Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moise Kean kan ‘zwaarst mogelijke sanctie’ verwachten na lockdownparty

Laatste update:

Moise Kean kan een sanctie van Everton verwachten. Zaterdag doken beelden op van een 'lockdownparty' in het appartement van de aanvaller in Cheshire, volgens Engelse media 'compleet met vrouwelijke gasten die lapdances en andere suggestieve handelingen uitvoerden'. Volgens the Guardian gaat Everton twee weeksalarissen van Kean inhouden.

Het niet uitkeren van twee weeklonen komt voor Kean neer op circa 160.000 pond aan gemiste inkomsten, ofwel een kleine 183.000 euro. Het is de 'zwaarste sanctie die voorhanden is' bij de club, zo schrijft de krant. Everton is formeel nog bezig met een onderzoek naar de gebeurtenissen, maar lijkt zijn conclusies al te hebben getrokken. Op basis van de resultaten zou Kean door de club ook gevraagd kunnen worden om zijn excuses aan te bieden.

Moise Kean kan ‘zwaarst mogelijke sanctie’ verwachten na lockdownparty

De video is nog niet opgedoken, maar screenshots zaterdagavond wel.Lees artikel

In een eerste reactie liet Everton al weten 'geschokt' te zijn en de acties van Kean 'onacceptabel' te vinden. De spits hield zich niet aan voorschriften van de regering om geen mensen van buitenaf thuis binnen te laten. Bovendien hield hij zich niet aan het coronaprotocol van zijn club Everton. Zijn club verweet hem indirect gezondheidszorgpersoneel in gevaar te brengen. "De beste manier om hen respect te tonen is door er alles aan te doen om ze te beschermen", schreef de club.

Het is niet voor het eerst dat Kean in opspraak raakt. Hij werd in september nog uit de selectie van Italië gezet met zijn vriend en AS Roma-middenvelder Nicolò Zaniolo, nadat ze meerdere keren te laat kwamen opdagen bij teambesprekingen tijdens het EK Onder-19 in de zomer daarvoor. Everton nam Kean vorig jaar met grote verwachtingen over van Juventus, maar de centrumspits heeft met 1 doelpunt in 26 officiële duels nauwelijks indruk kunnen maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een beetje eng dat we in een tijd leven waar corporates alles bepalen. Kean zat gewoon thuis en krijgt alsnog een boete. Ik ben benieuwd hoe zo'n boete juridisch stand houdt.

26 april 2020 om 23:21

Als het verboden is om met meerdere mensen samen te komen, lijkt me dat niet echt een moeilijke vraag?

27 april 2020 om 10:53

De boete is niet opgelegd door een instantie die bevoegd is om overtredingen te beboeten hoor. Everton heeft niet de bevoegdheid om die overtredingen te bestraffen. Ik denk eigenlijk dat deze boete juridisch totaal geen stand houdt.

27 april 2020 om 12:54

de overheid wilt zoveel verbieden. maar als ze voetbal willen verbieden omdat er alleen ellende vanaf komt vindt je dat oke?volgens een hoogleraar staatsrecht schijnt de grondwet in het geding te komen met deze noodverordening met ambtenaren die huizen binnenkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.het valt mij op hoe graag mensen een totalitaire staat willen zoals ze die in china kennen en we steeds meer afsteveen daarop met verplichte apps, de politie die je huis binnenkomt zonder geldig reden, sleepwet, een overheid die niet gecontroleerd wordt, wetten die op het moment erdoorheen gejaagd worden zonder oppositie in de tweede kamer, camera's in elk centrum en op elke weg die automatisch scannen.

27 april 2020 om 12:57

Om met een leuke analogie af te sluiten. Eigenlijk kan je de staat van nu vergelijken met Voetbalzone. Waar mods bepalen wat er gezegd wordt, vrijheid van meningsuiting niet bestaat en je alleen gecensureerde reacties krijgt of alleen reacties een bepaalde mening op iets.als je in zo'n land wilt leven. Vertrek dan lekker naar China of Rusland.

27 april 2020 om 13:13

Ken het arbeidsrecht, voordat je zulke uitspraken gaat doen. De werkgever mag wel dergelijk een boete opleggen wanneer er regels van de werkgever zijn overtreden. Alleen mag de boete niet in eigen zak steken en zoals het artikel al zegt is 2 weken de max wat opgelegd mag worden.

27 april 2020 om 14:11

Leuk hoor, met teksten als 'ken het arbeidsrecht' strooien. Maar ik zou jou aanraden om te leren begrijpend lezen. Ik heb het erover dat Everton hem geen boete kan geven op basis van een overtreding van een regel van de overheid. Want ik weet niet hoe jij het ziet, maar Everton heeft geen regel dat medewerkers van de club in hun privé leven geen samenscholingen mogen organiseren. Nogmaals, als jij je zou beroepen op het arbeidsrecht zou dat juridisch dus binnen tellen als een kaartenhuis in elkaar storten. Misschien dat ze hem een boete geven op basis van een andere regel, maar ik reageer op Lierse. Lierse beweert dat het antwoord op de vraag of het juridisch houdbaar is, is: ja, want het is verboden. Het is inderdaad verboden, maar Everton is niet bevoegd om op basis van dit verbod een boete uit te delen. Dat is de politie die daar bevoegd voor is. Dus als ik jou was zou ik nog een paar lesjes recht nemen, voordat je mensen de maat probeert te nemen met quasi interessante teksten.

27 april 2020 om 15:50

Over begrijpend lezen gesproken.... Haha naast dat hij niet aan de wet houd, hij houd zich ook niet aan de protocolregels van de club, staat in het artikel. Dus dan gaat het om werkgever / werknemer relatie. Dus zijn ze wel bevoegd. Dus wie van ons 2 moet er nog een lesje nemen

26 april 2020 om 23:24

Jij bent echt wicked man! Zoals Lierse zegt, samenscholing is verboden..maja twee weken sanctie tja..hopelijk doneren zij dat aan een ziekenhuis

26 april 2020 om 23:51

Dat hele samenscholing is gelogen of dat ander half meter. Hier in Rotterdam waar ik vandaan kom zie ik mensen hand in hand lopen of vrienden met groepjes. Wanneer ik voorbij een park rijd en het is mooi weer is het gewoon best drukjes. Ik snap wel wat je bedoelt maar de regels worden zowat door weinig mensen nagekomen.

26 april 2020 om 23:57

MSN10 Er zijn zoveel mensen die zich wel aan de regels houden die je juist niet op straat ziet. Daarbij; huishoudens hoeven geen 1.5 meter afstand te houden, dus relaties kunnen gewoon elkaars hand vasthouden.

26 april 2020 om 23:57

Hand in hand lopen doe je doorgaans met je partner, en dat is gewoon toegestaan. Als je Marco Borsato hand in hand ziet lopen moeten de alarmbellen gaan rinkelen, maar verder is dat gewoon volstrekt in orde. Overigens moet je je niet laten misleiden door je eigen persoonlijke perceptie of een paar fotootjes op sociale media; in algemene zin lijken mensen zich goed aan de richtlijnen te houden. Het is daarom zo jammer dat we alleen de beelden van rijen bij bouwmarkten te zien krijgen, dat geeft echt een vertekend beeld en leidt ertoe dat sommige mensen nu al wekenlang roepen dat er een nieuwe piek aankomt, dat we zelfs Italië en Spanje achterna zouden gaan, terwijl uit de harde cijfers juist het tegenovergestelde blijkt.

27 april 2020 om 07:38

@MsN kan het zijn dat in Rotterdam hand in hand lopen net waar meer in het DNA zit door een bepaalde club? Gelukkig ziende dat er best veel mensen afstand houden en vooral buiten het best goed gaat. Als je een feestje gaat houden met dames die je moet huren dan ben je gewoon niet zo snugger.

27 april 2020 om 08:17

Bij de bouwmarkt is het ook gewoon strikt ongeregeld op anderhalve meter. Met personeel en bewakers die erop toe zien. En loop maar niet een stuk van je karretje af, verplicht bij je houden.

27 april 2020 om 10:56

Bpreal, ja hij overtreedt de regels omtrent samenscholing, maar Everton is niet bevoegd hem voor overtredingen als deze te beboeten hoor. Of gaan ze hem ook een boete geven als hij te hard rijdt of een rood stoplicht negeert? Nee, dat doet de politie en daarna wordt de zaak voorgelegd aan Justitie. Niet Everton.

27 april 2020 om 13:42

Everton geeft hem technisch gezien geen boete voor een overtreding, maar voor het in diskrediet brengen van de club en dat is iets wat wel kan. Volgens mij moet dat in je statuten staan, maar als dat niet kon, dan is heel het concept van clubboetes de deur uit. En dat is niet het geval.

26 april 2020 om 23:42

Imagoschade, waarschijnlijk contractschending en bovenal gewoon verboden

27 april 2020 om 03:22

Heel eng, wat ben je lekker woke. Het is verboden, gedraag je of ondervindt de consequenties. Kansloos gedrag van een kind in deze tijden. Iemand speelt met zijn en anderen hun gezondheid.

Dat jochie verdient 160.000 pond per 2 weken. En dan is de "zwaarst mogelijke straf "dus die 160.000 pond waar hij in een seizoen meer dan 3 miljoen standaard salaris verdient. Dat is exclusief bonussen, auto, huur van huis. Die zwaarst mogelijke straf, daar doet dat joch het van in zijn broek, zijn dommigheid mee inschattend.

Dat meen je niet! 2 weken je salaris in moeten leveren. Nou dat wordt op een houtje bijten in huize Kean, of zou hij een kleine buffer hebben van de afgelopen 40 weken?

Ik blijf erbij dat deze geldboetes niet gaan werken bij voetballers met zo'n salaris. Tsja, ze moeten nu een weekje wachten om die ene Mercedes te kopen, och wat erg, daar zullen ze vast mee zitten. Laat ze in deze tijden maar een week meelopen in het ziekenhuis, of laat ze maar een week mondkapjes naaien. Daarboven ook nog een boete wat gedoneerd moet worden aan ziekenhuizen.

27 april 2020 om 08:18

Laat hem maar zien wat zijn acties voor gevolgen kunnen hebben. Geld heeft die genoeg

27 april 2020 om 08:49

laat ze maar geen mondkapjes naaien met dat de schijnveiligheid die de zelf gemaakte niet veilige en door de zorg instanties gekeurde mondkapjes. we moeten allemaal lustetennaar het RIVM en de overheid over de afstand en thuis blijven. maar het niet dragen en zelf maken van de mondkapjes word maar gewoon genegeerd.

Als alles waar is wat hier staat. Dat hij vrolijk gaat feesten met lapdance verschillende dames noem het maar op is deze sanctie veel te mild. Ik snap best dat we niet allemaal thuis ons moeten gaan vervelen. Maar je kunt het ook wel overdrijven als je een feestje wilt vieren en de bloemetjes wil buitenzetten. Het is bovendien niet de eerste keer dat deze jongen in opspraak is. Weigerde hij ook niet een keer om in te vallen? Alles bij elkaar zou voor mij reden zijn voor contractontbinding

Tja als je op zo een jonge leeftijd zoveel geld heb 🤷🏾‍♂️. Deze jongen moet Gwn weg bij Everton je ziet dat hij doodongelukkig is. Ik denk dat Juventus wist dat hij een moeilijk jongen is daarom dat ze hem verkocht hebben. Te snel opgehemeld

Leuk dat je een feestje geeft maar zo dom door fragmenten op beeld te zetten die uitlekken. Dat salaris inhouden zal hem niet veel doen maar wat kan je nog meer ? Erg dom en stom van hem.

Kijk hier al die moraalridders dan, alsof iedereen zich keurig houdt aan de regels. Hij is jong, is waarschijnlijk niet getrouwd en dan komt de mannelijke kean naar boven, shit happens!. Mensen die getrouwd zijn en leuke nachten hebben met hun vrouw, moeten niet praten want hun hebben natuurlijk niet de behoefte om een vriendin te roepen naar hun huis.

27 april 2020 om 06:49

Deze jonge gast is een topsporter en daar mag je als club discipline van verwachten. Zeker als de club deze regels heeft gemaakt. Hij brengt zichzelf en andere er mee in gevaar .

27 april 2020 om 07:45

Een meisje, of desnoods 2, over de vloer hebben is natuurlijk wat anders dan een lockdown party.

27 april 2020 om 15:14

Blijkbaar handelt hij toch in strijd met de regels van de club.

29 april 2020 om 08:36

Ja daar zeg ik toch niets over? Ik leg aan Samuel uit dat hij ook iets aan zn mannelijke behoeften kan doen zonder een heel feest ervan te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren