Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho geeft jawoord aan Paris Saint-Germain op slechts één voorwaarde’

Laatste update:

Als José Mourinho woensdag de Europa League wint met AS Roma, zal de Portugees voor '110 procent zeker' de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain worden, zo meldt Paulo Vinicius Coelho (PVC) van UOL Esporte. Mocht het voor Roma in de finale tegen Sevilla onverhoopt misgaan, dan is de kans volgens de toonaangevende Braziliaanse journalist '80 procent' op een dienstverband van Mourinho in Parijs.

Al sinds begin mei is bekend dat PSG inzet op Mourinho als nieuwe trainer. De Qatari eigenaren hunkeren naar een eerste titel in de Champions League en zetten daarom in op een bewezen prijzenpakker. De komst van Josep Guardiola geldt als een 'onmogelijke droom'. De Catalaan heeft als manager van Manchester City een relatie met de Verenigde Arabische Emiraten, waar de clubeigenaar vandaan komt.

Mourinho won de Champions League tweemaal en is daarmee in dat verband de succesvolste trainer achter Zinédine Zidane (drie), Bob Paisley (drie) en Carlo Ancelotti (vier). Woensdag hoopt Mourinho de Europa League voor de tweede keer op zijn naam te schrijven, na de eerdere winst met Manchester United in 2017. Als het AS Roma lukt om Sevilla te verslaan, is voor Mourinho de cirkel rond en zal hij naar PSG gaan, zo verzekert PVC. Vorig jaar legde de Portugese coach al beslag op de Conference League, de eerste Europese prijs van Roma sinds 1961.

De komst van Mourinho zou voor Christophe Galtier betekenen dat zijn dienstverband er bij PSG al na een jaar op zit. "Persoonlijk vind ik dat ik het verdien om te blijven", zei Galtier enkele dagen geleden. "Omdat ik dit seizoen alles heb gegeven en er veel energie heb ingestopt. We wisten hoe we op koers moesten blijven in heel lastige momenten, of het nu op persoonlijk vlak was of professioneel." Galtier leidde PSG naar de landstitel, maar dat is lang niet genoeg om de clubleiding tevreden te stellen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, hoeven we daar helemaal niet meer naar te kijken. Messi zal ook wel vertrekken.

31 mei 2023 om 17:58

Messi samen met Ramos in een ploeg onder leiding van Mourinho. Wie had er ons dat x-aantal jaren geleden wijsgemaakt.

31 mei 2023 om 18:02

Ik zal zeker wel kijken hoor. Mijn favoriete manager en in mijn optiek de beste van de afgelopen 25 jaar.
Mooie match met PSG en met zijn organisatie zie ik ze team helemaal kapot counteren naar de CL finale.

31 mei 2023 om 18:05

Mensen praten meteen over de CL winst... Laten we eerst eens die kwartfinale weer een keer halen, en dan kijken we wel verder.

31 mei 2023 om 18:05

Ik heb niks tegen Mourinho. Knap wat hij doet, maar het spel wat hij speelt vind ik niks aan.
En PSG heb ik op een speler of 2 a 3 ook weinig mee.

31 mei 2023 om 18:08

Waar moeten we anders over praten? Coupe de France? Ligue 1 titel?
Nee Mou wordt daar maar voor 1 ding aangesteld en het zou prachtig zijn als hij de CL winst pakt. Ik denk dat hij het zal neerzetten als zijn Real Madrid team. Defensief zeer sterk, vlijmscherpe counters en een flinke dosis passie!

31 mei 2023 om 18:11

Ik snap waar je heen wilt, maar de afgelopen 2 seizoenen is PSG niet eens in de buurt gekomen. Laten we eerst eens 1e eindigen in de UCL groep en de kwartfinale halen, dat zou al vooruitgang zijn. Daarna kijken we wel weer verder.

Vanavond in stijl afscheid nemen met een nieuwe beker

Daje Roma!

31 mei 2023 om 17:49

Vind het altijd jammer als Mou trainer is van een mooie club als Roma. Zie hem daarom graag naar PSG gaan.

31 mei 2023 om 18:24

Met Mourinho is dat waarschijnlijk 'zonder stijl afscheid nemen met een beker'. Die zal vast niet ineens proberen doelpunten te maken.

1 juni 2023 om 07:25

Haha Tottinr10 wat een misplaatste arrogantie zeg. Toevalligerwijs ook nergens te bekennen in het topic na de wedstrijd haha. Geen seconde geloofd dat jullie zouden winnen. Wat een triest voetbal speelt die Mourinho toch, ongelofelijk dat je dat aan kunt moedigen.

Zum kotsen! Sevilla terechte winnaar. Dat is een club die weet hoe je prijzen pakt😉.

1 juni 2023 om 08:57

Wat een vreselijke man is Mourinho zeg.
Konstant bezig om de tegenstander kaarten aan te smeren, scheids had hem en zijn team gelukkig door

Klinkt logisch. Mourinho kan PSG ook defensief weer wat kleur geven. Ben benieuwd!

31 mei 2023 om 17:57

Hij heeft wel de ervaring en Mourinho is natuurlijk een echte cup fighter. Echter is het wel een korte termijn keuze dit. Het is de bedoeling dat hij op korte termijn succes behaald en dan snel weer weggaat. Want hoe langer hij ergens zit hoe groter de kans dat het mis gaat. Hopelijk kan Motta daarna het stokje van hem overnemen.

31 mei 2023 om 18:05

Dat is idd wel een dingetje met Mourinho. De snowflake generatie is zijn aanpak niet gewend. Maar als de team resultaten zien zal dat wel wat meer krediet opbouwen. Ik denk niet dat Mourinho meer dan 2 seizoenen nodig heeft.

31 mei 2023 om 19:00

Staat ook in artikel de qataris zijn gewoon wanhopig om de champions league te winnen vooral als ze hun buren bij city het zo goed zien doen.

Pellegrini vertelde de verslaggever dat Mou zijn beslissing had genomen en vertelde hem en Mancini erover. Mou zou op geen enkele manier iets zeggen dat het vertrouwen van dit team zou schaden bij de grootste wedstrijd van de afgelopen 20+ jaar voor deze club.

Ik vermoed dat hij hen heeft verteld dat hij hier gelukkig is en wil blijven, maar dat hij de club nodig heeft om meer geld te steken in het opbouwen van een beter team, wat volgend jaar in de Champions League zou spelen.

In principe als ze winnen blijft hij wat er ook gebeurt, als ze dat niet doen, kan hij niets beloven en zal hij zien wat de club bereid is te doen om hem te behouden.

Je kan zeggen over Mourinho wat je wilt, als hij vanavond afsluit met een Europese beker is hij gewoon een nog grotere legend. AS Roma de eerste 2 Europese prijzen bezorgen in 2 jaar als trainer. Ongewoon die man.

31 mei 2023 om 18:19

Roma heeft ooit wel al eens een Europese prijs gewonnen. Wel heel lang geleden maar toch.

31 mei 2023 om 21:58

De Inter-Cities Fairs Cup in 1961 haha

1 juni 2023 om 00:19

Op zich is het de voorloper van de EL.

31 mei 2023 om 18:21

Legend? In de competitie helemaal niks klaargemaakt. Typisch Mourinho, wedden op 1 paard omdat hij een prijs wil pakken. Maar het team op alle gebieden laten strijden kan hij niet omdat hij voetbalinhoudelijk niks te vertellen heeft. Hij zal nooit worden gezien als legende in de voetbalwereld omdat hij simpelweg niks unieks heeft laten zien.

31 mei 2023 om 18:35

Doe je Mourinho te kort..

- record aantal punten met Real tijdens de dominantie van Barca.
- met Porto de CL gewonnen
- Chelsea voor het eerst kampioen gemaakt weer kampioen gemaakt in 50 jaar.

Lijkt me best uniek, zeker top 10 van de wereld.

31 mei 2023 om 18:43

Er zijn meer ploegen die als underdog de CL winnen.
Griekenland won het EK, weet jij nog wie de trainer was.
Chelsea kwam vanuit de underdog rol, bij Real kon hij in de underdog rol. Zie hem er best voor aan dat hij als trainer van PSG probeert om als underdog te profileren.
Het heeft niks met ontwikkeling van een ploeg of het beter maken van spelers te maken.
Hij heeft ook geen systeem bedacht of uitontwikkeld, helemaal niks.

31 mei 2023 om 19:33

Mourinho is absoluut een legend of the game. Gewoon zuiver door Porto en Inter alleen al. Dat je dat niet erkennen zegt iets over je antipathie jegens hem.

31 mei 2023 om 19:35

Ik ben een enorme voorstander van Mourinho. Dat bus parkeren zinnetje, gewoon bullshit, dan ken je niks van voetbal.
Met Chelsea en Real heeft hij heel mooi voetbal laten zien.
Voor mij staat hij hoger aangeschreven dan Giardiola, simpelweg omdat Guardiola begonnen is met het beste Barcelona allertijden, misschien wel de compleetste ploeg allertijden. Dan overgestapt naar Bayern dat toen alles al won voor hij kwam en nu zelfs nog. En zo naar City waar er jaar na jaar geen geldstop is, ja nog veel veel erger dan bij Chelsea, Real of zelfs PSG..
Mourinho zijn minpunten van zijn palmares. 1 x Chelsea een kampioenschap gemist, tegen de kleinere ploegen. Voor mij de grootste blunder. En bij Real had er ook eentje extra gemogen. Al kun je bij Real het oppermachtige Barca nog een beetje als verzachtende omstandigheid inroepen. Geen CL gewonnen met Real, daar ging het eerder over een dosis geluk.

1 juni 2023 om 00:21

Dosis geluk? Uitgeschakeld doordat zelfde oppermachtige Barcelona in de halve finale..

1 juni 2023 om 11:38

Otto Rehhagel



Met de voorhoede spelers die PSG heeft wordt dit 30 x niks. Totale mismatch. Hoewel Messi weg gaat en de geruchtenmolen rondom Neymar volop draait (manu?), zie ik het somber in voor een voetballer pur sang a la Mbappe. Time will tell!

31 mei 2023 om 18:22

Een PSG dat verdedigend wel goed in elkaar steekt is toch juist ideaal voor Mbappe. Zijn snelheid is ideaal voor het voetbal dat mourinho wil spelen. 2 middenvelders met een steekpass en er is geen houden aan. Verder is zijn speelstijl natuurlijk niet om aan te gluren. Maar hij is er wel redelijk succesvol mee.

Nice! Gaat PSG eindelijk leuk worden om naar te kijken!

"De komst van Josep Guardiola geldt als een 'onmogelijke droom"
Waarom eigenlijk? Die gaat straks met city de cl pakken. Misschien is hij wel klaar voor iets nieuws.

31 mei 2023 om 18:03

Nee Pep gaat niet weg zijn volgende stap word bondscoach dat heeft die al vaker aangegeven.

Zidane heeft maar een seizoen of 4 real Madrid getraind en is na ancelotti de meest succesvolle trainer als het om championsleaques gaat. 3 in totaal ..Wat een legende. Hoop echt dat hij weer terug komt naar Madrid. Over Mourinho ..zeker geen verkeerde prijzenkast en zie hem echt wel een machine van psg maken. Er is daar genoeg budget voor nieuwe goede spelers. Ik zou na Messi ook afscheid nemen van neymar. Heb je helemaal niks aan en die heeft binnen een week of 2 al Ruzie met Mourinho mbt zijn inzet en al het gedoe naast het voetballen ( poker tournoois , slechte levensstijl , vele feestjes etc ). Maar los van Mourinho ik gun het Sevilla vanavond meer.

@VZ Mourinho heeft de Europa Leagua al 2x gewonnen, in 2003 met FC Porto, en in 2017 met United. Hij hoopt nu zijn derde te winnen, niet zijn tweede.

31 mei 2023 om 18:20

Met porto won hij de championsleaque toch ?

31 mei 2023 om 18:24

Klopt, het jaar erna in 2004

31 mei 2023 om 18:20

Toen heette het nog niet de Europa League volgens mij. Europacup II was het toch?

31 mei 2023 om 18:24

Nee Uefa Cup

31 mei 2023 om 18:26

UEFA cup, daarvoor was dat de Europa Cup III. De EC II is er sinds 1999 niet meer.

Goed voor roma denk ik. Europees hebben ze dan alles er uit gehaald onder Mourinho en in de competitie kunnen ze dan vooruit met een manager die daar ook wat beter kan presteren.

Voor Mourinho is het een risico, maar anderzijds ook een onverwachte positie in de absolute top.

Jose Mourinho, wat een trainer. Afschuwelijk voetbal, zou er echt niet week in week uit naar willen kijken, maar hij haalt toch echt heel veel uit al zijn teams. Het is echt het verste van een Nederlandse coach, het voetbal maakt m niks uit, ze geven nooit iets weg, en zijn enorm gedisciplineerd, en die teams gaan echt door het vuur voor elkaar.

Op een schaal van 3000% is die kans dus erg klein, dus op zich niet zo heel veel om je druk over te maken.

Echt een haters hier jezus waarom. Je kunt het leuk vinden of minder leuk om naar te kijken… helemaal niks met dat defensieve voetbal zelfs, maar kijk naar het afgelopen wk je wint er wel prijzen mee. Maar jongens hé, we kennen de beste man niet ik vind hem net als dat ik van Gaal uiterst vermakelijk. Neem hem niet serieus verder maar een super trainer.

Mourinho heeft toch 3 keer de europa league/uefacup gewonnen?

Come on Sevilla!!! Come on campos

Vond PSG altijd nog wel leuk om naar te kijken omdat Neymar en Messi, hoewel het beste er al lang van af is, daar nog rondwandelen. Mourinho zal er een doodsaaie hardwerkende machine van proberen te maken, dus hoop niet dat het doorgaat.

31 mei 2023 om 22:05

Kun je mbappe voorstellen op de counter. Die maakt er 80 per seizoen dan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren