Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongeloof binnen RKC: ‘Dat Seuntjens bij ons speelt... Hij is zó goed’

Laatste update:

Etienne Vaessen heeft zaterdagavond de loftrompet gestoken over Mats Seuntjens. De aanvallende middenvelder was in de uitwedstrijd tegen Excelsior goed voor de 1-1 en redde daarmee een punt voor zijn ploeg.

Het waren voor Seuntjens zijn eerste minuten sinds 3 februari. De afgelopen weken moest de middenvelder missen door blessureleed. Bij zijn terugkeer bewees hij meteen zijn waarde.

"Hij heeft een moeilijke periode gehad, ook bij FC Utrecht, maar hij heeft gewoon zó veel kwaliteit... Je zag het meteen toen-ie erin kwam", aldus Vaessen. "Dat zo'n gozer bij RKC speelt... Ik zeg dit niet omdat het mijn vriend is, maar hij is zó goed. Wij zijn in ieder geval heel blij met hem. Hij kan hier weer lekker ballen."

Seuntjens schoot een kwartier voor tijd op werkelijk schitterende wijze raak. De RKC'er ontving de bal van Dario van den Buijs, dolde Siebe Horemans en schoot van een meter of 25 raak in de rechterbovenhoek.

"Dat was wel overtuigend, hè?", aldus een trotse Henk Fraser na afloop. "Dit zijn speciale mannen met speciale kwaliteiten. We konden nog niet met hem starten, we moeten voorzichtig met hem zijn, maar dit zijn de mensen die het voetbal heel speciaal maken."

Volgens Vaessen had RKC misschien wel meer verdiend. "Ik denk dat wij de beter voetballende ploeg waren en de meeste kansen hadden. Maar uiteindelijk ben ik wel heel blij dat Mats hem er met zo'n zondagsschot inschiet."

Fraser heeft ondanks de zestiende plek op de ranglijst vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. "Ondanks waar we staan en dat de resultaten tegenvallen in verhouding met ons spel, is er nog steeds een hele goede sfeer en is iedereen super bereid. Wat dat betreft hebben we het nog in eigen hand om ons veilig te spelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat Hugo het maar niet horen!!!

Een fijne speler voor de clubs die buiten de top 8 vallen. Dan excelleert hij en kan hij van waarde zijn. Als Utrecht een betere ploeg had gehad dan had hij meer van waarde kunnen zijn.

17 maart 2024 om 11:55

Seuntjens is juist gebaat bij een team uit het rechterrijtje, zodat hij zich een groot deel van de wedstrijd kan verstoppen en zijn momenten kan kiezen om te laten zien hoe goed hij kan voetballen.
Bij FC Utrecht moest hij meevoetballen en dan komen zijn beperkingen naar boven.

Hebben bij Fortuna en Utrecht gezien dat het heel logisch is dat hij bij RKC speelt. Kan goed voetballen maar heeft echt een waardeloze werkethiek. Fijn dat hij zich daar goed voelt maar hoger dan dit zit er voor deze jongen niet in

Typisch een gevalletje “te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken”. RKC is spekkoper met hem in het gelederen.

Het is inderdaad een hele goede speler voor een club als RKC. Maar gisteren voor zijn prachtige goal, verloor hij werkelijk elke bal. En niet 2/3 , maar echt 6/7 ballen die niet aankwamen. Maar zo zie je maar.. schiet je daarna een fantastische bal binnen, dan vergeet iedereen die 7 ballen gewoon!

Tja dat zeiden we bij Fortuna ook, totdat hij er ineens wat minder zin in had, over het veld ging shocken en enkel nog in beweging kwam als hij een balletje innde voeten kreeg. Seuntjes is in een lekker draaiend elftal een geweldenaar, geniaal bij momenten. Maar als de mouwen omhoog moeten geeft hij vaak niet thuis. Hij wisselt een 9 te vaak nog af met een 4 of een 5 en dat maakt dat hij de laatste jaren enkel nog bij clubs uit het rechterrijtje speelt.

Tja, leuk voor een club als RKC, maar bij iedere club met een beetje concurrentie redt hij het niet. Hij is gewoon een leuke middenmoot-speler als hij het heeft, maar meer ook niet. Dat is ook geen schande.

Idd voor een club als RKC een goede speler maar voor de rest komt hij tekort

Als je in elk team te horen krijgt dat je veel te goed bent voor dat team doe je ergens toch iets goed fout. Ik had eigenlijk wel verwacht dat Seuntjens onder Jans zou gaan schitteren, die is normaal juist heel goed in dat soort spelers oppoetsen en te benutten in hun kracht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren