Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matic onthult meer details over ‘probleemgeval’ bij United: ‘Altijd te laat’

Laatste update:

Nemanja Matic heeft in een interview met YuPlanet zijn verbazing uitgesproken over de gang van zaken bij Manchester United. De middenvelder, die vijf jaar op Old Trafford speelde, merkte een compleet verschil van mentaliteit tussen United en Chelsea. Matic verdient zijn geld tegenwoordig bij Stade Rennes.

Matic maakte in 2017 de overstap van Chelsea naar United om herenigd te worden met José Mourinho. De middenvelder merkte echter meteen dat het er in Manchester heel anders aan toe ging dan in Londen.

"Bij Chelsea gedroegen de spelers zich professioneel", aldus Matic. "Ze waren punctueel en kwamen nooit te laat op de training. Bij United gebeurde het bijna elke dag."

Twee spelers maakten het wel heel bont. "Onder de spelers die altijd te laat kwamen, bevonden zich Paul Pogba, Jadon Sancho en een paar andere spelers. De rest van ons, die wel op tijd kwam, pikte dat niet. We besloten een soort disciplinaire straf in te stellen."

Spelers die te laat kwamen kregen een geldboete, waarbij Matic optrad als penningmeester. "Ik hing een vel papier aan de muur waarop ik de namen noteerde van personen die te laat kwamen. In één seizoen hadden we voor bijna 75.000 pond (87.500 euro) aan boetes geïnd."

"We waren van plan het geld te gebruiken om een groot feest te geven in Londen, maar dat is er nooit van gekomen vanwege Covid. We hebben het bedrag opgespaard."

Het is niet de eerste keer dat Sancho beschuldigd wordt van een onprofessionele houding. In zijn tijd bij Borussia Dortmund kreeg hij soortgelijke beschuldigingen. Sancho is nog altijd verbannen bij de A-selectie na onenigheid met Erik ten Hag.

Matic zou in totaal vijf seizoenen uitkomen voor United, waarin hij goed was voor 189 officiële wedstrijden. Daarin wist hij vier keer te scoren en was hij elf keer aangever. Hij wist geen prijs toe te voegen aan zijn palmares tijdens zijn verblijf op Old Trafford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet eerlijk om twee namen op te noemen en de rest maar laten…Maar dit is niet de eerste ex speler die hiermee komt, kan me nog het verhaal herrineren dat alexis na zijn eerste trainingsdag meteen zijn zaakwaarnemer heeft gevraagd om terug te keren naar Arsenal.Een coach als ETH is misschien juist heel goed voor dit man utd, alles strak houden…

5 december 2023 om 18:08

Ja, alleen krijgt hij er voor geen meter voetbal in, discipline of niet. Na 1.5 weinig systeem, ook los van de spelers (ook die hij heeft gehaald).

5 december 2023 om 18:26

Ten Hag heeft zeker nog niet bewezen dat hij deze club aan de praat kan krijgen. Maar bij Man Utd zijn de problemen zó diep dat het eigenlijk niet uitmaakt welke coach je voor de groep zet. Eerst moet je door de hele een grote schoonmaak houden.

5 december 2023 om 19:20

Ik denk ook niet dat Ten Hag de juiste man is om deze club aan de praat te krijgen. Geen enkele coach kan dat in z'n eentje, zelfs een Guardiola waarschijnlijk niet. Die heeft ook mensen boven zich die het technische beleid uitstippelen. De club heeft dringend een technische leiding nodig die de trainer kan geven wat hij nodig heeft. Ten Hag heeft al meermaals bewezen niet geschikt te zijn om over de aankopen te gaan. Bijna alle trainers overschatten zichzelf daarin.

5 december 2023 om 18:21

De selectie is alleen zo opgefockt dat ze niet meer luisteren. Laat komen, niet hun best willen doen en er met pet naar gooien is iets wat deze selectie gewend is, daar ken ETH helaas ook niks meer doen denk ik en daarom botst hij zo met de selectie denk ik.

Pogba? Wat een verrassing zeg

Dit is ook al gezegd door Cristiano Ronaldo tijdens het interview met Piers Morgan, afgezien van reactie naar Ten Hag, waar ik het niet helemaal eens mee was, had Ronaldo het over de mentaliteit van jonge spelers en de infrastructuur. Vooral de Glazers moesten het ontgelden.

Matic zegt in principe hetzelfde als wat Ronaldo aangaf.

Tja denk dat niemand versteld staat, het zijn typische jongens met veel talent, maar een slechte houding. Kan toch niet dat je miljoen word betaald en niet op tijd je nest uit stapt. Zijn dan weer de gozers die het hebben over respect en dat de wereld hun niet kent en bla bla bla. Jammer man.

Tja, het is toch ongelooflijk dat zo'n Sancho nog denkt die luxe te hebben? Die heeft hooguit een handjevol goede wedstrijden gespeeld en die hoefde de kranten maar open te slaan om te weten dat er nogal wat kritiek was op zijn prestaties, laat staan z'n instelling. Pogba was ook niet bepaald een succesverhaal, maar die had nog wel prestaties.

Jammer dat hij dit nu naar buiten brengt en iedereen met naam en al erbij noemt. Wacht hier lekker ff mee en breng over 15 jaar een boek / docu of whatever uit, als iedereen zijn carriere voorbij is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren