Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kleedkamer van Napoli vult zich met onvrede door behandeling Osimhen’

Laatste update:

Er is verdeeldheid ontstaan in de kleedkamer van Napoli over de manier waarop sterspeler Victor Osimhen wordt behandeld. Corriere dello Sport schetst maandag dat de Nigeriaanse spits privileges krijgt die andere spelers niet krijgen, hetgeen tot frictie leidt.

Napoli draait een uiterst moeizaam seizoen en staat na 24 speelronden op een teleurstellende negende plek in de Serie A. De sportieve malaise lijkt nu door te werken richting de kleedkamer, waar een tweekamp aan het ontstaan is.

Sommige spelers binnen de selectie hebben hun beklag gedaan over de manier waarop Osimhen wordt behandeld. De Nigeriaan zou extra goed behandeld worden door de club, ongeacht zijn prestaties op het veld.

Door zijn opstandigheid over een nieuw contract en het te laat en niet fit terugkeren van de Afrika Cup, is men van mening dat de aanvaller geen recht heeft op privileges. Iedereen dient gelijk behandeld te worden, zo zijn de geluiden vanuit de spelersgroep.

De behandeling van Osimhen zou in schril contrast staan met de manier waarop Napoli is omgesprongen met Eljif Elmas. De Noord-Macedoniër werd recent juist tegengewerkt door de club.

Elmas was in de winter op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat zijn kans op speeltijd gering bleek bij Napoli. De club ging daar niet in mee en liet de middenvelder apart van de groep trainen. Uiteindelijk vertrok Elmas alsnog naar RB Leipzig.

Ook bij Piotr Zielinski werd gedreigd met uitsluiting van de groep vanwege zijn naderende overgang naar Internazionale. De spelers zijn het nu beu en kunnen niet langer leven met de privileges van Osimhen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geheel in de stijl van Napels is de club bijna altijd wel chaos. Vorig jaar echt ontzettend genoten van die gasten. In de eerste seizoenshelft misschien wel de best voetballende ploeg van Europa. Gaven een totale masterclass in de Arena, heb Ajax nog nooit zo weggespeeld zien worden. (Dit seizoen is het bijna wekelijks dus het begint te wennen). Later, vooral na de oorwassing tegen Milan (0-4) is het flink teruggevallen maar door de straatlengte voorsprong alsnog kampioen. Toch lijkt uit de keuze's die er vervolgens gemaakt worden (succestrainer eruit werken en vervangen door een C trainer), de matige aankopen en prive oorlogjes met bepalende spelers dat de drang naar die ene scudetto vooral het hoofddoel was in plaats van verdere ontwikkeling. Vooral met zo'n De Laurentis lijkt me doorgroei vrijwel onmogelijk. Als dit zo doorgaat verliezen jongens als Osimhen en Kvara ook gigantisch veel transferwaarde. Die gasten bakken er dit seizoen een stuk minder van en de chaos zal hierbij niet helpen

19 februari 2024 om 10:45

De Laurentiis is een gek, maar wel eentje die de club Napoli enorm veel gebracht heeft. Uit de krochten van de Serie C tot de stabiele subtopper uit de jaren 2010 (eigenlijk de enigen die tijdens de hegemonie van Juventus ietwat stabiel waren).

Dit seizoen is wel echt een drama inderdaad. Maar zoals je zegt past die chaos toch ook wel mooi bij Napels zelf.

Ook een van de redenen waarom die 130m+ voor Oshimen echt veel te veel is. Hoop ook dat Arsenal daar ver van wegblijft. Heb deze jongen ook nooit positief in het nieuws zien komen door z’n goede mentaliteit. Er zijn constant problemen rondom zijn persoon en dat zou natuurlijks deels aan Napoli kunnen liggen maar dat is echt geen goed teken. Je haalt geen top professioneel als Rice of Bellingham binnen voor die prijs naast dat Napoli dit seizoen niet eens een subtopper is..

Tja iemand die je wellicht 100 miljoen kan opleveren zal ik toch ietsje beter behandelen dan iemand die amper iets waard is. Het is oneerlijk, maar ja, zo zijn er wel meer dingen die niet gaan zoals heet moet gaan.

Logisch toch? Je beste speler moet je tevreden houden het blijven mensen en geen machines. Ik kan me nog een anekdote herinneren van Mourinho over Maicon bij Inter. Die wilde met verlof en moest twee doelpunten maken om met verlof te kunnen gaan. Dat deed hij en mocht hij lekker naar Brazilie op vakantie. Wat denk je Messi voor privileges krijgt bij Inter Miami. Wat een zeikerds ook.

19 februari 2024 om 13:40

Nee niet logisch. Tenminste voor spelers die niet goed genoeg presteren om privileges te krijgen. Osimhen heeft dit seizoen nog maar 7 doelpunten gemaakt in de Serie A.

19 februari 2024 om 14:19



Moet je als club helemaal zelf weten. Leg er watten onder, geef m privileges. Maar dan ook op de blaren zitten als een selectie zich dan tegen je keert. Als je het echt van plan bent zo te runnen, zorg dan dat je verder een selectie samenstelt van spelers die er mee akkoord gaat. Ik denk dat het moeilijk is, maar goed, als de selectie verder echt oke vind…prima toch.

Dit seizoen uitzingen, zo hoog mogelijk proberen te eindigen en Osimhen dan uitzwaaien. Beter voor hem en beter voor de club. Dank voor alles Victor! Maak over 2 weken maar de winnende tegen Juve... ;-)

Jongens, je speelt voor napoli. Wat had je verwacht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren