Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse markt valt in de smaak bij Schmidt: linksback op de radar

Laatste update:

Roger Schmidt hoopt opnieuw toe te slaan in de Eredivisie. Nadat de voormalig trainer van PSV afgelopen zomer Fredrik Aursnes ophaalde bij Feyenoord, zijn nu de pijlen gericht op Milos Kerkez. De linkervleugelverdediger van AZ wordt door de Duitser gezien als serieuze kwaliteitsimpuls voor Benfica, meldt Record. Eerder kon de Hongaar al rekenen op interesse uit de Premier League.

De interesse van Benfica in Kerkez is dusdanig concreet dat er onlangs in Lissabon een ontmoeting heeft plaatsgevonden tussen sportief directeur Rui Pedro Braz en de vader van de verdediger. In dat gesprek is door de Portugese topclub een toekomstperspectief geschetst. De zoektocht kan niet los worden gezien van de ontwikkelingen rond Alejandro Grimaldo. Verwacht wordt dat de Spanjaard komende zomer vertrekt, waardoor de club tijdig wil voorsorteren.

Het is niet voor het eerst dat een speler uit de Eredivisie in verband wordt gebracht met een overstap naar Benfica. Afgelopen zomer maakte Feyenoord-middenvelder Aursnes al de gang naar de Liga Portugal. Onlangs werd bekend dat ook Santiago Giménez op het wensenlijstje van Schmidt is verschenen. De 21-jarige spits van Feyenoord geldt als kandidaat-opvolger voor Gonçalo Ramos, die na dit seizoen mogelijk vertrekt uit het Estádio da Luz.

Kerkez is bij AZ bezig aan een uitstekend seizoen en verscheen in 25 van de 26 Eredivisie-wedstrijden aan de aftrap. De Hongaar kwam vorig jaar januari voor zo'n twee miljoen euro over van AC Milan, waarna hij werd klaargestoomd om de positie van de inmiddels naar Ajax vertrokken Owen Wijndal over te nemen aan de linkerkant. Transfermarkt schat Kerkez' waarde momenteel op tien miljoen euro. Het contract van de linksback loopt nog door tot medio 2026.

Wat is een reëel bedrag voor Milos Kerkez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kerkez heeft nog een contract tot 2026, dus lekker verkopen voor €15 tot €20 miljoen euro.
Vervolgens Mees de Wit als Linksback opstellen. Heeft veel potentie en verdiend een kans.
Ten slotte rustig een talent uit de jeugd laten doorstromen.

31 maart 2023 om 14:16

Ik denk dat Az zeker bij Kerkez hoog in de boom gaat zitten. Kon zomaar eens rond de 20 miljoen gaan kosten.

31 maart 2023 om 15:35

Hahaha dat kan toch niet. Je praat over de linksback van (met alle respect overigens) AZ. Goede jonge speler dat zeker een miljoen of 10.

31 maart 2023 om 16:30

Waarom zou dat niet kunnen? Wijndal was ook 10 miljoen en linksback. Kerkez doet het echt goed bij AZ, staat al jaren te boek als groot talent, zit door zijn leeftijd nog erg veel rek in en heeft nog een langdurig contract. Wijndal wist je al redelijk wat je er aan hebt, maar deze jongen kan echt heel goed worden. Daarnaast verkoopt AZ hun spelers altijd duur, hebben ze net Lazio uit de ConL gegooid en kan daar nog een mooie Europese run van maken als ze Anderlecht ook verslaan wat niet onmogelijk is.

20 is misschien wat overdreven, maar dat in eerste instantie vragen en vervolgens op 16/17 uitkomen lijkt me echt niet overdreven. Benfica heeft ook geld zat en daar komt met een mooi vervolg in de CL nog genoeg bij

31 maart 2023 om 19:24

Als Ajax al 10 miljoen betaalt voor afdankertje Wijndal, dan begrijp je dat Kerkez minimaal het dubbele waard is

Willen ze deze speler hebbenvm? Prima maar dit wordt een hoog bedrag, zeker 15 miljoen +!

31 maart 2023 om 15:24

Toen je hoog bedrag zei dacht ik dat je iets van 30 miljoen ofso zou gaan roepen. 15 Miljoen is peanuts voor Benfica. Ik zou hem iedergeval niet voor minder dan 20-25m dan laten gaan. Is nog maar 19 en heeft een 3-jarige contract. Als Benfica dat niet wilt betalen dan komt er een engelse club die dat wel op tafel legt. Aangezien dat Nederland in strijd is met Portugal m.b.t. Coefficient lijst, moeten we ons veel harder gaan opstellen..

*En kokcu schijnt ook in de belangstelling te staan

31 maart 2023 om 14:30

Schmidt moet opbokken met z’n Benfica.

31 maart 2023 om 14:50

Prima club, altijd Champions League, nieuwe uitdaging, beter salaris, beter weer.

Wel lachen zeg om er elke keer bij te zetten wat een speler volgens transfermarkt waard is, terwijl iedereen inmiddels al weet dat spelers soms wel voor het 2 a 3 dubbele weg gaan.
Gezien zijn contractduur kan het bij Kerkez weleens tot 15 a 20 miljoen gaan oplopen.

31 maart 2023 om 16:09

Mag toch hopen dat we met 15 mio geen genoegen nemen. Hij is 19(!) En heeft nog 3 jaar een contract. Daarnaast hebben we het geld ook niet nodig, dus hoeven we niks te accepteren. Ik zou pas tevreden zijn met 25, en eigenlijk 30 mio.

31 maart 2023 om 16:24

Daar hoop ik ook op.
Toch moet je realistisch blijven en weten dat het een linksback is van Az.
Zou er een Ajax labeltje aan hangen dan vang je deze bedragen wel.
Maar, in Max we trust.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren