Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moisander: 'Soms deed het me denken aan de situatie van Daley'

Laatste update:

Joël Veltman staat voorlopig buitenspel met een hamstringblessure en daardoor krijgt Mike van der Hoorn de kans om zich te laten zien in het hart van de Ajax-defensie. De verdediger vormt een duo met Niklas Moisander, die erg te spreken is over de ontwikkeling van zijn ploeggenoot. Van der Hoorn heeft te maken gehad met de nodige kritiek, maar heeft zijn hoofd nooit laten zakken.

/

Moisander zag dit al eens eerder gebeuren bij Ajax. "Soms deed het me denken aan de situatie van Daley", zegt de Fin, doelend op Daley Blind. Hij kende ook een valse start bij Ajax en werd zelfs uitgefloten door de eigen supporters, maar Blind toonde karakter en groeide uiteindelijk uit tot een van de betere spelers van Ajax. In de zomer vertrok hij naar Manchester United.

"Het valt niet mee om voortdurend kritiek te krijgen en toch in jezelf te blijven geloven", stelt Moisander in Voetbal International. "Daley is daar fantastisch mee omgegaan en kijk wat het hem gebracht heeft. Dat kunnen alleen de mentaal allersterkste spelers en daar reken ik ook Mike toe. Hij traint en speelt vol zelfvertrouwen. Mike is de weg omhoog ingeslagen."

Denk je dat Mike van der Hoorn goed genoeg is voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft een zeer ongelukkige start gehad, mede dankzij het lage zelfvertrouwen. Hopelijk komt hij toch op gang, want hij heeft zijn lengte en fysiek mee. Ik geloof er wel in!

21 januari 2015 om 16:21

Deze jongen is echt veel te hard aangepakt in zijn eerste jaar. Door de schwalbe van Balotelli is hij compleet met de grond gelijk gemaakt. Inmiddels hebben zowe Moisander, Veltman als Densil de een na de andere fout mogen maken achterin. Mike is niets en beste voetballer die Ajax ooit egard heeft maar momenteel doet hij niets onder voor zijn concurrenten. Tijd om hem eens langdurig de kans te geven.

21 januari 2015 om 16:34

Vooral omdat zijn concurrenten er ook geen reet van kunnen. Tijd voor vier nieuwe centrale verdedigers Ajax! Anders kun je je beter helemaal niet inschrijven voor Europees voetbal.

21 januari 2015 om 16:34

Dat met Balotelli inderdaad, maar niet te vergeten de eigen goal op het ek onder 21, wat ook op vele netvliezen is achter gebleven (waaronder dus ook bij die van Frank de Boer).

21 januari 2015 om 16:37

Precies, en hij heeft in het verleden goede wedstrijden gespeeld. Dat kunnen zal niet zomaar verdwenen zijn.

Ik gun het hem wel, hij moet de knop omzetten en er doorheen gaan. De Boer geeft hem het vertrouwen (boven Denswil) en ik heb het gevoel dat hij het wel aankan.

Laten we hopen dat ver der Hoorn uit kan groeien tot een vaste waarde. Bij Utrecht een sterk seizoen gedraaid 2 jaar terug en tot nu toe alleen maar opgevallen dankzij zijn foutjes die hij maakte als hij speeltijd krijgt. Een paar goede wedstrijden kan de basis zijn voor een goede 2e seizoenshelft

Ongelooflijk dat supporters zo met spelers omgaan. Ook de media is soms beschamend bezig. Volgens mij snappen we niet dat als deze heren er niet waren geweest dat we niet van het spelletje zouden kunnen genieten.

21 januari 2015 om 15:18

Niet overdrijven. .slecht is slecht en goedbetaalde profs kunnen /mogen kritiek krijgen bij slechte prestaties.. zeker bij ajax publiek dat van oudsher kritisch is..

22 januari 2015 om 08:59

De kritiek moet van hun trainers komen en er mag kritisch naar ze gekeken worden, zeker. Maar wij vinden het normaal om mensen af te branden. Want wil je zeggen dat wat er gezegd werd over hem dat het normaal was? Sloeg nergens op wat hij te horen kreeg allemaal.

21 januari 2015 om 19:35

Zeg je dat ook als ze een speler helemaal de hemel in prijzen?
Hoort gewoon bij het voetbal en helemaal bij de grote clubs dan lig je onder een vergrootglas, en zijn er elke wedstrijd 30/40 duizend ''kenners'' op de tribune..... Om over de ''kenners'' achter de tv maar te zwijgen....
Volgens mij vergeet jij dat zonder supporters er helemaal geen profvoetbal was geweest....
En voor een paar honderdduizend euro mogen ze mij ook met de grond afbranden als ik mijn werk niet goed doe!

22 januari 2015 om 09:01

Ja, dat zeg ik dan ook. Ook daarbij moet er niet overdreven worden. Het zijn voetballers en die kunnen mooie dingen doen en die brengen ons plezier, maar we moeten niet overdrijven.

Je geeft zelf aan dat het 'kenners' zijn. Wij snappen er de ballen van en op ons primitieve gevoelens gaan we dan af en gaan we mensen afbranden. Belachelijk. Je mag kritisch zijn, ben ik ook, maar doe wel normaal.

Grappig dat iedereen doet alsof Van der Hoorn het wel even gaat maken. Hoe het met Blind is gegaan gebeurt vaker niet dan wel.

21 januari 2015 om 15:18

Ik heb al vaker gezegd dat ik Van der Hoorn niet beter dan Veltman vind. Echter vind ik Van der Hoorn wel meer complementair met Moisander (hoewel ik die ook minder vind dan Veltman). En als Feyenoord-supporter moet jij weten hoe fijn het is een centraal duo te hebben dat elkaars mindere punten op kan vangen. Van Beek en Kongolo is het duo bij uitstek dat bij mijn voorbeeld past. Beide nog geen toppers, maar samen wel.

Laten we hopen dat hij nog veel eigendoelpunten gaat scoren

21 januari 2015 om 16:16

Laten we hopen dat Roda terugkomt in de Eredivisie en PSV 6 punten minder heeft per seizoen

21 januari 2015 om 18:08

Op je tenen getrapt? Ver gezochte opmerking van je die niks met het artikel te maken heeft.

Volgens de heren van vi is vd hoorn gewoon niet goed genoeg voor ajax. Ik denk dat ze uiteindelijk ook gelijk zullen hebben. Die ene goal tegen excelsior heeft mike wel populairder gemaakt maar uiteindelijk zal ajax wel weer terug gaan vallen op veltman denk ik.

ik vind het ongelofelijk als je kijkt naar die poll. 80 vind van der hoorn goed genoeg voor ajax. 2 weken geleden zou het 10 zijn! de waan van de dag hier op voetbalzone zeg. hij kan natuurlijk best goed genoeg zijn maar toch.

Waarom ging hij ongelukkig van start? Bijvoorbeeld de penalty tegen AC Milan kon hij niks aan doen. Dat was een hele foute beslissing van die scheids. Van der Hoorn is altijd een redelijke verdediger geweest, niet heel goed, maar zeker ook niet slecht

21 januari 2015 om 15:49

Tja, het was vooral omdat hij betrokken was bij een zeer belangrijke beslissing in het afgelopen seizoen. Of hij er al dan niet iets aan kon doen maakt niet uit, maar hij stond wel in de spotlights bij een negatief moment.
Vd Hoorn is inderdaad een redelijke verdediger maar heeft vooral z'n fysiek mee. Hij is wat groter en breder dan z'n leeftijdsgenoten. Ik verwacht wel dat hij er komt, echter zal hij voetballend zich nog wel moeten bewijzen.

Omdat Veltman even buitenspel staat met een blessure is van der Hoorn ineens de revelatie van dit Ajax? Wat wordt het volgende artikel "stiekem droom ik van mezelf in Oranje" Mike van der Hoorn over zijn plaats bij de voorselectie? Hij is niet ineens beter gaan voetballen toch? Waarom grijpt iedereen van alle kanten aan om veren in z'n reet te steken. Hij maakte eerst dezelfde foutjes als nu alleen nu hebben ze geen vervanger klaar staan.

21 januari 2015 om 20:19

Kom nou, van der hoorn is een degelijke verdediger met potentie en met name fysiek verder dan veel ajacieden. Dat is hij Altijd geweest, maar heeft gewoon een vormdip gehad en aanpassingsproblemen bij Ajax. Ik zie Van der hoorn graag spelen, al heb ook ik m wel eens verrot gescholden.

21 januari 2015 om 23:05

Ik zeg niet dat hij er eerst niets van kan, ik snap alleen niet zo goed dat hij nu aan alle kanten opgehemeld wordt. Ik vond hem niet slecht, hij had alleen een beetje pech. Hij wordt alleen meteen helemaal verguisd op het moment dat het iets slechter gaat maar op het moment dat hij speelt is hij zowat het grootste verdedigende talent wat er bestaat. Dat vind ik vreemd.

22 januari 2015 om 12:24

Haha ja dat is wel zo. Eerst is het helemaal niks, en nu is het helemaal geweldig. Opportunistische voetbalfans (zijn we allemaal een beetje)

Waar de top ligt bij v/d Hoorn is moeilijk te zeggen, deze jongen komt net kijken. Maar als je na de fouten van Veltman nog steeds beweerd dat Veltman wel in de basis bij Ajax hoort, dan vind ik dat deze jongen ook een aantal maanden de kans mag krijgen. Hij verdient (net zoals Veltman) ook wel eens het voordeel van de twijfel.

Met de lengte en kracht van v/d Hoorn moet hij toch een voordeel hebben. Laat hem de rest maar eens proberen op te pakken komende maanden. Ik zie hem ons nog verrassen..

Mja eigenlijk zijn ze alle 4 niet goed genoeg als je eerlijk bent. Veltman, Moisander, van der Hoorn en Viergever. Alleen van der Hoorn ziet er tenminste nog uit als een verdediger. Maar ja heel veel betere lopen er nou ook weer niet rond in Nederland (die op te halen zijn). Ja die Botteghin misschien maar of die ook goed speelt bij een topclub. Ze hadden toen die Granqvist op moeten halen. Dat was er wel 1 die wel goed genoeg was voor Ajax maar niet voor de absolute top en zo nog wel wat jaren had kunnen blijven.

Mike komt er wel. Eindelijk een verdediger die groot en sterk is en de fysieke strijd kan aangaan met spitsen. Dat wij hier zolang op hebben moeten wachten. Alleen is/was hij helaas voetballend niet sterk genoeg om te mogen spelen echter is die jongen wel mentaal gehard door deze tijd.

Mijn ideale situatie is een voetballende verdediger in combinatie met een mannetjesputter. En die laatste rol zie ik wel weggelegd voor Mike. Dus Frankie heb vertrouwen in hem want every little thing gonna be alright

Vergeet niet dat Mike pas op zijn 16de begonnen is met voetballen, er zit nog heel veel groei in die jongen.

21 januari 2015 om 16:18

Hoe kom je daar nou weer bij?

21 januari 2015 om 17:05

Wat een onzin zeg. Hij heeft bij Utrecht gespeeld in de Dtjes. Volgens mij ben je dan jonger dan 16

Wat is deze onzin dat laatste weken aan de gang is. Ieder ajaxied vindt nu van der hoorn goed genoeg? Slaat nergens op dat een slechte verdediger nu opeens opgehemeld wordt. Het lijkt alsof er een memo gestuurd is naar alle ajax supporters om positieve dingen te zeggen over van der hoorn.

21 januari 2015 om 17:08

als dat zo zou zijn, zou dat toch fantastisch zijn. positief supportere. veel mensen praten zo over van der hoorn omdat veltman een totaal ander type is. een combinatie van beiden zou de perfecte verdediger zijn

'pfff er wordt meer over vd hoorn gepraat dan dat die gast laat zien dat die een topper is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren