Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC-banneling: 'De makkelijkste weg om deze beslissing te nemen'

Laatste update:

Net als bij Adnane Tighadouini is de verwijdering uit de A-selectie van NAC Breda ook bij Mats Seuntjens hard aangekomen. De aanvaller zegt in BN De Stem niet zo goed te snappen waar het plotselinge besluit vandaan komt. "Het kwam voor mij als een verrassing."

/

Seuntjens noemt de maatregel van de club een beetje overdreven, maar heeft wel een vermoeden waarom hij een van de twee 'slachtoffers' is. "Ik denk dat de club vooral een statement wil maken richting de andere spelers en ons als voorbeeld wil stellen. Natuurlijk ben ik wel eens luidruchtig in de bus of kleedkamer. Dat geef ik toe, maar om deze beslissing te nemen is de makkelijkste weg."

"Beide spelers hebben de afgelopen weken verschillende keren laten zien niet mee te kunnen in het teamproces", zei technisch directeur Graeme Rutjes eerder in een verklaring. "De fase waarin NAC zich bevindt, vraagt om strijd, discipline en de wil om te winnen. Alleen dan kunnen we handhaving in de Eredivisie bewerkstelligen." De Brabanders verloren hun laatste drie duels en staan inmiddels op de zestiende plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou maar supporter zijn van Nac. Dan is het toch shit om te zien hoe slecht het gaat op werkeljik elk gebied. Sommige heren maken er op dit moment echt een potje van. Zonde van zo'n mooi clubke!

25 november 2014 om 14:08

Het probleem is dat men het jaar in jaar uit voor elkaar krijgt om de verkeerde mensen aan te trekken. Eerst een Eskens en v As en nu weer Rutjes die een waardeloze selectie bij elkaar raapt. Deze selectie bevat totaal geen mentaliteit spelers, een aantal aardige spelers hoor maar totaal niet voor Nac. Spelers die leuk meedoen in een draaiend elftal maar wanneer er geknokt moet worden niet thuis geven.

25 november 2014 om 16:15

Dat moet toch best frustrerend zijn. Dat er niet geleerd wordt van de fouten die ze telkens maken. Net als die gesprekken die gevoerd zijn met al die 'nieuwe trainers'. Volgens mij was bij NAC in hun hoofd al een nieuwe aangenomen en zeiden er opeens steeds meer mensen nee. Behalve Maaskant, maar hij vond het allemaal wel wat lang duren...

Ze hebben een jeugdtrainer die alleen maar onzin uitkraamt voor de groep gegooid. In plaats van spelers vertrouwen te geven, probeert hij autoriteit uit te stralen. Niemand neemt de man serieus.

Dit is zo'n bullshit, de managers voelen de druk toenemen en gaan dan spelers straffen terwijl de werkelijke oorzaak voor de matige selectie bij de managers zelf ligt door verkeerd beleid. Uit paniek gaan ze zichzelf alvast indekken wanneer het echt verkeerd gaat.

"beide spelers hebben de afgelopen weken verschillende keren laten zien niet mee te kunnen in het teamproces". Framing van de bovenste plank.

Een trainer die een speler (van der Weg red.) verbiedt een baard te hebben kun je niet serieus nemen. Belachelijk dat hun 2 zijn verbannen, wat Seuntjes zegt ben ik mee eens.

Voor beide valt wat te zeggen. Wat betreft Nac, totaal eens dat deze twee qua mentaliteit niet bij de top horen, maar wie wel in deze selectie . Maar die prutser van een Rutjes stelt zo'n selectie samen dat je het van zulke spelers moet hebben, en totaal niks achter de hand hebt.

Anders ga je als NAC zijnde gewoon 1 van je beste spelers uit de selectie zetten dat kunnen ze zich wel veroorloven met zo'n top selectie snap het helemaal

Het lijkt er sterk op dat het bestuur van NAC naar de Jupiler wil. Maar wie geeft mij hier een goede rede voor? Iets anders zou ik niet kunnen bedenken.....

25 november 2014 om 14:35

Stel de directie doet niks en ziet de club lijdzaam afgleiden naar de JL dan krijgen ze zelf de wind van voren en moet er een nieuwe directie komen.
Stel ze richten de media en de publieke opinie tegen de spelersgroep dan mogen ze blijven want de directie kon er toch niks aan doen.
Ik zie dit als wanhoopspogingen van de directie om op hun plek te kunnen blijven zitten.

nac wil geen wedstrijden meer winnen? dit zijn de 2 betere spelers..
het is vooral achterin gatenkaas en ten rouwelaar (die meestal wel betrouwbaar is) maakt meer foutjes dan normaal.

Haha zit er een redactie achter het profiel fct 4 ever? Of weet je wellicht niet zo goed waar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren