John Marston
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 24 januari 2019
  • John Marston
  • 71 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 175
  • 36 jaar (1-3-1985)
  • Ambarino 33rd St Elizabeth
  • Outlaw
  • 5
Persoonlijke berichten
1 februari 2019 om 18:36
#1

Beste john,

ik ga al meer dan 10 jaar kijken. ik weet best dat city heel veel geld heeft uitgegeven. maar alle clubs zijn koopclubs. barca, real ook. coutinho en dembele bijna 300 mil. city heeft veel geld uitgegeven logisch he 6 spelers 32 jaar die je uitwuift. moet je opvangen en als je prijzen wil winnen zal je moeten uitgeven. maar iedereen vergeet dat deze tijd. het niet anders kan. ondertussen geven alle topclubs over heel de wereld veel geld uit utd 220 mil 2 spelers psg 1 222 mil en noem het maar op. maar koopclubs is niet alleen voor City, Psg, Chelsea. heel europa, er zijn heel weinig clubs die nog toppers opleiden en een vaste waarde worden in het eerste.

en ik denk niet dat ik alles beter weet. maar het grootste deel van hier wel. en ze moeten altijd zo bashen op city en daar krijg ik het schijt van. dat ze een leven zoeken.

4 februari 2019 om 10:11
#2

John,

Mag ik vragen wat precies je probleem met mij is?
Want als het iets is uit het verleden, kunnen we er misschien over praten?

Groet,
Isco24

4 februari 2019 om 11:01
#3

Hey John,

Oke, bedankt voor je uitleg.

Ik reageerde op iemand die zei dat hij het een heerlijke coach vindt met de vraag waarom dan precies en ik hem allesbehalve 'heerlijk' vind. De term 'heerlijk' lijkt mij namelijk over Klopp als persoon te gaan en niet over zijn kwaliteiten, want dan zou je eerder zeggen 'wat een goede coach is het'.

Ik ben inderdaad een liefhebber van het voetbal dat Pep speelt met zijn ploeg(en), dat hij af en toe ook een vervelend mannetje is doet daar niks aan af. Net als het feit dat Klopp met Liverpool geweldige resultaten haalt en ze dit jaar best wel eens kampioen zouden kunnen worden en is dat volledig verdiend.
Ik denk dan ook dat je een aantal dingen door elkaar haalt en mij woorden in de mond legt die ik nimmer heb uitgesproken.

Maar ben blij dat we nu een en ander hebben kunnen verduidelijken naar elkaar zonder hiervoor het artikel te gebruiken (anders zouden de reacties verwijderd worden gok ik).

Geen idee of je Liverpool-fan bent, maar anders succes vanavond bij West Ham. Ik gok wel een overwinning voor Liverpool maar alle koplopers (in topcompetities) hebben dit weekend niet gewonnen, dus zou ook zomaar Liverpool kunnen overkomen.

1 maart 2021 om 09:32
#4

Beste John, erg laat zie ik jou bericht. En ik weet niet eens meer, voor welk bericht ik jouw een compliment gaf. Het is sowieso zwaar verdiend, want ik geef ze amper.

Fijne dag man!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren