Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘’Na het weekend weet je het’, zei Hansma. Ik heb nooit meer iets gehoord’

Laatste update:

Michel Breuer vertrok afgelopen zomer na vele jaren trouwe dienst bij sc Heerenveen. De verdediger kwam van 2004 tot 2012 uit voor de Friezen, maar ging er met een vervelende nasmaak weg. De club had hem beloofd nog terug te komen op een voorstel voor een nieuw contract, maar maakte die toezegging nooit waar. Nu vindt Breuer troost bij NEC, dat hem een tweejarig contract bood..

/

“Als ik in de schoenen van technisch directeur Johan Hansma had gestaan, had ik het anders aangepakt. Ik kreeg maar geen duidelijkheid, werd voor mijn gevoel aan het lijntje gehouden. Omdat ik ook verder moest, vroeg ik in het voorjaar eens wanneer Hansma de knoop zou doorhakken. Na het weekeinde, zei hij, dan weet je waar je aan toe bent. Ik heb nooit meer iets gehoord”, kijkt de 32-jarige Breuer teleurgesteld achterom.

Dat een deel van de fans hem nu wel mist in het Abe Lenstra Stadion doet Breuer goed. “Ze hadden me daar nog prima kunnen gebruiken, daarvan ben ik overtuigd. Ook dit seizoen had ik gewoon weer gespeeld bij Heerenveen. D e selectie is minder sterk dan vorig jaar, maar ook weer niet zó slecht. Waar dat precies aan ligt, kan ik ook niet zeggen”, aldus de verdediger. Hij speelde 236 duels in de Eredivisie voor de noorderlingen.

SC Heerenveen heeft Michel Breuer te vroeg laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Makkelijk om te zeggen heer Breuer. Al een poos was hij de zwake schakel in de Heerenveen defensie. Dat Heerenveen daarna een nog zwakkere speler gebruikt is ongelofelijk.

edit: spellingsfout

5 december 2012 om 16:27

Nou het gaat er toch niet om of hij wel of geen contractverlenging zou krijgen maar meer de manier hoe ze met hem omgaan... Iemand die 8 jaar bij je voetbalt, nooit in opspraak komt en waar je altijd op kan bouwen kan toch wel iets fatsoenlijker mee worden omgegaan..

Gewoon zeggen Michel we willen niet met je verder.. Ipv er zo om heen te draaien...

5 december 2012 om 18:26

Hansma ( de stem van Veenstra ) en Veenstra zelf moet eens hard aan gesproken worden .
Het fam gevoel raakt weg het gevoel wat Heerenveen altijd uitstraalde en het valt steeds meer op dat oud spelers na trappen richting de club . onder van der Velde en de Haan was dit totaal anders .
Inkomsten lopen hard terug spelers die graag willen spelen zijn er minder dan ooit
En dit alles straalt men ook uit naar en op het veld het speelt in de hele club

5 december 2012 om 16:54

Hij was gewoon een prima kracht in de verdediging. Niet goed genoeg voor de top maar prima op zijn plaats in de subtop/middenmoot. Ook iemand die nooit zanikte en altijd 100% gaf.
Prima speler, en zeker niet minder dan Zomer,kruiswijk en Raitalla.

Ik snap eigenlijk niet waarom Breuer nooit is geselecteerd voor Oranje. Is toch altijd een zeer constante en goede verdediger geweest.

Kom maar op met die duimpjes.

5 december 2012 om 15:50

Constant is hij zeker.....

5 december 2012 om 19:59

Ik vind hem vrij wisselend constant

5 december 2012 om 15:51

Ik vond het altijd wel een goede voor Barcelona, als vervanger voor Abidal.

Toch een der betere verdedigers in de eredivisie, wil hem wel is bij een topclub aan het werk zien, dat kan ie zeker!

5 december 2012 om 15:43

Ik hoop dat dit sarcastisch is? Vind hem juist een van de mindere verdedigers in Nederland.

5 december 2012 om 15:46

Dan moet er wat aan jou voetbalinzicht verbeterd worden, ik ben serieus!

5 december 2012 om 15:48

Ik noem er zo makkelijk 10 andere op, en dat zonder de VI seizoensgids erbij. Met de VI seizoensgids kom ik snel op 15 die minder zijn.

Maar men onderschat Breuer vanwege zijn motoriek. Het ziet er niet uit wat hij doet, maar hij is uiterst nuttig.

5 december 2012 om 15:53

Mee eens, in de tijd dat ik breuer scoutte viel me op dat de tegenstander door onderschatting slechter ging voetballen!

5 december 2012 om 15:58

Breuer is zeker een speler met potentie. Kan nog heel veel uit z'n carriere halen als hij eindelijk eens gaat leven voor de sport!

5 december 2012 om 16:03

Fyn om te zien dat er ook andere mensen zijn met oog voor goede spelers

5 december 2012 om 16:52

Je hebt Breuer gescout. Je hebt met Peter Bosz gewerkt heb je nog meer in je hoge hoed voor ons?

5 december 2012 om 18:30

Betaal jij de rekening van de ggz niet of zo man hij heeft een wendbaarheid van een dc 9 inzicht van achter uitlopen de kip
Op een plaats is hij goed maar alleen met Sibon bij hem in de buurt ........ de kantine
Een ding is goed gaat altijd voor op in strijd maar ook in de polonasse

6 december 2012 om 01:04

Komt hij weer die Breuer eerst uitlachte toen die naar Nac zou gaan en nu hij bij Nec zit is het een vrij goede speler.

Zelf vind ik Breuer gewoon een zeer degelijke verdediger voor de middenmoot/subtop.

Geen topper, maar wel iemand die SC Heerenveen nu mist.

5 december 2012 om 16:31

Helemaal met je eens. Misschien niet altijd even mooi wat hij doet, maar met zijn strijd en passie compenseerde hij dat altijd goed. Heb ook momenten gehad dat ik zeer kritisch was op Breuer, maar kom er toch redelijk op terug als ik nu zie hoe slap Heerenveen in het veld staat. Daar hadden we nu een goede aan gehad.

Na het weekeinde, zei hij, dan weet je waar je aan toe bent. Ik heb nooit meer iets gehoord”,

Dan weet je ook waar je aan toe bent.

5 december 2012 om 15:52

Na het weekend,

Dat is natuurlijk ook betrekkelijk. Het is immers nog steeds "na het weekend"...
Dus Hansma heeft hier helemaal niets gelogen.

5 december 2012 om 16:19

Eigenlijk zeurt Breuer dus enorm, want het is nu zelfs nog vóór het weekend.

5 december 2012 om 17:48

Tsjah, het klopt als een bus wat je zegt, maar je snapt zelf natuurlijk ook wel dat dit toch niet de normale gang van zaken zou horen te zijn.

Als ik zie hoe Breuer het nu doet bij NEC en Heerenveen het achterin voor mekaar heeft, dan zal Heerenveen er zeker spijt van hebben dat ze hem (makkelijk) hebben laten gaan.

Breuer valt me 100% mee. Houdt zich zowel in het centrum als op rechts goed staande en brengt ervaring. Prima aanwinst, had dat persoonlijk nooit verwacht aan het begin van het seizoen.

Daarbij denk ik dat veel mensen Breuer onderschatten vanwege zijn motoriek.

Al je er niks meer van hoort kun je het altijd nog een keer vragen ?? Overigens wel een slechte zaak van die hansma

Het gaat niet om de voetbalkwaliteiten hier, je gaat hier als club gewoon totaal verkeerd om met de mens Breur. Als je beloofd na het weekend de knoop door te hakken en nog niks van je laat horen, vind ik het niet gek als Breur zegt mazzels. Ik ga weg.

Bij zijn komst naar NEC was er veel kritiek op zijn aantrekken. Wat dat betreft heeft hij geen goed imago bij de gemiddelde voetbal volger. Maar hij is alleszins meegevallen, heeft direct een basisplaats veroverd en hoort bijna elke week bij de beteren. Echt een speler die ondergewaardeerd door mensen die hem niet wekelijks 90 minuten zien spelen.

5 december 2012 om 16:14

ook eens

Zonder grappen of grollen, maar Breuer is gewoon een matige verdediger, met een matige techniek en heeft een draaicirkel van een tractor. NEC zou het met een talent uit de eigen jeugdopleiding moeten proberen ipv Breuer die voetballend gewoon te kort komt.

5 december 2012 om 16:00

En dit heeft meneer gebaseerd op meningen van andere op samenvattingen?

5 december 2012 om 16:05

Heb Breuer nu een aantal keer live mogen aanschouwen, maar of hij is gewoon altijd dramatisch als hij tegen Feyenoord speelt, of hij is gewoon dramatisch. Ik kan alleen maar onderschrijven wat Jolle zegt, ik vind het knap wat Breuer uit zijn carrière heeft gehaald, maar ik mag hopen voor NEC dat ze een betere speler in de jeugd hebben rondlopen

5 december 2012 om 16:16

Dit seizoen in de beker was Breuer zwak, kwam omdat ie linksachter moest spelen. In 75 van de wedstrijden van Nec(die mensen die dingen het hardste roepen niet hebben gezien) was Breuer redelijk tot goed. Nec-supporters(die wel alle wedstrijden zien) kunnen dit bevestigen. Het is geen topper, maar hij doet het gewoon goed. Kijk anders voor de grap eens op het forum van Nec.

Helaas is een behoorlijk deel op deze site te beperkt om een mening bij te stellen/een eigen mening te kunnen vormen/ niet te willen oordelen op hoe iemands motoriek eruitziet/ niet willen oordelen op wat beelden of een paar wedstrijden.

"na het weekeinde, zei hij, dan weet je waar je aan toe bent"

Het moet toch ook nog weekend worden, Hansma is wel een man die zich aan zijn woord houd...
Michel Breuer is zeker een van de betere verdedigers met krullen in Nederland.

Ik wil Breuer wel eens bij PSV zien, hij is echt niet slechter dan Derijk of Marcelo en hij kan met zijn ervaring en coachende kwaliteiten zeker wat bijdragen! Ik zie het zo voor me:

Zoet
Manolev
Breuer
Derijk
Pieters
Wijnaldum
Van Bommel
Strootman
Narsingh
Lens
Mertens
5 december 2012 om 16:07

Daar heb je wel gelijk in, alleen heeft dat meer met Marcelo en Derijck te maken dan met Breuer.
Ook Wisgerhof, Swinkels, Zomer, Rienstra, Wuytens, vd Pavert, van Eijden, Seip, van Peppen, Opdam en Danilo zouden niet uit de toom vallen, puur als je het zoals jij bekijkt.

5 december 2012 om 16:13

Oneens, ik weet niet of jij wel eens voetbal kijkt maar ik volg NEC altijd op de voet en ik zie dat Breuer echt 1 van de beste verdedigers in Nederland is! Zoals hij laatst die bal van de lijn kopte zo kan hij dat alleen!

5 december 2012 om 16:33

Sarcastisch right ?

Als hij 1 van de beste is, dan wat zijn verdedigers zoals alderweireld, kashia, kalas, douglas, Bmi, de vrij etc allemaal wel niet ? Europese top niveau of wat... ? -_-

Breuer is gewoon een goede verdediger voor zijn leeftijd, maar geen super geweldenaar(voor NL begrippen) of iets dergelijks.

5 december 2012 om 16:59

De wijze waarop Douglas zijn man elke wedstrijd weer laat lopen zal je bij Breuer niet zo snel zien. Door zijn uitstraling is het nooit echt wat geworden met hem maar dat hij kwaliteiten heeft is wel duidelijk!

Op een 1 of andere manier speelde hij er toch altijd. Gezien de slappe verdediging nu hadden ze hem inderdaad nog wel kunnen gebruiken met z'n ervaring. Niet netjes gedaan in elk geval...

Zo omgaan met iemand met 200+ wedstrijden voor de club lijkt me geen goede manier.
Bruikbare speler niet zo slecht als wordt gezegd.

Aardige verdediger voor een club in de middenmoot, maar komst simpelweg te kort voor de echte (sub)top van NL,

Nec is een goede club voor hem en hij is ook gewoon een nuttige speler voor Nec met al zijn ervaring.

5 december 2012 om 16:40

Helemaal mee eens. Dit stukje relativisme mist een behoorlijk deel van de bezoekers van Voetbalzone. Breuer is geen topper, nooit geweest en zal dat ook nooit meer worden. Maar vorig jaar hield hij zich bij Heerenveen linksachterin al redelijk staande. En voor een team als NEC dat tegen de subtop aanschurkt(maarja, wat is eigenlijk subtop dezer dagen, Ajax, Psv, Twente, Vitesse en Feyenoord vind ik allemaal top, daarachter komen al Utrecht, Nec, Heracles enz.) is Breuer met zijn kwaliteiten en ervaring een prima aanwinst. Hij heeft ook best goede verdedigers naast hem staan, ondanks dat NEC nog wat te makkelijk tegengoals krijgt voor de plek waar we nu staan en ook willen blijven staan.

Iedereen heeft het maar over het gemis van de aanvallers, maar Breuer wordt ook zeker gemist! Nooit zeuren, altijd 100% inzet en geeft nooit op. Als SCH supporter had ik hem er nog graag bij gehad. Hij bewijst nu bij Nec, dat Hansma en consorten een fout hebben gemaakt. Alleen maar mooi, dat hij het zo goed doet bij Nec.

Sinds het vertrek van Riemer hebben we alleen maar directies gehad die de club in de problemen helpen. Dit is dan weer het kenmerk van de huidige directie. Veel praten, niets doen. Als je zo omgaat met een speler die acht jaar voor je club is uitgekomen dan ben je een lafbek. Al sinds april hebben Veenstra en Hansma veel praatjes over versterkingen en ook al vanaf die tijd komen verhalen naar buiten over hoe waardeloos deze twee heren omgaan met clubmensen en spelers. De sanering is voltooid, Veenstra wegwezen! Hansma heeft de kans gehad maar grondig gefaald in de omgang met spelers en zijn transferbeleid. Wegwezen dus. Falen kunnen we ons niet meer veroorloven, het stadion is in geen vijftien jaar zo leeg geweest als dit seizoen. Tijd voor actie, tijd voor goede mensen!

Breuer is gewoon een baas!

Breuer, cultheld _o_

Nooit klagen, altijd werken. We missen hem ja, we hebben nu 4 verdedigers die niet met passie spelen. Geen strijd leveren en allemaal heel laks spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren