Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Negativiteit overheerst bij FOX; Van Basten wijst twee PSV-spelers terecht

Laatste update:

PSV won donderdagavond op eigen veld met 3-2 van Sporting Portugal en begon zo met drie punten aan de groepsfase van de Europa League. Ronald de Boer en Marco van Basten zijn ondanks de overwinning echter kritisch op de ploeg van trainer Mark van Bommel.

De Boer stelt direct na afloop bij FOX Sports dat PSV 'wel een beetje heeft gezwijnd'. "Ik vind dat PSV, ondanks de drie goals, heel matig speelde. Ik denk dat ze in totaal tien minuten, maximaal een kwartier op niveau hebben gespeeld. Voor de rest was het heel pover", vindt de oud-middenvelder. "Het is heerlijk: je hebt drie punten behaald tegen waarschijnlijk je grootste concurrent in de groep. Maar het voetbal dat Mark van Bommel waarschijnlijk voor ogen heeft, heeft hij vandaag niet gezien."

PSV zat donderdagavond al na 25 minuten voetballen op rozen, door een goal van Donyell Malen en een eigen doelpunt van Sebastián Coates. De Eindhovenaren moesten op slag van rust de aansluitingstreffer van Sporting incasseren, maar vrijwel onmiddellijk na de onderbreking herstelde Timo Baumgartl de voordelige marge van twee alweer in ere voor de Eindhovenaren.

Van Basten vindt dat PSV de wedstrijd na de 3-1 van Baumgartl eenvoudiger had moeten uitspelen. In plaats daarvan maakte Sporting het in de slotfase nog even spannend met een nieuwe aansluitingstreffer. "Je komt in de tweede helft vrij snel voor met 3-1. Je zou het daarna slimmer moeten kunnen uitspelen", stelt de oud-spits, die twee PSV'ers in het bijzonder verantwoordelijk houdt. "De middenvelders Rosario en Hendrix zijn de spelers die zich in het spel moeten laten betrekken. Als zij gedekt worden, dan zullen de spelers van Sporting naar voren lopen en genieten de voorste spelers van PSV uiteraard meer vrijheid. Doen de spelers van Sporting dat niet, dan kan je het juist met driehoekjes uitspelen. Dat heb je eigenlijk heel weinig gezien. Maar uiteindelijk is het resultaat wel het belangrijkste", aldus Van Basten.

Kun jij je vinden in de kritiek van Ronald de Boer en Marco van Basten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch Europees gewonnen, waar we normaal clubs als naïef bestempelen, is dit toch prima. Gefeliciteerd psv-ers, goed gedaan voor Nederland! Groeten, een feyenoorder

19 september 2019 om 21:33

Nee we moeten dit allemaal weer neerhalen, omdat het toch nooit goed is in Nederland blijkt maar weer. Analisten mogen ook best wat positiever in het leven staan.

19 september 2019 om 22:09

Ik heb geen moeite met de deze kritiek. Ze hebben toch ook gelijk? Na de 3-1 moet je het volwassen uitspelen. Met deze opbouwende kritiek kan je tenminste nog wat. Een verademing tov Johan & Co.

19 september 2019 om 22:11

Oké, an zich wel. Maar de 3 2 was wel een gelukkige goal. Je moet ook toegeven dat de 3 3 er niet aan zat te komen psv geen kans weggegeven meer daarna

19 september 2019 om 22:23

Maakt weinig uit of het een gelukkige goal was. Feit is dat PSV thuis twee doelpunten tegen heeft gekregen. Dat had niet gehoeven.

19 september 2019 om 21:38

Ach ja, ik geef geen moer om dit soort commentaar. Wat je zegt, hetbis prima. We hebben de punten en dat telt. Succes met Feyenoord vanavond!

19 september 2019 om 21:54

Wat voegt het toe om je favoriete club aan je reactie toe te voegen? Verder vond ik het helemaal niet prima. Het is goed gegaan, maar we hebben het niet goed gedaan

19 september 2019 om 21:58

Bedankt Feyenoorder. Groetjes een Ajacied.

On: kritiek van deze 2 is in ieder geval nog op basis van goede argumenten. De analyses van Johan Derksen zijn een ramp en zonder inhoud.

19 september 2019 om 22:11

Haha Die van Johan hebben wel inhoud maar ze zijn verkeerd verpakt. De analyse bij psv is ook weer heel simpel. Rosario heeft echt het niveau van go ahead Eagles

Hendriks en Rosario zijn niet de mannen van de driehoekjes. Die moeten de bal veroveren en zsm meegeven aan de 4 voorin. Resultaat is goed, spel misschien onder de maat maar Jan Joost merkte terecht op dat dit voorgaande jaren vaak andersom was.

19 september 2019 om 21:40

Die twee waren helaas en zoals vaker de zwakke schakel. Als dat aangepakt wordt heb je een erg mooi team staan. Nu vallen daar veelvuldig gaten.

19 september 2019 om 21:56

Dan hebben wij een andere wedstrijd gekeken. Hendrix had wat verdedigende fouten, maar was voor de rest zeer sterk. Die gaten vielen door zwakke inspeel passen. Niet door Hendrix. Wel zijn er nog genoeg verbeter punten.

19 september 2019 om 22:01

Nou, opzich speelde Jorrit een degelijke wedstrijd zoals zovaak. Rosario zat echt niet lekker in de wedstrijd. Vind Hendrix nog steeds een prima PSV speler, alleen niet in een systeem met twee nr6. Alleen een domme overtreding van Jorrit.

19 september 2019 om 21:42

Inderdaad, zet die voorhoede aan het werk!

Mooi det we tegenwoordig deze potten wel winnen als Nederlandse ploegen !

19 september 2019 om 21:50

Alleen jammer dat Feyenoord als een halve tamme voetbalt en AZ erin gefloten wordt.

19 september 2019 om 21:55

Oh AZ heeft het wel tegen he. Vooral die pingel sloeg nergens op

19 september 2019 om 21:58

Jaa belachelijk maargoed tis ni anders

Wat een onzin. PSV was de veel betere ploeg. Na de 3-1 hebben ze het zich nog onnodig moeilijk gemaakt, maar een de overwinning is dik en dik verdiend. En Ihataren is echt een geweldige speler.

19 september 2019 om 21:32

En Doan viel goed in. Velen hadden twijfels bij zijn aankoop, (ik ook) maar ik schrik er niet van als hij het red.

19 september 2019 om 22:03

Valt nog niet veel van te zeggen. Heb hem maar twee keer gezien vandaag. Eerste keer slapjes, tweede keer prima. Ik ben nog niet overtuigd. Laten we het maar even afwachten.

19 september 2019 om 21:59

Ja maar dat onnodig moeilijk maken mag dus eigenlijk niet he. De wissels vond ik niet heel logisch. Vooral die van Ihataren niet. Na de 3-1 wordt er gewoon niet meer gevoetbald, en gaan we weer achteruit lopen.

20 september 2019 om 00:52

Het is geen onzin. Van Basten heeft er meer verstand van en kijk op dan jij. Beetje arrogant om dan te stellen dat ie onzin spreekt. Resultaat is geweldig, ook volgens Van Basten het belangrijkste. Maar PSV kwam goed weg, niks mis mee. Geluk moet je af en toe hebben en dat had PSV gelukkig vanavond.

Ja Hendrix ging in de fout bij de penalty, voor de rest was hij prima net als tegen Vitesse. als Guti weer terug is graag Rosario eruit.

19 september 2019 om 21:41

Idd, Rosario is wel de minste van de twee. Guti en Hendrix dan maar

Was blij vlagen leuk om te zien, vooral aanvallend. En voor de rest 3 punten en op naar zondag!

Op zijn portugees gewonnen dus🤭. Ik vind het prima punten zijn binnen en sporting heeft niet veel kansen gehad

Ik kan het op zich niet echt oneens zijn met die kritiek. Het zag er vandaag een groot deel van de tijd niet eens zo heel veel beter uit dan in die twee potten tegen Basel. Maar het waren de details die nu het verschil maakten. Dat Zoet nu wel een paar lastige ballen pakte. Dat Baumgartl toch een veel betere cv is dan Luckassen. Dat Ihattaren nu een paar geweldige passes geeft. Dat Malen een briljante goal maakt. Dat je nu wel een beetje mazzel afdwingt bij die eigen goal en dat doelpunt van Baumgartl... En daar win je dus een wedstrijd mee.

Snap de negativiteit niet echt. Ik had nooit echt de indruk dat PSV het uit handen zou geven

Complete onzin. We zitten altijd te klagen dat er verloren wordt door naïef voetbal en nu speelt PSV het goed uit en dan is het nog niet goed? Ik ben trots op de prestatie van PSV en de 3-3 zat absoluut niet in de lucht. PSV maakte het zichzelf lastig in de 2de helft, maar ik heb niet getwijfeld over de 3 punten. Wanneer guti weer fit is speel dan aub met hendrix en guti op het middenveld. Wat is die rosario toch een ongelofelijke zwakke schakel in dit PSV.

Lekker belangrijk zeg! Ik ben allang blij dat PSV de punten in de tas heeft gehouden en het niet zoals gebruikelijk in europa bij Nederlandse ploegen het op een vreselijk domme manier manier weggeeft. Bedankt PSV voor de punten. 18 uit 18 is wat er gaat gebeuren maakt geen reet uit hoe

Kritiek is gewoon terecht in mijn ogen, twee doelpunten weggeven in eigen huis op dit niveau kan gewoon niet. Tegen een maar tegenwoordig middelmatig team kan gewoon niet en mag je best kritisch over zijn. Ondanks een verder goede overwinning. Feyenoord stelde ook flink teleur, waar vooraf nog veel mensen dachten dat Feyenoord wel zou winnen, kwam ze er gewoon niet aan te pas in Glasgow.

20 september 2019 om 09:43

Sporting gaf er drie weg.

20 september 2019 om 09:54

2 uit doelpunten weggeven in een thuiswedstrijd is toch pijnlijker.

Ik kan dit moeilijk loszien van de intense pest die Van Basten en Van Bommel aan elkaar hebben... Over de hele wedstrijd was PSV toch gewoon de betere? Dat het zichzelf nog in de problemen brengt wil niet zeggen dat Sporting dat deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren