Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Ik wilde Chelsea niet lastigvallen, tot er iets speciaals gebeurde’

Laatste update:

José Mourinho kan het nog steeds niet geloven dat Nemanja Matic, na een transfer van 45 miljoen euro, tegenwoordig speler is van Manchester United. De Portugese oefenmeester dacht dat de middenvelder onhaalbaar was, maar toen hij te horen kreeg dat het mogelijk was om de Serviër naar Old Trafford te halen, twijfelde Mourinho geen seconde.

"Het had alles te maken met wat er achter de schermen bij Chelsea afspeelde", zegt Mourinho tegen verslaggevers. "En dat weten we niet precies. Het enige dat we weten is dat ik, toentertijd bij Chelsea, hem naar Stamford Bridge bracht, omdat ik dacht dat hij een speler met speciale kwaliteiten is."

"Toen ik vertrok bij Chelsea heb ik altijd gedacht dat hij een perfecte speler voor United zou zijn. Maar ik wilde hem niet lastigvallen. Ik wilde Chelsea niet lastigvallen. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk was, totdat er iets speciaals gebeurde bij Chelsea. En het leek er inderdaad op dat er iets gebeurde." Naar verluidt is manager Antonio Conte niet gelukkig dat Matic vertrokken is bij the Blues.

"Zijn zaakwaarnemer zei op een gegeven moment tegen mij: 'Je kan hem halen, je moet alleen betalen.' Dus nu hebben we hem en daar zijn we blij mee, omdat hij een speler is die het team nodig had. We hebben ook nog Michael Carrick. Michael speelt ondanks zijn leeftijd nog een belangrijke rol. Ik ben blij met dit soort stabiele spelers", besluit Mourinho.

Vind jij dat Chelsea Nemanja Matic had moeten behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Type sergio busquets en beter dan een type khedira. Z'on speler altijd behouden voor he club!!

15 augustus 2017 om 02:53

busquets is wel beter

Wat een voetbal laat hij Mutd spelen. Vorig jaar zaten er ook goede wedstrijden tussen alleen de bal ging er vaak niet in.
Het zal wel tussen de twee clubs uit Manchester gaan denk ik (alhoewel ik Cfc het meest gun).
City heeft mssn een wat betere selectie (vooral de bank) maar spannend wordt het wel.

14 augustus 2017 om 19:19

Dat is wel iets te voorbarig. West Ham was door de blessures nog zwaar gehavend. Er waren een hoop positieve punten te zien, maar ik wil toch eerst nog enkele wedstrijden zien voordat woorden als titelkandidaat uitgesproken kunnen worden.

15 augustus 2017 om 06:20

Vergeet tottenham niet die hebben dan wel nog niks gekocht maar het team bestaat uit veel talenten die allemaal weer een jaartje verder zijn. En ik denken dat ze nogeen wel wat gaan halen. Bijvoorveeld sanchez cancelo en ik hoop een vervanger voor dembele want dat vind ik 1 van de mindere goden.

Yes Matic is een geweldige versterking voor united en zo een soort slot op de deur hadden ze nog niet. Ik hoop ook dat united inziet dat ze een creatieve spelbepalende nr 10 nodig hebben. Een middenveld met herrera pogba matic is te statisch en pogba is het beste in de vrije rol maar is nooot uitgeblonken in de spelbepalende rol a la silva, kroos, marchisio. Mata is een goede speler en de reden dat het gisteren gesmeerd liep maar je gaat daarmee de oorlog niet winnen. Maar ja wie is er beschikbaar?

Verder snap ik ook niet waarom mou martial als linksbuiten blijft opstellen terwijl deze jongen duidelijk een schaduwspits is. Ik zou zeggen ga voor een goedkope oplossing en haal arda turan. Volgend seizeon haal je dan griezmann

14 augustus 2017 om 20:57

Arda is niks voor United. Een een creatieve speler op 10 hebben ze al met Mkhitaryan. Speelde gister ook op 10. Vond het gister aardig lopen met Pogba en Matic op het middenveld. Matic zorgt voor defensieve zekerheid waardoor Pogba een vrijere rol naar voren heeft. Ben benieuwd of ze dit vast kunnen houden.. als dat lukt doen ze zeker mee om de titel!

15 augustus 2017 om 06:26

Ik zie het liever andersom. Mkhitarian op rechts en mata op 10 want met lukaku in de spits en rashford of martial op links heb je 2 sterke koppers in het strafschop gebied. Mkhitarian heeft de actie en snelheid om buiten om te gaan en de voorzet om 1 van deze 2 te bedienen. Ik denk dat tegen topclubs pogba op 10 speelt en dan heben je zelfs 3 sterke koppers in het strafschop gebied

Ik snap er niets van hoe hij naar Manchester United is vertrokken. En dan nog te bedenken dat Antonio Conte hem niet wou. Ik had er op zich minder moeite mee als er een gelijkwaardige op betere vervanger werd gehaald. Maar nu loopt Chelsea een klein beetje achter de feiten aan. Tegen Tottenham Hotspur mag je met een gehavende team gaan opdraven. Persoonlijk hoop ik niet dat Drinkwater komt. Ik had Nianggolan graag gezien bij Chelsea.

14 augustus 2017 om 19:19

Jullie hebben toch Bakayoko gehaald?

14 augustus 2017 om 23:24

Chelsea maakt andere keuzes en heeft Kante en Bayayoko ook al voor dezelfde posities die boven hem in de pikorde stonden. Dus als je 45 miljoen euro kan krijgen voor een bankzitten plus extra salarisruimte voor de selectie, dan begrijp ik het wel dat ze hem lieten gaan.

Heb je ook weer ruimte op de bank om iemand uit de eigen opleiding eens een kans te geven.

15 augustus 2017 om 06:29

Ik denk dat matic beter is dan bayayoko maar matic is alweer 29 en word per jaar minder waard. Bij chelsea groeien de bomen nou eenmaal niet voor eeuwig in de lucht zoals bij manu. Dus kiezen ze eieren voor hun geld

15 augustus 2017 om 06:29

Ik denk dat matic beter is dan bayayoko maar matic is alweer 29 en word per jaar minder waard. Bij chelsea groeien de bomen nou eenmaal niet voor eeuwig in de lucht zoals bij manu. Dus kiezen ze eieren voor hun geld

15 augustus 2017 om 07:16

Een bankzitter was hij vorig seizoen niet. Hij had Fabregas uit de basis gespeeld. Mijn tweede zin is een beetje onduidelijk, ik bedoelde te zeggen dat Conte hem helemaal niet weg wilde hebben. Sterker nog hij zag in Matic iemand die hem kon begeleiden. Maar aan de andere kant wilde Matic zelf ook graag een hereniging met José Mourinho.

Betreft ruimte voor de jeugd, ik vind dat gelul vooral bij Chelsea. Het middenveld is al heel krab. Het verhaal van jeugd de kans geven geloof ik al jaren niet meer in. Anders had je net zo goed Nathan Ake & Nathaniel Chalobah kunnen behouden. Dat waren de twee grootste talenten in de Chelsea selectie. Als Chalobah geen kans kan krijgen bij het eerste team, zie ik geen andere jeugdspeler die het verschil kan maken bij Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren