Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho wilde ons niet ontmoeten omdat hij al een andere club heeft gekozen’

Laatste update:

Olympique Lyon begon nog met hoge verwachtingen onder de nieuwe trainer Sylvinho aan het nieuwe seizoen. Een paar maanden later staan les Gones echter op een teleurstellende veertiende plek in de Ligue 1 en is de oefenmeester alweer de laan uitgestuurd. Lyon gaat nu op zoek naar een nieuwe trainer die beter bij de filosofie van de club past.

“Ik kende hem niet voordat Juninho (technisch directeur, red.) mij over hem vertelde”, laat voorzitter Jean-Michel Aulas weten over Sylvinho in gesprek met RMC Sport. “Zijn defensieve stijl heeft een destabiliserend effect gehad op het normaalgesproken zo aanvallende spel van Lyon. We hebben een fout gemaakt, maar over het algemeen maken we dezelfde fout niet nogmaals.”

Juninho had een grote rol in de aanstelling van zijn landgenoot, maar Aulas laat weten dat de technisch directeur ook nauw betrokken zal zijn bij de zoektocht naar diens opvolger: “Het klopt dat het Juninho was die de beslissing nam om van trainer te veranderen, hij dacht hier zelfs al eerder over na. Hij zal op dezelfde manier de verantwoordelijkheid blijven nemen voor het voetbalbeleid… Hij is een jongen die voetbal ademt.”

“Voor mij is het ook een verrijking om naast hem te werken. In de eerste wedstrijden zag hij al een aantal problemen. Hij is ook degene die de beslissing heeft uitgelegd aan Sylvinho.” Lyon is inmiddels druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe trainer en onder meer de naam van José Mourinho passeerde de revue. De Portugees is echter geen haalbare optie, zo bevestigt Aulas: “We hebben elkaar een aantal behoorlijk vleiende sms’jes gestuurd, dat was mooi voor iedereen. Hij heeft echter ons voorstel om elkaar te ontmoeten niet geaccepteerd omdat hij al voor een andere club heeft gekozen.”

Had jij José Mourinho een goede trainer gevonden voor Olympique Lyon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Klagen over defensieve stijl en dan bij Mourinho uitkomen, de voetbalwereld blijft me verbazen.

10 oktober 2019 om 13:50

Mourinho is vrij pragmatisch en speelt een stijl afhankelijk van het materiaal wat hij heeft. Bij Madrid had zn team op een gegeven moment meer dan 100 competitiedoelpunten. Hij kan dus prima aanvallend spelen als hij het materiaal heeft.

10 oktober 2019 om 13:54

Ik wist dat dit antwoord ging komen maar blijf het onzin vinden. Dat er in 1 seizoen een uitschieter naar boven is maakt hem nog geen aanvallende coach. En zelfs in dat jaar bij Madrid speelde ze niet dominant aanvallend voetbal, wel dodelijk in de omschakeling. Mourinho is nog steeds een coach die eerst denkt aan de 0 houden en doelpunten maken als stap 2 ziet. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waaruit dat defensieve denken blijkt, meer voorbeelden dan van aanvallende intenties in ieder geval.

10 oktober 2019 om 14:29

Dat valt wel mee. Meeste mensen kennen hem van topwedstrijden in de champions league en haten hem sinds hij met 10 man met inter de toen sterkste Barcelona ooit uitschakelde door de bus te parkeren. Ze vergeten dat inter de wedstrijd ervoor Barcelona van de mat speelde en 3-1 won. Vervolgens met real Barcelona in 3 jaar tijd wist te neutraliseren. De meeste mourinho haters zijn daarom ook vaak de Barcelona fans.

10 oktober 2019 om 14:37

Met Inter zijn ze destijds met behoorlijk wat geluk doorgekomen, dat vergeet alleen iedereen. En ja ze stonden inderdaad in handbal opstelling, dat deed ie met Madrid ook altijd tegen Barca na die 50- vernedering in Nou Camp. Dat "neutraliseren" was inderdaad als het grote Real met 3 Cvm's spelen, dan speel je dus met 8 defensief ingestelde spelers, rest my case!

10 oktober 2019 om 15:17

@soccer1000 niet alleen met Inter. met Chelsea was het nog erger. toen speelde William zelfs een keer als 2e linksback en kwam Torres als enige op de helft van de tegenstander. dat was toen tegen Atletico dat dit anti voetbal gelukkig afstrafte

10 oktober 2019 om 15:19

@rodg helemaal mee eens. als je toen het grote Real zag spelen tegen Barca was dat ronduit schandalig. die stonden gewoon met 10 man op hun eigen helft alsof ze tegen degradatie aan het strijden waren

10 oktober 2019 om 15:52

Dat was idd gewoon countervoetbal. Maar wel heel entertaining moet ik eerlijk bekken. Ik vond dat leuker om naar te kijken als dat 20 min rond de middellijn tikken wat Barca toen deed

10 oktober 2019 om 15:58

Ik zal die counter tegen Ajax nooit vergeten, binnen 10 seconden en 3 of 4 keer raken aan de andere kant van het veld en ineens lag hij er in. Verschrikkelijk voor mij als Ajacied in het stadion, maar wel spectaculair.

10 oktober 2019 om 16:21

Kan je nagaan hoe geniaal dat was dan. Van 2-6 en 5-0 vernederingen naar de situatie dat Barca binnen een week 2x vernederd werd in zn laatste seizoen. De tweede keer stelde hij doodleuk een b team op, dat alsnog barca over de knie legde.Dan is idd het enige wat je nog kan doen huilen over verdedigend voetbal. Oh en de welbekende " de jeugd stroomt niet door" natuurlijk!

10 oktober 2019 om 14:52

Hahaha inderdaad. Afwachtend counter voetbal van Mourinho en dan klagen over de defensieve speelstijl van de net ontslagen coach.

Al een ander club gekozen? Dus misschien mou al sneller terug dan we denken. Ben benieuwd of hij van ze fouten geleerd bij united en of hij nieuwe ideetjes heeft bedacht over ze spelopvatting. Alleen mensen met een united pyjama willen hem niet terug zien in het voetbal want die man is een echte prijzenpakker en is een genie in counter-voetbal maar ook iemand die ijskoud kan zijn natuurlijk.

Hij heeft dus waarschijnlijk al een club gekozen. Veel trainerswissels binnenkort denk ik dan want de clubs die in verband met hem staan hebben op dit moment nog een trainer. Hopelijk krijgt Poch gewoon nog de tijd, alle fans staan gewoon achter hem namelijk.

10 oktober 2019 om 14:24

Denk je niet dat Poch misschien wel nu naar Real Madrid zal willen? Hij krijgt namelijk wel wat steun van Levy, maar in mijn ogen niet in de mate waarin hij het zelf wil. Ndombele is echt een topaankoop (ben er helaas jaloers op), maar andere zaken gaan toch minder voortvarend. Lo Celso is degelijk. Vertonghen, Alderweireld en Eriksen lopen straks gratis de deur uit. De backs zijn niet je van het.

Spurs had een geweldig fundament, alleen is het daarop uitbouwen en doorselecteren nog niet echt van de grond gekomen in mijn ogen. Dat zal Poch wel steken lijkt mij.

10 oktober 2019 om 14:38

Lo Celso heeft amper gespeeld wegens blessures en Sessegnon nog helemaal niet. Hij wilt voorlopig graag blijven als het aan hem ligt nog jaren heeft hij gezegd. Levy zal hem steun geven 100%. Het gaat aankomen op januari en hoe Poch alles op de rit krijgt. Als hij zelf geen zin meer heeft en Real is vrij dan zal hij vast gaan maar zie hem niet vertrekken tijdens dit seizoen tenzij hij dus zelf opgeeft maar dat doet hij niet snel.Overigens mogen Vertongen en Alderweireld gratis gaan hoor als ze maar vervangen worden. Eriksen zal denk ik in januari voor een sale prijs vertrekken, genoeg concurrentie dus als een club hem wilt hebben is dat de kans.

10 oktober 2019 om 16:09

Kan mij niet voorstellen dat ze Poch eruit gooien. Die heeft te veel bij Spurs neergezet om hem geen minder seizoen te gunnen. Het is eerder knap dat hij zolang met dezelfde spelers heeft kunnen presteren. De koek met deze selectie is op, maar daar krijgt zijn opvolger ook mee te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren