Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

MVV Maastricht strikt ‘dynamische middenvelder’ Holtby

Laatste update:

Joshua Holtby gaat aan de slag bij MVV Maastricht. De 22-jarige aanvallende middenvelder heeft een goede indruk gemaakt tijdens zijn proefperiode en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor een half jaar met een optie op een extra seizoen. Holtby zat sinds begin januari zonder club.

De broer van Hamburger SV-middenvelder en voormalig Duits international Lewis Holtby was transfervrij sinds zijn vertrek bij Alemannia Aachen. Hij voetbalde ook nog voor Wegberg-Beeck, SV Rödinghausen en Borussia Mönchengladbach.

Prof begint eigen restaurant: ‘In de KKD verdien je geen tonnen’

Voetbalzone had in december een interview met Hawbir Moustafa, back van MVV. Je kunt dat verhaal hier teruglezen.Lees artikel

“Joshua is een dynamische middenvelder die we op verschillende plekken kunnen posteren”, reageert trainer Ron Elsen. “Hij heeft drive, een goede trap en een actie in huis. Met de Duitse opleiding die hij genoten heeft, beschikt hij over een hele stabiele basis en heeft hij ook de vechtersmentaliteit meegekregen die in een ploeg als MVV onmisbaar is.”

Voor de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie is Holtby de eerste aanwinst van deze transferperiode. De Sterrendragers hervatten de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente, dat vierde staat in het op een na hoogste niveau van Nederland.

Een goede aanwinst voor MVV Maastricht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zal het maar zeggen, ik dacht aan Lewis. Daarom klikte ik op het artikel. Wist niet eens dat hij een broer had.

10 januari 2019 om 19:08

Dat is ook precies waarom ze nu juist weer wel de naam van de speler in de titel zetten.

Hmmm. Had liever iemand gezien die doelpunten maakt. Maar ik laat me verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren