Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naci Ünüvar spreekt met veel bewondering en respect over Ihattaren

Laatste update:

Naci Ünüvar is onder de indruk van de prestaties van Mohamed Ihattaren in diens eerste vier maanden bij Ajax. De achttienjarige Ünüvar bewondert de manier waarop zijn twee jaar oudere ploeggenoot Jong Ajax in de tweede seizoenshelft naar zijn hand wist te zetten. "Hij brengt iedereen gelijk naar een hoger niveau", zegt Ünüvar tegenover het clubkanaal van Ajax.

"We weten allemaal wat zijn kwaliteiten zijn. Hij heeft het ook al een aantal keer bewezen", vindt Ünüvar. Ihattaren kwam eind januari volledig zonder trainingsritme binnen op De Toekomst en had twee maanden nodig om fit genoeg bevonden te worden voor zijn debuut. "'Hij heeft superhard getraind", constateert Ünüvar, die zijn ploeggenoot op 1 april voor het eerst het wedstrijdshirt van Jong Ajax zag aantrekken.

Ihattaren viel een half uur hoopvol in tegen NAC Breda (0-0) en liet zich bij zijn eerste basisplek, drie dagen later tegen TOP Oss (4-1 winst) gelden met een prachtig doelpunt en een assist. "Hij kwam terug en hij was gelijk belangrijk voor ons", aldus Ünüvar. "Wij hebben hem heel erg geholpen en hij heeft ons ook echt veel geholpen." Ihattaren kwam dit seizoen in vier duels in de Keuken Kampioen Divisie tot even zoveel goals en twee assists. Bovendien debuteerde hij voor Ajax 1 in de verloren bekerfinale tegen PSV (2-1), maar daar bleef het voorlopig bij.

John Heitinga geeft als coach van Jong Ajax veel creatieve vrijheid aan zijn aanvallers. "Tegen jongens als Mo en mij zegt hij: rondom de zestien ga ik niet zeggen wat jij moet doen'", zegt Ünüvar. "Spelers zoals wij doen dat op het moment zelf. Heitinga geeft daarin die vrijheid." Ünüvar kende zelf overigens een weergaloos seizoen, waarin hij 16 goals en 12 assists produceerde in 33 competitieduels. De linksbuiten annex nummer 10 zal balen van slechts twee optredens dit seizoen in de hoofdmacht van Erik ten Hag. Ünüvar debuteerde al op zestienjarige leeftijd en werd een van de jongst scorende debutanten ooit voor de club, maar viel daarna terug in de pikorde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel benieuwd wat het plekje gaat worden van deze 2 komend seizoen. Voor beiden wel een seizoen waarin ze echt serieuze minuten moeten gaan maken. Hopelijk kan Ünuvar de 2e man achter Tadic worden. Voor Ihattaren word het wat lastiger met Antony - Berghuis/Klaassen voor zich.

23 mei 2022 om 20:41

MessiBazoer

Verwacht je niet dat Antony weggaat?

Ihattaren gaat zijn kans onder Schreuder wel pakken op rechtsbuiten.

23 mei 2022 om 20:49

Als Antony vertrekt heeft Ajax totaal geen snelheid meer op de flanken. Zou me heel onverstandig lijken, ik kan jou nu al vertellen dat berghuis, tadic en ihatarren nooit gaat werken, zijn teveel dezelfde type spelers. Als Antony vertrekt kun je beter iemand als Bergwijn gebruiken.

23 mei 2022 om 20:52

Denk het eigenlijk niet. Verwacht wel dat Bergwijn hoe dan ook komt.

23 mei 2022 om 20:57

memphis

True, maar verwacht dat Haller verkocht wordt (interesse uit Duitsland) en Tadic spits wordt.

Links zal dan Bergwijn / Daramy worden.
Rechts Berghuis / Ihattaren (beiden weinig snelheid en komen in de bal).

Spitsen Tadic / Brobbey

Berghuis kan natuurlijk ook 10 afwisselend met Klaassen.

23 mei 2022 om 20:59

20 mil + blijft ook voor Ajax heel veel geld. ‘Verwacht wel dat bergwijn hoe dan ook komt’ is wel heel positief

23 mei 2022 om 21:13

Dat ontken ik toch ook niet? Ajax wil wel ver gaan voor Bergwijn.

24 mei 2022 om 09:37

Gaat antony vaak buitenom dan? bijna niet toch, of eigenlijk helemaal niet. Kan weinig goals de diepte in van hem herinneren eigenlijk alleen die tegen dortmund op die lange pass van pasveer dat hij hem neerlegt bij haller. Naci vind ik nog altijd het beste op 10 hoop dat hij daar wat minuten mag maken.

Mooie woorden van Unuvar voor Ihattaren. Goed ook om te lezen dat het klikt met de groep en elkaar zo helpen.

Hopelijk zet Mo de stijgende lijn door en kunnen we vanaf het nieuwe seizoen van het hem genieten.
Dat hij talent heeft en goed kan voetballen, staat vast.

Hoe is de trainer Heitinga? Is hij niet iets voor de toekomst?

Lijkt wel goede coach voor de toekomst?

23 mei 2022 om 22:48

Heeft al wel het goede kapsel

24 mei 2022 om 10:53

Hij traint toch al op de toekomst

24 mei 2022 om 11:29

Salerno1919 prachtig!!!

Ik wil Unuvar zelf zien doorbreken! Kom op, pareltje!

23 mei 2022 om 23:10

Het zou mooi zijn als hij een jaar bij FC Twente kan spelen en Europees wat ervaringen op doet. 40 wedstrijden op het hoogste niveau zou hem goed doen. Dan is hij helemaal klaar voor Ajax het jaar er op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren