Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho is jaloers, dit Chelsea is de mix van wat je in een team wil hebben’

Laatste update:

José Mourinho noemde Chelsea afgelopen weekeinde ‘een defensief team’. Volgens Gary Neville is de manager van Manchester United jaloers op de prestaties van zijn oude club. De oud-speler van the Red Devils is onder de indruk van het spel van Chelsea dit seizoen.

/

“Ik had Chelsea nog nooit zien spelen dit seizoen, dus ik dacht dat ze heel saai voetbal speelden. In de uitwedstrijd tegen Manchester City zag ik ze spelen en het was buitengewoon goed. Ze tonen veerkracht wanneer het moet en spelen ook gewoon heel goed voetbal”, zegt Neville in gesprek met Sky Sports.

“Mourinho is waarschijnlijk jaloers, omdat dit Chelsea de mix is van wat je in een team wil hebben”, stelt de oud-speler. “Ze ogen dit seizoen heel gebalanceerd. José zegt dat een beetje hatelijk, maar hij weet dat ze bij Chelsea momenteel de balans hebben van een kampioensteam.”

Vind jij dat Gary Neville gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me eigenlijk een droomploeg voor Mourinho. Wat zal die balen dat hij niet beschikt over een Kante. Een typische Mourinho-speler die de balans helemaal heeft teruggebracht bij Chelsea.

14 februari 2017 om 14:47

Ik zou graag een matuidi bij manchester U. Willen zien, dat lijkt me ook een ideale speler die perfect onder mourinho zou functioneren. Ook een loper die een balletje kan onderscheppen.

14 februari 2017 om 14:54

Je hebt naast Pogba sws een loper nodig. Hij is geen speler die zal buffelen, daarvoor is hij, en ziet hij zichzelf ook teveel als een sierpaard. Matuidi zou inderdaad kunnen, of een Veratti mocht hij haalbaar zijn.

14 februari 2017 om 15:13

Jezus Veratti en Pogba samen zou echt wat zijn. Laten we zien wat er komende transferperiode gebeurt. Ik denk dat Mourinho ook zelf aan zo'n speler denkt.

14 februari 2017 om 16:19

Zonde eigenlijk dat Pogba dat niet ziet zitten.

Pogba begon dacht ik wel zo, als kilometervreter.
Dat is ook echt wat hij geweldig zou kunnen, stofzuigen en wat extra's toevoegen door een weergaloos schot of een schitterende actie.

14 februari 2017 om 17:50

Pogba is een middenvelder die helemaal niet houdt van verdedigen. Hij zal veel beter voetballen als er iemand naast hem staat die alles opruimt.

Uiterst technisch, die Pogba, maar eigenlijk niet geschikt als pure controleur. Daar mist hij de instelling voor.

Dus: hij heeft één wedstrijd gezien van Chelsea dit seizoen, maar kan wel stellen dat ze er dit seizoen heel erg gebalanceerd uitzien...? Lekker gefundeerde mening dan ook. Ik vind die beste Neville vaak onzin uitkramen. Jammer, was een heel goede speler toch.

14 februari 2017 om 16:01

Ik vind Neville echter ook vaak goede dingen zeggen. Deze opmerking is dan wel weer heel raar, zeker gezien hij wekelijks(?) als analist bij Sky zit. Hoe kan je als analyticus nou weer 1 wedstrijd hebben gezien van de #1? Dat verwacht ik van een Waterreus, niet van Neville.

14 februari 2017 om 16:10

Ik denk dat het misschien niet goed gequote is? Misschien bedoelt hij dat hij recentelijk maar 1 wedstrijd heeft gezien? Het lijkt mij namelijk ook erg raar, aangezien ze bij Monday Night Football meerdere malen Chelsea ook hebben behandeld aan de hand van beelden van wedstrijden. Dan moet je dus wel wat gekeken hebben.

14 februari 2017 om 16:59

Manchester city-chelsea was in speelronde 14. Waarschijnlijk had hij tot die wedstrijd niks gezien van chelsea maar volgt hij ze sindsdien weer wel

14 februari 2017 om 17:03

Hoe kan je als analist de nummer 1 van je nationale competitie niet bekijken tot de 14e speelronde? Sorry, maar dan ben je onbekwaam. Voor mij part schrappen ze al die analisten. Ze waaien mee met de wind en hebben echt niet meer verstand van voetbal dan de gemiddelde tooghanger. Op enkele uitzonderingen na.

14 februari 2017 om 19:06

Ben het zeker met je eens. Mn tv gaat ook automatisch op mute in de rust en de wedstrijd commentaar zet ik op engels. Maar neville is de slechtste niet. Beter dan van hanegem en de mulders haha. Maar zonder de analisten zou het er idd niet minder op worden

Chelsea speelt echt geweldig, eerlijk is eerlijk. Hoe ze tegen Arsenal speelde, ik schrok mij kapot. Ondanks dat ik een groot fan van Arsenal ben wist ik ook wel dat alles perfã©ct moest gaan wilde ze winnen. Gebeurde niet, Chelsea gaf een masterclass.

14 februari 2017 om 16:59

Antivoetbal?? Heb je überhaupt de match gezien of überhaupt een match van Chelsea? We hebben niks voor niks een van de hoogste aantal goals gescoord in de BPL. Arsenal (een voetballende ploeg) heeft er 54 gescoord, Chelsea (een "antivoetbal" ploeg) heeft er 52 gescoord. Waar baseer je je mening op of roep je als een schaap iedereen na?

14 februari 2017 om 17:54

Met een nietszeggende statistiek maak je je punt natuurlijk niet.

Genk is misschien wel de best voetballende ploeg van Belgiã«, toch staan die slechts 6e of 7e en qua doelpunten scoren ze niet vaak. Anderlecht voetbalt ronduit slecht (veel kritiek en gefluit van eigen supporters) maar ze spelen op de tegenaanval en zijn het vlotst scorende team in de competitie, mede door Teodorczyk, 1 van de beste spitsen in Belgiã« van de afgelopen jaren. Dat heeft dus te maken met kwaliteit, minder met de spelopvatting.

14 februari 2017 om 15:55

ze hebben echter ook gewoon hele slechte wedstrijden gespeeld. zoals bv tegen liverpool ... liverpool was voetballend misschien wel 4 keer beter maar chelsea verdedigde goed en had maar 1 kans nodig om te scoren. ik vind man utd op dit moment bv vele malen beter spelen als chelsea. chelsea speelt gewoon op de counter en werkt bijna elke kans die ze krijgen af. als man utd bv even goed zou afwerken als chelsea dan hadden ze wedstrijden met 15-0 kunnen winnen... (en dat is tegen 50% afwerken). maar goed ze doen het gewoon goed dat laat de stand wel blijken. maar geweldig spelen is toch voor iedereen een ander begrip denk ik. mooi attractief voetbal spelen ze in mijn ogen gewoon helemaal niet. efficient spelen ze zeker wel

14 februari 2017 om 16:15

@Ayrshire. Ik vind eerlijk gezegd dat Chelsea een stuk betere wedstrijden heeft afgewerkt dan tegen Arsenal. Chelsea speelde absoluut goed, maar het werd ze ook een stuk makkelijker gemaakt doordat Arsenal zelf uiterst zwak was. Daarmee bedoel ik niet dat Chelsea alleen maar goed was omdat Arsenal slecht was, ik bedoel dat het Chelsea extra makkelijk werd gemaakt door Arsenal. Als Arsenal een goede wedstrijd speelde zou Chelsea meer moeite hebben moeten doen, en dus beter voetbal moeten laten zien in te winnen (want ik denk dat ze dan ook hadden gewonnen, maar niet met 3-1). Arsenal had inderdaad perfect moeten spelen om te winnen, maar om er een wedstrijd van te maken hadden ze echt beter moeten en kunnen spelen. Een gelijkspel was absoluut mogelijk geweest met een beetje geluk en een niet zo verdomd slechte team prestatie...

Ja tuurlijk heeft Neville gelijk, maar mag Mourinho niet jaloers zijn? Elk persoon op deze wereld was toch ook zwaar jaloers op het Tika Taka van Barca? Waarom mag onze beste man het dan niet?

Mourinho die een andere ploeg te defensief vindt spelen.
Mourinho is de koning van defensief voetbal, en juist hij moet dit zeggen.

Haha....the pot calling the kettle Mourinho!! Deze man is echt ongelooflijk. Dit Chelsea is degelijk, maar sommige teams van Mourinho waren echt defensief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren