Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli krijgt eerste serieuze tegenslag in aanloop naar cruciale eindfase

Laatste update:

Victor Osimhen is weken uit de roulatie, zo meldt Sky Italia. De 24-jarige topspits van Napoli is geblesseerd teruggekomen van zijn interlandverplichtingen met Nigeria en mist in ieder geval de topwedstrijd tegen AC Milan zondagavond. Het Italiaanse medium meldt zelfs dat Osimhen kampt met een stevige hamstringblessure, waardoor ook het tweeluik met Milan in de kwartfinale van de Champions League gevaar loopt.

Osimhen is dit seizoen in absolute topvorm bij Napoli. De pijlsnelle centrumspits was in 29 officiële wedstrijden goed voor 25 doelpunten en vijf assists. Daardoor is de spits hard op weg naar zijn eerste prijs in Italië. Koploper Napoli staat in de Serie A maar liefst negentien (!) punten voor op achtervolger Lazio. Daarnaast speelt de club nog mee in de eindfase van de Champions League waarin Milan, net als aanstaande zondag, de tegenstander is. Met name in het Europese tweeluik halverwege april zou de blessure van Osimhen een groot probleem zijn.

Wat extra zuur is voor trainer Luciano Spalletti, is dat ook Giacomo Raspadori nog altijd kampt met een spierblessure. Normaliter is de Italiaan de vaste stand-in voor Osimhen. Zo was Raspadori tweemaal trefzeker in de Johan Cruijff ArenA, toen Osimhen de wedstrijd tegen Ajax (1-6) moest laten schieten vanwege een blessure. De verwachting is dat Giovanni Simeone, de zoon van Atlético Madrid-trainer Diego, de spitspositie gaat bezetten tegen Milan.

Gelukkig voor Spalletti kan hij wel beschikken over Khvicha Kvaratskhelia, die eveneens bezig is aan een waanzinnig seizoen in Napels. De 22-jarige linksbuiten uit Georgië ontving onlangs nog een prachtig compliment van Osimhen. “Iedereen houdt van hem in de kleedkamer. Om wat hij in het veld doet, maar ook om wat hij ernaast doet. Ik geloof dat hij in de komende jaren de Gouden Bal kan winnen, en ik hoop dat hij Napoli grote successen zal brengen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is echt een flinke aderlating. De beste spits momenteel op de velden en die mist Napoli dan. Hoop dat hij de tweeluik haalt.

1 april 2023 om 12:03

Beste spits? Haaland speelt volleybal?

1 april 2023 om 12:23

Haha, ja haaland kan je onmogelijk omheen, wat een beest is dat zeg.
Vind zelf osimhen wel voetballend wat completer als haaland.

1 april 2023 om 12:32

ik zat te twijfelen tussen Haaland en Oshimen, maar de doorslag voor mij was dat Oshimen completer is en meer zelf kan creëren dan Haaland.

1 april 2023 om 14:33

Osimhen doet meer voor een team dan Haaland. Het is maar net wat je speelstijl is en wat je nodig hebt hè, voor Napoli is Osimhen ideaal.

1 april 2023 om 16:37

Je kan niet veel meer voor je team betekenen dan 42 scoren in 37 wedstrijden. Meevoetballen is leuk, maar als je ieder wedstrijd minimaal 1x scoort dan ben je van onschatbare waarde, ongeacht hoeveel je mee voetbalt.

Uiteindelijk gaat het toch om de goals

1 april 2023 om 17:37

Futureboss// nee.

1 april 2023 om 12:29

Haaland en Mbappe zijn ook gewoon spitsen en die zijn toch wel wat beter he. Of steekt het nog een beetje dat deze twee Real Madrid hebben afgewezen? Kan natuurlijk.

is natuurlijk niet leuk, maar ik zie ze ook zonder osimhen wel de scudetto pakken.
daarnaast heb ik ook wel vertrouwen in de spelers die achter hem staan in de vorm van raspadori en/of simeone. dat is wel een niveau minder (zeker qua vorm) maar ook gewoon lastige jongens om te verdedigen door hun behendigheid/snelheid.

is dan te hopen dat ze het tweeluik doorkomen zonder osimhen en dat hij weer volledig fit kan aansluiten voor de halve finale

1 april 2023 om 11:57

Het bijzondere is dat Napoli het verrassend goed doet zonder osimhen, ondanks dat hij in bloedvorm is.
In september en oktober zijn ze hem 7wedstrijden kwijt geweest, hebben ze alle 7 gewonnen, ook is het doelpunten aantal in die wedstrijden gemiddeld hoger geweest als met osimhen, van 2,4 naar 3,1.
Die scudetto halen ze wel binnen.
Ook voor CL een meer dan gevaarlijke outsider.
Eerst tegen ons( Milan) zie ik ze door gaan, daarna tegen inter of benfica, wat ik ze ook zie overleven.
Zou toch wel echt prachtig zijn als ze de CL weten te pakken zeg.

Erg zonde, prachtige speler.
Je zou zeggen misschien gunstig voor Milan, maar had m toch liever wel fit gehad, spelers als hij maken de wedstrijd ook mooier.
Nou is Napoli ook verschrikkelijk goed zonder hem.
Ze zijn daar niet afhankelijk van 1 speler, maar het hele team speelt ijzersterk dit seizoen.
Simeone zal wel op zijn plek starten.

Flink gemis, maar gelukkig zijn ok de back-ups van een aardig niveau. Raspadori helaas nog geblesseerd, maar Simeone is ook een goede spits voor de komende tijd. Ik hoop Osimhen gauw weer te zien want wat een heerlijke speler is dit.

Zonde, vooral in de CL heb je hem echt hard nodig. Raspadori of Simeone zullen het wel prima invullen in de Serie A. Voor de CL zijn zij momenteel niet goed genoeg.

1 april 2023 om 12:03

Zie ze tegen ons ook zonder osimhen wel doorgaan.
De verwachting op dit moment is, dat hij de 2e wedstrijd van de kwart finale wel gaat halen.
Mocht dat niet het geval zijn, ook dan zie ik ons het afleggen tegen dit Napoli.
Die zijn gewoon een heel stuk beter momenteel.
Geheel gegund ook overigens, spelen geweldig voetbal en is echt leuk om naar te kijken.

1 april 2023 om 12:07

oh dat is waar ook. Inderdaad is Napoli momenteel een maatje te groot voor iedereen in de Serie A. Dan is het ook met Simeone of Raspadori ook wel te doen. Maar het blijft wel de CL. Sommige spelers spelen dan boven hun kunnen uit het niets.

1 april 2023 om 12:17

Ja dat is zeker waar.
CL is toch altijd anders.
Toch zie ik ze de finale wel halen.
Als ze doorgaan tegen ons, wacht inter of Benfica.
Hoe mooi zou het zijn als ze de CL pakken.
Eindelijk weer een Italiaans team

1 april 2023 om 12:23

Hoe kan je dat zeggen met zo een naam. Onze CL dna zal ervoor zorgen dat wij de halve finale halen.

1 april 2023 om 12:27

Dat ik voor Milan ben, wil niet zeggen dat ik Napoli niet als favoriet kan zien.
Wij zijn na het wk toch redelijk ingestort helaas.
Napoli heeft 23 punten meer behaald als wij dit seizoen, is niet niks

1 april 2023 om 12:32

Raspadori is zeker wel goed genoeg.

1 april 2023 om 12:35

Buiten dat hij momenteel niet in vorm is door gebrek aan speeltijd. Komt hij nog niet in de buurt van het niveau van Oshimen. Hoe graag ik het ook zou zien. Italie kan een goede spits wel gebruiken.

Gelukkig heeft Napoli dit seizoen 3 goede spitsen, een enorme luxe positie ondanks alle blessures. Voor het spel maakt het weinig verschil.

In eerste instantie was ik als Milanista blij, maar als je dan bedenkt dat Napoli de eerste wedstrijd ook won tegen Milan ook zonder Osimhen, zegt het dus weinig haha, sterker nog, uiteindelijk zal het gaan om doelpunten maken, en de verdediging zit snor. Verder heb ik er toch beetje vertrouwen in; Pioli gaat (noodgedwongen) terug naar 4–3-3, dus dat betekent Leao op zijn favoriete plek en dan hoop ik dat tandem Theo-Leao weer kan schitteren..! 2 goals Leao en 1 goal Giroud, dromen mag!

1 april 2023 om 12:05

Had een stukje gelezen dat ze zonder osimhen, in september en oktober( 7 wedstrijden totaal) alles hadden gewonnen en zelfs meer goals maakte als met osimhen.

1 april 2023 om 12:15

Klopt, het is dan ook geen one-man show bij Napoli. Tis een absolute top selectie, althans de basis dan.
Hopen dat Theo en Leao het op hun heupen krijgen

1 april 2023 om 12:21

Ja het hele team draait goed.
Had gelezen dat we tegen Napoli weer 4-3-3 spelen.
Dan zie ik leao wel weer meer potten breken ook.

1 april 2023 om 12:22

Heb je de eerste wedstrijd wel gezien? Milan heeft het hele seizoen niet een wedstrijd zo erg gedomineerd. Dat we verloren had niets met Napoli te maken. Ik heb erg veel vertrouwen in de halve finale.

1 april 2023 om 12:24

Napoli is wel wat gegroeid door de maanden heen, en wij juist iets minder.
Hoop dat je gelijk heb hoor, maar volledig vertrouwen heb ik Helaas minder.

1 april 2023 om 12:54

Klopt, we verdiende meer die wedstrijd, maar kaarten zijn momenteel wel stuk meer geschud in nadeel van Milan

1 april 2023 om 13:58

Zo lang Dest maar niet mee doet

Balen! Hopen dat die snel herstelt, Simeone is ook een goede spits

Eerste smetjes komen eraan. Kampioen worden ze wel dat durft ik wel te zeggen. Ze zullen zeker niet alles winnen maar al die wedstrijden verliezen neeeeee dat geloof ik niet. Cl maak ik me wel druk om. Zie ons niet zomaar door gaan. Forza ragazzi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren