Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho en assistent Guardiola hoog op verlanglijstje in Engeland’

Laatste update:

Rafael Benítez verlaat Newcastle United na een dienstverband van ruim drie jaar, zo maakten the Magpies maandag wereldkundig. Beide partijen konden geen overeenstemming bereiken over voortzetting van de samenwerking. De zoektocht naar een opvolger is inmiddels in volle gang en het lijstje met potentiële opvolgers groeit. Sport Mediaset komt met José Mourinho op de proppen, terwijl in de Italiaanse media ook de naam van Gennaro Gattuso opduikt.

Mourinho is clubloos na zijn vertrek bij Manchester United in december. Naar verluidt zou de Portugees Marco Materazzi willen meenemen als assistent-manager. Beiden werkten succesvol samen bij Internazionale, met het veroveren van de Champions League in 2010 als absoluut hoogtepunt van de samenwerking. Materazzi, die in Engeland korte tijd voor Everton speelde, heeft bij het Indiase Chennaiyin FC tussen 2014 en 2016 ervaring opgedaan als speler-trainer.

Gattuso werd in april al gelinkt aan Newcastle, toen Benítez nog de scepter zwaaide op St. James' Park en hijzelf nog in dienst was van AC Milan. De voormalig middenvelder stapte eind mei op in het San Siro en is derhalve beschikbaar. Volgens talkSPORT is ook Mikel Arteta een serieuze kandidaat om Benitez op te volgen. De Spanjaard was als speler verbonden aan onder meer Everton en Arsenal en fungeert sinds vorig seizoen als rechterhand van Josep Guardiola bij Manchester City.

De geruchten blijven niet beperkt tot Mourinho, Gattuso en Arteta. Patrick Vieira, momenteel hoofdtrainer van OGC Nice, kan wellicht ook een belletje verwachten vanuit Newcastle. De oud-middenvelder was jarenlang de regisseur op het middenveld van Arsenal en heeft in Engeland nog immer een goede reputatie. Garry Monk, onlangs ontslagen bij Birmingham City en Alan Pardew, eveneens clubloos, staan naar verluidt ook op het kandidatenlijstje. Pardew was tussen 2010 en 2014 ook al de manager van de nummer dertien uit de Premier League.

Wie lijkt jou de beste kandidaat voor Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

High Profile Manager! Zal ook vastheel erg verdedigend willen spelen maar zijn salaris zal vast amazingly hoog zijn dus tenzij hij dat wilt gaan inleveren zal ik zeggen, waarom niet? 🤷🏽‍♂️ Ik heb namelijk geen idee op het moment wie we anders kunnen nemen....

24 juni 2019 om 17:20

Hahah, alsof je Mourinho "wel ok" vindt... Je mag een gat in de lucht springen als een manager met zo'n staat van dienst zelfs overweegt om nu in te stappen bij Newcastle...

24 juni 2019 om 17:41

You got me. Ik zie het alleen niet als realistisch. Ik wil gewoon geen valse hoop opbouwen

24 juni 2019 om 18:19

Want elke club ter wereld die niet PSG Barca Real Bayern Juve City Spurs of Liverpool heet, moet automatisch een gat in de lucht springen als Mourinho die club ook maar overweegt? Of er tekent? Ik zou Mourinho nog niet gratis bij club brugge willen zien. Hij mag dan wel flink wat prijzen pakken maar hij is de meest onuitstaanbare man in de voetbalwereld en bezoedelt het imago van elke club waar hij komt. Onder hem zijn -hou je vast- lelijk voetbal, een toxische sfeer, gespannen kleedkamerrelaties, ruzies met de pers, ruzies met collega coaches, een dreun voor het imago van de club... vaste kost. Daarnaast lijkt hij niet meer de succestrainer die hij ooit was. Toch al van 2015 geleden dat hij echt groots presteerde. Dan begrijp ik absoluut dat bijvoorbeeld Inter liever Conte neemt. Sportief doet hij het de laatste jaren niet minder dan Mourinho, en hij brengt minder gezeik met zich mee.

24 juni 2019 om 19:49

Bon Jovi, met je hele verhaal ben ik het eens, maar het blijft een trainer met een staat van dienst waar 99,99% van de andere trainers bij verbleekt. Ondanks dat hij de laatste jaren geen absolute topprestatie heeft geleverd, vind ik hem nog steeds een te grote trainer om bij dit Newcastle in te stappen; geen geld, geen goede spelers, hoge verwachtingen. Daar is niks te winnen en we kunnen veel over Mourinho zeggen, maar het is wel een trainer die op zijn best is als hij mee kan doen om de prijzen.

24 juni 2019 om 18:17

Chris Coleman misschien..

Waatom zou Mourinho hier in godsnaam zijn handen aan willen branden? Bij Newcastle is echt niks te winnen onder deze voorzitter... De prestaties van Benitez waren al ongekend en er komt waarschijnlijk een karig budget ter beschikking. Ik zou er nooit instappen als ik Mourinho was. Hij kan dan veel beter wachten op een kans bij bijvoorbeeld één Portugese topclub.

24 juni 2019 om 17:43

Dat was ook zo bij United, en toch heeft hij die job aangenomen.

24 juni 2019 om 17:44

Volgens de geruchten word Newcastle misschien over genomen. Dan wil Mourinho wel komt er geld vrij en hij weet als de best hoe je dat moet uitgeven aan middelmatige spelers.

24 juni 2019 om 20:02

Volgens de geruchten gaat het om dezelfde gozer die Liverpool over zou nemen en bij de kredietcheck compleet door de mand viel.. Dat gaat niet gebeuren.

Benitez heeft puik werk geleverd. Eeuwig zonde dat hij weggaat.
Mourinho komt alleen als er een nieuwe schatrijke eigenaar instapt.

ik vind Newcastle beter bij Mourinho passen dan een club als United. hier kan hij gewoon zijn anti voetbal spelen zonder dat mensen het schandalig vinden omdat hij bij Newcastle niet met een miljarden selectie werkt. daar word zulk spel gewoon geaccepteerd

Ik denk niet dat Mourinho daadwerkelijk hierop ingaat. Zou toch wel een enorme achteruitgang zijn ten opzichte van de teams die hij de laatste jaren onder zijn hoede heeft gehad. Voor Newcastle daarentegen natuurlijk wel een uitstekende coach. Denk dat hij ze sowieso wel in de Premier League zal houden. Heeft Mourinho trouwens ooit wel eens een team gecoacht dat tegen degradatie vocht?

Mourinho gaat daar niet heen zolang Mike Ashley daar de scepter zwaait en winst probeert te maken met een voetbalclub.

Mourinho heeft duidelijk aangegeven alleen nog maar in te stappen in projecten waar hij de controle heeft en waar hij in gelooft. Bij Newcastle ontbreekt het gewoon aan mogelijkheden op dit moment en dat heeft alles te maken met die gierige eigenaar..

Avram Grant wordt ook genoemd, dat lijkt me realistischer. Echter zou ik dat geen goede manager vinden voor Newcastle.

Zou wel leuk zijn, Mourinho in een kleinere job. Denk dat hij dat uitstekend zou doen eigenlijk. Dus hoop er wel wat op. Kleurrijke figuur ook. Laat maar gebeuren dus.

Wie wilt er nou nog voor deze club werken onder deze eigenaar? Beetje manager met zelfrespect zou moeten weigeren. Je wordt als trainer uitgeknepen elk jaar door met matig materiaal elke keer een wereldprestatie te moeten leveren. Elk jaar wordt het team afgeroomd en komt er meer geld binnen dan eruit gaat. Maar nee deze eigenaar is drukker met winkelketens opkopen dan deze club naar een hoger plan helpen. Benitez bedankt voor al je inzet!

Zolang greedy Mike Newcastle in handen heeft ben je gek als je daar in stapt. Misschien dat een trainer die nog paar jaar wat wilt cashen voor zijn pensioen interesse heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren