Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Napoli komt na transfers van Milik en Younes opnieuw uit bij Ajax’

Laatste update:

Napoli is Kasper Dolberg nog niet vergeten. De aanvaller van Ajax werd in de zomer van 2017 en in januari 2018 al in verband gebracht met i Partenopei en volgens de Corriere dello Sport heeft Napoli de interesse in Dolberg nieuw leven ingeblazen. De Deen komt sinds vorige maand weer in actie voor Ajax na circa twee maanden van blessureleed.

De voetblessure en de buikwandblessure waar Dolberg dit kalenderjaar mee kampte, zorgden ervoor dat de belangstelling uit Napels op een lager pitje kwam te staan. Inmiddels is Dolberg weer helemaal fit. "Hij is nog steeds enorm getalenteerd en dat weet Napoli ook", aldus de sportkrant. Hoe concreet de interesse is, wordt niet vermeld.

Dolberg kende in het seizoen 2016/17 een spectaculaire doorbraak bij Ajax. Het leidde tot een bod van vijftig miljoen euro van AS Monaco, dat werd afgewezen door directeur spelersbeleid Marc Overmars. Men hoopte dat Dolberg zich nog verder zou ontwikkelen, maar het afgelopen seizoen verliep teleurstellend voor het talent.

De 21-jarige Dolberg kwam in de vorige jaargang tot 23 competitieduels, waarin hij 6 keer scoorde. Van januari tot begin april stond hij aan de kant met een voetblessure, waarna in de zomer een buikwandblessure volgde. Dit seizoen was hij, sinds zijn rentree, goed voor twee officiële doelpunten. Als hij naar Napoli zou gaan, kan hij in de voetsporen treden van Arek Milik en Amin Younes.

Is Napoli een goede club voor Kasper Dolberg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wel het juiste moment om toe te slaan. Na afgelopen maanden is zijn marktwaarde behoorlijk gezakt dus lijkt me dit het goede moment om hem voor een relatief laag bedrag te kopen.

12 oktober 2018 om 11:59

Ajax gaat hem echt niet verkopen hoor. Dat hij minder waard is nu, betekent niet dat Ajax hem voor een laag bedrag wilt laten gaan.

12 oktober 2018 om 12:03

Natuurlijk is een eventuele deal afhankelijk van Ajax. Het gaat mij alleen om mogelijke clubs die interesse hebben. Het is logisch dat die juist op dit moment toe willen slaan, in plaats van wachten tot hij weer in vorm is.

12 oktober 2018 om 12:14

Dan zijn ze nu al te laat nu de markt dicht zit en Dolberg de laatste weken weer goed begint te spelen en te scoren. Dan hadden ze eind augustus toe moeten slaan.

12 oktober 2018 om 12:01

Daar heb je een punt, echter betwijfel ik of Ajax daar ook zo over denkt. Hoewel hij een mindere vorm had kent de voetbalwereld zijn potentie. Verwacht daarom dat ze hem ook niet zomaar laten gaan.

12 oktober 2018 om 13:00

Zou ik niet doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de oude Kasper weer terugkomt. Hij was onder Bosz een gigantisch talent, maar door pijntjes en pech heeft hij er even uit gelegen. Geen enkele reden om hem nu weg te doen. Het talent blijft en vertrouwen hebben in een speler zal 'm ook goed doen.

Weer een bericht tussen quotes, dus neem het niet al te serieus. Dit zijn roddels en is helemaal nergens op gebaseerd.

Na hoe zij de overgang van Younes hebben geregeld zou ik nooit meer zaken met ze doen. Eerst "kopen" en dan lang genoeg aan het lijntje houden om vervolgens met de speler af te af te spreken om na het seizoen transfervrij over te komen.

12 oktober 2018 om 13:01

Aan de andere kant: ze waren wel gek genoeg om Milik voor een enorm bedrag aan te schaffen....

12 oktober 2018 om 13:07

Toen hadden ze wel net Higuan voor 90 miljoen verkocht.

12 oktober 2018 om 13:12

Lag dit aan napoli of aan younes, misschien hebben ze wel gezegd van als je aan einde van seizoen komt krijg jij meer salaris.

Laat Dolberg eerst maar weer eens goed presteten bij Ajax. Heeft naar mijn mening nog steeds de potentie om uit te groeien tot een top speler dus zou hem ook nu niet verkopen als ajax zijnde

Gewoon 6 miljoen extra boven de vraagprijs van Dolberg vragen als Napoli komt. Kunnen ze alsnog de transfersom van Younes betalen plus rente.

12 oktober 2018 om 18:43

Zo is dat. Maar beter gewoon houden.

die zullen zich toch nog wel 3 keer bedenken neem ik aan na die megamiskoop van milik.

12 oktober 2018 om 14:14

Milik begon ijzersterk, die blessure gooide roet in het eten

Niet doen. Is achteruitgang op alle vlakken.
Rotcompetitie. Ajax en dan misschien Spanje of Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren