Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monchi diep door het stof na vernedering AS Roma: ‘Sorry, sorry, sorry!’

Laatste update:

AS Roma werd woensdagavond op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de Coppa Italia. Op bezoek bij Fiorentina ging de ploeg van trainer Eusebio Di Francesco met liefst 7-1 onderuit. Sportief directeur Monchi heeft na afloop van de vernedering namens de club excuses aangeboden aan de supporters. “Dit is waarschijnlijk het moeilijkste en meest pijnlijke moment uit mijn carrière”, klinkt het.

De bezoekers uit Roma keken tegen een 4-1 achterstand aan toen Edin Dzeko met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. “Ik heb nog nooit zo’n nederlaag meegemaakt”, aldus Monchi tegenover Roma TV. “Dit is een dag waarop we ons alleen maar kunnen verontschuldigen tegenover de fans van Roma. We kunnen alleen maar sorry zeggen. Sorry, sorry, sorry. We zullen deze wedstrijd gaan analyseren, maar voor nu zeggen we sorry.”

Monchi zag de nederlaag niet aankomen. “Ik denk niet dat iemand van onze spelers dit wilde. Soms gaat het helemaal mis. Voor de wedstrijd was ik in de kleedkamer en iedereen was er klaar voor. Iedereen wist dat het een belangrijke wedstrijd was. Op de tweede helft tegen Atalanta na, denk ik dat we de laatste vijf of zes wedstrijden goed gepresteerd hebben. Dit is een grote tegenslag. We gaan nu voor een paar dagen op trainingskamp om samen te blijven en ons te focussen. Als je dit als ploeg meemaakt, dan zit er niets anders op dan bij elkaar te blijven”, aldus Monchi.

Federico Chiesa was woensdag tegen Roma goed voor een hattrick. “Zo’n avond had ik me niet voor durven stellen”, zei hij na afloop tegen Rai Sport. “Ik bedank iedereen die dicht bij me staat en draag mijn hattrick op aan hen. Zij hebben mij bijgestaan in moeilijke tijden. Het was een geweldige wedstrijd en we moeten genieten van deze overwinning. Maar we moeten ons daarna weer focussen op het weekend.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was het maar zo gemakkelijk. Sorry, sorry, sorry. Hahaha. 7-1, denk dat ik nog nooit zon score heb meegemaakt in de serie A. Wat een vernedering. Ongelooflijk dat As Roma met de betere spelers zo hard onderuit gaat

30 januari 2019 om 21:50

Heb je nog steeds niet meegemaakt in de Serie A

Heb lang genoeg vertrouwen gehouden in EDF maar nu is het toch wel voorbij, ruimte maken voor iemand die wel weet hoe hij Roma moet managen ..

Roma had vandaag een totale offday en Fiorentina zit al een paar wedstrijden in een goede flow. 7-1 is enorm, dus erg trots op mijn ploeg. Forza Viola!

Had je Karsdorp en Kluivert maar moeten opstellen hè.

Nee geintje. Is natuurlijk een schande voor Roma. De ploeg loopt natuurlijk een stuk minder dan voorgaande jaren, maar dan nog hoort dit niet te gebeuren.

30 januari 2019 om 21:34

Je hebt ergens wel gelijk. De ervaren spelers worden meer senioren en Roma is toe aan jongeren die gretig zijn. Het hele Italiaanse voetbal trouwens.
Verlies van Roma is geen toeval helaas.

30 januari 2019 om 21:47

Wat zit je nou uit je nek te lullen?

Roma is inderdaad toe aan jongere spelers, want met Luca Pellegrini (19), Lorenzo Pellegrini (23), Cristante (22), Zaniolo (19), Kluivert (19), Under (21) en Schick (23) staan er inderdaad te weinig jonge spelers in het veld ...

Ze missen juist een ervaren sterspeler die de ploeg op sleeptouw neemt. De Rossi is er een maar die is vaak geblesseerd en momenteel wel een beetje versleten dus die staat er niet vaak meer in.

30 januari 2019 om 21:51

Weer eentje die napraat zonder kennis

30 januari 2019 om 22:21

Diego Tris, wellicht is het handig om je te verdiepen in het Italiaanse voetbal voordat je zulke uitspraken doet.

30 januari 2019 om 22:11

Het probleem is dat ze de vertrekkende spelers hebben vervangen door jonge talenten en/of spelers die gewoon beduidend minder zijn. Als je naar de selectie kijkt, schreeuwt de ploeg wisselvalligheid.

Je ziet hetzelfde bij Monaco (maar dan veel extremer). Je kunt alle topspelers wel vervangen voor hele jonge spelers, maar je zult directe kwaliteit toe moeten voegen. Ook zal er een balans in de selectie moeten zijn.

Hoe hard het ook klinkt, maar ik zie Kluivert er ook niet slagen. Hij is dan slechts 19 jaar, maar hij heeft simpelweg te weinig impact op een wedstrijd. Z'n gehele rendement bestaat uit drie wedstrijden en dat waren geen hoogvliegers. Die zie ik volgend jaar niet ineens een basisplaats veroveren of meer minuten maken dan hij nu doet.

Jij bent het probleem samen met Pallotta rot gewoon op ipv sorry te zeggen! Je maakt alles kapot met je waardeloze beleid!!!

30 januari 2019 om 21:51

Van held in Sevilla, naar schlemiel in Roma. Hoe komt het dat het daar niet lukt?

30 januari 2019 om 22:01

Hoe? Voor mij als fan is t niks om trots te zijn om te zeggen die is voor 5mil. gehaald en door verkocht voor zoveel.. daar win je niks mee! Leuk bij Sevilla maar Roma is geen Sevilla dat dringt niet door in zijn kale kop blijkbaar. Elk jaar je beste spelers weg doen. Het is niet alleen zijn schuld ook van de eigenaar Pallotta want hij ziet dit als een bedrijf. Hij wilt 2-3 miljard uit zijn eigen zak aan een nieuw stadion geven maar spelers kopen? Nee! En dan over Monchi, Schick 40m, Karsdorp 19m, Kluivert 19m, Olsen 10m, Bianda 15m, Defrel 25m om zo even op te noemen hoeveel weg gegooid geld is dit? En dan zijn er nog een paar! En dan zeuren over FFP en daarom je beste spelers weg doen, nee als je zulke aankopen gaat doen kan je beter niks halen en niks verkopen! Het is gewoon weggegooid geld en dit is een feit. Je kan gokken op 2 3 spelers maar niet zoveel en mislukken. Dan ben je niet goed wijs. En Roma supporters weten nu wel iemand die goed is speelt hooguit 2 jaar en dan word ie verkocht, dan moet je niet praten over ambitie etc. Je moet de fans niet voor de gek houden en komen met zulke middelmatige spelers!

30 januari 2019 om 22:20

@csroma

Volgende keer zou ik toch even research doen als je met bedragen komt.

Karsdorp (14 miljoen euro), Kluivert (17,25 miljoen euro), Schick (9 miljoen euro), Defrel (15 miljoen euro), Olsen (8,5 miljoen euro) en Bianda (6 miljoen euro). Dat zijn de daadwerkelijke bedragen. Daar zit jij ruim(!) 58,25 miljoen euro boven met jouw zogenaamde bedragen.

Bovendien kun je makkelijk praten, maar als kapitaalkrachtige clubs aan spelers trekken, zijn ze voor Roma gewoon lastig te behouden. Zo gaat dat nou eenmaal in de huidige voetbalwereld.

30 januari 2019 om 22:33

Hahaha ik moet echt lachen om jou reactie! Bij de meeste praat jij over hun HUUR bedragen, dat zijn niet hun totale bedragen! Denk je dat ik zomaar wat verzin? 😂

30 januari 2019 om 22:38

https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=312019 om maar een voorbeeld te geven. Niet teveel geloven in transfermarkt. Ik zit er diep in en volg alles dagelijks! Ik verzin die bedragen niet dus.

30 januari 2019 om 22:44

Sirius, meeste is lenen voor x aantal miljoenen met verplichte optie tot koop. De optie tot koop staat er niet bij bij Transfermarkt, die wordt pas geadministreerd als deze betaald is.

Die Dzeko... hoelang zal deze schorsing gaan worden? 2 maanden?

Opvallend dat de TD en niet de trainer deze excuses maakt. Het latere lijkt mij toch de meer gebruikelijk gang van communicatie.

Geen under?? Geblesseerd zekers

31 januari 2019 om 05:43

Jep cengiz is momenteel geblesseerd. Hij zal begin februari normaal gezien terug fit zijn.

Het is echt een wanbeleid momenteel bij Roma.
Vind het diep treurig en ze zijn nu echt door een ondergrens gezakt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren