

Wat een non nieuws bericht. Ik ga ervan uit dat iedere topclub hem volgt zoals iedere topclub ook concreet Depay volgde. Daarbij denk ik dat van iedere Ajax, PSV en Feyenoord selectie speler onder de 20 een keurig scoutingsrapportje ligt bij al deze clubs.


De vraag is welke club uiteindelijk club uiteindelijk concreet wordt en dat zullen er waarschijnlijk maar 1 of 2 worden.

Echt een groot talent, maar ik hoop dat ondanks alle lof, aanbiedingen en aanbidders hij toch inziet dat Ajax op dit moment zijn plek is. Nog 2-3 jaar de eredivisie en dan de overstap maken.

Balen zeg, had gehoopt dat hij nog 1 seizoennetje zou blijven bij Ajax, maar dat ia onmogelijk met 9 topclubs die voor je id rij staan! Hoop dat hij het met z'n 20 jaar kan redden daar!

Bazoer moet lekker 2 jaar blijven, is nog erg jong en kan genoeg stappen maken bij Ajax.

Bazoer kan voor zijn ontwikkeling nog het beste 1 seizoen, misschien wel 2, bij Ajax blijven.
Eerst de beste speler van Ajax worden. Dan Europees ook nog wat laten zijn, want in de EL heeft hij nog niets noemenswaardig gepresteerd.
Daarna rustig gaan denken over een stap naar de Europese subtop, want rechtstreeks naar de absolute top van Europa is haast niet meer te doen voor een Eredivisiespeler.

Voor de ontwikkeling van Bazoer zou een overstap naar een stabiele middenmotor in Engeland of subtopper in Spanje het beste zijn. Hij moet de kans op veel speelminuten houden en dat gaat bij veel van de bovengenoemde clubs niet gebeuren. Daar komt hij nu tekort voor. De echte topclubs betalen echter meer (aan zowel Ajax als Bazoer), dus dat is lastig. Hij moet zich in ieder geval niet gek laten maken. Leuk talent, maar hij moet wel de goeie keuzes maken.

Arsenal zou de beste stap zijn voor hem. Daar heeft hij een trainer die oog heeft voor talent en veel kansen geeft. Barcelona, Bayern en Real is een stap te hoog, net als PSG en Chelsea eigenlijk. Bij City, Napoli gaat hij te maken krijgen met onnavolgbare voorzitters, die als het niet loopt zomaar een dozijn nieuwe spelers kopen.
Bazoer moet zeker nog lekker 2 jaar bij Ajax blijven en zich doorontwikkelen. Hij is op dit moment niet een van de 5 beste spelers van de Eredivisie, wat je toch wel moet zijn om te slagen bij een Europese topclub.

28 februari 2016 om 11:53

Arsenal zou idd de beste optie zijn. Of Man U als Van Gaal daar nog zit. Het moet in ieder geval een club zijn waar hij verzekerd is van speeltijd (en dan niet bij de reserves). Maar het allerbeste is om nog even bij Ajax te blijven, veel spelen, paar Europese wedstrijden pakken en wat minuten in Oranje.

Laat hem eerst bij Ajax eens 3 jaar de kar trekken.

28 februari 2016 om 12:04

Precies, hij moet net als bijvoorbeeld Sneijder en Suarez als grote meneer weggaan bij Ajax. Anders verzuipt hij bij een middenmoter in de PL of de Buli, puur omdat ze ook een ander soort voetbal spelen.

Idd .. Laatst absoluut mooie voorbeeld was Suarez. Gewoon dé man bij Ajax .. Trok de kar zweepte de ploeg op ( en een bite) .en ging als de absolute grote man weg. Komt binnen bij een subtopper in Engeland en was daar ook meteen een succes. Zoiets zou ik graag zien bij Bazoer. Nog twee seizoenen hier. Op mentaal vlak kan hij ook nog zoveel leren.

Maar goed .. Niets anders dan afwachten wat er gebeurt. Wellicht dat met wat salarisverhoging etc dat hij nog wil blijven. Die uitzonderingen moet je malen voor je topspelers. Maar goed .. of dat gebeurt...

Bazoer moet gewoon nog 1 a 2 seinen bij Ajax blijven en als hij nog die lijn heeft wat hij nu heeft of zelf betere lijn dan zullen zeker die zelfde club wat nu voor hem in de rij staan die zullen zeker dan terug komen en dan is hij waarschijnlijk ook in de waarde gestegen dan wat hij nu waard is maar ja een beetje Ajax kenner zullen ze echt niet gauw 25 miljoen vragen want ik heb dit al vaker gezien bij Ajax zulke speler die een bod doen op zulke speler zijn vaak lager dan ze waard zijn is me vaak opgevallen het komt wel eens voor dat er 'n club 'n hoge bod doen maar vaak zijn de club die een bod doen vaak lager dan ze daad werkelijk waard zijn en zo als sommige oude ex Ajax spelers en dan spreek ik over speler voor de tijd van Sneijder en Suárez enz: enz: zeggen ze allemaal het zelfde tegenwoordig vertrekken spelers te vroeg op hun jongen leeft tijd naar het buitenlandse clubs O.a. M. United Barcelon en nog meer van zulke clubs maar ze denk niet vaak naar dat ze dan vaak niet aan het spelen komen bij zulke clubs omdat zulke clubs vaak andere goed spelers hebben die je niet ff zomaar van hun basis plek afgooit of ze moet geblesseerd raken of zo ontiegelijk slecht spelen en dan is het nog niet zeker dat je een basis plek hebt bij zulke clubs er zijn menig jonge speler zo op hen neus gegaan omdat ze dachten van hier in de eredivisie speel ik de sterren van de hemel en top clubs staan voor mij in de rij dus we gaan de volgende seizoen of transfer weg bij de club want dan kan ik naar een top club om me daar te spelen maar zoals ik al zei helaas gebeurt dit vaker dat ze dan terug komen van de koude kermis en worden ze vaker op de bank gezet wat zonde is dus het is beter dat zulke jonge jongens zeker nog 1 a 2 seizoenen bij de club blijft en daar boedl ik alle clubs van de eredivisie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax183
10.Excelsior16-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. de GraaffKeeper00
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper70
G. RulliKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

102 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 AZ 12 0 2 0
2022/2023 AZ 16 0 1 0
2021/2022 Vitesse 30 2 9 0
2020/2021 Vitesse 29 5 7 2
2019/2020 Vitesse 22 3 6 1
Laatste voetbalnieuws

Zeer dubieuze strafschop helpt AZ aan cruciale zege in Conference League

AZ heeft gedaan wat het moest doen tegen Zrinjski Mostar. De Alkmaarders creëerden vrij weinig kansen, maar hadden aan een strafschop van Vangelis Pavlidis genoeg voor een minimale zege: 1-0. Dat...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren