Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho clasht: ‘Waarom?! Volgens mij werk jij voor een andere club’

Laatste update:

José Mourinho heeft het even gehad met de Engelse pers. De manager van Manchester United was zondag betrokken bij een opstootje van de selectie van the Red Devils met spelers van Manchester City en het incident wordt onderzocht door de FA. De Portugees was op een persconferentie niet blij met de vragen die hij kreeg voorgeschoteld en liep na enkele confrontaties geïrriteerd weg.

Nadat Mourinho eerder al liet weten dat er volgens hem een verschil in normen en waarden is tussen de mensen van United en City, heeft de oefenmeester ook zijn kritiek geuit op de Engelse media. Als hem de vraag wordt gesteld of hij verwacht dat iemand van United wordt bestraft door de FA, antwoordt Mourinho: "Waarom?! Volgens mij werk jij voor een andere club en ben je niet van de media", citeert Goal.

Volgens meerdere Engelse media was aanvaller Romelu Lukaku prominent aanwezig bij het opstootje, maar Mourinho wil van niets weten: "Beschuldigingen? Bewijs? Laat me het bewijs zien en straf hem dan maar. Of ik er vertrouwen in heb dat mijn spelers zich juist hebben gedragen? Dat weet ik gewoon. Ik heb daar geen vertrouwen in, dat weet ik gewoon."

United neemt het woensdagavond op tegen Bournemouth. Volgens Mourinho wacht United op Old Trafford een zware klus en de trainer was dan ook verbolgen over het feit dat er weinig vragen werden gesteld over de aanstaande tegenstander: "Jullie houden niet van Bournemouth, hè? Jullie hebben geen respect voor ze. Jullie denken niet dat zij het goed kunnen doen op Old Trafford. Geen respect voor Eddie Howe (manager Bournemouth, red.). Geen respect voor de spelers."

Wat verwacht jij van Manchester United-Bournemouth?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat reageert hij weer raar, kan hij niet gewoon normaal doen tijdens een persconferentie? Ook wat hij zegt over bournemouth, als de media zou zeggen dat bournemouth best kon winnen zou hij vast wel op een andere rare manier reageren.
OFF: voetbalzone kunnen jullie stoppen met het automatisch afspelen van video's?? Het kost mb's en mijn muziek stopt erdoor met spelen en vaak kijk ik er toch niet naar.

13 december 2017 om 10:42

Ik vind zijn reactie eigenlijk niet zo gek, waarom gaat de media door met dit soort vragen als ze daar zitten voor de wedstrijd tegen Bournemouth?

Dit wordt meestal ook duidelijk gemaakt vooraf, dat ze ontopic moeten blijven met hun vragen.

13 december 2017 om 11:17

Maar zeggen dat ze geen respect voor bournemouth, de coach en de spelers hebben is toch wel erg raar. Verder vind ik het lijken dat hij wat opgefokt reageert

13 december 2017 om 11:24

Hij zegt dat omdat ze Bournemouth blijkbaar niet, of amper, het bespreken waard vinden. Op een perspraatje over de wedstrijd tegen Bournemouth. Niet zo gek lijkt me.

13 december 2017 om 11:38

Dan kan hij toch gewoon zeggen dat hij het over de wedstrijd wil hebben in plaats van zo extreem te reageren.

13 december 2017 om 10:45

Maar wat is hier nu precies raar aan dan?
Iedereen weet dat Mourinho geen lieverdje is, een irritante gedrag kan vertonen & noem maar op..
Alleen hier gaat het om de wedstrijd Manchester United Vs Bournemouth. Met alle respect maar als Mourinho dan niet wil reageren op taferelen dat (kort) in het verleden heeft afgespeelt, dan staat hij volledig in zijn recht om ze erop aan te spreken dat het onderwerp toch echt over de aankomde wedstrijd gaat & niet om het hele gebeuren dat al onderzocht wordt door de FA & dat wat er al gespeeld is.
Als zij zo nieuwsgierig zijn, kiezen zij maar een dag uit dat er geen wedstrijd wordt gespeeld om te weten hoe & wat. & als hij zelfs dan niet wilt reageren staat hij ook volledig in zijn recht.

13 december 2017 om 11:15

Het lijkt er op dat mourinho erg opgefokt reageert en gooit met verwijten over geen respect enzo. Wanneer kunnen de journalisten verder vragen over de opstootjes? De wedstrijd was van een paar dagen terug. Zijn er tussen zondag en nu nog andere persconferenties?

13 december 2017 om 17:03

Ja heel simpel, of er wel meerdere persconferenties waren of niet
Als een coach daar niet op wil reageren dan wilt hij dat toch niet? Zelfde als journalisten die zo’n vraag wel & willen kunnen stellen.

& het feit dat het om de wedstrijd tegen Bournemouth gaat, getuigd gewoon dat er weinig aandacht aan dat soort clubs wordt besteed & uiteraard minder respect.
Normaal gesproken doet Mou dom, is hij vreemd bezig of is hij dat.
Maar om maar voor elk moment dat hij wat doet constant het slechte of negatieve erachter te zoeken zegt ook wel weer wat over het huidige niveau hier op Vz!

@FRtorres,

Ik snap dat het hun werk is & zeg ook nergens dat de vragen die zij erover stellen verkeerd zijn. Alleen het probleem is, dat Mou gefrustreerd raakt omdat zij ook eerst een paar vragen over Bournemouth & co konden stellen om wellicht achteraf pas eventueel nog vragen naar de voorgaande editie te stellen.

Het is maar hoe je het bekijkt. Het waren geen leuke momenten voor die man. Dat zou het voor niemand zijn (met name de verliezende partij).
Misschien ligt het ook aan het niveau hier tho, dont know..

13 december 2017 om 18:23

Je hebt helemaal gelijk over die video's best wel irritant idd. En je muziek gaat uit maar hoort vervolgens geen geluid van de video's....

Vind het grappig hoe de United-fans voorheen Mourinho uitkotsten, maar nu hij coach is van United al hun waarden opzij zetten om hem te verdedigen.

13 december 2017 om 10:40

Verklaar je nader? Is toch duidelijk dat die journalisten telkens provoceren en iets uit hem willen halen. Toen van Gaal altijd raar reageerde was het een geweldige genie.

13 december 2017 om 10:48

Exhibit A. Zegt wel genoeg dat eerst alleen Chelsea fans hem verdedigden en nu alleen MU fans.

13 december 2017 om 11:06

@ajaxcunian

Zie naar onder andere reacties van Dante (afgelopen dagen ook) en uzelf nu.
Mag je doen hoor, mij niet gelaten maar vind het gewoon hypocriet.

Er is wel een United-fan die hem echt beu is, kan alleen niet op zijn naam komen.

13 december 2017 om 11:15

Want jij kent elke United-fan zijn historie met betrekking tot Mourinho?

13 december 2017 om 11:20

@forzarcgenk1 Ik verdedig Mourinho helemaal niet. Ik geef alleen wat licht tegengas op die zwaar overdreven reacties hier altijd, die Mourinho duivel, kwal, en kwaad voor het voetbal ed noemen, ongeacht hoe klein het incidentje is waar weer over geschreven wordt. Dat het soms een irritante mafkees is weet ik ook wel. Maar datzelfde vind ik van Pep, Wenger, Conte en Klopp, om er maar wat te noemen.

Ik deed trouwens exact hetzelfde toen hij bij Chelsea zat. Heb zelfs een tijdje een licht zwak voor chelsea gehad door al die demonisering. Iig als ze niet tegen United speelde.

13 december 2017 om 11:21

Oh en Chimo is geen United fan. Dat kan een blinde zelfs zien! Ik neem aan dat je hem bedoelt.

13 december 2017 om 12:21

@dante

Ook goed.

Chimo is het niet denk ik, hij is Real-fan. Maar een United-fan die toch niet zovaak hier is, en heeft een plaatje van Cantona.

13 december 2017 om 11:23

Haha dat sowieso. Die konden er ook wat van.

Ik merk persoonlijk wel dat ik momenteel wel een beetje klaar ben met al het geneuzel om het voetbal heen. Het lijkt steeds minder om het spelletje te gaan en meer en meer om randzaken. In veel topics hier ben ik er na enkele reacties al wel klaar mee, omdat het allemaal 1 grote egotripperij is in de trant van 'mijn club is beter dan jouw club'. Leuke en inhoudelijke discussies worden er tegenwoordig niet al te veel gevoerd. Als je een andere mening hebt, dan krijg je vaak binnen no time reacties dat je 'gewoon anti club -insert club name- bent'.

Qua Mourinho heb ik aan het begin van het seizoen gemerkt dat hier vaak items gemaakt worden die totaal uit het verband zijn getrokken met hoe het op de persconferentie gegaan is. De laatste tijd is Mourinho er echter niet beter op geworden en denk ik als United fan ook bij mezelf van 'doe gewoon even normaal'.

Het is wellicht ook allemaal te wijten aan de enorme belangen van tegenwoordig natuurlijk. Maar het zou prettig zijn om eens alleen maar over voetbal gepraat te zien worden, zonder allerlei mindgames of verborgen hints of sneren richting anderen.

13 december 2017 om 13:06

Dit opstootje veroorzaakte logisch ook commotie in Engeland, maar de controverse en negativiteit die Mourinho lijkt te omgeven, bestaat toch vooral in Nederland, Sammerens.

Persoonlijk heb ik het sterke vermoeden dat het gedrag van Mourinho, het uiterst gerechtvaardigde ontslag van Louis van Gaal, zijn niet altijd aanvallende spelbenadering, het verslaan van Nederlands grootste club in de finale van de EL afgelopen seizoen, en wellicht de enkele successen tegen de favoriete buitenlandse club van de Nederlander, Barcelona, het verstand en de nuance een beetje doen benevelen.

Het schandelijke gedrag (met het dieptepunt het in het oog prikken van Vilanova) is wat mij betreft de enige rechtvaardiging om zo ongenuanceerd van leer te trekken tegen José Mourinho.

13 december 2017 om 11:52

Verdedigen niet, alleen veel reacties over Mourinho zijn altijd zwaar overtrokken. Verder moet ik altijd wel lachen om hem, het blijft gewoon een heel slim mannetje die de boel altijd weet te manipuleren. Waar bij een Klopp of een Conte hun rare gedrag altijd uit emotie voortkomt, lijkt er bij Mou altijd een plan achter te zitten (aandacht weghalen bij iets waar hij het niet over wil hebben o.i.d.). Tuurlijk snap ik dat dat heel vervelend kan zijn, maar ook voor hij naar United kwam kon ik soms toch wel genieten van zijn fratsen.. je kan vinden van hem wat je wil, het is wel echt een persoonlijkheid met een winnaaramentaliteit die je niet snel bij anderen ziet!

13 december 2017 om 12:30

@mr_united

Ik vind hem schijtirritant, desondanks is het wel een geweldige coach die persoonlijkheid heeft en voor een moeilijke groep kan staan. Enkel vind ik zijn visie op voetbal totaal niet lijken op de mijne. Spektakel en aanvallend voetbal zijn principes waar ik nooit op zou afwijken.

13 december 2017 om 12:40

Bij Mourinho gaat de winst gewoon boven aantrekkelijk voetbal.. aan de ene kant geef ik hem daarin gelijk (EL finale tegen Ajax was bijv een hele saaie, zakelijke winst), aan de andere kant kijk ik natuurlijk ook liever naar aantrekkelijk aanvallend voetbal. Toch blijf ik erbij dat United ook vaak genoeg zo speelt, alleen in de toppers gooit Mourinho de boel achterin altijd dicht. Ik snap dat de niet-United fans vooral die potjes kijken, maar 90% vd competitie wedstrijden is United gewoon bezig op de andere helft.

Laat hem maar bewijzen dat hij de ruzie niet is begonnen en het heeft zitten uitlokken. Geloof niks van wat die vent zegt.

13 december 2017 om 11:10

Zo werkt het dus niet he.
De media en dergelijke beweren iets, dan zullen zij die beweringen hard moeten maken.
Dat ligt niet bij Mourinho kom zeg.

on:
Raar dat de journalisten daar maar over door blijven gaan, terwijl het een persconferentie betreft aangaande Man u - Bournemouth.... Ik zou ook zo reageren als ik Mourinho was.... Flikker op met zulke klote vragen, die doe je maar na de wedstrijd welke het betreft of tijdens een 'los' interview, maar niet tijdens persconferentie van een andere wedstrijd.

13 december 2017 om 13:05

Dat komt denk ik toch ook omdat City dit seizoen ook gewoon ontzettend goed voetbal heeft laten zien, met enkele sterren zoals de Bruyne die gewoon fantastisch spelen. Die ploeg is in de Premier League gewoon een klasse apart momenteel.

Het is dus niet zozeer falen van United/mourinho, maar gewoon top van City. De afgelopen 3 seizoenen had de koploper na 16 wedstrijden 40, 35 en 39 punten. City heeft er nu 46 en dat is natuurlijk abnormaal veel.

United staat tweede en dat is gezien de afgelopen seizoenen gewoon een prima positie die ze vol moeten gaan houden. City is verder en dat ziet iedereen, dus kritiek op een tweede plek kan je niet echt hebben.

Uiteraard is het wel gewoon zonde voor de competitie. Het was beter geweest als de Manchester Derby op zijn minst een gelijkspel zou zijn geworden, net zoals het beter voor de Eredivisie is dat Ajax van PSV won. Het is toch nooit leuk als de spanning voor het kampioenschap al voor de winterstop verdwenen is.

13 december 2017 om 14:03

Klopt, we staan ver achter City, maar City lijkt dit seizoen overwinnelijk en lijkt het geluk, weliswaar afgedwongen geluk, mee te hebben. Zo slecht doet United het helemaal niet in de competitie. City doet het gewoon heel goed.

13 december 2017 om 15:51

idd en als we 2e of 3e eindigen is dat ook weer een kleine verbetering in tegenstelling van de afgelopen jaren. We staan op dit moment 2e met een Lukaku die niet in vorm is, een Pogba die de helft van de wedstrijden er niet bij was en onze beste verdediger is op dit moment ook al een tijdje geblesseerd. Hopelijk is na kerst iedereen fit en in vorm en dan zien we wel waar we eindigen dit seizoen.

13 december 2017 om 19:01

Het zit inderdaad niet mee tot nu toe; Lukaku's vormdip en de lange afwezigheid van Pogba en Bailly zijn toch wel merkbaar gebleken in deze eerste seizoenshelft. Verder doet City het natuurlijk fantastisch, maar hoe zou het daar gaan als Aguero/Jesus de bal er niet in krijgt en De Bruyne de helft van de wedstrijden ernaast zou staan.. die zouden dan ook wel merken. Niet om het verschil in punten nu daarop te gooien, want City is momenteel gewoon beter. Desondanks zie ik United toch wel gewoon een 2e plaats halen dit jaar aangezien de rest ook minder sterk is (bijv bij Chelsea merk je dat ze weer Europees spelen, wat ten koste gaat van de PL).

Compleet gestoord, deze vent.
Als hij niet toevallig omhoog was gevallen in de voetballerij, had hij onder psychiatrische behandeling gestaan (zou ook kunnen dat dat nu ook het geval is hoor..)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren