Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monaco kent dankzij toptalenten goede generale voor duel met Juventus

Laatste update:

AS Monaco heeft goede zaken gedaan in de strijd om de derde plaats en een ticket voor de derde voorronde van de Champions League. Het team van Leonardo Jardim rekende vrijdagavond af met SM Caen (0-3) en staat nu in punten gelijk met nummer drie Olympique Marseille. Komende dinsdag wacht de Champions League-kwartfinalewedstrijd tegen Juventus.

/

De laatste vijf competitieontmoetingen tussen Caen en Monaco eindigden in een gelijkspel, maar de Monegasken lieten zich dit keer geen punten afsnoepen. Na een matige start trok Monaco de wedstrijd naar zich toe en Bernardo Silva had Rémy Vercoutre al tot een redding gedwongen, alvorens het na 29 minuten 0-1 werd. Yannick Ferreira Carrasco trok de bal laag voor en Anthony Martial duwde het leer vervolgens via de paal in het doel. Hij maakte zijn zevende Ligue 1-doelpunt van het seizoen. Een smet op de overwinning van Monaco was het uitvallen van Jérémy Toulalan; hij liep een hamstringblessure op en lijkt het duel met Juventus te moeten missen.

Halverwege de tweede helft verdubbelden de bezoekers de score: Bernardo dribbelde na een korte corner de zestien binnen en verraste Vercoutre met een schot in de korte hoek. Beide partijen kregen nog enkele kansen om te scoren: Martial stuitte van dichtbij op Vercoutre en krulde de bal in de slotfase in kansrijke positie onbegrijpelijk over, terwijl aan de andere kant Emiliano Sala een lage voorzet vergat te verzilveren. Monaco liep via een stift van Bernardo nog uit naar 0-3 en boekte na twee gelijke spelen tegen Saint-Étienne en Montpellier weer eens een zegepraal in eigen land. De achterstand op koploper Paris Saint-Germain bedraagt overigens ook nog maar vier punten.

Denk jij dat AS Monaco in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toulalan is volgens mij een gemis. Een leider in de achterhoede. Jardim doet het toch wel goed na een zwak begin.

10 april 2015 om 22:34

Toulalan word de laatste tijd niet echt gemist door monaco ze blijven nog steeds goed presteren en met name achterin

10 april 2015 om 22:37

Toulalan is een middenvelder he, en hij speelde vandaag.

11 april 2015 om 02:06

Een VM. Dus verdedigend. Dus speelt hij voor de verdediging. Dus hij kan die linie (ook) leiden. Maar monaco heeft al genoeg vedettes/routinies op elke positie dus denk dat bijv.: Toulalan het middenveld leid of Moutinho. Carvalho de verdediging en Berbatov/Moutinho de meer aanvallende spelers. Echt een hele mooie mix daar in het ''belasting paradijs''.

11 april 2015 om 09:53

Jij hebt klaarblijkelijk nooit op niveau gevoetbald. Als VM kun je de verdediging niet leiden. Simpelweg omdat je de spelers niet voor of naast je hebt tijdens een tegenaanval. Je kunt ze hoogstens sturen in balbezit.

11 april 2015 om 12:11

Exact

Slecht nieuws voor Marseille een overwinning is nu harder nodig dan ooit in de lastige uitwedstrijd tegen Bordeaux. Allez L'OM! !

Iemand die Monaco volgt? Ik heb, buiten CL samenvattingen, nog helemaal niks gezien. Als Juve fan is dat voor as dinsdag wel een beetje jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren