Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Victor Osimhen in opspraak vanwege bijzondere manier van vieren jaarwisseling

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Victor Osimhen, die de jaarwisseling op een opvallende manier vierde in een Nigeriaanse nachtclub.

Osimhen is namelijk in opspraak geraakt door een video die vlak na de jaarwisseling verscheen. In het filmpje, gedeeld door het Spaanse medium Mundo Deportivo, is te zien hoe de aanvaller in een discotheek staat, terwijl hij bankbiljetten richting andere mensen gooit.

In de reacties onder de video vragen sommige mensen zich af of Osimhen dit geld niet beter had kunnen besteden, terwijl anderen de aanvaller van Napoli verdedigen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In Nigeria kennen ze de term "Big Boy" . Dit is normaal in hun cultuur van laten zien hoe rijk ik ben.

Man gooit met Nigeriaanse Naira, eind van de avond was die misschien 5 euro kwijt .

2 januari 2024 om 20:31

Ach ja, mensen in Nederland die meer dan gemiddeld verdienen gooien hun geld ook zo het publiek in. Alleen gaat dat dan via de belastingdienst..

2 januari 2024 om 21:31

De mensen die het hardst janken om "hun arme belastingcentjes" zijn mensen die veelal drie keer per jaar op vakantie kunnen gaan en daadwerkelijk gaan en werkelijk helemaal geen donder te klagen hebben. Om vervolgens ook, veelal, te klagen over een paar ton of een miljoen of twee aan overheidsgeld richting doelen waar ze niets mee hebben, maar andere zaken die daadwerkelijk veel geld kosten te negeren.

Te idioot voor woorden om zulke woorden uit te kunnen braken. Gadverdamme. Dat zijn de mensen die ik het meest gun om een flinke tijd in de bijstand te zitten.

3 januari 2024 om 05:25

Rustâââhg

3 januari 2024 om 09:21

Mensen die het goed hebben en dire keer per jaar op vakantie kunnen gaan zijn alleen meestal wel de mensen die keihard hebben gewerkt en een goede baan hebben of eigen onderneming. Waarom zou je niet mogen klagen als de belasting zoveel van je verdiende geld afneemt? Dus omdat je het prima hebt mag je niks zeggen?

3 januari 2024 om 10:31

AjaxNL

Zo radicaal sta ik er niet in. Je weet de regels van Nederland als je een onderneming start dus aan die regels heb je je te houden. En dat je daardoor moet betalen is een vooraf vastgesteld feit dus daar stoor ik mij dan ook niet aan.

Waar ik mij wel aan stoor is het feit dan Ans van 33 die twee gezonde handen heeft om te werken een dagje minder werkt zodat ze haar toeslagen kan behouden waar ze recht op heeft. Want als ze een dagje meer werkt komt alles te vervallen en ze is geen dief van haar eigen portemonnee. Ik heb die mensen zelf bij mij op de werkvloer rondlopen.

Maar dat het dan maar uit andermans portemonnee gegraaid wordt die er wel 5 of 6 dagen hard voor werkt voelt voor mij dan wat vreemd. Zeker omdat dit een kromme regel is in Nederland omdat meer werken blijkbaar dus niet loont op die manier.

Ik ben voor bescherming van de zwakkere en de minderbedeelde die ongelijke kansen hebben op de arbeidsmarkt. Maar ik ben wel tegen het spekken van mensen die gezond zijn en tevens in staat om te werken.

Je wilt zelf leven, dus houdt je eigen broek omhoog.

3 januari 2024 om 12:39

Dat is een hoop frustratie naar je eigen personeel.

Oogt misschien gek maar hij kan veel mensen laten genieten van een extra zakcentje. Meeste mensen op aarde zijn de gierig hiervoor! Laat hem lekker zijn ding doen, hij steek geen vuurwerk af in zijn badkamer zoals balotteli ooit eens deed..

Misschien moet iedereen ff lekker niet zo zagen. Deze jongen mag zijn geld uitgeven zoals hij het goed acht. Woke betweters wordt je kotsmisselijk van. In het oude Rome was het gebruikelijk om geld het publiek in te strooien

2 januari 2024 om 19:55

Daar was het ook gebruikelijk om politieke rivalen te vergiftigen, om kinderen, zowel jongens als meisjes de seksindustrie in te gooien, om te kijken hoe lui elkaar de kop afsloegen als een gezellig familie-uitje en om een militaire eenheid die niet naar behoren presteerde lootjes te doen trekken om te zien welke arme stakker de schedel ingeslagen zou worden door zijn kameraden.

Natuurlijk moet men niet te overdreven reageren maar met een dommer dan dom argument schiet je weinig op.

Zo gebruikelijk was dat overigens helemaal niet. Brood dan weer wel.

3 januari 2024 om 09:39

Echt normaal was decimatie niet hoor. Zoveel getuigenissen zijn er niet van volgens mij.

Wel gewoon eens met de strekking van je verhaal natuurlijk.

3 januari 2024 om 22:42

Normaal onder de 'juiste' omstandigheden zoals onder Crassus. Die omstandigheden deden zich echter niet zo vaak voor.

2 januari 2024 om 20:37

Is dit nou ook al woke? Weer wat geleerd.

2 januari 2024 om 21:32

Wat is hier woke aan?

3 januari 2024 om 14:09

Tegenwoordig is alles Woke. Helemaal ingeburgerd bij mensen die geen idee hebben wat Wokr oorspronkelijk betekent.

2 januari 2024 om 22:46

Zo hee, gaat het? Je klinkt nogal gefrustreerd

Dit is een vrij normale gebeurtenis is Afrika en onder Afrikanen. Zie ook terug bij bruiloften en andere feestigheden! Helemaal niks mis mee!!

2 januari 2024 om 20:06

Africa is een groot continent dit hoort niet bij de marokkaanse cultuur bv hoor. Dit lijkt meer op hiphop cultuur zoals in amerika waar rappers met dollars strooien.

2 januari 2024 om 20:25

Nee hoor, vele Afrikanen hebben inderdaad de gewoontes bij bruiloften en verolvingen om met geld te gooien, meer een symbool van dat ze veel geld samen mogen verdienen enzo.

2 januari 2024 om 21:18

Marokkanen doen dit ook! Zelfs in clubs in Nederland. Marokkaanse discotheken tenminste. Ik heb het vaak gezien en zelf een keer met pijn en moeite 20 euro gestrooid. Alles wij geven het aan de zanger die dan jou naam door microfoon zegt

Ik vind het bijzonder smakeloos maar dat is subjectief. Niet per definitie wat mis mee en bovendien ken ik niets van west-Afrikaanse cultuur dus geen idee hoe dat daar beleeft wordt.

Ironisch hoe rijke mensen vaak de armsten zijn.

2 januari 2024 om 20:43

Sommige mensen zijn zo arm. Het enige wat zij hebben is geld.

Als dat het ergste is wat een voetballer in z'n vrije tijd doet... klinkt een stuk beter dan waar depay en pogba mee bezig waren iig

Ik zou mij drukker maken om andere geldkwesties in Afrika. Ik kom net uit het Atlasgebergte, daar liggen de mensen nog steeds in tenten, maanden na de verwoestende aardbeving. Hoe is dat mogelijk, alleen vanuit Nederland zou er al 36 miljoen zijn opgehaald door giro 555 en het rode kruis, wat is daarmee gebeurd? Lekker belangrijk dat een voetballer zijn eigen verdiende centjes rondstrooit in een discotheek. Andere voetballers kopen een debiel groot wagenpark, waar geen enkele medemens iets aan heeft.

Dit is heel normaal in een stripclub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren