Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘NEC hoopt Feyenoord-transfer op laatste moment te kapen’

Laatste update:

NEC heeft zich bij Feyenoord gemeld in de strijd om Patrik Walemark. Dat meldt 1908.nl dinsdag. Of de club uit Nijmegen nog op tijd is, is echter de vraag: de 21-jarige aanvaller is naar verluidt al persoonlijk rond met sc Heerenveen. NEC is nu dus echter ook concreet en zal hopen dat Walemark zich bedenkt. Net als bij Heerenveen gaat het ook bij NEC om een huurvoorstel.

Betrokkenen melden volgens 1908.nl dat de Gelderse club een voorstel heeft gedaan dat 'minimaal het huurvoorstel van Heerenveen matcht'. Mogelijk moet Walemark in Nijmegen Elayis Tavsan, die al langere tijd in de belangstelling staat van Hellas Verona, doen vergeten. Tavsan is nog altijd speler van NEC, maar al in juli werd al melding gemaakt dat zijn transfer naar Italië zo goed als rond was.

Behalve Heerenveen en nu NEC werd Walemark onlangs ook al in verband gebracht met Vitesse. De Arnhemmers zouden maandagavond nog hebben geïnformeerd naar de status van de Zweedse linkspoot, maar lijken achter het net te vissen. Daarnaast kwam zondagavond plots naar buiten dat zijn voormalige club BK Häcken bezig was met een terugkeer van Walemark, maar ook dat lijkt niet door te gaan.

Walemark kwam in de winter van 2022 over van het Zweedse Häcken, dat toentertijd ruim drie miljoen euro overhield aan de deal met de Rotterdammers. Door blessureleed en flinke concurrentie in de aanval is de rechtsbuiten echter nooit helemaal uit de verf gekomen in De Kuip. Hij deed in totaal in 36 wedstrijden mee, waarin hij goed was voor 3 goals en 3 assists. Walemark ligt in Rotterdam-Zuid nog vast tot medio 2026.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima idee toch? Denk dat er nog wel meer in Walemark zit. Zo oud is ie nou ook weer niet. Wie weet gaat ie dan ineens knallen bij Heerenveen of NEC. Je moet je wel afvragen of Feyenoord nog meer creativiteit in moet leveren.

29 augustus 2023 om 18:38

De vleugels zijn nu wel erg druk bezet, Wahlemark uitlenen is een win/win.En gelukkig hebben ze nu ook Ivanusec die een hoop creativiteit mee brengt

29 augustus 2023 om 18:48

Zijn kans op speelminuten zijn niet heel groot op dit moment, dus verhuren lijkt mij op dit moment het beste voor iedereen

29 augustus 2023 om 18:51

@Bongiorno: Waar heb jij het over? Hoeveel creativiteit heeft Feyenoord dan al ingeleverd? De enige creatieve spelers die bij Feyenoord zijn weggegaan zijn Kokcu en Sumansky en daar zijn Ivanusec, Lingr, Sauer en Stengs voor terug gekomen. Voldoende creativiteit voor terug gekomen dus. Ik vraag mij bij sommigen personen die 0p VZ topics reageren, oa ook bij jou, wel eens af of ze wel weten waar je ze het over hebben.

29 augustus 2023 om 19:09

Sauer is 17 en Stengs werd oorspronkelijk voor de vleugels gehaald. Szymanski en Kokcu waren cruciale spelers terwijl Ivanusec en Lingr nog wel vraagtekens zijn. Dan kun je wel op zo'n toontje tekeer gaan maar feit is dat je niet weet hoe dat uitpakt. Een beetje vastigheid en weten wat je kan verwachten is misschien toch ook wel eens goed voor de continuiteit bij Feyenoord in plaats van een groot roulatiecircus.

29 augustus 2023 om 19:14

Hoezo werd stengs oorspronkelijk voor de vleugels gehaald? Volgens mij kwam hij pas echt in beeld toen symanski niet door ging en omdat hij het in België zo goed deed op het middenveld, slot benoemde het zelf ook om hem vooral gehaald te hebben voor zijn goede passing.

29 augustus 2023 om 19:34

@Bongioro: Dit artikel gaat over Walemark, wat is hij dan, een keeper? Dat is toch ook een vleugelspeler. Jij begint over niet nog meer creativiteit inleveren, dan neem ik aan dat je op Walemark doelt, aangezien het artikel over hem gaat en daarnaast op Kokcu en symanski. Daarnaast maakt de leeftijd van Sauer toch niet uit, wat goed is komt snel. En nee, ik weet niet hoe het uitpakt, maar jij ook zeker niet. Wat ik wel weet is dat Lingr en Ivanusec 2 goede creatieve spelers zijn en dat weet Slot ook.

Boekhoorntje. Heerenveen is kansloos vgl met suikerooms en clubs met beter achterland. Alleen wens van speler zou nog uitkomst kunnen bieden.
Dacht dat Hansen daar al balletje trapte ook maar goed, paniek slaat snel toe dit jaar

29 augustus 2023 om 19:53

Tsja Heerenveen heeft natuurlijk een enorm achterland, maar genoeg clubs in Gelderland, Brabant Overijssel en Limburg strijden om maar een paar sponsor euro’s… Heerenveen heeft juist jaren kunnen profiteren van hun monopolie positie…

29 augustus 2023 om 23:21

Pardon? Welke monopolie positie? Ten eerste zijn Cambuur en Groningen er ook. Ten tweede: weet je hoeveel friezen er doorbreken bij Heerenveen? Zo goed als geen. Heerenveen heeft bijna geen budget. Moet elk jaar eerst 5 miljoen verdienen voordat er uberhaupt een euro wegkan..

Tja weet eigenlijk niet of ik hier nou extreem blij mee zou zijn. Jongen heeft ongetwijfeld talent en ik snap dat Feyenoord een veel hoger niveau is, maar heeft deze speler even lomp gezegd überhaupt al een bal recht vooruit geschopt sinds ie in Nederland is? Om zo’n speler dan te huren voor een ongetwijfeld fors salaris is dan ook weer zoiets. Dat ie het bij Hacken goed gedaan heeft geloof ik meteen maar NEC heeft met Larsen daar afgelopen zomer gewoon een zeer belangrijke speler opgehaald en dat loopt nu tot nu toe ook niet echt lekker.

29 augustus 2023 om 18:54

Mwah hij heeft een zeer goede traptechniek en kan best lekker dribbelen, maar het is nogal een slapjanus.

29 augustus 2023 om 18:54

Geloof mij nou; hij wordt direct de beste speler van jullie zeer beperkte selectie.

29 augustus 2023 om 19:03

Nec heeft absoluut geen zeer beperkte selectie. Ik vind het juist een goede mix van talenten en “oud gediende”. De laatste jaren hebben ze ook een aantal zelf opgeleide spelers verkocht voor leuke bedragen.
Dus nee , ik geloof je niet

29 augustus 2023 om 19:19

Die jongen heeft een marktwaarde die 1,5 keer hoger ligt dan jullie duurste speler. Dit is gewoon een enorme kwaliteitsimpuls voor jullie.

29 augustus 2023 om 19:28

Jammer dat sommige Feyenoorders het de laatste tijd wel erg hoog in hun bol hebben gekregen. Dit soort hooghartige opmerkingen hebben toch helemaal geen zin. Ik geloof je dan ook niet. NEC heeft gewoon een prima selectie.

29 augustus 2023 om 19:29

Ik geloof dat hij kwaliteit heeft en wellicht bij NEC een van de betere spelers zal zijn maar die marktwaarde zegt niet altijd wat. Kijk naar Cissoko die “ineens” voor 3mil word verkocht. Daarnaast is de vorm ook bepalend. Ik ben benieuwd , mocht hij komen..

29 augustus 2023 om 19:46

Fiorenood, dat is echt domme logica. Spelers van Feyenoord zijn automatisch meer waard dan spelers van NEC. Volgens jouw logica zou Ajax dan altijd kampioen worden en PSV tweede.

29 augustus 2023 om 19:51

Fiorenoord / cipollini, op basis van welke wedstrijd vorig jaar bewijst walemark dat die een middenmoter in NL sterker maakt? Hij heeft vorig seizoen misschien drie losse helften goed gespeeld… de rest werd die vooral aangezien als slapjanus… Dus waarom zo’n arrogante houding tegen een kleinere club?

29 augustus 2023 om 20:04

@oenieboy

Walemark heeft Feyenoord meer gekost dan de duurste uitgaande NEC-transfer ooit en was ruim 2x duurder dan de duurste inkomende transfer.
Is toch overduidelijk dat dit gewoon kaliber is dat normaal nooit naar NEC vertrekt?
Die logica die je noemt gaat in de praktijk ook gewoon op. Op momenten dat Ajax de duurste selectie had werden zij vrijwel jaarlijks kampioen. Op de momenten dat PSV de duurste selectie had werden zij vrijwel jaarlijks kampioen.

@daei16
Bijvoorbeeld tegen Vitesse en GAE, waarin hij gewoon prima speelde. Dat hij voor Feyenoord begrippen een slapjanus is, betekent niet dat hij voor een middenmoter niet gewoon een zeer goede speler is.
Dat is geen arrogantie, maar het verschil tussen een topclub en middenmoter. Walemark zou voor NEC het verschil kunnen maken tussen het linker- en rechterrijtje.

29 augustus 2023 om 20:47

Fiorenoord, Ajax had afgelopen seizoen een veel duurdere selectie dan Feyenoord. Toch is Feyenoord kampioen geworden. Ajax heeft altijd de duurste selectie.

Die Walemark heeft werkelijk niets laten zien in de ED, dan is het geen zekerheid dat hij een dragende spelers elders kan worden. Zeker als jonge speler niet.

29 augustus 2023 om 21:02

Vandaar vrijwel jaarlijks/altijd en niet altijd. Overigens heeft Feyenoord nu de selectie met de hoogste marktwaarde (volgens Transfermarkt althans) met 212 miljoen, gevolgd door PSV (181 miljoen) en Ajax (179 miljoen).

Walemark heeft gewoon 3 goals en 2 assists geleverd in 951 ED-minuten. Kan jij me een speler van NEC noemen die een beter moyenne heeft dan 5 goal-contributies in 10,5 wedstrijd?

29 augustus 2023 om 21:30

Jazeker, Ogawa heeft 2 goals gemaakt in nog geen 3 volledige wedstrijden

29 augustus 2023 om 19:07

Wålemark kan echt heel goed voetballen. Bij Feyenoord vorig jaar tot zijn blessure ook niet verkeerd gespeeld. Altijd dreigend, goed overzicht, goede trap. Op de een of andere manier scheerden zijn schoten heel vaak nét over of naast het doel, haha. Heb je niks aan natuurlijk, maar je zag al wel dat hij makkelijk trapt. Denk daarom ook dat als hij ergens vast gaat spelen, zijn rendement snel omhoog zal gaan

We hebben ook nog Alireza en Dilrosun in de aanbieding.

29 augustus 2023 om 21:33

Alireza zou bij ons helemaal niet gek zijn. Wat mij betreft meer dan welkom. Een fantastische gozer en voor NEC natuurlijk zeker een versterking.

Hveen moet dit niet doen. Lekker naar nec met deze duurbetaalde huurling.

29 augustus 2023 om 19:31

Dat is goed joh. Laat lekker lopen. Heerenveen heeft echt geen enkele speler meer nodig. Zeker niet een goede jonge doelgerichte buitenspeler als deze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren