Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Als Zlatan een andere uitdaging wil, ben ik ook blij voor hem’

Laatste update:

Het blijft voorlopig de vraag of Zlatan Ibrahimovic nog een jaar bij Manchester United blijft. De Zweedse spits zou komende zomer ook de stap naar Los Angeles Galaxy of Napoli kunnen maken. Manager José Mourinho zegt dat hij zich ook neer kan leggen bij een eventueel vertrek van Ibrahimovic.

“Ik wacht gewoon rustig op zijn beslissing. Als hij uiteindelijk beslist dat hij blijft en hier gelukkig is, zijn wij daar heel blij mee. Als hij een andere uitdaging wil en daardoor besluit te vertrekken, ben ik ook blij voor hem”, zegt Mourinho in gesprek met Sky Sports. Er ligt momenteel een optie voor Ibrahimovic om zijn contract met één seizoen te verlengen.

“Hij is een belangrijk onderdeel van ons succes dit seizoen, maar wat hij wil is belangrijker dan het team. Als zijn besluit is om te vertrekken en gelukkig te zijn met zijn gezin op een andere plek, dan is dat maar zo”, besluit de Portugese oefenmeester.

Moet Zlatan Ibrahimovic nog een jaar bij Manchester United blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We weten natuurlijk allemaal dat deze man niet naar Napoli gaat, zoals in het artikel wordt voorgesteld. Ik hoop echter dat deze man nog maximaal 1 jaar bij Manu blijft. Wereldklasse voetballer natuurlijk en op dit moment de een na beste spits van de wereld. Echter moet hij zich wel meer gaan bekommeren om martial en Rashford bijvoorbeeld. Hij moet die jonge gastjes wel echt de trucjes van het vak gaan leren. In Martial schuilt namelijk echt een linkerflankspeler/spits van absolute wereldklasse! Ibra je bent een beest, blijf nog een jaar en leer die taleneten je trucjes.

30 maart 2017 om 10:46

Hoe weet jij dat hij niet naar Napoli zal gaan ? Ben jij de zaakwaarnemer ofzo. Alles kan in voetbal tegenwoordig. Ibra is gewoon een levende legende, maakt niet uit waar hij gaat, hij zal altijd van toegevoegde waarde zijn.

30 maart 2017 om 11:21

Denk zelf even realistisch na.. Ibra en Napoli, we weten allemaal dat dat nooit gaat gebeuren..

30 maart 2017 om 12:06

Nope ik zie nog steeds niet in waarom dat nie kan maar goed, zal wel aan mij liggen

30 maart 2017 om 12:48

Napoli heeft Mertens, en zolang die blijft zie ik geen rede voor Napoli om een andere spits aan te trekken. Sowieso vind ik Ibra nou niet echt een spits die bij het huidige team van ons past.

30 maart 2017 om 14:49

Napoli heeft milik die hebben ibra echt niet nodig natuurlijk hahaha

Zou wel een stunt opzich zijn, volgens mij heeft die wel eens laten weten terug te willen keren naar Italië ooit. Maar zoiets zei die volgens mij ooit ook over Ajax

30 maart 2017 om 10:54

Gezien het aantal kansen die hij dit seizoen weet te verprutsen, kan ik hem toch echt niet de op 1 na beste spits ter wereld noemen.

Heeft duidelijk een grote impact op United. Jij geeft ook aan dat hij zich meer om de jonge gasten moet bekommeren, maar uit interviews blijkt duidelijk dat hij dit ook wel doet.

United scoort dit seizoen alsnog moeizaam, terwijl ze de meeste schoten op goal hebben van alle Premier League clubs. Daar mag Ibrahimovic zich toch voor een flink deel verantwoordelijk voor voelen. Als je puur naar zijn doelpuntenaantal kijkt dan verbloemt dat veel. Hij had er echt al veel en veel meer kunnen scoren.

30 maart 2017 om 11:12

Aan de andere kant is het maar de vraag hoe veel kansen en schoten op goal United zou hebben zonder Zlatan. Waarschijnlijk flink minder dan nu het geval is en als gevolg daarvan ook minder doelpunten. De efficiã«ntie laat zeker te wensen over bij United, maar evenals dat jij stelt dat Zlatan voor een flink deel verantwoordelijk moet voelen, is hij ook verantwoordelijk voor een flink deel doelpunten. Zijn doelpunten verbloemen veel, en terecht, want de rest van de aanvallers en middenvelders laat nogal te wensen over op dat gebied.

30 maart 2017 om 11:24

Sammerens, daar heb je zeker een punt. Hij mag nog efficiã«nter met zijn kansen om gaan. Overall vind ik hem gewoon de een na beste spits ter wereld, na Suarez. Maar dat is mijn subjectieve mening haha.

En ja hij geeft al aan zich redelijk veel te bekommeren om de jongen talenten, alleen ik zie daar nog niet echt de vruchten van. ik zie Rashford en Martial nog niet de volle 100% progressie maken waar ik op hoopte.

30 maart 2017 om 11:51

@lfc11,

Dat is natuurlijk giswerk. Je weet nooit hoe het zou zijn gelopen zonder Zlatan, aangezien United het aanvalsspel dan op een heel andere manier in zou hebben moeten vullen. Feit is dat hij in die punt staat om die ballen er in te rossen.

Volgens Squawka heeft Ibrahimovic er 15 in weten te schieten uit 80 pogingen. Dat is toch een behoorlijk contrast met bijvoorbeeld Lukaku, die er 20 heeft gescoord in 61 pogingen.

Ook andere spitsen zijn dit seizoen toch een stuk effectiever met hun kansen dan Ibrahimovic. Dat zijn meetbare feiten en dan lijkt het me niet onterecht dat je dan mag stellen dat Ibrahimovic er wel wat meer had mogen scoren.

Dat andere aanvallers te weinig scoren is overigens net zo goed duidelijk.

@neutralefan,

Ik denk dat je daar ook nog even op moet wachten. Rashford en Martial staan door de komst van Ibrahimovic natuurlijk ook niet in de spits momenteel. Dat is verder gewoon terecht, al had ik wel gehoopt dat Zlatan hier en daar wat meer rust zou pakken dan nu het geval is.

30 maart 2017 om 12:03

Ja, giswerk, maar op basis van de speler Zlatan is het toch meer aannemelijk dat het minder zou zijn geweest dan meer. Ik ben het overigens met je eens dat hij er meer had mogen/moeten scoren en dat andere spitsen het beter doen, maar niettemin heeft United genoeg te danken aan de doelpunten van Zlatan ondanks zijn gemiste kansen.

31 maart 2017 om 15:00

Nou 2 na beste dan! Wie staat er anders achter Suarez en Lewandowski?

30 maart 2017 om 19:53

De op 1 na beste spits ter wereld op dit moment? Hij staat geeneens in de top 15 gouden schoen op dit moment. Je kan fan van m zijn maar hij is absoluut niet de op 1 na beste spits van dit moment. Hij maakt zijn club geen kampioen,speelt niet geweldig in de el. Alles draait bij Zlatan om Zlatan dus hij gaat zich echt niet bekommeren op de jongere spelers

Ik hoop echt dat Zlatan Ibrahimoviä‡ nog minimaal 1 seizoen bij Manchester United blijft. Ook ben ik erg blij dat hij voor aanvang van dit seizoen voor United koos en niet voor een avontuur voor buiten Europa, want die mogelijkheid zal hij na zijn periode bij United ook nog wel hebben.

Maar ik hoop dus dat Zlatan nog minimaal 1 seizoen blijft en dat United Antoine Griezmann ook nog binnenhaalt. Dan zou ik een aanval vormen met Griezmann en Zlatan en Zlatan als een soort mentor laten fungeren voor Anthony Martial en Marcus Rashford en ook regelmatig rouleren, zodat Martial en Rashford regelmatig de plek van Zlatan kunnen overnemen en als Zlatan vertrokken is, een van hun twee of allebei (door een roulatiesysteem) naast Griezmann te laten spelen.

Dan kan Zlatan mooi cashen aan het einde van een prachtcarriã¨re, voor zover hij nog niet had gecasht in z'n carriã¨re, want ik las dat hij bij z'n komst naar United 10,5 miljoen aan tekengeld heeft ontvangen, bij PSG 13 miljoen (x4 jaar) verdiende, terwijl hij bij Juventus, Inter Milan, FC Barcelona en AC Milan ook niet slecht verdiend zal hebben en daarnaast heeft hij volgens mij ook een eigen kledinglijn ( Azsportswear ), een eigen merk parfum en een eigen sportdrank of iets dergelijks en ik denk dat hij daar ook wel vrij goed mee verdiend.

Als ik Man U was, zou ik weer ouderwets 4-4-2 gaan spelen. Je hebt met Martial en Rashford zo de nieuwe Yorke en Cole in huis. Ze moeten voor volgend seizoen voornamelijk naar de verdediging kijken, waar alleen Valencia en Bailly stabiele factoren zijn. En Bailly si eigenlijk nog te vaak geblesseerd. Shaw is helaas ook altijd geblesseerd. Ik hoop dat ze Laporte van Bilbao halen, en Rodriguez van Wolfsburg.

30 maart 2017 om 11:58

De verdediging is toch juist uiterst solide? Er mag wel onderhand gedacht worden aan een vervanger voor Valencia, aangezien Darmian toch niet voldoet.

Op links lijkt het ook wat lastig te zijn, daar zowel Darmian als Blind niet weten te overtuigen en Shaw inderdaad weer last van blessures heeft en nog niet terug op zijn niveau is. Zou mooi zijn als voor Blind en Darmian 1 goede linksback terug kan komen. Rodriguez staat daarbij ook hoog op mijn verlanglijstje.

Centraal zit het momenteel gewoon prima in elkaar. Bailly heeft slechts 1 blessure gehad, maar is ook even weg geweest wegens de Afrika Cup. Jones doet het voorlopig gewoon prima en ook Rojo maakt gewoon een prima indruk. Smalling doet het wat minder dan vorig seizoen, maar toen was hij ook gewoon ijzersterk. Centraal achterin is momenteel echt niets nodig.

Op rechts moeten ze dan maar zien wat ze willen. Wellicht dat ze daar Fosu-Mensah als back-up voor Valencia kunnen gaan zien, al heb ik meer het idee dat ze in hem toch een toekomstige CVM zien. Als vervanger van Carrick, Schneiderlin en minder mate Schweinsteiger, zou Fabinho een oplossing kunnen zijn. Doet het goed op CVM en kan eventueel ook op rechtsback.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren