Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nagelsmann verrast met uitspraak over Simeone: 'Er hangen overal camera's'

Laatste update:

Julian Nagelsmann had halverwege het Champions League-duel van RB Leipzig met Atlético Madrid (2-1) even ruzie met collega Diego Simeone. De succesvolle Duitser, die zijn ploeg naar de halve finale wist te loodsen, wilde echter niet te zwaar tillen aan het akkefietje. Nagelsmann benadrukte dat hij onnoemelijk veel respect heeft voor Simeone, die hij omschreef als een ‘echte winnaar’.

"Simeone feliciteerde mij na afloop met de overwinning en dat meende hij oprecht", zo liet Nagelsmann na afloop weten tegenover Sky Deutschland. "Hij repte over een geweldige wedstrijd en Diego vond onze zege verdiend." Halverwege de ontmoeting in Lissabon waren de trainers minder vriendelijk voor elkaar. "Tijdens de rust hadden we een kleine aanvaring, al had dat weinig om het lijf. Diego is een ongelooflijke winnaar die zelfs op weg naar de kleedkamer nog wil winnen. Maar dat is niet verkeerd en ik wil graag benadrukt dat hij een waanzinnige persoonlijkheid heeft als coach. Er is dus niets aan de hand."

Presentatrice Britta Hofmann vroeg gelijk naar het hoe en waarom: "Wat was er dan gebeurd?" Waarop Nagelsmann een enigszins cryptische reactie gaf: "Ik treed liever niet in details, maar er hangen natuurlijk overal camera's.." Hofmann wilde het onderwerp duidelijk niet laten rusten: "Was het onsportief gedrag?" De Leipzig-coach gaf wederom niet al teveel prijs: "Ik had zoiets niet gedaan, maar iedereen moet natuurlijk voor zichzelf weten wat hij doet." Er zijn echter geen beelden opgedoken over de vermeende ruzie tussen Nagelsmann en Simeone.

RB Leipzig slaat laat toe en staat in halve finale Champions League

RB Leipzig staat verrassend in de halve finale van de Champions League.Lees artikel

Nagelsmann benadrukte tevens de prestatie als collectief. Hij wilde zijn rol als trainer niet overschatten. "Het team heeft Tottenham Hotspur verslagen in de vorige ronde en Atlético Madrid in de kwartfinale. Het is geen duel tussen mij en José Mourinho, Diego Simeone en straks Thomas Tuchel (in de halve finale, red.). Het is en blijft een teamsport en mijn jongens hebben vandaag een geweldige prestatie geleverd", aldus Nagelsmann, die weet dat Paris Saint-Germain, de opponent in de halve eindstrijd, over de nodige kwaliteiten beschikt. "Geen gemakkelijke opgave, want daar lopen heel veel sterspelers rond."

Voor Simeone viel donderdagavond een droom in duigen. "We hebben alles gegeven", zo zei de verliezende coach in gesprek met Movistar. "Hun spelers waren sneller, terwijl wij het ook moeilijk hadden in de persoonlijke duels. Het is een lang seizoen geweest, zeker ook gezien de zestig dagen waarin we niet hebben gespeeld (vanwege de coronacrisis, red.). Toen was opeens de druk van de Champions League weer terug. Na een week vrij te zijn geweest moesten we alweer trainen."

Simeone wilde zich echter niet achter excuses verschuilen. "We hebben helaas niet ons niveau gehaald en Leipzig maakte indruk met hun spel. Zij waren vasthoudend, enthousiast en fris. Dat heeft ons genekt, er zijn dan ook geen excuses voor deze nederlaag. We hebben ons best gedaan en de kwartfinale bereikt. We verlaten het toernooi met opgeheven hoofd en feliciteren onze tegenstander met de overwinning", zo besloot de sportieve Simeone.

Zie jij RB Leipzig de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nagelsman mag wel wat meer ego hebben. Hij doet het fantastisch en maakt van een goed elftal een uitstekend voetballend elftal. Een collectief smeden dat elke speler voor je door het vuur gaat is echt niet makkelijk, zeker niet als je als trainer net komt kijken. Zou nagelsman 1 van de grootste trainers kunnen worden?

14 augustus 2020 om 08:27

Hij heeft wel een flink ego hoor, vooral nu zonder publiek in de Bundesliga kon je hem veel horen. Op momenten dat hij achter stond was het net een verongelijkt kinderachtig jochie, verbaal iedere keer de confrontatie zoeken met de bank van de tegenpartij. Z’n trainerskwaliteiten staan buiten kijf maar in de publiekloze periode is hij mij ook opgevallen als een beetje minder fijne persoonlijkheid.

14 augustus 2020 om 09:59

Vergeet ook niet dat hij nog erg jong is voor een coach. Wellicht leert hij dit wel nog. Jonge coaches zijn vaak nog erg onrustig maar leren uiteindelijk rustiger worden.

14 augustus 2020 om 12:33

Meh, meeste blijven dat houden. Simeone, Klopp, Mourinho (aan het begin wel redelijk rustig, maar toen hij voor het eerst naar Chelsea ging, is die gast helemaal doorgedraaid), Allegri, Conte en zo nu en dan Guardiola lopen ook de hele tijd wild te doen en te stoken bij de tegenpartij. Alleen Wenger, Ancelotti, en Zidane zijn enige voorbeelden die me opkomen die nog redelijk rustig doen langs de lijn. Maar ik zag eergisteren Tuchel bijvoorbeeld, en die begon ook knettergek te doen, terwijl die half gehandicapt was met zijn been.

14 augustus 2020 om 13:53

Ancelotti is denk ik meest rustige coach van ze allemaal. Althans, hij lijkt dat.

14 augustus 2020 om 08:47

Stukje nederigheid siert de mens hoor!! Vind het mooi hoe hij zijn spelers de credits geeft. Hij weet ook wel hoe hij er op staat bij de fans en de media, dat hoeft hij geen kracht bij te zetten.

Nagelsman zou nou iemand zijn die goed bij Barcelona zou kunnen opbouwen. Nieuw talent halen en een team spelen dat weer mee kan doen. Echt een goede coach dit, haalt het maximale uit Leipzig telkens.

14 augustus 2020 om 08:42

Ja idd compleet mee eens. Hopelijk ziet het bestuur van Barca dit ook. Maar dat zal wel niet....

Het was een top prestatie maar ik krijg wel de kriebels van dat gekniel en gekwijl van Nagelsmann. Iedereen weet dat Simeone een eikel is.

Nagelsmann heeft Simeone tactisch overklast. Zoals Atletico gisteren werd weggespeeld, heb ik sinds ik Atletico volg (2009) alleen een paar keer gezien door de top van de top (barca/real/liv). Knappe en meer dan verdiende overwinning voor Leipzig en ik hoop heel erg dat ze dat walgelijke PSG eruit schoppen.

14 augustus 2020 om 10:53

Zo groot was het verschil gisteravond nou ook weer niet. Vooral na de 1-1 dichtte ik Atl. Madrid een grotere kans toe om de wedstrijd te winnen. En zo had Leipzig vooral in het begin de betere kansen. Dus het was geen uitgemaakte zaak. Wat ontbrak bij Atletico was de onblusbare strijdlust van weleer. Maar dat heeft zeker te maken met het vertrek van een paar defensieve reuzen.

14 augustus 2020 om 11:48

Leipzig en PSG is echt om het even, Redbull club of Olie Sjeik club

14 augustus 2020 om 12:05

Is mij niet om het even. Red Bull pompt er inderdaad geld in, maar heeft er wel een uitgekiend beleid achter zitten. PSG niet. Er is in mijn ogen niks mis met grote bedrijven die clubs oprichten/opkopen als ze het aanpakken zoals Red Bull. Zij zijn hiermee een verrijking voor het voetbal. Psg/city niet, daar gaat het om zo snel mogelijk iets winnen en de allerduurste jongens kopen, puur omdat die eigenaren zich vervelen in de zandbak. Bleh.zelfs Chelsea is anders. Toen Abramovich de boel kocht, ging hij direct aan de slag met de club zodat ze ook zonder hem toekomstbestendig zijn. City en PSG donderen als een kaartenhuis in elkaar zodra die patsers er zijn vertrokken en de geldkraan dicht is gedraaid.

Het gaat toch niet meer lang duren voordat deze man een absolute topclub gaat leiden, toch?laat zijn team mooi voetbal spelen en ook nog eens met resultaat (bayern is gewoon buitencategorie in de Buli).ik zie hem uiteindelijk wel bij een FC Barcelona of PSG trainer worden. Alleen hoop ik dat hij bij PSG dan wel nog over Neymar & Mbappe kan beschikken! Sportieve reactie ook van Simeone. Gewoon irritant en in het heetst van de strijd tijdens de wedstrijd. Erna gewoon respect voor de tegenstander. Prima, opgelost.

Verfrissende trainer deze man. Eindelijk een coach die snapt dat het succes van een club voor het allergrootste gedeelte te danken is aan de spelers. Een coach moet gewoon een systeem verzinnen waarin de beste spelers kunnen renderen en dat doet deze Nagelsmann uitstekend wat hem imo een goede coach maakt

Het akkefietje zal wel gegaan zijn over het voortdurend vragen om kaarten vanuit Simeone. Zeer irritant. Terechte winnaar gisteravond!

Tactisch 1 van de beste trainers die er rondloopt. Hij zou zeer welkom zijn bij Barcelona wat mij betreft, al ben ik wel benieuwd of een Suarez en Messi echt naar hem zullen luisteren omdat hij nog een jonge trainer is zonder echt prijzen gepakt te hebben. Maar als je het mij vraagt is dat slechts een kwestie van tijd. Als deze man bij een topclub komt, ben ik heel benieuwd hoeveel prijzen hij zal pakken.

14 augustus 2020 om 10:03

Dan is het tijd om Suarez te lozen. Messi heeft geen instructies nodig, en Nagelsmann is slim genoeg om ermee om te gaan.

Ben er niet zo zeker van dat PSG dit wint. Vindt RB per wedstrijd sterker worden, zelfs zonder Werner. Ben benieuwd hoe PSG met RB press omgaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren