Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho sluit spectaculaire terugkeer naar Madrid uit: ‘Het is niet waar’

Laatste update:

Carlo Ancelotti wil bij Real Madrid blijven, maar het is nog maar de vraag of de veeleisende clubleiding de Italiaan aanhoudt als kapitein op het schip. Een jaar zonder hoofdprijzen is voor de Spaanse supermacht simpelweg een mislukt jaar en volgens de Spaanse voetbalexpert Guillem Balague heeft Real Madrid al met vier kandidaten gesproken. José Mourinho zou een van die kandidaten zijn, maar dat is volgens de manager van Chelsea niet waar.

/

Mourinho, die na afloop van vorig seizoen vertrok uit Madrid, heeft volgens journalist Balague contact gehad met voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid. “Ik heb Pérez gebeld, maar het is niet waar dat hij me de baan van hoofdtrainer heeft aangeboden”, reageert Mourinho tegen Marca.

“Ik heb de voorzitter gebeld om hem te feliciteren met de overwinning van de basketballers van Real Madrid in de Euroleague. Ik weet wat dat voor hem betekent”, aldus Mourinho, die zegt dat hij het plan heeft om gewoon bij Chelsea te blijven. Julen Lopetegui, Jürgen Klopp en Rafael Benítez zijn volgens Balague de andere coaches die benaderd zijn door Pérez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou toch mooi zijn als Ancelotti blijft, als dat niet zo is zie ik graag Klopp als nieuwe trainer.

19 mei 2015 om 17:17

Kloppt niet wat je zegt. Waarom wil je Klopp, omdat die zo'n lekker seizoen heeft gedraaid bij Dortmund?!

19 mei 2015 om 17:24

Klopp heeft 1 seizoen minder gedraaid en is gelijk niet goed genoeg? Ja sarcasme heb ik snel door. Ik vind klopp weldegelijk een goede trainer voor real, maakt spelers beter en is niet bang om veddetes buiten de eerste 11 te laten. De beste spelen, dat zag je bij dortmund ook, alleen zijn magie is uitgewerkt dus hij gaat nu met een opgeheven hoofd via de voordeur naar buiten.

19 mei 2015 om 17:26

Je zegt zelf als dat zijn magie is uitgewerkt, hij kan dus over zijn top heen zijn. Zou een slechte zet van Real zijn.

19 mei 2015 om 17:33

Nieuwe spelersgroep nieuwe magie. Ook mourinho houdt het niet ergens 5 jaar vol

19 mei 2015 om 17:50

Mourinho is naar mijn mening de allerbeste aller tijden. Heeft het overal laten zien en kan een team zodanig manipuleren dat de tegenstander geen kans maakt bij voorbaat. Beheerst het vak tot in de puntjes en kan ook vies spel spelen als het moet met geheime tactieken en gebaren die voor het normale publiek altijd een raadsel zullen blijven.

19 mei 2015 om 17:55

Geheime tactieken ? Wat moet ik me daar van voorstellen ? De bal in de 67e minuut uitschieten op de tegenstander zn helft om vervolgens vol druk te zetten ? Over je eigen benen heen struikelen om de tegenstander in de war te brengen ? Let aub uit! Ik ben benieuwd!

19 mei 2015 om 17:56

Aller beste aller tijden... Mourinho speelt anti voetbal en maakt het voetbal daarmee kapot. Als hij verliest dan doet hij dat op een walgelijke wijzen.

Dan vind ik pep of Heynckes of cruijf mensen die het voetbal veranderds mooier

19 mei 2015 om 17:58

Ze zijn niet voor niets 'geheim'! Alleen de meester zelf zou dit je uit kunnen leggen.

19 mei 2015 om 18:18

@ spzOut: wat heeft hij bij real laten zien dan? Bar weinig..

19 mei 2015 om 18:53

Dan had hij toch beter een van zijn geheime tactieken gebruikt om door te stoten in de CL. Of waren zijn geheime tactieken net met vakantie? Ik volg niet ...

19 mei 2015 om 19:07

Mourinho zijn filosofie is dat je het spel aan moet passen op de spelers die je hebt. In de CL heeft hij zijn spel teveel aan moeten passen door het gebrek aan goed spelersmateriaal.

19 mei 2015 om 19:24

Spzout, was het Klopp niet die Mourinho 2/3 jaar geleden de CL uitgooide? En hoezo had Mourinho het spelersmateriaal er niet voor? Hij had nota bene 1 van de 2 beste spelers ter wereld? En niet vergeten de 14 andere die hij had, inclusief bank. Dus dat is onzin om het op spelers materiaal te gooien. Ik zelf vind Mourinho best overschat. Hij speelt gewoon ordinair counter voetbal, maar dan met fantastische spelers. Omdat hij te onzeker is om de topwedstrijden in te gaan met een aanvallend team, we zagen allemaal wat er gebeurde in de El Classico's.

19 mei 2015 om 19:50

@ troy

Wat gebeurde er in de classico's dan... Bedoel je toen barca onderuit ging tegen een b elftal van real? Verklaar je nader...

19 mei 2015 om 19:52

Babymongo

Hoe weet jij dat mourinho het niet 5 jaar volhoudt? Hij heeft nooit lnger dan 5 jaar bij een club gezeten. Dus waar die conclusie.

19 mei 2015 om 19:58

Mourinho is een goede trainer naar de beste allertijden laat ne niet lachen.
Deze man kan een verdediging opzetten en daar nog een bus voor.
Zodra hij zijn kwaliteiten voor mooi aanvallend voetbal ga ik misschien mijn mening herzien.

hij heeft de basis gelegd van dit real madrid. daar profiteert carlo ancelotti van. geweldige coach is mourinho. zou hem zo graag terug zien,want zijn gedrag is ook nou erg verbeterd, hij heeft van real een team gemaakt die structureel ver komt in de c.l. voor mourinho zijn tijd vloog real madrid er vroeg uit in de c.l.

19 mei 2015 om 17:21

Real Madrid was onder Mourinho een countermachine. Nu domineren ze tegenstanders. Mourinho heeft daar de basis dus niet voor gelegd.

Een terugkeer zou dan ook niet spectaculair zijn, gewoon een grote teleurstelling.

Ancelotti moet blijven.

19 mei 2015 om 17:29

Nou ja onder Mourinho was het ook domineren, alleen bij een voorsprong was het achteruit leunen. Ik wordt echt gek van die doelloos rond tikken, en weinig kansen creëren.onder Mourinho creëerde Real heel veel kansen. Ik mis het vlijm scherpte counter voetbal toch wel. Nogmaals Ancelotti profiteerde van het werk van Mourinho.

19 mei 2015 om 17:36

Mourinho is de slechtst presterende coach in de geschiedenis van real die minstens 3 jaar coach is geweest. Geen enkele andere trainer heeft zo weinig prijzen gepakt in 3 jaar bij real

19 mei 2015 om 17:56

Mourinho is met Real kampioen geworden met een record aantal punten Barcelona was nergens te bekennen.
Zelfs de beste Barcelona aller tijden kon geen kampioen worden met zoveel punten.
Verder vergeet je dat Mourinho bij Real kwam toen Real in crisis zat.
Hij had Real veel verder kunnen brengen dan Ancelotti.
Ook de enige coach die allang door had dat Casillas Real alleen zwakker maakt.

19 mei 2015 om 18:13

Okay 1x kampioen (= jaar tijd) met een record aantal punten. Wat nog meer???? Ancelotti La Decima en nog 1 jaar te gaan. Mourinho ......

19 mei 2015 om 18:55

Let niet op hem q7-porto is een Mourinho en CR7 fanboy. Barcelona was nergens te bekennen volgens hem, terwijl ze 2 keer kampioen zijn geworden toen Mourinho daar was hahah wat een trieste guy.

19 mei 2015 om 19:53

Babymongo

Wat een onzin klets jij? Mourinho de slechtste in 3 jaar tijd...???? Zet alles in perspectief.

19 mei 2015 om 20:24

@blink182
ja das toch echt zo... Als je naar het aantal prijzen kijkt he.
Heel knap dat je met zoveel punten kampioen wordt, maar ze waren liever 3x met 90 punten kampioen geworden dan maar 1x met zoveel.

@q7 je weet zelf ook dat mourinho niet langer kon blijven bij real, tenzij hij de halve spelers groep er uit zou doen.
En real had helemaal geen slechte spelersgroep en kijk eens naar de nieuwe spelers die onder mourinho gehaald zijn. Dat pakte ook niet allemaal even goed uit.

Daarnaast is er geen train er die de afgelopen 10 jaar zoveel geld heeft uitgegeven als mourinho.

Natuurlijk is het een goede coach en natuurlijk heeft hij veel gewonnen, maar overdrijven is ook een vak

19 mei 2015 om 21:27

Ja want 3 x kampioen worden doe je effe zomaar met een Barca dat de best ploeg ooit had.

19 mei 2015 om 23:35

Ligt eraan wat je mooier vind om naar de kijken. De tot in perfectie geregiseerde counters vind ik persoonlijk prachtig. Het past perfect bij BBC. Zoals een paar posts hierboven al werd gesteld, Mourinho weet het systeem dat hij speelt precies op zijn spelers te baseren. Daarom is hij de beste allertijden. Hopelijk keert hij terug!

20 mei 2015 om 11:27

Record aantal doelpunten (121)
record aantal uit overwinningen.
Record aantal uit doelpunten.
Een einde gemaakt aan de heerschappij van wat jullie de beste team ooit noemen.
Overwicht in de Classicos

Hij weg, Iker blij, Barca blij, de pers blij. Real een jaar hun beste wil getoond en toen.....flop, flop, flop en Barca weer aan top.
En weer iedereen in Nederland en Catalunia blij.

Mourinho is de schrik van alles wat Catalunia ademt.

20 mei 2015 om 12:52

Weet je wat? Eigenlijk is alles wat er nu over Mourinho gezegd is zo ongeveer waar. Maar waar het nu om gaat is of het beter zou zijn om hem terug te halen ten koste van Ancelotti.

Ik denk dat het voetbal onder Ancelotti erg leuk is om naar te kijken. Echter sluipen er soms wel voorspelbare patronen in, is er een gebrek aan concurrentie op veel plaatsen in het elftal, en is het soms wat roekeloos geweest door het verdedigend wel erg kwetsbaar neer te zetten. Al is dat laatste een gevolg van het gebrek aan goede controleurs. De problemen die er zijn kunnen simpelweg worden opgelost door de selectie beter te maken.

Deze spelers zou ik halen:
De Gea
Danilo (komt al)
Lars Bender
Hazard
Negredo

Al zou ik wel graag meer willen weten over Lars Bender, hij was de afgelopen jaren goed vind ik maar hij is een beetje out the picture bij mij.
Negredo noem ik omdat hij net als Benzema goed kan meevoetballen. Onderschatte spits.

Deze spelers zou ik verkopen:
Navas
Arbeloa
Khedira
Chicarito

Dus Illaramendi en Jesé zou ik laten blijven. Illaramendi heeft het slecht gedaan maar ik zag de afgelopen tijd toch verbetering, snellere passing, meer inzet, beter in de duels. Misschien komt hij er toch wel. Jesé zou ik gewoon laten blijven omdat hij nog zo jong is en de spoeling voorin toch vrij dus is vind ik.

Waarom zou je trainer willen worden van real, tuurlijk het geld en een van de grootste clubs ter wereld maar je kan het volgend mij nooit goed doen haha

Mou komt echt niet meer naar madrid. Eerst moest ie alleen tegen messi en Barcelona nu moet hij tegen MSN en Barcelona haha.

Mourinho hoe ik niet meer terug te zien bij real, heeft het imago toch schade aangebracht gedurende zijn periode daar. Ancelotti moet gewoon blijven hij heeft real veel goeds gebracht, een kalme man zonder rare fratsen naar de media, je moet hem niet afrekenen op 1 slecht seizoen.
Wel een mooi gebaar dat Mou heeft gebeld naar Perez om hem te feliciteren.

19 mei 2015 om 17:25

Imago schade? Dat valt wel mee. Hij maakt Van Real wel een hecht team. Mourinho maakt Real wel kampioen pakte de Copa en de C.L had hij pech, maar dat was een kwestie van tijd dat Real de C.L ging pakken. Carlo profiteerde gewoon van de basis dat Mourinho legde.

19 mei 2015 om 17:31

Dat is heel genereus van je, de tactische blunders van Mourinho in de Champions League omschrijven als pech.
Zal hem goed doen.

19 mei 2015 om 17:35

Ja eruit liggen door penalty,s door Bayern is pech ja.

19 mei 2015 om 17:41

Hij heeft wel degelijk het imago van real geschaad met rare uitspraken en vreemde fratsen en ruzie binnen de selectie en club leiding, hij had een hecht team gemaakt maar in zijn laatste seizoen was het team niet meer zo hecht je voelde gewoon de spanningen in de selectie. Toen Carlo kwam nam hij het gelijk over door weer de rust terug te brengen in de club, veel spelers hebben het ook gezegd dat toen Carlo kwam hij door zijn karakter de rust bij de club heeft terug gebracht. Onder Mourinho verloor real ook veel sympathie van de neutrale voetballiefhebbers, Mourinho droeg de naam van de club en hij heeft zich door zijn gedrag en het voetbal dat hij real liet spelen niet populair gemaakt, toen ancelotti kwam zag je dat mensen weer meer sympathie kregen voor real mede door het karakter van Carlo en het voetbal dat hij in de ploeg bracht.

Mourinho een geweldige coach misschien wel de beste ter wereld,en zal vast als mens ook een geweldige kerel zijn, maar ik hoef hem niet meer bij Real te zien om eerlijk te zijn.

20 mei 2015 om 11:31

Man zwets niet.
Real heeft de CL niet gepakt omdat beide halve finales tegen Bayern en tegen Dortmund zich rondom de Classicos tegen Barca afspeelden. Daar heeft vooral de reeds kampioen Bayern van geprofiteerd.
Daardoor waren beide Spaanse clubs versleten.

Jammer, als Barca-supporter had ik hem graag zien terugkeren. De ultieme garantie dat niet het maximum uit de Realselectie zou worden gehaald. Alleen zijn oorlogsvoering in de classico's zou ik dan niet missen.

Van die andere namen lijkt de huidige Porto-trainer me de beste optie. Klopp past niet bij Real en Benitez vind ik nou ook niet echt een topper.

Allerbeste voor Real zou gewoon een verlengd verblijf van Ancelotti zijn maar het lijkt me onwaarschijnlijk dat dit een serieuze piste is voor Perez.

19 mei 2015 om 17:52

Lopetegui heeft een Barcelona verleden.
Real gaat hem echt geen contract aanbieden.
En Lopetegui heeft nog veel te leren bij Porto.

19 mei 2015 om 17:57

Dat was in het verleden geen probleem voor Real ; voor de vuist weg : Laudrup, Ronaldo, Figo, zelfs Mourinho,... Allemaal waren ze bij Barcelona gepasseerd alvorens Real aan te doen.

Het wordt tijd voor Zizou, echt iemand die bij Real Madrid past en hij heeft de nodige ervaring opgedaan door toptrainers te assisteren.

19 mei 2015 om 18:09

Ik zou Carlo houden... Ik zie geen andere trainer voor Real.. gewoon een dip op het verkeerde moment in het seizoen ... Eerste helft waren ze de beste ..

20 mei 2015 om 11:36

Zizou heeft een jaar als een mummie naast de andere mummie op de bank gezeten.
Vermoedelijk taktisch twee nullen. Van Ancelotti weten we dat nu zeker.
ik heb nog die uitwedstrijd vorige seizoen tegen Dortmund voor ogen, toen de geblesseerde Ronaldo het niet langer aan kon zien, opstand en aanwijzingen begon te schreeuwen naar zijn medespelers.
De twee "coaches" zaten erbij en keken ernaar maar wisten niets in te brengen.
Zizou heeft dit jaar ook niets gebracht bij Castilla.
Een goede voetballer is nog geen garantie voor een goede coach.

Een club als real heeft deze trainer niet nodig , speelt laf en te verdedigend .
Laat hem lekker in Italie gaan trainen daar hoort hij thuis .

Ancelotti moet gewoon blijven. Het was meer pech en blessures op de verkeerde momenten dat we geen hoofdprijzen hebben kunnen pakken.

Modric geblesseerd en geen waardige vervanger. Isco te aanvallend, Illa en Lucas Silva te onervaren/jong.

Tegen Atletico Ramos en Pepe geblesseerd waardoor onze verdediging gatenkaas was en we een pak slaag kregen.

Wat Real Madrid moet doen is Ancelotti behouden en een LB en een nr. 6 kopen. Dus een verdedigende middenvelder.

Ik zou zelf voor Azpillicuata of Alaba gaan voor de LB positie. En ik zou voor Javi Martinez gaan als controleur, voordeel van Martinez is ook dat hij als back-up voor de centrale verdediger ook kan fungeren. Dit zal vele miljoen kosten, dus daarom Marcelo en Bale verkopen.

Iker
Danilo/Carva
Pepe/Varane
Ramos/Varane
Alaba/Coentr
Modric/Isco
Javi Martine
Kroos/Isco
James/Isco
Benzema
Ronaldo/Isco

En natuurlijk zijn er een hoop fans van Ancelotti.
Lekker makkelijk voor de tegenstander om te weten hoe Real speelt. (4-3-3)
Met als enige uitzondering 3x Ramos op middenveld (4-4-2) afgekeken van Mourinho.
2x mislukt 1x gelukt. Pff wat een variatie. En wat een taktisch vernuft die man.

In ieder geval zal Iker zijn stinkende best doen om hem te behouden. Daarvoor beschikt Iker ook over de meerderheid van de Spaanse pers.
En ook in Catalunia is Ancelotti zeer geliefd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren