Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Laat Ibrahimovic de kwartfinales spelen, hij verdient het’

Laatste update:
/

Voor José Mourinho en Chelsea zit de deelname aan de Champions League er dit seizoen op. De club uit Londen was ook woensdagavond niet opgewassen tegen Paris Saint-Germain, dat zich op basis van het tweede uitdoelpunt bij de laatste acht van het Europese miljoenenbal schaarde. Mogelijk kan PSG in de komende duels niet over Zlatan Ibrahimovic beschikken; hij kreeg in de 31e minuut een rode kaart voor een vermeende charge op Oscar.

Televisiebeelden wezen uit dat de beslissing van Björn Kuipers overtrokken was; het betrof een gewoon duel om de bal. “Laat Zlatan gewoon de kwartfinales spelen, hij verdient het”, erkende Mourinho na afloop. Collega Laurent Blanc sloot niet uit dat PSG de rode kaart van de Zweed gaat aanvechten. “Ik heb de beelden nog niet kunnen zien. Maar er is een commissie die daarover gaat en ik hoop dat ik over hem kan beschikken”, zei de Fransman.

/

Mourinho kreeg de vraag of David Luiz ook niet met rood van het veld had gemoeten. Dit naar aanleiding van zijn vermeende elleboogstoot jegens Diego Costa. in het strafschopgebied. “Ik heb die elleboog niet gezien. Maar hij is door de UEFA tot man of the match uitgeroepen. Hij speelde zeer, zeer goed en ik denk niet dat hij een elleboogstoot heeft gegeven als hij naderhand tot man of the match is uitgeroepen. Het zou fair zijn als David wordt geschorst, als het inderdaad een elleboogstoot was, en Zlatan niet.”

Mourinho vond dat Chelsea hoe dan ook een strafschop had moeten krijgen, toen Diego Costa door Edinson Cavani werd gehaakt. “Dat was een duidelijke penalty. Het is geldverkwisting om officials op de achterlijn te hebben staan. Over het algemeen doen ze niets. Als ze daar alleen staan om te kijken of de bal wel of niet over de doellijn is gegaan, kun je beter voor doellijntechnologie gaan. Dat is veel beter. Als je op een afstand van tien meter niet kunt zien dat het een strafschop was, zonder dat er iemand voor staat, dan is het een verspilling van tijd en geld.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht. Wanneer krijgen we te horen dat hij niet geschorst word. Als dit wel gebeurd dan is dat echt slechtste beslissing ooit.

12 maart 2015 om 08:08

Ik hoop het ook, alleen zou het niet veel uitmaken of Ibra mee doet of niet. Misschien is het zelfs beter voor PSG. Ik vind het een geweldige spits, maar op dit toneel is hij verre van beslissend.
Waar ik enorm blij mee ben is dat Chelsea en Mourinho er nu al uit liggen. Nu zullen ze geen CL-avonden meer verpesten!

12 maart 2015 om 08:37

Ibrahimovic is een big game chocker. Hij vaalt structureel in de KO fase van de CL. Zlatan is een zelfverklaard vedette die te laf is om achteraf een overwinning te vieren met zijn collega's wanneer zij zonder hem de overwinning halen. Nee hem hoef ik niet meer te zien. Maar goed, voor veel metroseksuelen blijft hij natuurlijk een eindbaas. Of baas.

12 maart 2015 om 08:39

Ibrahimovic is een big game chocker. Hij faalt structureel in de KO fase van de CL. Zlatan is een zelfverklaard vedette die te laf is om achteraf een overwinning te vieren met zijn collega's wanneer zij zonder hem de overwinning halen. Nee hem hoef ik niet meer te zien. Maar goed, voor veel metroseksuelen blijft hij natuurlijk een eindbaas. Of baas.

12 maart 2015 om 09:17

Hij mag het veld volgens mij niet meer op met een rode kaart, dus als hij het mee wilt vieren moet dat binnen. Verder vind ik het wel een vedette, hij heeft zat laten zien dat hij wel doorslaggevend is en een dragende speler!

12 maart 2015 om 09:55

@mixp

Ibrahimovic is altijd belangrijk, al is het maar om de focus van de verdedigers af te leiden. Rara uitspraak PSG is beter met Ibrahimovic

12 maart 2015 om 10:09

Ibrahimovic heeft nog nooit een ko fase tegen een grote club beslist.

12 maart 2015 om 10:20

Voor alles is een eerste keer. En dat falen in grote wedstrijden is zo'n achterhaald verhaal. Als je daar nu nog weer over begint zit je frustratie tegen Zlatan wel heel diep en begint het een beetje zielig te worden..

12 maart 2015 om 11:42

@ Matthaus;

Dat Ibrahimovic nog nooit een winnend doelpunt in de KO fase van de CL heeft gemaakt zegt niets over zijn kwaliteiten. Hij kan wel de beslissende assist geven en op die manier ook belangrijk zijn. Of zijn mede-ploeggenoten de ruimte geven door zelf gaten in te duiken en ga zo maar door.

Ik ben wel van mening dat een speler als Ibrahimovic het spel kan vertragen en soms inefficiënte beslissingen kan maken, zoals een Ronaldo dat in zijn beginjaren bij Man United deed of een Ronaldinho bij Barça.

Zlatan is een fantastische voetballer die in elke topcompetitie met zijn team kampioen is geworden (engeland daargelaten omdat hij daar niet heeft gespeeld), en verdient wel wat meer respect vanuit jouw kant vind ik. Hij heeft vaak genoeg belangrijke wedstrijden beslist en is en speler van absolute waarde, in elk team.

12 maart 2015 om 11:49

Kopiëren en plakken en in alle topics Zlatan zwart maken als doel hebben is ook een trieste bedoeling naar mijn mening.

OT: kuipers beoordeeld dit in 1 sec, ik dacht ook direct aan rood, ik irriteer me eerder aan het theater van Oscar. Tegenwoordig doet iedereen het dus ook daar kun je het zijne van denken. Luiz top pot gespeeld, had wel rood moeten hebben evenals Costa.

12 maart 2015 om 13:37

maar het is wel zo. Zijn gewoon feiten. Ken hij (matthaus) toch niks tegen doen

12 maart 2015 om 13:59

Matthaus. Wat een ongelooflijk onvolwassen reactie van je. Ook nog eens het feit dat je dit kopieert en plakt bij andere topics. Laat iedereen toch in zijn waarde ipv iedereen meteen maar metroseksueel te noemen. Reageer je frustraties maar over je vriendin af ofzo.

Over dat laatste heeft hij helemaal gelijk natuurlijk. Je kan die twee idioten bij de achterlijn gewoon weglaten. Want, als ze wel eens iets waarnemen, durven ze meestal toch niet te vlaggen omdat ze bang zijn voor lul te staan. Terwijl ze dat toch al doen..
Gewoon doellijntechnologie, zoals die zich in de Kuip bewezen heeft!

Wat hij zegt over Zlatan, ach, dat zie ik als een manier om toch nog een beetje aardig over te komen. Deze man verpest over het algemeen bij elke club waar hij komt het voetbal en maakt er een provocerende, zich misdragende gedrocht van..

En dan doet Diego Costa volgende jaar de halve poulefase niet mee neem ik aan? Wat een idiote actie was dat. Niet het beste optreden van Kuipers, godzijdank wel de grootste toneelspelers eruit.

Hoe goed is Ibrahimovic nog? Wanneer maakt hij op het hoogste niveau weer eens positief het verschil. Deze man is volgens mij ook alweer 33! Met Cavani in de aanval gaat het ook prima. Is een doelpunten maken, kan wat forceren. Ik hoop vooral dat Blanc in de volgende ronde die Argentijn op het middenveld laat staan!! Wat een heerlijke voetballer!!

klopt het dat we vrijdag weten tegen wie psg moet in de champions league?

12 maart 2015 om 07:59

In ieder geval deze vrijdag nog niet. Er zijn namelijk nog maar 4 terugwedstrijden gespeeld.

12 maart 2015 om 08:13

Edit: ik las hier net toch iets over komende vrijdag. Weet het niet precies.

PSG is al hard genoeg gestraft door gister 90 minuten met 10 man te moeten spelen. Als Ibra een schorsing krijgt word PSG en Ibra gewoon zwaar benadeeld.

Het is 2015, zet is haast achter die videoscheidsrechter..

12 maart 2015 om 08:12

Videoscheidsrechter gaat nog lang duren, anders kan Fifa niet meer corrupt het spelletje spelen. It's all about the money!

Ik had dit wel weer verwacht dat hij over een niet gegeven strafschop zou beginnen want dit is immers vaste prik bij hem.

12 maart 2015 om 08:48

Zo'n grote haat tegen Mourinho dat je totaal negeert wat voor een eerlijke dingen hij ervoor zegt? Ik vind dit juist een klasse reactie, door Zlatan en Luiz in bescherming te nemen

12 maart 2015 om 11:38

En dan zelf de doorslaan naar de andere kant en alleen de positieve zaken eruit halen. Zou de waarheid niet gewoon in het midden liggen? Mourinho kan gewoon niet verliezen zonder een sneer uit te delen aan iets of iemand behalve hij zelf. Ik heb hem nog niks horen zeggen over een foute tactiek, jij wel? Terwijl daar volgens mij de fout ligt.

Ik ben het niet vaak eens met Mourinho, maar hij heeft gelijk over de officials op de achterlijnen. Die gasten durven nooit te zeggen dat er een overtreding is begaan in het strafschopgebied.

12 maart 2015 om 11:41

Hij heeft wel gelijk maar het is helemaal niet relevant. Dit is weer een schoolvoorbeeld van de aandacht en schuld bij iemand anders neerleggen. Volgens mij kan hij beter bij zichzelf te rade gaan en roepen dat de gekozen tactiek niet goed was. Daar heb ik niks over gelezen of gehoord van Mourinho, dus dat zegt mij al genoeg.

Chelsea werd in de 1ste helft wel 2 keer benadeeld door de scheids. Na een minuut van die rode kaart kon Kuipers nog een paar kaarten uitdelen aan Paris en zeker een penalty erbij geven maar Chelsea speelde bang en PSG heeft toch de betere kansen gehad. Cavani die een leeg goal mist maar er is gewoon geen twijvel mogelijk dat Courtois de beste keeper van de wereld is. Die wereld-reddingen van gisteren hebben dat nogmaals bevestigt voor mij persoonlijk.

Ik kan mij wel redelijk vinden in de kritiek van Mourinho. Hij vertelt echter niet dat het arbitrale trio ook de mist in ging bij die overtreding van Diego Costa op Thiago Silva. Dat was rood, en daar stond een grensrechter bovenop! Ook toen Diego Costa met geel op zak, zijn tegenstander weg duwde…kuipers kon daar niets aan doen, want die volgde alweer de bal…alleen waar kijkt die man achter het doel dan naar? Die hoeft vanachter dat doel de bal niet te volgen, maar moet vooral dit soort achterblijvende spelers volgen…zien wat daar gebeurt. Het was geen zware overtreding, maar met alles wat Diego Costa al had gedaan, had hij hier gewoon naar de kleedkamer gestuurd moeten worden.
In het verleden was Drogba de spits…ook iemand die oorlog kon maken, maar wel iemand die nog enigszins respect had voor zijn tegenstander, en in ieder geval minder verbaal aanwezig was. Die Diego Costa is toch een verschrikking voor het voetbal.

Je hoort hem niet over zijn eigen spits die keer op keer over de schreef gaat. Verder netjes om voor Ibra op te komen, die kaart kan het beste omgezet worden in geel. Maar weet niet of dat kan.

Ben het wel eens met hem dit maal. Vooral over de officials. Kunt alles vinden van hem. Maar hier is het wel realistisch. Neemt niet weg dat Costa er ook af had gemoeten.

Hij houdt zijn benen nog in. Zeer onterechte rode kaart. Heerlijke opmerking van Zlatan of die 11 kinderen om hem heen heeft. Gelijk ook het hele team om de scheidsrechter heen. bah bah.

Wel grappig om te lezen wat hij zegt; "verspilling van tijd en geld".
Nee, zijn loon is conform zijn inzet en moeite die hij doet. Niet dus.

Over Zlatan heeft hij gelijk. PSG zal de rode kaart ook wel aanvechten lijkt mij. We shall see.

Zlatan is baas! Rode kaart was niet terecht! Vond Kuipers zeer slecht fluiten. Hoop dat ie dr bij is volgende ronde ! Zlatan for president!

12 maart 2015 om 14:54

Zlatan stelt wel teleur zodra de knock out fase bezig is. Zo baas is hij dus niet.

Geen vragen of d. Costa nog op het veld had moeten staan?

Zlatan is gewoon een entertainer, voor deze geweldige voetballer komen mensen naar een stadion. Hopelijk geen schorsing voor Zlatan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren