Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC slaat in blessuretijd tóch nog toe en wint ‘zespuntenwedstrijd’

Laatste update:

In de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie heeft NAC Breda uiterst kostbare punten weten te pakken tegen Go Ahead Eages (1-0). In de tweede helft waren de bezoekers uit Deventer hard op weg naar een doelpunt en scheelde het weinig, of de nekslag was uitgedeeld. Het leek erop dat de Eagles met een punt huiswaarts zouden keren, maar in blessuretijd sloeg Adnane Tighadouini tóch nog toe en bezorgde hij het Rat Verlegh Stadion een geweldige opsteker in het moeilijke seizoen. NAC heeft nu zeven punten gepakt in de laatste vier competitiewedstrijden en gaat geloven in lijfsbehoud.

/

NAC toonde aanvallende intenties voor eigen publiek, maar had vooral pech. Mats Seuntjens dwong Mickey van der Hart tot een redding en schoot later krachteloos op doel, terwijl Pol van Boekel tot tweemaal toe appèl voor hands wegwuifde nadat schoten van Dirk Marcellis en Tighadouini met de hand werden aangeraakt. Aan de overkant doken Mawouna Amevor en Alex Schalk gevaarlijk op en probeerde specialist Jop van der Linden het met een vrije schop, maar ook zij scoorden allemaal niet.

Na rust was de eerste goede kans voor Demy de Zeeuw. De ervaren middenvelder scoorde bij zijn debuut nog twee keer tegen ADO Den Haag, maar wist nadien ook niet meer het verschil te maken. Zaterdag zat het hem ook niet mee. Zijn eerste mogelijkheid werd naast getikt door Van der Hart en ook poging twee eindigde zonder succes. Go Ahead kreeg een opgelegde kans via Schalk, maar de Bomber van Breda schoot van dichtbij op Jelle ten Rouwelaar. Hij raakte daarbij ook geblesseerd en moest de strijd zo staken. Met Jeffrey Rijsdijk op zijn plek voor het restant probeerde Kowet de punten naar zich toe te trekken.

Marnix Kolder viel op met zijn enthousiasme, maar een schot miste kracht en later schoot hij in de handen van Ten Rouwelaar. Een derde mogelijkheid, dit keer met het hoofd uit een hoekschop, werd nog van de NAC-lijn weggehaald. Wesley Verhoek, van wie de voorzetten in de meeste gevallen kwamen, was eveneens niet succesvol toen hij het zelf probeerde. In blessuretijd viel de goal toch nog, maar aan de overkant. Tighadouini maakte later dan laat de 1-0 met een schot in de korte hoek. NAC loopt nu weg bij FC Dordrecht en staat op 22 punten, net zo veel als Heracles Almelo. Go Ahead heeft er 23 en ADO Den Haag 28.

Blijft NAC Breda er dit seizoen in?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, ja! Lekker heur!!!

14 maart 2015 om 23:02

PSv moet Adnane halen uit Breda.
Niet specifiek als vervanger voor Depay,maar gewoon om hem erbij te hebben.
Nac zal wel genoegen nemen met 2,5 miljoen.

14 maart 2015 om 23:47

Nog meer om er bij te hebben? Narsingh en Jozefzoon zijn al zulke spelers. Beter halen ze basismateriaal...

15 maart 2015 om 02:29

2.5 miljoen ben je niet goed ofso, 1 miljoen of 1.5 miljoen max voor zo een speler. .

15 maart 2015 om 03:08

Een buiten speler die nu 9 goals heeft gemaakt, en een ploeg op sleep touw neemt...
Waar vind je nog zulke spelers op El Ghazi na?
Voor minder als 2 miljoen laat Nac hem niet gaan, alleen als ze degraderen.

15 maart 2015 om 07:59

Nac heeft poen nodig dir zullen met een half/1 miljoen tevreden zijn

15 maart 2015 om 08:38

Zuid1896, omdat jij het allemaal zo goed weet over je Westerburen, wil je mij dan uitleggen waarom NAC, "poen nodig heeft"? Dat nodeloze ongefundeerd gewawwel van jou in elk topic van NAC wordt echt zielig.

15 maart 2015 om 11:03

@komdan,

Zelfs ik als Nacer zou dit graag zien!

-NAC is hierdoor def. uit de zware periode. Nu nog een klein begrotingstekort voor volgend seizoen;
-Als we dan ook af kunnen spreken dat NAC Koch nog een jaar mag huren en wellicht nog een echt goede speler die nog wat moet rijpen, zeg ik Heeel Graag!

15 maart 2015 om 12:02

@Komdan naar welke wedstrijden van ajax kijk jij? El gahzi neemt ajax helemaal niet op sleeptouw. Die jongen presteert net als kishna 1 op de 5 wedstrijd een keer goed. Schone is de enigste speler die ajax punten bezorgd. PSG, PSV en ga maar door

15 maart 2015 om 17:48

Wat een grappenmaker! Tighadouini is 3 x zo beter dan Narsingh of Jozefzoon. Die jongen wordt nog een grote let maar op. Heeft al 9 goals achter zijn naam staan en dat bij een degradatiekandidaat, kom zeg!

15 maart 2015 om 17:52

Nee, want El Ghazi speelde niet 2 man voorbij met een weergaloze actie en zorgde niet voor de assist van de 1-0 op Kishna. En hij zette ook niet een verdediger op de verkeerde been met een fantastische schijnbeweging en plaatste ook niet vervolgens de bal in de verre hoek achter Zoet.

Altijd die extra tijd.... Er moet nu heel gauw wat gaan gebeuren in Deventer!

Tighadouini, de held van nac

15 maart 2015 om 03:05

Je kan toch niet begrijpen dat vitesse hem zo maar de deur uit laat lopen

Hele belangrijke zege voor Nac. Zullen ze dan toch weer degradatie ontlopen.. zou niet de eerste keer zijn. Van het drietal Nac, GAE en Heracles zullen er twee nacompetitie spelen, Dordt degradeert rechtstreeks. Lijkt me inmiddels wel duidelijk.

14 maart 2015 om 21:50

Lijkt er wel op, Roda had daar ook altijd patent op.

14 maart 2015 om 21:53

Ado en excelsior zijn ook nog niet zeker

14 maart 2015 om 22:06

Roda heeft twee seizoenen nacompetitie gespeeld, buiten deze seizoenen en vorig seizoen heeft de club nauwelijks degradatiezorgen gehad dus dat "altijd patent op" is op z'n zachts gezegd een beetje overdreven.

14 maart 2015 om 23:18

En hoe ontsnapte Roda aan degradatie tegen canbuur en Sparta ?

14 maart 2015 om 21:53

Ik hoorde laats dat velen tighadouini een lastpak vonden en hij teruggezet moest worden naar het tweede maar hij is de enige speler die ervoor zorgt dat Nac wellicht nacompetitie kan ontlopen en ook nog eens is hij de topscorer van Nac en dat voor een buitenspeler.

Zou toch zonde zijn als er volgend alsnog geen NAC - NEC en NEC - NAC op het programma staat.. Ik verwacht dat NAC er gewoon in blijft..

Leuk voor Nac. Morgen moeten wij winnen! Winnen we dan kan ik rustig zeggen dat Heracles NAC en Eagles elkaar mogen gaan opeten!

Ik denk dat NAC via de nacompetitie erin blijft. En Heracles er in de nacompetitie uitvliegt!

15 maart 2015 om 03:20

En waarom denk je dat

Jammer want door de zege van NAC komt degradatie voor Dordrecht steeds dichterbij. Dordrecht moet nu morgen van Feyenoord en uit bij NAC winnen en hopen dat NAC nog punten laat liggen. Ik denk nogsteeds dat NAC rechtstreeks degradeert en dat Dordrecht 17de wordt.

14 maart 2015 om 21:49

Waarom denk je dat nu nog?

14 maart 2015 om 21:50

Ik hoop dat je gelijk hebt.

14 maart 2015 om 22:01

Ik denk van niet

14 maart 2015 om 22:05

Hij verwisselt begrippen denken en hopen. Dordt heeft echt heel weinig individuele kwaliteit. Zou het terecht vinden als ze degraderen. Lang geleden dat een promovendus zo weinig toevoegde aan Eredivisie

Jammer dit. Nou moeten wij morgen maar van Feyenoord winnen :-)

14 maart 2015 om 22:52

Dat gaat hem helaas voor jullie niet worden

14 maart 2015 om 23:15

Proef ik hier onderschatting? In de kuip hadden jullie het anders ook knap lastig hoor.

14 maart 2015 om 23:32

Dordrecht had in de kuip niets te vertellen. Dat we laat scoorden is een maar in heel de wedstrijd domineerde Feyenoord gewoon hoor.

15 maart 2015 om 11:57

Als je laat scoort door een opzich goed spelende kurto had je het er toch moeilijk mee? Ondanks dat je "domineerde"

Jammer, had dordrecht graag dichterbij NAC zien komen, zul je zien dat NAC nog 15e word ook

Jammer dit. Nu is de degradatie van Dordt een feit.

14 maart 2015 om 21:58

Er is nog niets gespeeld. Morgen ff Feyenoord oprollen ;-)

14 maart 2015 om 22:00

Zie ook liever NAC degraderen dan dordrecht, zou voor iedereen anders zijn natuurlijk.

14 maart 2015 om 22:00

Ik hoop dat Dordt erin blijft, daarom vind ik het jammer dat NAC wint.

Verdiende overwinning die Eagles lagen meer op het veld dan dat ze voetbal wilde speelden.
Irriteerde me er mateloos aan

Cruciale zege dit! NAC krijgt Dordrecht en Heracles nog thuis en als je die allebei wint heb je goede papieren om 15e te worden... Makkelijk wordt het zeker niet, maar het kan. Op de laatste speeldag Heracles en GAE tegen elkaar en NAC thuis tegen Groningen... Zou mooi zijn!

Jammer voor mijn cluppie maar degradatie is nu wel zeker.

Vond dat eagles meer recht hadden op de punten. En bij die goal weet je dat thigadouini naar binnen wilt. Slecht verdedigd dus.

14 maart 2015 om 22:00

Als wij in Breda winnen ligt alles weer open..

Je hebt gelijk dat het beter was geweest als het 0-0 was gebleven.. Maar het komt goed!

14 maart 2015 om 22:02

Welke wedstrijd heb jij gezien????

14 maart 2015 om 22:11

Go ahead eagles was zeker voetballend de betere. Qua kansen, was een gelijk spel meer verdient geweest voor beide ploegen.

14 maart 2015 om 22:51

Eagles veel meer kansen zeker tweede helft kolder paar keer en schalk

15 maart 2015 om 10:28

Ah schei uit man.. totale nonsens wat je praat

Matige wedstrijd waarbij zelfs het publiek werd bevangen door het belang van deze wedstrijd. Voor NAC natuurlijk een hele belangrijke wedstrijd die het vetrouwen toch wel een extra boost zal geven. Gezien het wedstrijdbeeld is de uitslag in mijn ogen niet echt terecht want Go Ahead had toch wel recht op minimaal een punt. Het belooft in ieder geval een interessante slotfase te worden en ik verwacht dat NAC mede gelet op het programma met Dordrecht en Heracles nog thuis toch nog de nacompetitie zal ontlopen. Alleen is het wel te hopen voor de mensen in Breda dat ze niet alleen afhankelijk blijven van een opleving van Tighadouini en dat spelers als Falkenburg of Fernandez ook eens een doelpuntje gaan meepikken en niet apathisch blijven voor de goal.

Ben een groot eagles fan maar ze hebben niks in de eredivisie te vindd jo

Die Van Der Hart zou maar eens bal tegenhouden zeg. Pff wat een matige keeper zeg. Die Booy zou maar eens ontslagen worden n.a.v. deze wedstrijd.

14 maart 2015 om 22:29

@Keizer. Vd Hart heeft anders een aantal uitstekende reddingen en snelle reflexen gebracht bij miscommunicaties achterin..

14 maart 2015 om 23:07

Vond dat vandaag wel meevallen, heeft niet heel veel bijzonders hoeven te doen. Maar gaat er meer om dat hij (veels) te veel persoonlijke fouten maakt. Zoals vandaag dus. Krijgt niet veel te doen maar laat een houdbare bal schieten in een cruciale wedstrijd.

Zo, net weer thuis.

Niet specifiek NAC wat ik nu ga zeggen, maar wat het is toch gek wat een voetbalclub met je doet.

Net op het moment dat ik mijn hoofd buigde... Het gaat weer niet lukken, 0-0. Valt alsnog die goal...

Heb met tranen in mijn ogen staan juichen en helemaal door het dolle heen. Net als de rest van het stadion.

Echt geluk wat je voelt dan.

Heerlijk!

Hup Nac!

Go ahead, succes verder, hoop dat we er beide in blijven.

14 maart 2015 om 22:55

Ik zit nog in de bus naar onze mooie stad, had liever blij in bus gezeten

14 maart 2015 om 22:59

De fans uit Breda moet de voeten van Adnane kussen.
Hij is de enige reden dat Nac niet degradeert.
Hopelijk blijven jullie dit keer wel achter hem staan.
Heerlijke goal weer van Adnane,aanemen,dreigen,kappen,afronden.

Dit wordt een lastige reeks voor ons.

Vitesse thuis
Cambuur uit
Twente thuis
Feyenoord uit
Heerenveen thuis
Heracles uit

Als we zo blijven voetballen als vandaag, zie ik ons ondanks het moeilijke schema wel handhaven.

Jammer, liever gehad dat de Eagles gewonnen hadden. nac bengelt al jaren onderin en zijn er met het nodige geluk ingebleven, mag nu weleens afgelopen zijn. Deventer met zijn mooi stadionnetje mogen nog best eentijdje meedoen.

14 maart 2015 om 23:14

Jaren onderin inderdaad, maar altijd veilig zonder nacompetitie te spelen. Op eigen kracht dus. Het nodige geluk valt dus wel mee...

Snap de lage beoordeling van Naah niet zo. Is nog erg jong, maar staat er meteen en heeft een prima wedstrijd gespeeld. Die jongen kan de revelatie worden van het restant van de competitie.

15 maart 2015 om 00:29

Inderdaad. Verbaasde mezelf ook echt over de wissel

Respect voor maaskant

15 maart 2015 om 09:41

Is de grootste kwal uit het betaalde voetbal. Sinds hij bij NAC zit heeft die club mijn sympathie verloren.

15 maart 2015 om 10:31

Dordrecht heeft nooit mijn sympathie gehad dus oke doei

Ugh. Had gelijkspel moeten blijven, was gunstiger voor ons geweest. Die tighadouini houdt NAC op de been, leuk spelertje. Gefeliciteerd met de 3 punten, Nac.

@fcdh4evah, Thanks! Zo blij mee ook!!!

NAC moet thuis nog tegen FC Dordt en Heracles en hierdoor alles zelf in eigen hand!...

15 maart 2015 om 12:31

Als we uit niks meer pakken is het ook nacompetitie...Utrecht of Heerenveen ...er zal ergens verrast moeten worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren